Отбора на МВР с втора победа на турнира по баскетбол в Ивайловград

турнир, баскетбол, ивайловградС нова победа на отбора на МВР завършиха и вторите срещи от турнира по баскетбол „Спорт срещу дрогата“ в Ивайловград.

Втората победа на момчетата от полицейското управление в Ивайловград почти сигурно им осигурява първото място. Те победиха отбора на СОУ „Христо Ботев“ с 36 на 31 точки. С това първото място им е почти гарантирано, защото точковата им разлика е много голяма и дори и да загубят следващата среща е много трудно някой да ги настигне.

В другия баскетболен мач от турнира игран днес Сборният отбор на Ивайловград победи отбора на община Ивайловград с резултат 39 на 27 точки.

С теоретични шансове за спечелване на турнира остават отборите на СОУ „Христо Ботев“ и Сборния отбор. Това ще се реши на срещите, които ще се играят в петък, тази седмица.

Автор на снимките и видеото: Илия

[flashvideo filename=http://ivailovgrad.com/upload_ivailovgrad/Video/basketbol_ivaylovgrad_turnir_2011_4.flv width=350 /]


турнир, баскетбол, в ивайловград

1 thought on “Отбора на МВР с втора победа на турнира по баскетбол в Ивайловград”

  1. Тая победа дойде с бая зор. Учениците играха много добре, постоянно сменяха играчите и успяха да ни изморят. Заслужаваха да спечелят, заслужават дори и да са победители в турнира. Много тичане, много разигравания, много стрелба… Малко повече прецизност и щяха да са победители.

    Reply

Leave a Comment

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.