Полицията спечели турнира по баскетбол в Ивайловград

турнир по баскетбол, ивайловград, баскетбол, мвр, полицияОтборът на МВР Ивайловград спечели турнира по баскетбол, който завърши днес. Момчетата от полицията победиха всичките си противници.

Полицаите заслужиха първото място на турнира по баскетбол в Ивайловград. Те победиха отборите на СОУ „Христо Ботев“, община Ивайловград и Сборния отбор на Ивайловград. Освен удоволствието от победата те получиха и награда от 110 лева. Най-резултатен играч от техният отбор и в турнира беше Стоян Бойназлиев.

Веднага след тях на второ място и с награда от 80 лева се нареди отборът на СОУ „Христо Ботев“. Трябва да се отбележи, че учениците играха доста борбено, но не им достигнаха сили и опит за да спечелят турнира.

Третото място в турнира по баскетбол остана за Сборния отбор на Ивайловград. Те спечелиха награда от 50 лева. За една от причините за лошото представяне на миналогодишния шампион се смята това, че две от звездите им от гръцки произход, са отказали в последният момент участие, защото мениджърът на отбора не е могъл да покрие хонорарите им.

На последно място в турнира останаха момчетата от община Ивайловград, които въпреки усилията си не успяха да извоюват победа. Това се дължи най-вече на факта, че 90% от играчите от отбора никога не са играли баскетбол.

Автор на снимките и видеото: Илия

[flashvideo filename=http://ivailovgrad.com/upload_ivailovgrad/Video/basketbol_ivaylovgrad_turnir_2011_5.flv width=350 /][flashvideo filename=http://ivailovgrad.com/upload_ivailovgrad/Video/basketbol_ivaylovgrad_turnir_2011_6.flv width=350 /]


турнир, баскетбол, мвр, полиция, спечели, ивайловград

12 thoughts on “Полицията спечели турнира по баскетбол в Ивайловград”

 1. Хахахаахаахахаха, суперска статия. Поздравления. А Полицията най-после е първа – не в баскетбола, а във всички турнири досега… Браво на Бойната… А аз тази вечер бях по-голяма дупка и от шахнта на улицата. 🙂 Все пак – ПОБЕДИХМЕЕЕЕ…

  Reply
 2. Джи какви са тия гръцки звезди за които пише в статията. Няква глупост ли е тва хахаха

  Reply
 3. Браво на ченгетата, браво…. Бойната го мислих за голям гадняр, ама като видях какво го правиха сборния, удряха, блъскаха катериха мусе по гърба, абе груба работа….вярно че е голям и здрав, но не си позволи да удари или блъсне някой сериозно а на всички грубости срещу него одговаряше с усмивка. Браво, Евала.

  Reply
  • Като ти чеча писанията и си представям Бойната нещо средно между монахиня и балерина от Болшой театър 😆 120 кила нежност и милосърдие правещи пируети по баскетболното игрище в Ивайловград 😆

   Reply
 4. admin, исках само да поясня, че голямото момче не игра грубо, не се скара с никой, не напсува никой.

  Reply
 5. Че смее ли някой да бие полицията, ъ? Май по-скоро става обратното… 🙂

  Reply

Leave a Comment

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.