Конкурс за най-добро ивайловградско домашно вино

ивайловградско домашно вино, ивайловградско вино, домашно виноПо време на Зимните мистерии на Хухла ще се състои конкурс за най-добро домашно вино. Зимните мистерии се проовеждат за първи път от много векове и са посветени на бога на виното Дионисий.

Конкурсът за най-добро ивайловградско домашно вино е организиран от Община Ивайловград и организаторите на Зимните мистерии на Хухла. Единственото условие за участниците да участват в конкурса е да предоставят бутилка от 700 грама червено или бяло вино. Всички желаещи любители на домашното вино могат да се запишат в стаи 301 и 309 в сградата на общината. Крайният срок за записване за конкурса за най-добро домашно вино е 11 февруари.

Самият конкурс ще бъде проведен в село Хухла на 12 февруари. Това ще се случи по време на първото честване на Зимни мистерии на Хухла от много години насам. Най-доброто ивайловградско домашно вино ще бъде определено от жури на фондация „Култура на виното.“ За победителите в конкурса ще има награди. Успех на всички винари, които ще участват със своите вина в конкурса.

3 thoughts on “Конкурс за най-добро ивайловградско домашно вино”

Leave a Comment

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.