Отборът на МВР разгроми община Ивайловград на баскетбол

баскетбол, ивайловград, турнир, турнир по баскетболДнес се играха първите срещи от турнира по баскетбол „Спорт срещу дрогата“, провеждан под патронажа на кмета на община Ивайловград.

В първата среща отборът на РУ на МВР Ивайловград разгроми отбора на община Ивайловград. Мачът завърши с повече от 2 пъти преднина за полицаите, като точките бяха съответно 54 на 25 точки. Най-голям принос за категоричната победа има най-резултатният играч в отбора на МВР в последните турнири и в днешния мач има Стоян Бойназлиев.

Във вторият мач момчетата от СОУ „Христо Ботев“ наиграха геройски Сборния отбор на Ивайловград, който някой считаха за фаворит във турнира. Резултата от този мач е 30 на 39 в полза на СОУ „Христо Ботев“. Може би някой от вас помнят, че миналогодишният турнир беше спечелен точно от тях, а отбора на СОУ остана на предпоследно място. Това е така, защото тази година състава на сборният отбор е много намален.

Друго, което се забелязва е, че отборите в турнира са още по-малко от миналата година, като сега те са 4. Освен това самите отбори са съставени от по-малко хора. Само Сборният отбор миналата година имаше толкова участници, че можеше да се раздели на 2 части, които да се включат и да направят турнира по интересен.

Следващите срещи са в сряда и в тях ще се изправят един срещу друг следните отбори:
– Сряда 22.06.2011г. от 18:00 часа играят РУ на МВР/МП срещу СОУ „Христо Ботев”
– Сряда 22.06.2011г. от 19:00 часа играят Сборен отбор срещу община Ивайловград.

Последните 2 срещи са в петък, като след тях на първо място в турнира ще се класира отборът с най-много победи или този с най-голяма точкова разлика.

Снимки може да видите в галерията като цъкнете на снимката. Очаквайте и видео от срещите след малко.

Автор на снимките и видеото: Илия

[flashvideo filename=http://ivailovgrad.com/upload_ivailovgrad/Video/basketbol_ivaylovgrad_turnir_2011_2.flv width=350 /][flashvideo filename=http://ivailovgrad.com/upload_ivailovgrad/Video/basketbol_ivaylovgrad_turnir_2011_3.flv width=350 /]8 thoughts on “Отборът на МВР разгроми община Ивайловград на баскетбол”

 1. Готинко… Хубаво си е така, като се съберем да поиграем… А като е турнир – има и хъс… 🙂

  Reply
  • А като мачкате е още по готино 😆 Май вие сте фаворитите на тоя турнир 😀

   Тежкотоварния център що е без екип 😆

   Reply
 2. И аз нямах екип… 🙁 А за центъра – не зная. Може да не са намерили неговия размер…

  Reply
 3. При мен се е събличал но на сутринта беше изчезнал мръсника преди да се събудя. Идваше ми да го убия, няма да му върна екипа.

  Reply
 4. Този следобед гледах срещите по баскетбол в турнира в Ивайловград. Направи ми впечатление, че полицаите играха много коректно и се стремяха да не закачат , контузят или дори да не докоснат момчетата , които играха срещу тях, евала им за което. За сметка на това Учениците , които повечето от тях вече са завършили училище играха много грубо , като се осламяха на това, че батковците им не искат да ги наранят по никакъв начин, абе ченгетата пазеха децата. Учениците се катереха по гърбовете им блъскаха ги и макар, че съдиите се опитаха всячески да им помогнат за мое нещастие пак не успяха да спечелят. Не мога да си представя, какво щеше да стане ако полицаите играха грубо. Видяха се доста изморени но пак успяха да спечелят. Абе в това районно само 5 души ли има , че в два мача поред не направиха нито една смяна. Като гледам всички са доста тежички не знам как изкарват цяла среща, може да си пазят резервите за последния мач, макар че не вярвам. Ако нямат резерви Сборния ще ги смачка в последния мач и МВР ще се разделят със спечелването на турнира. Бойната е много добър ама сигурен съм, че неможе да изкара 3 мача през ден на обороти, доста е тежък а без него са жива боза, днес не вкара кошове колкото в първия мач, но постоянно селия наш отбор му беше на гърба все едно, че само той може да вкарва, за другите играчи забравиха и кво лепнаха две тройки и чао на учениците. Сборния ще ги бие и ако ние успееем да разбием общината с голяма разлика сме първи.

  Reply
  • Ако и Сборния са с този състав ще е интересен мач… БТВ балансът на полицаите е доста добър – ако не греша е +36 точки.. А едва ли Сборен може да бие с толкова голяма разлика. А тройките гилепнах аз, ама около тези тройки имаше и 4-5 коша. От -9 до +6 точки едва ли е малък успех…

   Reply

Leave a Comment

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.