Цирк в Ивайловград!

Днес и утре в Ивайловград гостува цирк Феникс. Цирковата шатра е разпъната на бившия стадион на Ивайловград, където желаещите могат да посетят представленията.

Представленията на цирка започват в 19:00 часа, като билетите са по 6 лева за деца от 2 до 10 години и по 8 лева за останалите. За най-малките деца под 2 години представлението е безплатно. За тези от вас, които се колебаят дали да отидат на цирк, може да погледнете снимки и коментари в страницата им във фейсбук – facebook страница на цирк Феникс

Да се надяваме, че цирковото представление ще е едно хубаво забавление за най-малките и те наистина ще се зарадват.

А за по-големите няма да пропусна да направя своя коментар по темата. Вижте на какво е заприличал стадиона в Ивайловград. Радвам се, че ще има цирк, но след като той си замине терена вече наистина няма да става за друго, освен за пасище на овце и крави…

Автор на снимката: Александър Димитров

цирк, ивайловград, цирк в ивайловград, стадиона

http://www.facebook.com/sasho28

6 thoughts on “Цирк в Ивайловград!”

 1. Стадиона без туй си е пасище, та цирка не му е причина да изглежда зле- поне малко радост за децата.
  Да погледнем в “зле икономически Гърция” как се подържат стадионите и то в села като Кипринос.

  Reply
  • Е като е зле да става още по зле, това ли е твоето мнение? След тези камиони по 10 тона, пейки, шатри и т.н. какво мислиш ще остане ❓ Освен това да не забравяме, че Раковски Ивайловград все още съществува и момчетата се опитват да играят.

   Аз лично не смятам, че да се доунищожава стадиона е правилно ❗

   Reply
 2. Имам предложение към кмета на общината- Стефан Танев- спрете да издържате институции като читалището, които са неблагодарни, които не оценят жестовете, а давайте парите за спорт, за благоустрояване на стадиона. Чувал съм, че общината има работен проект за реконструкция на стадиона. Запознат съм и с това, че г-н Танев, Вие направихте всичко от държавна собственост този стадион да стане общинска.
  Младите хора и децата на Ивайловград, както и техните родители ще са Ви благодарни!
  Дерзайте!

  Reply

Leave a Comment

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.