Стефан Танев кандидат на БСП за кмет на Ивайловград

стефан танев, кмет, ивайловград, кметВ събота на конференция на БСП бе избран кандидатът за кмет на партията за община Ивайловград. Това е Стефан Танев, който е кмет на Ивайловград към момента.

Стефан Танев ще се включи в предизборната борба за кмет на Ивайловград за четвърти мандат подред. В номинираните за кмет на община Ивайловград от листата на БСП беше и Диана Овчарова. Тя обаче се отказа с писмена декларация като заяви, че не иска да бъде кандидат за кмет на БСП, а също и в списъка им с кандидати за общински съветници. С това си действие тя предизвика гнева на делегатите на БСП и те взеха решение да снемат политическото доверие нея.

Друг който напусна редиците на БСП в Ивайловград след решение на членовете й е Златил Хаджиев, поради отказа му да влезе в листата на кандидатите за общински съветници. Към момента БСП в Ивайловград не се взели финално решение за избора си за общински съвет.

278 thoughts on “Стефан Танев кандидат на БСП за кмет на Ивайловград”

 1. латил Хаджиев никога не е спряган в листите на БСП и слава на Господ. А снемането на политическото доверие е заради предателството към партията.

  Reply
  • За радост на мало и голямо тази година в листата на БСП не влиза Златил Хаджиев- този човек навреди на целия град, не на цялата община. Той се взима големите пари, а на хората дава трохи. Но нищо! Има възмездие!

   Reply
 2. В тоя град май не останаха личности. Нека пак им гласумаве заплатите на господата общински съветници. По бай Тошово време работиха на добра воля, а сега за няколко часа получават повече от тия които работят по цял месец, ама нали те си ги гласуват.

  Reply
 3. HOLLYWOOD Ивайловград
  представя
  „ Г Е Н О Ц И Д „
  Сценарий – БСП/к/
  Продуцент – Холандеца
  Режисьор – Гоце
  В ролите :
  Бацил – Ст Танев
  Червеното яре – наш Янко
  Батарейният – Тамахкяров
  Мазният – Метьо
  Дарт Вейдър – Тютюнджиев
  Ешерихия коли – Кърцев
  Султанът – Мехмед
  Танцуващата с вълци – Танева
  Безпристрастна Журналистка – Маркова
  Меката китка – Марков
  Врагът – Овчарова
  Статисти – доброволци от концентрационен лагер Община Ивайловград

  Reply
  • оооооо, много “артистично”, благодарим за силните фигури: това отново показва силата и мощта, с която разполага БСП. Жалко за Врага, който ще се опълчи срещу тази сила и мощ! last news, внимавай опасния щам първо да не порази теб!!!

   Reply
  • Поздравления, Ивайловград тръгва напред – ще се снима филм. Дано се вредя за статист, че съм безработна…

   Reply
  • След месец очаквайте четвърто действие на сагата “СТИВМАРАНИ и останалите шарани”.

   Reply
 4. Благодаря че ме направихте част от един успешен сценарий- тази за избора на Стефан Танев за кмет на община Ивайловград за 4 мандат. общинарите може да са статисти, но вие, негативно настроените и пишещи в този форум не ставате и за това. в ивайловград като споменеш нещо и то се сбъдва! затова мисли, преди да споменеш или напишеш! дано си добре със здравето, last news.

  Reply
 5. Според номерологията, ако на 1 юли вали дъжд и след него се появи дъга- това означава голям успех на стопанина. Това днес, на 01.07.2011 г. се случи! И понеже стопанинът на Ивайловград е Стефан Танев, това означава голям успех за него! И знаете ли какъв успех- победа на изборите и спечелване на 4 мандат!
  Ето това е реален сценарий, а не гореизнесения от един незнаен форумист!

  Reply
  • За четвъртия му мандат не съм сигурен, но ако не дай Боже стане съм 100% сигурен,че Танев ще спечели и 5-ти и 6-ти мандат. Просто след 4-тия освен ти, той и родата му , Маркова флигорната и още около 200 човека други няма да са останали в общината……..

   Тогава може да обявите родния ни град за Резерват на Комунизма и да се изхранвате от ” Тоталитарен Туризъм”. Ще давате интервюта на туристите как сте затрили един малък градец благодарение на управлението си. Тълпи от туристи ще идват за да опитат силните усещания – какво е да не може да си намериш работа ако си против кмета, как неудобните се уволняват, как общински поръчки се печелят само от “правилните” фирми и пр…

   За най- смелите туристи може да направите атракция – ръкоститскане с жив комунист, ти идеално ставаш за плашещо чучелото …

   Бог да пази България от комунисти, руснаци и турци!

   Reply
 6. Сценарият е друг общинарке, сменяме стопанина и да циврите това е краят на всички лапачи от 12 години на сам.

  Reply
  • Абе, що всички защитаващи Танев ги бъркате с общинари и общинарки. И този път грешите, но не ми дреме на мен. А знаеш ли, че в общината има хора не от 12, а от 30 и повече години от които 60% като Николина Козарева, т.е. ту СДС, ту ДСБ, ту ГЕРБ, сега може и ВОТ. Така, че запази сценария си за твоето “циврене”

   Reply
   • Абе ти си много осведомен за лъджанец беее,
    полицай или пожарникар ли си.
    Или си поредната бюджетна ГНИДА назначена от Летният
    и само за това ставаш……..
    Що не се покажеш на светло аааааааа….

    Reply
    • АБВ, смени си името, че ще те помислят за човек на Първанов, а може и на Танев!

     Reply
     • Да не те засегнах нещо а.
      Много ви е губаво на заплатка нали.
      Само да знаеш че всяко начало има и край.

     • Губаво е на заплатка да .Много губаво .А ти АБВ голям гуй си станал.

 7. HOLLYWOOD Ивайловград с право на отговор .
  Изпълних комсомолското си поръчение 🙂 и изпих хапчетата си .
  Налегна ме прозрението , че съм пообъркал персонажите и ще помоля за вашата помощ
  , като изхождам от следните исторически факти .
  Вие и вашата партия майка , сте потърквали доволно ръце , когато Националсоциалистическата партия на Германия
  идва на власт и най вече , когато през 1939 г напада Полша ! Вие сте се радвали , че Полша ще бъде разделена ! Идеологията ви е една и съща – изповядваща авторитаризъм и антисемитизъм !
  Така , че HOLLYWOOD Ивайловград не променя името на филма ‘ ГЕНОЦИД ‘
  Да изпълня ли вашето желание , като заменя имената ви с тези на Хитлер , Химлер , Гьобелс , Гьоринг , Менгеле , Сталин …. 🙂
  Делегат , опасния щам е поразил не само мен а цялата община !
  Статист , благодаря , че се грижиш за здравето ми 🙂
  Лъджанец , звездите показват , че дъждът ще подхлъзне теорията ви !

  Reply
 8. Не си ме засегнал, защото не съм заплатажия като теб. Да, всяко начало има и край- т.е. след АБВ идва и ЮЯ.

  Reply
 9. Сами си вкарвате автогола като плюете Диана Овчарова, видяхте ли се колко сте елементарни, само показахте с многото си коментари , че всички сте навързани и че всичко са далавери.. Само далавери и нищо друго няма от Вас. Диана Маркова подви опашката веднага , а колко много отричаше , че не е тя и колко глупости изписа. Това показва всъщност какви сте вие. Дано най-накрая тази община тръгне по-правия път, пари и пари ще хвърлят тез година за гласове това е ясно като бял ден. Дано обаче справедливостта възтържествува и в Ивайловград , има поне сега такъв кандидат за кмет на , на който и с вашите лъжи и клевети няма да успеете да попречите да постави ново начало за Ивайловград .Леко ви лято и дерзайте…

  Reply
 10. Изключителното тесногръдие на авторитарните наследници на позорният режим обладавал България 45 години, а Ивайловград още 21 отгоре, е характерно за затворените общности в стил Big Brother.
  Откритите листове отдавна не са актуални, Другари!!! Време е да помислите малко…
  Не ви ли омръзна местната клоунада, която наричате политика. (Не че на друго ниво е по-малко смешна.)
  Космополитизъм и толерантност не са имагинерни понятия, но трудно узряват в нивата на безхаберието.
  Стадното съзнание води единствено до заколение.
  Ако пак си изберете червен кмет заслужавате жалката си участ.
  Да живеете в това прекрасно място, давейки се в собствените си лайна и жлъч.

  Reply
  • Познаваме те, знаем откъде си излязъл, от гъзомийническо тесто, драпащо за пари и власт, г-не Божидаров Грудев. Такива като теб не могат да бъдат обект на подражание, камо ли да дават съвети. Ние ще си изберем червен кмет отново, благодарение на такива “Ристовци” като тебе, които се срамуват от произхода, дори от себе си. Изказването тисамо по себе си говори за психични отклонения, граничещи с лудостта!

   Reply
   • Хигиената е рожба на цивилизацията.
    Прав си в нашия дамазлък (на вашия език) си мием задните части, за да не миришат колкото устата ти. И пак казвам – не с вазелин.
    Нямам амбиции да бъда обект на подражание.
    Но имам претенции да бъда доста успешно реализирал се човек със собствени усилия, сиреч здравомислещ.
    И понеже не ме срам, да зная как съм изпълзял от дебелоокото зловоние на местното самоуправление, не зачитащо никакви правни, а камо ли морални норми ще допълня:
    Ако ти е трудно да разбереш какво казвам това се дължи, не на моето психическо състояние, а на твоето време прекарано в кошарата.
    А у нас вместо кошара има библиотека… Мисли!

    Reply
    • О, много се настървявате като се каже, че Ивайловград ще има отново червен кмет! По-спокойно, че ще вземете да се поболеете и да позавехнете!
     Та да се върнем към Божидаров Грудев- хей, момченце, кога стана циганин, кога ти почерня гъза! До скоро ходеше с мазна косичка и скъсани дрехи и не заради това, че беше рокер. И впрочем ти сам го каза в изявлението си по другата тема. Мизерник. Сега от кого смучеш…!

     Reply
     • От добре оцененият си професионализъм. Достатъчно ли е?
      Станах “циганин” в момента, в който разбрах че има отвъд… И че то е повече…
      Онези, измитите ми части почерняха след доста години работа в стандарт различен от локалното тесногръдие. Просто се съревновавах в среда от мое име. Без протекции и без завистливи мързеливци. И да не повярваш… То можело…

   • Прав си лъджанец, Роко трябва да се срамува от произхода си!
    Без имена ще продължа, от кои предтечи трябва да се срамува
    по бащина линия:
    – Преподавател с ВИСШЕ ОБРАЗОВАНИЕ в Одринската мъжка гимназия 1896 г.
    – Софийски митрополит 1892 до 1918 г.
    – Преподаватели в Ивайловградското училище
    – баща ( мир на праха ти ) предаден от всичките си “приятели” в борбата им за ЧЕРВЕНАТА лъжица
    и прочие
    по майчина линия
    – поп с. Драбишна
    – артисти и учители
    – майка дала за образованието на ивайловград много, и незнайно защо е в енциклопедичната книга “БЕЛЕЖИТИ БЪЛГАРСКИ ЖЕНИ” -сигурно е пестяла от сапун и дрехи за тебе, мизернико.

    Срамувай се Р-о-слане, че не дереш любовниците си и не си ги правиш на костюм, за да подскачаш в него в пиянски делириум. Срамувай се, че не си див селянин с неизвестен произход. Срамувай се, че си ФРИЙЛЕНСЪР и не зобаш от копанята на никой, просто хората у градо те търсят. Срамувай се!

    Бях обещал да не се обаждам, но при положение, че неизвестен селяндур продължава да рита костите на баща ми…

    Е аз съм достатъчно прост за да се обиждам и не ме е срам от произхода ми. Емил Божидаров Грудев.

    п.с. Съжалявам, че няма да гласувам за Дияна Овчарова, но не съжалявам, че не съм ивайловградчанин.

    Reply
    • Въпреки, че водим безсмислени спорове с Емо. Въпреки това, че понякога ме дразни, не мога да не се съглася на 101% с него. Нападките към семейството му са или породени от злоба и завист, или са чиста проба натурална тъпотия.

     А иначе, все повече млади и интелигентни хора искрено мразят Ивайловград. Мразят и ненавиждат заради това, в което го превърнахте последните години. От място, от което хората не можеха да излязат, в място, където никой не иска да се върне……

     Reply
   • Поздравления интелигентни Лъджанци, много намахано говорите, дано сте така и след изборите …

    Reply
   • Прадядото на Роко е първият директор на гимназията в града ни. Разбира се не очаквам селяндурите да го знаят това. Преди време имаше портрети на директорите на първия етаж в училището.

    Сражавал се за Родината си по време на Първата световна война, попаднал във френски плен, където научил френски………… това е правел неговият прадядо ,докато твоят е блеел в хор с овцете си :))

    Reply
    • А моят дядо опъна твойта леля в лозята . Тя мякала като коза , а и добре се справяла с френския.

     Reply
     • Ако се съди по речника ти не си толкова неинформиран, колкото неИнтегриран………от онез Рашковите. 🙂

      Аз си служа с историята, а ти с уличен език. Но както отбелязох по-горе не очаквам много от селяндурите….това,че хората са равни беше соц. измислица. Някои сме по-интелигенти, по-умни и следователно черпещи повече от живота :))

     • Ей, ти да не си расист !!!!!.И какво означава селяндур? Ивайловград е село в сравнение със София . София е село в сравнение със Париж.Париж е село в сравнение с Ню Йорк. А Ню Йорк е село в сравнение със Шанхай. И интелингентност означава три неща .Първо способност за абстрактно мислене или мислене с понятия.Второ способност за овладяване на нови знания .И трето приспособяване към средата . Не вярвам лично ти да си по интелиигентен от Рашковите цигани , които владеят два езика и са се приспособили да живеят в целият свят. Не вярвам и да си по интегреиран от тях след като другите за тебе са селяндури. И това за леля ти и дядо ми е вярно .

     • И дядо ми като гледал на леля ти големите като салкъми цици ,не е избирал място за волтаици .Да знаеш де .

 11. Подкрепям Roco BG и само ще кажа, че когато змията умира най-много хапе!!!

  Reply
  • А знаеш ли, че когато волът рие, хвърля пръстта на гърба си?!

   Reply
 12. лъджанец-говори от вашо име ,там горе вие сте богоизбраните, в Ивайловград още на миналите избори бихме шута на кмета ама нали всички там сте заплатажии и малки хорица сте доволни и на трохите и както едно време всички до урните в името на майката партия. Работете там и дебелеете , оправия вие нямате.Още по малко гласове ще има Танев в Ивайловград след навалянето му от миналите избори до сега с над 1000 човека, още един мандат и вече лъжанци може да имате мнозинство на изборите

  Reply
  • Лъджа е Ивайловград, на кого говориш, бе! Катурнал си на….

   Reply
 13. Много, много жалко и безперспективно е това, което се случва в Ивайловград тези дни. Замисълът е прозрачен: Овчарова пада на балотаж и Стефан Танев си остава кмет, да да доликвидира хубавата община и да продаде на безценица опосканото имущество на гражданите на близки и на партийни другари като Масларова. Това вече се случи няколко пъти, нали? За съжаление, в този град психиката е робска, дори демократите са страхливци, а младите не мислят за друго, освен как да избягат другаде. То това е и целта на комунистите- много ясно….. Прогнозата е катастрофическа: пътищата ще се доразрушават, безработицата ще се увеличава, няма да има и елементарно здравеопазване и образование, туристите ще се оттеглят в Гърция, където вече е по-евтино, по-спокойно, няма чалга, няма комуняги!!!! Честита победа другарю Танев!

  Един бивш ивайловградчанин, бивш патриот, бивш оптимист

  Reply
 14. това, което забравих да допълня е:

  Милиционерско-бръснарската партия ГЕРБ си върти задника и влиза вече във всякакви безпринципни /разбира се/ споразумения, само и само да удържи до края на мандата си, което определено няма как да се случи при ограбения напълно и изгладнял народ. Още тези избори ще донесат адско поражение на пожарникарчето, внедрено в политиката лично от Тодор Живков и обкръжението му.
  Диана Овчарова може и да няма интелектуален потенциал за да разбере инструмент в каква игра е, но поне да си беше стояла при комунистите, защото това упражнение е трагическият завършек на кариерата й.

  Reply
 15. ще се раздават ли дърва и храни на бабите по селата пак,както беше преди години ?

  Reply
 16. На 05.07 нямаше М-тел оператор в Ивайловград !
  Понасъбраха пожелания , но чак сега разбирам , че са връзвали фотоволтаиците на Танев
  и е било прекъснато електрозахранването към М-тел станцията.
  Честито на Ивайловград – най после енергийно независим.

  Reply
 17. Ей, лъджанец, ти излезе много голям Тъпак, намерил с кого да се заяжда, знаеш ли, че Рослан е постигнал всичко сам и най важното без комунистическа помощ. Кажи какво си постигнал ти, посочи от къде произлизат корените ти, представи се и чак тогава говори за другите. Ааа, да, страх те е да неби червения ти шеф да намери нещо, което си казал(написал) не както трябва и да те прати да му копаеш лозята вместо да вземаш с нищо заслужено лайняната си заплата, за която си готов да лижеш задници и какво ли още не.

  Reply
 18. Нправо съжалявам , че четох коментарите отнасящи се за Роко но след, като ги прочетох неможах да не се намеся.

  Reply
 19. Хора, ‘айде да спрем да си разменяме конкретно хули и обиди, защото не е редно и не е от значение.
  Идеята е да се смени погледа в/у държавните служби. Да не се гледа на общинските служби като на някаква благодетел, а като на длъжник ако не за оказаното доверие, то за това че от хората излизат парите, които се разпределят.
  Някой е дал, когато си го е извадил от джоба или го е свършил сам. Прочее няма голямо значение, кой е кмета. Аз още си плащам данъците в Хасково и затова взимам локално отношение.
  Всички кандидати са ми познати и ги харесвам по един или друг начин и не храня никакви политически симпатии към никого. И към всички претенциите ми са еднакви. Да работят това за което им се плаща.
  И какви са тези глупости: Предатели, обръщали се наляво, надясно, политическа лоялност, доверие и т.н. Защо не си говорим като в цял свят. С професионализъм, кариера и т.н. Аз можех още да си топля стола в някоя кабелна телевизия ама не бих научил нищо ново и нивото ми б било средно. Защо смелата крачка нагоре, вместо да буди уважение се приема като предателство. Аре да го сменим това мислене накрая. Нека дадем на Ивайловград КОНКУРЕНЦИЯ и почтено съревнование. Пожелавам успех на всички кандидати и да си опича ъкъла на печелившия. Но нека местната политика не седи на нивото, което си спомням – гнусно надлайване в кръчмата (блога) – езикът не е подходящ за коментираните теми.
  Лично аз не одобрявам държавни средства, да се харчат от типа “Лъджанец” защото очевидно отсъства комуникативност в тоя модел хора, а за администратор това е важно. Все пак работи за хората и трябва да говори с тях.
  Започва се от “Добър ден”, “Какво ще обичате” и така нататък:
  .”…Драсов! Аз съм готов за целта да употребя сичките страшни средства, освен подлостта и лъжата, защото преди сичко тряба да сме човеци, после вече българи и патриоти… ”
  Хр. Ботйов – Букурещ, 26 юний 1875 г.

  А политическите принципи са много, много по назад…

  http://www.slova-bg.com/modules.php?name=Botev

  Ето един политически поздрав за всички участници

  Reply
  • 😀 Патриот, Елегия и Моята молитва ми стоят изпечатани на стената пред бюрото да си ги чета от време на време.

   “…Самоволната сиромашия уби и таланта ми, и живота ми…
   …най-голямата добродетел в света е любовта към отечеството, но какво да правиш, когато са малцина ония хора, които да разбират, че тая добродетел естествено е основана на друга – на любовта към ближния? У нас е така: останеш без парче хляб, то ти си слуга, а станеш ли слуга, то ти си роб и тебе се не дава да работиш нищо човеческо, нищо самостоятелно….”

   Reply
   • Тъй де тъй…
    Слугинското мислене и поведение е важно, да се счупят в хорското съзнание.

    Reply
 20. Куманазите са решили да затрият града май….куманизи, защото комунистите бяха идеалисти избити от хунтата на куманазите преди много години……..ако таз терористична организация не се саморазпусне я чака нов 9-ти септември, тоз път по ирония на госпожа Историята насочен срещу децата и внуците на 9-то септ. превратаджии…

  Reply
 21. Бог създал три качества .
  Ум, честност и партийност, но на никого не дал повече от две.
  Ако човек е умен и честен е безпартиен.
  Ако е честен и партиен, то не е умен.
  Ако е умен и партиен, то не е честен.

  Reply
 22. Превърна ли се Ивайловград на синоним за инкриминирана територия с незаконните си кариери , бунгала по язовира , разпродажби на общински терени и сграден фонд , толерирането на определени лица ?
  Каква вина носи за това кметът и общинският съвет ?

  Reply
 23. Много крякане , много викане , много писане за тез кметове .Тука си спомням ,че четох една интервю с кмета и хората коiто са писало там са пак същите и гледам че тука пак същото пишат.Доста голям батак е майче в община Ивайловград след като толкова яросно я пазите и нищо не се казва кое , как е направено, кое е законно и кое не . Ето я http://nj-interviu.blogspot.com/2010/11/blog-post_25.html
  То коментар ми харесва много : ‘Крайно време е някой да хвърли камък в блатото Ивайловград. И може би наяве ще излезнат много неща…;

  Reply
 24. Ръководството на БСП в Ивайловград да търси подкрепа от коалиционни партньори от партиите в Коалиция за България и други леви и центристки партии, граждански сдружения, синдикални организации и неправителствени организации. Председателят на тракийския клуб „Яни Попов” в града Николай Илчев декларира подкрепа към кандидатите на социалистите.
  Диана МАРКОВА

  Ей това е цирк вече , всички срещу ГЕРБ , така както е и в България. Доста е майче сгафено в таз община щом ще се иска 4ти мандан , ще е на живот и смърт за БСП. Ххахах дръжте , дръждте 5 – 6 човека сте ама смучите като за 500-600

  Reply
 25. Кмете кметееее как така изключихте от партията баба Буда ?!?
  Същата тази която ти даде 3 мандата и те направи чорбаджия вместо да си беше седял чобанин !
  Веднага направете една баклава и марш веднага у тях !

  Reply
 26. Предизборна възбуда налегна баба Буда и със дъртия резил Златил замечтаха за светли политически бъднини.Сега и двамата нямат щастието да се отдадат на граските проблеми и са заети непрекъснато да се озъртат за политическа закрила.Станаха царе на ослушването и приплъзването .Най честото им занимание сега е да вдигат високо наплюнчен пръст за да пробват посоката на вятъра.

  Reply
 27. таневци ходят по селата обещават на циганите пари да гласуват за червената столетница. танев обикаля в ивайловград пеша по улиците и прави мили очички на хората и се прествува на загрижен за града. преди тва кога е ходил из града да се среща с хората и да говори с тях. вечер ходи в механата на кондака и пият скъпи питиета ядат скъпи мезета и псуват ивайловгрдските хора. танев късно е отиваш си. всички знаят какво си. само циганите ще гласуват за тебе. и кондака няма да те спаси и като загубиш изборите няма да ти е приятел вече. и преди пиеше на аванта с кафадара ма кафадара знае кой ще е следващия и не ти бута вече затова не сте приятелчета вече. и бабите не можеш да излъжеш вече и те не ти вярват

  Reply
 28. ако искате да ви управляват циганите от железино гласувайте за танев. циганите да могат пак да бият полицаите и танев да ги защитава защото дъртия циганин ми плаща а на изборите танев плаща на дъртия циганин да гласуват за него чернилките от железино.

  Reply
  • Админе ,направи забележка на тоя безхаберник.С изказването си подтиква към расова и етническа вражда.Аз знаеш, че който чрез слово, печат или други средства за масова информация, чрез електронни информационни системи или по друг начин проповядва или подбужда към расова, национална или етническа вражда или омраза, или към расова дискриминация, се наказва с лишаване от свобода до четири години и с глоба от пет хиляди до десет хиляди лева, както и с обществено порицание.

   Reply
 29. Още много отдавна ,до Трявна се появило едно китно предбалканско селце, цялото в стръмни склонове .Магаретата в това село обаче били много умни и отказали да дърпат каруците по баира .Ама хората били още по умни .Качвали се горе и подмамвали животинките със торба зоб.И магаретата щат нещат теглят каручката .Сега това село се казва Торбалъжите .И новите мераклии за кметове отиват там да си вземат торбите с лъжите, та да не си пънат мозъците да мислят предизборни обещания и лъжи .Скоро ще видим и на кого торбата е най голяма .Едва ли обаче ще видим кандидата ,който си поставя реални цели,,Аз ще разпродам общината ,а вие се оправяйте” Появи ли се такъв –има моя глас.Иначе може и да не гласувам .Не че не искам ,а няма за кого .

  Reply
  • Червеното яре ……….. като на магаре…..От там произлиза израза – …. му Янко !!!

   Reply
   • Защо трябва да ни натрапваш фиксацията си на сексуалната тематика с явен уклон към нездрав цинизъм ? Не само си Неинформиран ,но и Невъзпитан……съжалявам те

    Reply
    • Защото сега вече разбираме какви хора ни управляват и какво им е нивото, а то нулево…ужас…галфони

     Reply
    • Ако бях информиран щях да зная откъде идва израза и “На майка ти …….!!!”Ама не съм .Не го и крия.Пък за възпитанието си прав .И да искам да го скрия не мога .

     Reply
     • Нищо против коментарите, ама можеш ли малко по-леко да се изкаваш, че хич не ми се занимава да ги цензурирам. Под леко разбирай, ако може да не използваш в изказа си всички полови органи, за които се сещаш ➡

    • А ти Забележке, защо не направиш забележка на горния коментар ,който открито подтиква към расова и етническа вражда наричайки циганите в Железино чернилки.Подобни коментари , а също и операторите на интернет сайтове дето ги допущат са си направо за прокурора съгласно чл. 162, ал. 1 от Наказателния кодекс.А на тебе Забележке крехкото ти дупе с къдрав мъх ще цъфне като майска роза .И няма никак да си за съжаление.Може и да ти завидят.

     Reply
 30. Бре леваци , за първи път управляващите от ГЕРБ се опитват да премахнат страха в тези райони и хората да започнат да гласуват свободно, а не под строй и страх и вие закрякахте като недозаклани патки!!!В България БСП и ДПС изпозлват невежеството в своите избиратели за да си имат електорат,даваха им по някоя стотинка а те да гласувт за тях докато децата на горепоставените ходиха и учиха в други държави , имаха лични шофюри и ходиха там където си искаха.Ако мислите за тях нямаше да ги оставите на това дeредже през тези години , да ходят по други държави за да вадят пари за родителите и близките си тука.

  Reply
  • Щом ГЕРБ се опитва да премахне страха в райони като нашите, защо предизборно започна да уволнява хора- започна се от Горското! Да ти имам популизма!

   Reply
   • “тони” , недей да говориш по хавата си , направи справка в сайта на МЗХ или на ИАГ за да ти стане ясно под шапката как са нещата в
    “горското” , което вече е съвсем друго предприятие , мисля ,че от 01,07,11г . А като има трансформации , знаеш какво става – някои си тръгват. Отъждествяването с ГЕРБ в случая е , меко казано , неуместно !

    Reply
    • И каквото да правиш и приказваш, не можеш да ме убедиш. ГЕРБ така са се оакали, че защитавайки ги, все едно хвърляш камък в прясно лайно…

     Reply
     • Ако не знаеш какво означава МЗХ и ИАГ , мога да ти разясня -бавно и разбирателно! И ,споко,защото в абревиатурите не се съдържат такива редки субстанции , за каквито най-напред се сещаш.

 31. Балкан Маратон 2011 стартира на 4 септември в Кърджали. В най-голямото офроуд състезание на Балканите ще участват близо 60 състезатели от 10 държави с джипове, АТВ-та и мотоциклети по горски пътища на Източните Родопи. Очаква се в неделя да се включи и лидерът на ДПС Ахмед Доган.
  Надпреварата започва по 4-километрово трасе в областния град, изградено по левия бряг на Водното огледало на Арда. Първи по трасето ще се пуснат децата от мото клуба в Троян.
  В сряда ще бъде атакувано трасето Орестиада – Ивайловград- Кърджали
  БТВ
  Ето че ДПС идва да си стегне електората в Ивайловград и да ги накарат да гласуват пак в колана по един.

  Reply
 32. “Призрачни села с фантомни жители имат шанса да решат изборите за кмет на Община Ивайловград, научи ДЕСАНТ.

  Местните са изключително притеснени от манипулации на вота, но медиите там са изцяло подчинени на властта и мълчат за безобразието.

  Едно от селищата е Планинец, към което административно са прикрепени няколко села – Сборино, Чучулига, Глумово, Карловско. В Сборино например не живее нито едни човек, почти всички къщи са съборени, но въпреки това в избирателните списъци фигурират 84 „мъртви души“.

  Подобно е положението и с Гугутка и подчинените нему административно още осем малки селца. В с. Вис живее само един човек, но в списъка се водят 82-ма. Бял градец е с 5 жители, установено след последното преброяване, но за вота на 23 октомври се водят 250 души.

  В крайна сметка поне 1000 фантома се крият само в тези обезлюдени български села. Смята се, че настоящият кмет на Община Ивайловград Стефан Танев, подкрепян от ДПС, ще успее да си извоюва служебна победа, за да погуби поредните четири години от развитието на важния и перспективен пограничен район. ”
  Ето как Танев иска да спечели , даже и от този весник са разбрали какво става а ние не знаем …ужас

  Reply
 33. ГЕРБ не само ,че не се опитват да премахнат страха , а го използват като основен инструмент във предизборната си кампания .Съвсем скоро ивайловградчани ще изпитат върху главите си невероятен натиск и ще зацари страх .Страх да не загубиш държавната си работа ,страх да не ти пратят проверки в частния бизнес ,страх че децата ти няма да имат бъдеще в този град.Именно поради този натиск и страх съм сигурен че БСП ще има проблеми със съветническата си листа .Ще видите как хората на държавна работа ще откажат да бъдат кандидати .Включително и тези които досега бяха съветници.И няма да има подадена жалба за посоченият натиск ,защото хората се страхуват и не могат да застанат с имената си .Това е дереджето десняк.Истината боли ама такива като тебе след изборите ще ги боли и гъза .Гъз не е полов орган нали Админ ……Само при педалите

  Reply
 34. Това което казвате знаете много добре ,че са манипулации , но хората вече мислят.Как така плашили ги с проверки,ако спазваш закона няма как да се плашиш от проверки? Друг е въпроса ако визирате кариерите ,че по голямата част са на хора от БСП и щом се злоупотребява с това трябва да има проверки.Хората които искат редовно да си работят и да отговарят на закона според мен няма проблем да са легитимни и това ще стане .На язовира с проверките пак не трябва да се тиражира че е виновно ГЕРБ , общинския съвет и кмета е виновен тъй като като гледам даже сте обещали на миналите избори да обособите място където да се строй и да имат разрешителни хората , но и за това сте излъгали…а е можело да стане както на много други язовири
  .Пълна малоумщина е това управление на Общината направо …

  Натиска го правите вие , тъй като като гледам от този вестник са дали някаква информация и ако е вярна това си е насилствено искане на властта.Как може да искаш пак да си кмет и да се чудиш как да излъжеш за да управляваш община в която не те искат , визирайки миналите избори…ей това е диктат .Но е хубаво ,че все повече хора ясно излизат и показват ,че не са доволни..

  А по голямата част от тези които пишем няма как да ни боли газЪ тъй като сме отдавна извън този град поради ясни причини , но все още ни пука за него и престанете с тези заплахи, но явно само това е начина за взимали властта от вас !

  Reply
  • На ГЕРБ собствените министри се страхуват ,защото ги подслушват и третират като престъпници .Ама и аз тъй викам -нека си спазват закона и няма от какво да се плашат.

   Reply
 35. Танев , Танев не се радваш на голяма подкрепа като гледам .
  Да беше дал и на хората малко хляб , нямаше да е така.
  Какво беше а какво стана само .
  Даже и хората до теб да ти обръщат гръб вече,не сте вярвали че ще дойдат такива времена и в Ивайловград , но колелото се въртяло казват старите хора.

  Reply
 36. “С подписка жителите на село Железино, община Ивайловград, ще се опитат да спасят своето 85-годишно читалище.

  Те обвиняват червения кмет на общината Стефан Танев, че е зависим от ДПС и че не му пука за опазването на българщината в района. По негова инициатива читалището трябва да бъде закрито, тъй като нямало пари за издръжката му.

  Това обаче може да се окаже предпоследният пирон в ковчега на Железино и околните нему села, които се ползват от услугите на културния център. Последната стъпка е да се закрие и училището.

  По-голямата част от коренното население там са наследници на българи – бежанци от Тракия и Македония. Обезлюдяването обаче през последните години е шокиращо. За сметка на това пък прииждат орди от цигани, които тормозят местните с кражби и нападения.

  Село Железино е популярно с красивата си и девствена природа и цъфтежа през месец май на уникален защитен вид божури. Районът е от малкото места у нас, останали незасегнати от промишлени замърсители. ”
  ———————————————————————————————————————————————————-
  Важното е слънчеви панели да има ,училището в Ивайловград и той е на ред да бъде закрито .Закриване на всички села и посе на Ивайловград-мисията възможно .

  Reply
  • Народните читалища в България са самостоятелни юридически лица. За да съществува едно читалище в село е необходимо в него да членуват 50 дееспособни физически лица .На учредително събрание същите приемат устав и регистрират читалището в Окъжният съд.Читалището само определя източниците на финансиране. ДВ, бр. 42 от 2009 г.) Народните читалища могат да кандидатстват за държавна и/или общинска субсидия след изтичането на едногодишен срок от вписването в регистъра.Както виждате Закона определя ДЪРЖАВАТА на първо място като източник на финансиране , а после общината .Що обвинявате Стефан Танев не мога да разбера.Нека вестниците пишат и за това какво прави Държавата за родните ни читалища.Защото читалищата си имат Бюджет и основното перо идва от Държавния бюджет.Училищата също .Те са на Делегиран бюджет от Държавата.Тъй че не хвърляйте вината само върхуу Общината,а министирите които отговарят за културата и образоването да си оговарят персонално за това .

   Reply
 37. “ТЪЙ КАТО НЯМАЛО ПАРИ ЗА ИЗДРЪЖКАТ МУ”-ЗА какво има пари в таз община, толкова пари се дават по програми а там нищо не е направено,това е което са написали хората , то само от вестници може да се разбере вече какво става в тази мъглива Община Ивайловград.Бизнесмени се гонели , соларни паркове се правят-другите се гонят, земи се дават без пари-От къде да видим ако не от тези места!
  И как е снанало така ,че в такива големи села да има по 40 човека ?То не на празно медиите писаха призрачната Община.

  Съгласно направените промени в ПРСР, читалищата вече имат право на 100% безвъзмездна помощ по Програмата за развитие на селските райони. Самият проект може да бъде на обща стойност между 10 000 и 500 000 евро.Целта на 100%-овото финансиране на проекти от обществен интерес е да се подпомогнат дейностите в общини, които не разполагат със собствени средства за съфинансиране на проектите, както това беше изисквано по досега действащата нормативна уредба .

  Има ли желание има и начин…,но явно няма желание ,няма и как да се върнат хората там ако не се правят такива неща…

  Reply
  • Ами нека тогава да кандидатства читалището по ПРСР за тези пари. Нека прехвалената му председателка да представи проектно предложение и да им дадат пари. Но това няма да се случи, защото знаят навсякъде за неспособността на читалището в Ивайловград да се справя с проектите- та нали Диана Овчарова вкара читалището в дългове читалището, възлизащи на 150 000 лева- 100 000 непризнати разходи по проект по програма ФАР и 50 000 лв. заем от банката.
   Читалището е самостоятелна организация, нейното ръководство е със самочувствието че знае всичко и че може всичко- нека да кандидатстват. Но тук не обвинявайте Стефан Танев и общината, а само “способната” председателка!!!

   Reply
   • До колкото виждам читалището е ремонтирано и е красива.Хубаво е че Диана Овчарова е направила поне това .Празни приказки неискан да слушам поне аз .Вие тази жена на ръце трябва да я носите ,че ви прави проектите там а не да плюете, ама то това ви остана.Читалището поне на мен много ми харесва и е направена добре за което се гордея , че има поне едно красиво място където да закараш твой гост.Вие винаги можете да си говорите така ,а йде като сте отворени извадете един документ и покажете че парите са взете от нея.До колкото виждам не строи панели за слънце и не вади сега като Танев по 5000 лв всеки месец.А задължения и аз мога много лесно да направя на Община Ивайловград с една фирма която да ми издаде една фактура за центъра примерно за 1 милион, тъй че айде стига празни приказки , а действия.Повдигнете обвинения като сте сигурни или една проверка да се направи и готово ! Но аз защо ли си мисля ,че всичко е една манипулация защото сте знаели ,че ще се кандидатира и ще я подкрепи ГЕРБ та да има после как да плюете

    Reply
    • Обвинения има Ц.Димитрова и то от фирмата, на която Диана Овчарова и читалището дължат пари за ремонта. Целта на Овчарова сега е да стане кмет, за да може да си върне парите на фирмата иначе е грози съд. това не са манипулации, а истина, която с пълна сила ще се изсипе върху й много скоро.

     Reply
     • Имате много информация май за тази фирма.Я дайте повече информация , на кой е фирмата, за какво дължи пари и т.н ,за да разберем и ние ?

 38. Толкова ли неможеш да разбереш и ти как стават нещата Причината е ,че при европейските пари има огромен контрол и постояни одити от Европейската комисия.Как ще се правят далаверите и шуробаджанащината приближени фирми да вземат поръчки.Това е пречката за това и кмета не впряга усилия , а е впрегнал ресурса в това да търси алтернатива там където контрола е по-слаб и може да бърка в кацата с мед! Така че те просто нямат полза от това и за това не го правят.

  Reply
 39. какви простотии пак пишеш бе хора , хората са написали всичко от читалищетп

  Вследствие на забавени срокове по вина на изпълнителя и отказите да извърши основни и довършителни работи, предписани от МРРБ, се наложи читалището да търси други фирми и изпълнители (което стана със знанието на фирмата изпълнител), за да приключи успешно проекта и същият да бъде приет от МРРБ. Проектът беше одитиран от независим одит и отчетен пред МРРБ през 2009 г., без към него да бъдат отправени забележки.

  “Изнасянето на информация, фактури и др. финансови документи в публичното пространство е в нарушение на правилата по договора. Изкривена е информацията и във връзка с многократните опити за срещи и преговори, инициатор, на които е било читалището, а не фирмата изпълнител.

  Във водената с фирмата кореспонденция сме отказали да потвърдим фактурираните стойности, защото считаме същите за нереални, тъй като поетите ангажименти не бяха изведени до край.
  На всички, които желаят да получат пълна информация, сме готови за съдействие.

  В следствие на некоректното поведение на фирмата изпълнител, за изнасяне на данни, чрез Кмета и Председателя на Общинския съвет, още в петък /24.06.2011 г./ сме поканили вещо лице за независимо остойностяване на извършената работа, а готовите резултати ще бъдат незабавно изнесени в публичното пространство за сведение.”

  Демек Танев си е назначавал фирми и никой е нямал право на глас, нито Овчарова нито никой , всичко е правено от него ,
  щом е изнесъл фактури както пише горе .Фирмата и Танев са едно и също.
  Когато е правена проверка от държавата всичко е било наред , а после имало проблеми.Танев пак се мъчи да прави номера с фирмички за да си остане на влас.Защо тази фирма не иска срещи тогава .Всичко са игри между Танев и тази фирма за да се плюе .
  На кНе лъжете хората поне…

  Reply
 40. Изумена съм, че всички сте толкова компетентни по европейските програми и проекти. Можете да бъдете възложители, изпълнители, експерти и одитори. Само, че нещо криви ви излизат сметките.
  И пак стига ме до Материала на Бойко.

  Reply
 41. Веднага хората да отиват и да чакат още от сега отварянето на секциоте,в колона по петима.Да гласувате за Танев ,че не е купил на дъщеря си три апартамента не и е направил слънчев парк.Не може така като има сина, трябва да има и дъщерята,че туко виж се расърдила,че за нея няма.После ще се разберем на кои пиле ще има ,на кои парички вие чакао те от сега пред урните, тои знаи как да се отплати(с парички много парички).Танев ще оправи града не се притесняваите, ще го остави без хора,а ние няма да имаме избор и ще търсим спасение в чужбина или по България.Я се усъзнаите бе хора .Стига диктатерство.

  Reply
 42. Ти на Танев не му бери грижа за апартаменти сега от тези слънчеви батерии си вади по 700 лева на ден и ще си вземе колко си иска апартаменти без проблеми.на всеки 15 – 20 дена ще си копува по един апартамент.

  Reply
  • Къде ги видя тия 700 лв при тая инсталирана мощност? За да се изкарат тея пари на ден трябва да си дадете и къщите да монтират панели в цяла Лъджа , както си давате и г@зовете за тоя същия!
   На теб що ти викат Колчо – щот му ближеш колчето ли?

   Reply
   • Мисля че знам по добре от теб колко са но това няма значение и не те интересува и аз какво правя .Даваме не даваме ама на някой ни дава и работа поне

    Reply
    • ако си като пенка много ясно ,че ще ти намери работа, но можещите и искащите да направят нещо за Ивайловград ги УНИЩОЖАВА ВСИЧКИТЕ ДО ЕДИН , а такива като теб без достоинство му ….

     Reply
  • еми тогава да го изберем щом за 20 дена може да купи апартамент в годината има356 дни това прави по 24 апартамента на година тои може да обещава по един апартамент за всяко гласувало за него семеиство по добър кмет от това здраве му кажи,само че на за хората на него не му пука

   Reply
   • Кмете,кмете….. ,колкото и да се опитвате да очерните Златил Хаджиев няма да можете.Довре,че беше тои да те вземе под крилото ди преди повече от 12години.От безработен агроном те направи.Пък после с Будинка Коларова и кмет те направиха.Сега гледам един от най богятите в Ивайловград си станал.

    Ами ти Д.Маркова откъде се пръкна такава съдница на хората.Едно предаване свясно неможеш да направиш, а си тръгнала в чинията на другия да гледаш.Хората в града не са толкоз будали и балами колкото се опитваш да ги искараш.Да те пита човек какво си направила в тая община толкоз години и ти самата незнаеш , ама не, е ….. Ти наи кадърната,а пък другите ряпа да ядът.Така далече не се стига,радвайте се още малко,че Ви се види края.

    Reply
     • Просто кмета вече се взе много на сериозно и си мисли ,че е господ , добре имаш връски , но не забравяй ,че не са на власт БСП и не си недосегаем .Този кмет се наяде , напи се и вече е станал алчен , бори се докрай въпреки че хората не го харесват , ходи плаща , заплашва и стиска здраво.Достойнство нямаш ли бе човек , виж жалкият си панаир -200 човека имаше -толкова хора и има в Ивайловград след твоите 12 години управление .

 43. Досегашният кмет е забогатял ,няма какво да го мислим
  Дайте тоз път да избрем кмет, дето освен за собственото си благо ще направи нещо и за града без обичайните за българина шуро-баджанащина и здрава селско-махленска спойка така характерна за нашят мил градец.

  Reply
 44. Колкото и да не ви се иска панаирът се случи. Имаше и хора, и музика и огнено шоу. Мнението на винаги негативно настроените в този сайт и озлобени от собственото си съществуване хора, не ни интересува!

  Reply
  • Това е много важна черта, която ви бива вменена още от най-ранна детска възраст!!! Да не ви интересува нищо!!!
   Иначе след мнението ти, попитах приятел с малко дете как е бил панаира. Ето, ще ти копирам какво написа:

   ————————————————————————–
   Да те питам, на този панаир имаше ли нещо
   ?

   hahahahah
   az ne razbrah 4e imashe panair
   toi i grada ne razbra
   nqmashe jan jun
   nito hora
   nito sergii
   nie bqhme na edna masa s decata
   3 semeistva
   i si4ki tarsihme detski igra4ki
   i nqma
   te 3 sergii
   na ednata
   prodavaha
   4arshafi i odela
   na drygata danki
   po4ni4ki
   tva beshe
   i dve skari
   ahha

   Reply
  • Ето ти и мнението на друг млад човек от града. Ще гледам да питам повечко хора, все млади, дето си живеят там, да видим какво ще кажат….

   ———————————————————-

   [1:33:53 PM] Джи: tam li si
   [1:34:03 PM] ххххххххх: da
   [1:34:22 PM] Джи: как беше панаира ?
   [1:34:22 PM] ххххххххх: ti kvo pravi6
   [1:34:27 PM] ххххххххх: zle
   [1:34:28 PM] Джи: лежа, пия кафе
   [1:34:29 PM] ххххххххх: 😀
   [1:34:31 PM] Джи: демек, събуждам се
   [1:34:34 PM] Джи: вярно ли бе
   [1:34:46 PM] ххххххххх: v4era Lub4o pee6e narodna muzika s du6teri4kata si
   [1:34:54 PM] ххххххххх: suxa rabota
   [1:35:02 PM] ххххххххх: 30 4oveka po centura

   Reply
   • Един човек решил да направи такава сватба да дъщеря си ,че хората да я запомнят и да говорят за нея само с възхищение.Три дни яли и пили ,а на изпроводяк човекът подарил на всеки мъж овен ,а на всяка жена овца.После се скрил под моста, за да чуе какво си говорят сватбарите като се прибират по домовете си . -Абе ,викали си хората ,много стиснат тоя човек .Трябваше и да децата да даде по едно агънце. Поговорка-Хората никога не оценят това което правиш за тях.

    Reply
    • Поговорката-Хората започват да мислят и виждат ,че нищо не се прави за Тях,затова нямаше и хора на този панайр. Проста поговорка е , но не я разбирате и затова ще напуснеш мястото на кмет.Няма да ти стигнат парите да купиш толкова недоволни хора ,а и игричките няма да помогнат, а и доста млади ще си дойдат за да те свалят най-накрая Стефане , Стефане .

     Reply
     • Ти Стефан Танев не го мисли, Админе, той малко или много е постигнал нещо в живота си. И въпреки помията по негов адрес- продължава да е толерантен. А от теб и приятелите ти, Админе, лъха чиста проба злоба и злъч! Пази си здравето! От толкова злъч ще загине черния ти дроб!
      Хора имаше достатъчно на събора, посветен на 1 година от отварянето на границата ни с Гърция. Ти не ги видя, защото те нямаше сигурно, а твоите копои и клакьорки зле са те осведомили!
      Още веднъж- пази си черния дроб- толкова злъч не е на хубаво за теб.
      А що се отнася за Стефан Танев- той отново ще е кмет на община Ивайловград. И много млади хора ще дойдат да гласуват за него.

    • Така, така. Значи ти мислиш, че всичко, което се прави, задължително е добро и хубаво? Бравос!!!

     Reply
     • Виж сега Тони. Това не съм го писал аз, а и не се крия зад някакви смешни никове като тебе. Ти като си толкова достоен, как така един път не си написа името, да знаят всички кой си? Все се криеш за разни псевдоними. Ама така е като си от школата на ДС и от ония боклуци, дето съсипаха и продължават да съсипват България. Как няма да се криеш зад псевдоними?

      Колкото до това, колко хора щели да се върнат да гласуват и по-важното по какви причини и с какви средства, айде да не започваме тая тема, а?

     • админе всички сме зад теб и искаме промяна.Възхищавам се на смелостати да пишеш отсрито,въпреки заплахите за твоето здраве публочно в сайта от тони няма предвод дроба, аз също няма да се представя ,че танев заплашва всеки с уволнение ,който е срещу него затова и хората се крият,но споделят твоите вождания и на изборите ще гласуват против него и аз също но публично немога храня семейство ,но се чудя тая младеж защо мълчи . С теб сме админе продължаваи да бъдеш се така обективен и активен и прости на страхливци като нас където се крием,но пак ти казвам деца храним.

     • Сайта е направен така, че да може да се пише анонимно.Щом така сте го направили това си е в правилата на играта .Или не го знаехте .А аз даже не зная откъде да се регистрирам.

 45. Кое отваряне на границата не разбрах, от тази граница печелят хората около вас с малки изключения , а хората пак напускат Ивайловград.Хората идват и искат да отварят заводи а кмета ги гони ,други са идвали да правят проекти а кмета пак ги е изгонил.
  Заради това ли да се върнат младите хора да гласуват?
  Затова ,че са прогонени от мястото където искат да живеят ли ?
  Я ме светни защо да се върна да гласувам за Танев и аз съм млад човек и съм прогонен от него? Пиша с злоба , защото искам да се върна и да живея там , а вашия любим кмет ме прогони !!!!
  Колко проекта има усвоени в тази община?
  Защо не печелите проекти като други малки общини за по 100 милиона лева, или Там просто защото не може да се краде и затова не се правят?
  Напиши ми какво е направено за реалното отваряне на работни места в тази община и ако ме обориш ще се върна и ще гласувам за Танев !

  И за разлика от вас мен никой не ме кара да пиша коментари и не получавам нищо в замяна, а вие работите в общината или на други места назначени от кмета в замяна на пари и бълвате жлъч и злоба , без да мислите дали това което правите е за доброто на хората .
  Хора които искат да отварят работни места не се гонят в доброто на хората .

  Reply
 46. ПЛАН -ПРОГРАМА НА ДР. СТ.ТАНЕВ ЗА УПРАВЛЕНИЕ :

  МАНДАТ 2007-2011 Г.
  1. Изграждане на фотоволтаичен парк (естесвено личен) – ИЗПЪЛНЕНО!!!!

  МАНДАТ 2011-2015 Г.
  2. Изграждане на ветрогенераторен парк (естествено личен)- в проект

  МАНДАТ 2015-2019 Г.
  3. Окончателна победа на социалистическо-комунистическите ценности и национализация (естесвено без личните ми паркове )-мото : няма бедност -няма хора…

  МАНДАТ 2019-2023 Г.
  Обособяване на Общината в автономна териториална единица (напр. ЩАТ), с президент др. Ст. Танев (естествено!) и провеждане на референдум за промяна името на града : 1) Таневград или 2) Кирякстефчовград.

  Така ще ги стигнем и минем дори амариканците !!!! 🙂

  Reply
 47. Всичко е казано….

  Комуниста е отчаян
  комуниста е унил
  Партията се разпада
  лидерът е педофил

  как не ви е срам…другари?!
  сдадохте властта без бой
  Ленин ще ви порицае
  …спи ли червения герой?!!

  кво да правим? що да сторим?
  да си върнем пак властта
  ний на всичко сме готови
  че е тежка участта

  този Бойко връх висок е
  нищо…ний ще го свалим!
  както мандрите сме крали
  можем пак да победим

  Без униние другари
  вий напреде – аз отзад
  дайте да се понапънем
  да измислим компромат.

  Reply
 48. Ето един добър кадър на нашия кмет.Милена Танева една от най големите крадли, лъжкини и измамници в екипа на танев.Тя не може да изброи от колко хора пари на заем е взела в това число и от бай рашко.Вечно има запор на заплатата си.Колко пари открадна от картите на хората по временната заетос имаше и жалба ,но разбирасе след оказания натиск от танев и заплахи бе отеглена и това са десетки случай.Ето такива хора управляват градани доверените на танев и защитени от него .

  Reply
 49. Стихотворението ми хареса много , браво на автора !
  Това е нечувано за червената крепост Ивайловград да е назовават пряко хората и да се казват нещата.Нещата вървят в правилната посока.Вече доста хора с който си пиша не вярват че стават такива неща за разлика от предишните избори.
  Разбирам сега вече защо Танева е най активния писач заедно с Маркова.Те друга работа не може да вършат освен държавна и да си правят далаверите.Толкова кирливи ризи излезнаха за Танев и компания ,че лошо ми става . Ако бях на тези хора щях да наведа глава и да се махна от там сам .Ама така ли се пуска кокала , ще се стиска до край. Хубавото е ,че Ивайловград вече не се страхува токово като гледам колко хора вече казват това което знаят , но са мълчели до сега
  .
  Промяната ще бъде факт на тези избори ,миналите беше на косъм , но вече хората им писна !!!!

  Reply
  • Доста е тревожно мислищите хора да се доверяват веднага на всичко прочетено в интернет, написано неизвестно от кого!
   Всъщност тенденцията да се вадят кирливи ризи не говори добре за социално-полиитческото ниво на местното население.
   Просто спрете да злословите един срещу друг в Интернет. Тук всичко е позволено.
   А в правова България имате право на жалба, сезиране на районната прокуратура, а следсвието е ДЛЪЖНО да ви обърне внимание.
   Възползвайте се от законите в БГ. Няма значение кой е адресата – хуленето и лаенето в интернет е безполезно…
   Четете, слушайте ДОСТОВЕРНИ и по възможност НЕЗАВИСИМИ източници после мислете и чак тогава говорете – респективно пишете. Идеята е да се смени идеала и социалните взаимоотношения в посока жители – управа, а не да сменим посоката на плюене.

   Reply
   • Прав си, че не трябва да се хули и плюе из Интернет. Прав си, че не трябва да се вярва сляпо. Прав си, че трябва да се мисли. Прави си, че трябва да се прави нещо, не само да се плюе. Прав си, че гражданското общество трябва да се промени, упс да го има. Тук съм съгласен с теб ❗

    Ама като чета това другото, което си написал за правовата държава и следствието си мисля, че не живееш в България. Може би си се преселил в страната на Алиса или нещо подобно. Или пък си опънал някой бира повечко, много повечко…

    Reply
    • Roko Bg как така решавате вие какво трябва да се смени в този град .В посока жители-управа всичко си е наред вие създавате проблемите там .Нито живеете тука а давате съвети .Хората щом са избрали г-н Стефан Танев значи го харесват и точка .Ще ви помоля да не наливате масло в огъня .

     Reply
     • Статист, подкосмието ти е отделено от природата за мозък. Що не му правиш масаж от време на време ?
      Колко са го избрали г-на Танева и колко са против него ? Или тези дето не го одобряват трябва да мълчат щот така ти си решил…. Хайде успех с разработването на подкосмието…

     • кое е наред ти в Ивайловград ли живееш ,такива като Милена Танева да крадат от парите на хора който на истина работят.кое е добрето на града,че всички млади избягаха останаха две хиляди жители в тоя град или защото на вас облагодетелствани от танев това ви харесва.искате града само за вас ,но това няма да се случи овчарова ще ви накаже и вие го знаете и умирате от страх затова и заплашвате всеки с уволнение ,ако не гласуват за вас тоез за танев,ама как ще ге уволните като няма да спечелите и хората не трябва да се подават на натиска и заплахите на танев .Тои си отива а с него и заплахи те му.Бъдете смели всичко е в нашите ръце.

     • Много моля позволете да имам право на свободно слово и мнение в която точка си избера от така наречения Европейски съюз и най-вече в тази където отиват данъците ми (нормално количество) за заплати на Държавните служители (в т.ч. НМ)
      Имам право на отношение особено там където се намират имотът и наследството ми.
      Доста вимателно следя новините и резултатът не ми харесва.
      Това е меркантилната част на нещата, защото не искам да се правя на някакъв възвишен патриот сипейки хули и клевети онлайн.
      Модерно мислене ви трябва както обясни г-н Бояджиев.
      Не ме интересува от коя партия е кметът или попът, или който и да е. Въпросът е да се строши статуквото на преклонение пред местната власт (всъщност думичката власт не е популярна вече), а като гледам как е закоравяло мисленето не съм много оптимистично настроен.

      Казал го е Бжежински – “Колкото години е имало комунизъм на едно злощастно място, толкова години ще си отива.”

      Разберето хора! Демокрацията съществува. Неудобна, неприятна, противна но я има
      Ужасяващият факт е, че имам и право на глас във въпросната община според Конституцията на Република България и смятам да се възползвам от него.
      Също така позволете на всеки нормален човек да живее и мисли не според вашите, а според общоприетите правила.
      Също така не наливам масло в огъня – следя движението на инвестициите си. 😉
      Също така се опитвам да внуша някакъв нормален начин на комуникация, когато става въпрос за нещо важно. Един вид опитвам се да спра аграрния тон на т. нар. политически диспут.
      Освен това ме е грижа за близките ми, които живеят там. Резултати от скромните ми писания вече има. Негативни по подразбиране, но безобидни.
      Спрете хулите и обидите. Не гледайте в канчето на съседа.
      @ admin
      закони има – вярно търпение трябва, но има.

 50. Днес бившата социална министърка Масларова е в Ивайловград .Говорила е със Стефан Танев и Георги Марков.По агентурни данни разговора е бил интимен .По късно Масларова заедно с Гошето Марков са заминали за Хасково.Днес там на председателски съвет ще бъдат оповестени резултатите от направеното в областта социологическо проучване за нагласата на хората да гласуват за партия и за кандидати за кметове .

  Reply
  • За града ни резултатите ги зная .Макар да съм неинформиран съм по информиран от вас.

   Reply
   • Само се чудя случайно ли е съвпадението на имената на хотел Армира в Стара Загора и вила Армира в Ивайловград.

    Reply
  • Че таз крадла дето дамската и чанта струва колкото на голямо село пенсиите и агитация ли прави ? Хайде да си избрем президент от ГЕРБ , че да дойде спец съда ,че да отворим Белене и да пратим масларката и пр. измет в ол инклузив една звезда там….

   Reply
 51. Често разглеждам сайта на Община Ивайловград , но една обява ми привлечe вниманието ,тъй като беше на първата страница на сайта с име -Обява.На всички други обяви на първата страница има анонс и ако ти е интересна да влезеш и да прочетеш за нея, но на тази пишеше само обява.
  Не знам дали преди избори това е практика за купуване на такива имоти .По закон те трябва да публикуват тази обява в сайта , но те са го направи така че колкото се може по малко хора да я прочетат . На този търг по принцип не се явят хора и се намаля цената за следващ търг и така докато падне и се купи за без пари .
  Аз ви я предоставят тъй като явно Общината не желае да има хора на този търг , който има желание да отиде. Ще следя за такива търгове и ще ги публикувам защото трябва да се сложи ред вече в тази Община , стига шуробаджинащина.
  Дано има и къде да се прочете кой купува тези имоти и за колко пари ! Някой ако знае къде да намеря така информация ще се радвам да разгледам тъй като ми е интересно .

  О Б Я В Я В А

  Публичен търг с явно наддаване за продажбата на следните общински имоти:
  1. “Незастроен имот УПИ XІІІ-554 от кв. 2 с площ 990 кв. м.” по ПУП на гр. Ивайловград с първоначална тръжна цена от 10732.00 лв. без ДДС.
  2. “Незастроен имот УПИ V-11 от кв. 5 с площ 590 кв. м.” по ПУП на с. Ламбух с първоначална тръжна цена от 3 000.00 лв. без ДДС
  3. “Незастроен имот УПИ VІ-11 от кв. 5 с площ 600 кв. м.” по ПУП на с. Ламбух с първоначална тръжна цена от 3000.00 лв. без ДДС
  4. “Незастроен имот УПИ І от кв. 21 с площ 350 кв. м.” по ПУП на с. Ламбух с първоначална тръжна цена от 2000.00 лв. без ДДС
  5. Застроен имот УПИ І – 151 от кв. 18 по ПУП-ПР на с. Плевун със Заповед № 128/04.06.2010. с площ от 2990 кв. м., в едно с двуетажна масивна сграда –“Здравен дом”, със застроена площ от 96.00 кв.м. и гараж със застроена площ от 26.00кв.м. с първоначална тръжна цена от 18420.00 лв. без ДДС.
  6. “Застроен имот УПИ ІІ-221 от кв. 15 по ПУП на с. Драбишна с площ от 1378 кв.м. в едно с едноетажна масивна сграда (бивше училище) със застроена площ от 200 кв.м. с първоначална тръжна цена от 14647.00 лв. без ДДС
  Публичният търг с явно наддаване ще се проведе в стая 201 в сградата на общината на 27.09.2011 г. от 11.00ч.
  Тръжните документи се закупуват от стая 212, II етаж на общината при цена 72.00 лв. с ДДС платими в касата на общината. Молбите за участие да се подават в стая 103 на І етаж всеки работен ден от 8.00 до 16.30 ч. до 26.09.2011 г.
  Определен е депозит за участие -10 % от първоначалната тръжна цена за съответния имот, като внасянето му става по банкова сметка на общината BG41UBBS80023300136333, BIC код на банката UBBSBGSF, при ОББ -АД клон Ивайловград или в касата на общината до 16.30 ч. на 26.09.2011 г.
  При неявяване на кандидати или неизлъчване на купувачи повторни търгове ще се проведат. на 04.10.2011г.и 11.10.2010г. в стая 201 в сградата на общината при същите първоначални цени, условия и начални часове.
  За участие в търга се допущат физически и юридически лица, които нямат задължения към община Ивайловград.
  Огледи на общинските имоти се извършват след направена заявка и закупуване на документацията всеки работен ден от 8.00 до 15.00ч. до деня предхождащ датата на търга.
  Купувачите следва да заплатят 20 % ДДС и 2 % режийни разноски върху достигнатата продажна цена на закупения имот,
  За допълнителна информация и справки ст. 212 и 201 в ОбА Ивайловград или на тел. 03661/61-55 – инж. П. Чипилова – Директор на Д “АФО”

  СТЕФАН ТАНЕВ
  Кмет на Община Ивайловград

  Reply
  • Бе ти наред ли си !!!!!!!!! Хем пишеш ,че обявата ти е привлякла вниманието ,хем пишеш ,че била направена тъй ,че по малко хора да я прочетат .Що си мислиш ,че след като на тебе е привлякла вниманието ,на другите хора няма да го привлече .Излиза , че или ти си обратен или другите са обратни на тебе ,Ама и така да е ,то си е едно и също .

   Reply
 52. Намери 3те разлики между тези 2 обяви
  Тази :
  Обява
  07.09.2011
  Община Ивайловград, ул. ”Г.
  цялото съобщение…
  —————–Това е обявата за този търг на главната страница . Кратка и ясна . Привличаща вниманието на всички инвеститори .

  И тази :
  ОБЯВА
  11.08.2011
  Със заповед на кмета Стефан Танев са образувани и утвърдени 28 избирателни секции на територията на община Ивайловград. От тях 5 секции са в Ивайловград като адресите съвпадат с тези от последните парламентарни избори.
  цялото съобщение…
  А тука можело значи да се слага информация .Ама явно когато отърва се слага а когото не , даже и едно изречение не се слага .

  Разликата между мен и инвеститорът е огромна . Аз като видя такава обява не пълен текст и без информация веднага се сещам че има нещо нередно и затова я отварям .А инвеститорът няма да търси под лупа всеки ден къде да намери така информация. .Сега разбирам и то къде идва и името ти неинформиран . За инвеститори трябва да има даже отделна категория : За инвеститори и там да има всички тези търгове та като влезе един такъв човек който иска да отвори фабрика да намери информация за всички обекти които се продават , също така тази обява да бъде публикувана много преди търга а не 1 седмица преди него.Явно не ви трябват инвеститори а точно обрано по малко хора за търговете .Не разбирам защо се засягаш и ме нападаш , аз се опитвам да информирам гражданите и инвеститорите а ти явно точно обрано .
  А ако аз бях обратен на другите , щеше да има фирми и фирми отворили работни места след участие в тези търгове . Значи не само аз трудно намирам тази информация а и други . Ти даже си по-информиран от мен в тези неща , та да те питам къде да намеря информация ,какво е купено от минали търгове , за колко пари и от кой ?

  Reply
  • Има противоречие в коментара ти и затова те репликирах.Твърдиш ,че една обява ,която ти е привлякла вниманието е направена така ,че да не привлича вниманието на хората .И продължаваш да го твърдиш.За продадените имоти може да се получи информация като се отправи питане към кмета.Търговете са публични ,прозрачни и не представляват служебна тайна ..Питане може да отправи всеки общински съветник писмено до кмета и ще получи отговор на следващата сесия .То трябва да е подадено преди сесията в срок определен от правилника за работата на Общинския съвет.Питането може да се направи и устно към кмета в деня на сесията и ако кмета не отговори, питането се превръща автоматично в точка от дневния ред на следващата сесия.

   Reply
 53. Комунистът е изнервен
  изненадан бе от силен кандидат
  и какво да прави,що да стори
  пълни само сайтовете
  с измислен компромат .

  Три мандата гавра с”ъс децата
  пропъди ги далеч от нас
  даде работа само на своите близки и познати
  и на никой друг не даде шанс.

  Тъжно приказката свърши
  за един съвременен герой
  изпълнен бе с амбиции
  за жалост само лични
  стъпка всеки,опитал се да му попречи
  не пожали никой, даже свой
  и заплахи да отправя,е това го може..
  и със сигурност показа колко струва той.

  Недей да жалиш,недей да страдаш
  за отминалите дни
  облажи се достатъчно, за всеки туй е ясно
  ще харчиш парите от рушветите до старини.

  А думите ти, безсъдържателни и пошли…
  не струват вече пукнат грош
  с празни обещания, с лъжи, заблуди,така напред не се върви
  доверието предаде ни,ти всички хора отврати,
  по-добре скрий се,наведи се,срам нямаш ли?!..
  и не бой се,Диана успешно ще те замени!

  Reply
  • От Диана искаме промяна , а не успешно да го замени . Ако става дума за замяна Танев пак ще победи

   Reply
    • Toi za tova se iqviqva za 4-ti put 6toto znae kade sa parite i da izmuche o6te poveche i vie malumnite glasauvaite za nego i stoite gladni. ama posle ne se oplakvaite.

     Reply
     • Ми гласувай и ти за него .Той е романтичен .Може и тебе да те заведе на лозята .

 54. „Изграждане на електрическа централа с фотоволтаични преобразуватели на площ от 12, 750 дка”, в местността „Белите камъни”, община Ивайловград, област Хасково. Възложител на инвестиционното намерение е

  „СТИВМАРАНИ” ЕООД, град Ивайловград.

  Reply
  • Решение 45 на община Ивайловград от 31.04.2009
   Публикувано от adminна 16/4/07 • В категория Общински Tagged as: вандализъм, Общински, решение

   Общински Съвет Ивайловград

   Р Е Ш Е Н И Е

   № 45

   Взето на заседание на Общински съвет гр. Ивайловград, проведено на 31.03.2009 година, Протокол №7.

   Общинският съвет, на основание чл.21, ал.1, т.9 от ЗМСМА, чл.113 от Търговския закон, чл.8 и чл.12 от Наредбата за упражняване правата на община Ивайловград в общинската част от капитала на търговски дружества

   Р Е Ш И:

   Общински съвет Ивайловград:

   1.Дава съгласие община Ивайловград да осъществи Публично частно партньорство с “Монолит” АД, като за целта се учреди Дружество с ограничена отговорност с участие на Община – Ивайловград, със следните реквизити:

   Наименование: “Енергиен парк Ивайловград” ООД

   Седалище и адрес на управление: гр. Ивайловград, обл. Хасковска, ул. “Орфей” № 12

   Предметът на дейност : изграждане на соларна електроцентрала на територията на Община Ивайловград, производство на електроенергия от възобновяеми енергийни източници, инвестиционна и консултантска дейност и строителство в областта на енергетиката, както и извършването на други дейности, не забранени от закона.

   Срок на дружеството: дружеството не се ограничава със срок.

   Съдружници в дружеството: Община Ивайловград и “Монолит” АД Хасково

   Капитал на дружеството: 5 000 /пет хиляди/ лева, разпределен в 100 /сто/ дяла от 50/петдесет/ лв. всеки, разпределен между съдружниците както следва:

   “МОНОЛИТ”АД – 90/деветдесет/ дяла на обща стойност 4500 лв. /четири хиляди и петстотин лева/
   ОБЩИНА ИВАЙЛОВГРАД – 10/десет/ дяла на обща стойност 500 лв. /петстотин лева/
   Органи на дружеството: Органи на дружеството са Общо събрание, което се състои от съдружниците или от упълномощени от тях лица и управител/и.

   2. ОДОБРЯВА предложения проект на дружествен договор /Приложение №1/ и възлага на Кмета на Община Ивайловград – г-н Стефан Танев да участва в учредителното събрание на дружеството и да подпише от името на Общината като съдружник в същото предложения дружествен договор.

   3. Избира за представител на Община Ивайловград като съдружник в Общото събрание на дружеството “Енергиен парк Ивайловград” ООД – гр. Ивайловград Стефан Иванов Танев.

   ОБЩ БРОЙ НА ОБЩИНСКИТЕ СЪВЕТНИЦИ -13

   ПРИСЪСТВАЛИ – 13

   ГЛАСУВАЛИ:

   “ЗА” –9

   “ПРОТИВ” –1

   “ВЪЗДЪРЖАЛИ СЕ” -3

   31.03.2009 г.

   Reply
   • Това една и съща фирма ли е? Тази посочената и тази с общинско участие?
    В решението на общинския съвет пише – “Енергиен парк Ивайловград” ООД?

    А темата, която бях пуснал по въпроса е следната!!!
    http://ivailovgrad.com/2009/04/16/%D0%B5%D0%BD%D0%B5%D1%80%D0%B3%D0%B8%D0%B5%D0%BD-%D0%BF%D0%B0%D1%80%D0%BA-%D0%B8%D0%B2%D0%B0%D0%B9%D0%BB%D0%BE%D0%B2%D0%B3%D1%80%D0%B0%D0%B4/

    Reply
    • Шефе , задайте го този въпрос на Стефан Танев. Иди ти при него като журналист и го попитай . После публикувай интервюто тука .За да знаем и да не се изказваме неинформирани .А също и да не се спекулира повече по темата .Ще има и предизборни събрания .Питайте и там ,защото тези въпроси чакат отговор .

     Reply
     • Ако има публични дискусии с гражданите ще се радвам да задам този и други въпроси! Все пак фирма с общинско участие засяга всички ивайловградчани ❗

 55. Първо трябва да имаш ценности и да бъдеш чист пред семейството си , а после да казваш колко си честен и добър за кмет. Ти нямаш очи за пред тях а камо ли да застанеш пред нас и да кажеш колко си праведен ! Парите променят хората , правят ги зверове .

  Reply
 56. Необходимо е да се прави проверка на имущественото състояние на всички кандидати за изборни длъжности. Наличието на разминаване в имотните декларации имоти и получените пари от легални източници е сигурен знак за корупция, демек кражба от общото.

  Вие не бихте пуснали крадец у дома си ,нали ? Защо тогава трябва да избираме крадци на отговорни длъжности? За да ни крадат по-лесно?! За да ги направи по -богати за наша сметка ?! Едва ли….

  Понеже НАП няма как да представят такива справки давайте информация в сайта. Нека да проверим имущественото състояние на тримата основни кандидати.

  Админе не е лошо да пуснеш една тема в тоз дух…..нали са честни,като света вода ненапита, едва ли има от какво да се притесняват меракллите за власт

  Reply
  • Всяка година кмета подава имуществена декларация до Сметната палата .Ако проверката установи несъответсвие в подадената декларация,включитено собствеността на брачния партньор и непълнолетните му наследници ,тогава тежко му . Нека първо ги проверят и после да ги наречем крадци. Иначе обвиненията ни ще останат да висят като дърти ….,от които полза няма.

   Reply
   • Интересно как са оправдани 3-те апартамента на младия наследник на г-н кмета в декларациите му . Да му е живо и здраbо момчето де… Яко спестяване е паднало от закуски или както е модерно напоследък – тъщите са ключа към богатството……

    Reply
  • Ами даваите. 100% съм сигурна че Танев е този които краде без да му мигне окото.

   Reply
 57. На 23 октомври БСП ще литнат към вечното безкрайно нищо, след като Бойко им даде кенефа Бузлуджа вчера, и повече никога няма да кацнат в Бългрия !!!
  Гарантирано от ГЕРБ!!!

  Reply
  • На 23/10 се поканват неопечалените честни българи на всенародните тържества по случай кончината на столетницата :).

   Амин, другари – няма да ни липсвате 🙂

   Предполагам,че казанът ви ще е на руска газ, ако Господ има чувстwо за хумор 😆

   Reply
  • Готов съм да дам своята лепта в преобурудването на чинията на Бузлуджа , коята въпреки че е построена с наши пари Боко подари на столетницата. Ще стане чудесе космически кораб от нея, на който ще натоварим членовете на столетницата и ще ги изпратим с еднопосочен билет на края на Вселената.

   Имайки предвид разбойническото им минало, това ще първият акт на патриотизъм от страна на столетницата – да ни отърве от себе си за да я има България.

   Цар Борис е казвал – дипломатите ми да англофили, генералите германофили, народът ми е русофили. Единственият българофил съм аз.

   Дай Боже повече българофили в България!

   Reply
   • Бузлуджа се построи с пари на народа ни .БКП тогава имаше имаше един милион членове .Като прибавим и семействата им и,а и членовете на комунистическият младежки съюз в който членуваха 100 от населенето на България , то други не останаха .Като ги пратиш в космоса няма да има кого да обичаш .Няма да останат българи .Ама да си българофил първо трябва да си човекофил.Като Цар Борис.

    Reply
 58. Неинформиран , че си един от пионките на кмета или кмета даже не се съмнявам .Аз като един по-малък от вас съм нямал предмет “комунизъм” или какъвто е бил и знам много повече от вас за безчинствата на вашата партия БСП ,коiто продължават и до днес .Виждам че се писали и за ДПС , да ти дам малко информация да почетеш, че едно време БСП ви е промило мозъците .

  Имало е хармония между българи и турци преди БКП.И не само освободените от турското владичество българи са се отнасяли към съседите си турци като с равноправни на тях граждани, но и отношението на турците към съседите им българи е бивало същото.
  И така до деня, в който на другаря Тодор Живков му просветва идеята, че ако се зароди вътрешен проблем с достатъчен потенциал да се превърне в заплаха за националната сигурност, народът ще отклони вниманието си от плачевното състояние на Народната република. И ето ви го фамозният „възродителен процес”. Мислен, премислен и измислен.Смяна на турските имена, масово изселване, заграбване на имущество. Трагично и напълно съзнателно смразяване на многобройна етническа група с властта, с всичките наситени с емоции последици, пряко засягащи, отгоре на всичко, традиционната добронамереност към България на съседната ни регионална суперсила Турция.

  Естествено е, че при тези условия нямаше как да закъснее реакцията на засегнатите. Турското население, и това, което си остана в България, и което се изсели в Турция, се радикализира, движено от най-човешкото чувство за самосъхранение. И изостряйки отношението си към българите, етносът се сплоти и се организира.По този начин бе създаден една вражда между българи и турци, с която се целеше турците да бъдат изолирани по селата и да бъдат използвани за изборни гласове .На тях им е било давано колкото да оцеляват и да бъдат използвани .Сега се води политика тази вражда да се премахне ,защото това е демокрацията , да няма дискриминация и да се помага на тези хора по селата , защото те не са животни и само по избори да бъдат манипулирани . И нека те поправя , Бойко каза : Аз не искам подкрепата на ДПС, а на мюсюлманите в България .БСП им гледа като на стадо , там е разликата другарю .

  Reply
  • Я сега кажи и нещо за политическия Ал Капоне на България – Бойко Борисов

   Reply
   • Ще ти кажа и за него . Печели президентските избори , сменя се съдът и от там съд , съд и може и нашето кметче ще отиде И приятелчетата ти като Кондака .

    Reply
    • Кой съд се сменя ? Че какво му е на тоя съд . Пък и защо трябва да се сменя цял съд заради Танев. Ми ако Бойко не спечели президентските избори -той не е и кандидат де ,тъй че няма как да ги спечели.Тогава какво правим?Я кажи ти като по информиран.

     Reply
 59. Не я зная таз фирма СТИВМАРАНИ.Звучи ми като някой Стефан Иванов ,Мариела и така нататък. В САЩ когато някой влезе в политиката ,стане сенатор , конгресмен, кмет или заема друга публична длъжност , то той по закон прекратява участието си във бизнеса . Акциите му се прехвърлят във Доверителен фонд. Фонда работи с акциите както намери за добре ,без да информира собственика и без да чака неговото съгласие .Нещо повече .Собственика не знае във кой фонд му са акциите, за да не може да лобира за него .В България обаче не е така . Бойко Борисов е собственик и съсобственик в 13 фирми . А и за Мишо Бирата береше кахър та да не го закача Танов.Ако го пазеше и от жените ,то Мишо нямаше да издъхне в обятиета на 40 годишна бизнес дама.

  Reply
 60. Сега като се замисля (все пак мога и да мисля хахахаххаха) .Тези кметове по селата имат ли някакво образование ?
  Защо не вземат да се кандидатират млади хора, та да вземат и по възрастните да се научат на нещо.
  Омръзна ми да ни управляват хора с стари разсъждения.
  Време е за – ефективно управление на ресурсите, инвестирани в социалните услуги , работа етс…. …

  Reply
  • Днес беше хубав слънчев ден .А след като ти Деси влезе в ivailovgrad com изгря още едно слънце. Бъдещето е на младите образовани хора с европейско мислене .Продължавай да пишеш и да припкаш като сърничка в сайта .

   Reply
    • Аз съм кандидат за заместник кмет в Ивайловград .Стефан Цветков обаче няма да ме вземе ,защото нито можел да краде ,нито щял да допусне някой около него да краде . Стефан Танев пък няма да ме вземе ,щото достатъчно добре се оправя сам. Надеждата ми е в Диана Овчарова .

     Reply
 61. Утре 21 септември Ивайло Калфин ще е в Хасково в 11 часа.,след което има срещи в Харманли ,Любимец и Свиленгтрад. Дали ще дойде в Ивайловград сега или по късно не се знае.Нека ако някой от комунягите знае да пише .

  Reply
 62. Днес 21 септември Ивайло Калфин е на предизборна обиколка в Хасковска област.До Ивайловград обаче днес няма да дойде .Придружаван беше от Емилия Масларова ,която макар и отдалече даде едно рамо на Стефан Танев.На два пъти в изказването си госпожа Масларова наместо Хасково казваше Ивайловград.Явно Ивайловград е останал в сърцето и .На нито едно от проведените досега предизборни събрания не се пропусна да се отбележи ,че Стефан Танев е във иницициативният комитет в подкрепа на Ивайло Калфин за президент .И това може да означава само едно .Стефан Танев е проверен и е чист .Всичко останало е ала бала .

  Reply
  • Голям си шегаджия – проверен и чист 😆 Щом е в един кюп с масларката е по-скоро е за прокурор. На оназ уфсъ лично хамстера и правеше забележка,че не може ЦоЦиален министър да се появява с чанта и обувки, които струват колкото на голямо село пенсиите…. Да не говорим за пословичните и кражби в Стара Загора.

   Умните хора по-скоро биха страняли от такава компания………

   Reply
   • Що бе ,готина си е мацката .Днес се видяхме ,стиснахме си ръцете нацунках я .Тя се е разхубавила малко е и потслабнала в дупето ,изобщо си е супер.Хич не е за изпущане.

    Reply
 63. Класация на най-добрите кметски наместници в община Ивайловград през третия и последен мандат на г-н Танев:
  1. Мазен Мечо -доказан еродит иноватор ! За първи път в България е инсталирана уникална информационна система за връткане на чевермета на заслужили раи.
  2. Кметиците на Камилски дол и Хухла – борбени дами, показали невиждани резултати в усвояването на нови обработваеми земеделски площи и спад на безработицата в подопечните им селища.

  Reply
 64. И сме по красиви и сме по добри , Танев ние ще свалим ! БСП ако плати на всеки който не харесва Танев ще фалира ! Сила и принуда вече няма да има !

  Reply
 65. Фотоволтаиците са собственост на фирмата ” СТИВМАРАНИ” ЕООД , която е собственост на сина на Танев. Ако искате да знаете Танев е купил на синчето си и обекта срещу ” Рибките” , явно там ще бъде седалището на семейната фирма.

  Reply
 66. Танев, не се ли наяде бе ?!? Ти ще затриеш града бе ! Свърши се твоето време момченце !

  Reply
 67. Kmeta i negovite slugi davat kebabcheta predi izbori .Vie se setihte che i mladi imalo v toz grad be lololo .Vreme i vie maldite napravete neshto imache she qdete kebabcheta samo prez 4 godini

  Reply
 68. Влиза Танев в една ивайловградска кръчма и вика:
  – Хората на Диана Овчарова са лайнари!!
  От една маса се надига едър мъжага, хваща го за яката и му изкрещява:
  – Да си върнеш думите назад, че ще ти счупя главата!
  Танев уплашен се извинява:
  – Извинявай, не знаех, че си от Овчарова….
  Здравеняка:
  – Не съм бе, ти да не си луд … лайнар съм.

  Reply
 69. Танев, колко е тарифата за един глас ако гласувам за тебе, пак ли е 200 лв. ? Аре вдигни малко, криза е ! Ако доведа приятел да гласува за тебе ще има ли бонус? А за група?

  Reply
   • Купуването на гласове е престъпление по смисъла на закона. Умоляват се гражданите, които имат данни за подобни деяния да сигнализират на съответните власти.

    Прокуратурата възнамерява да се самосесира и превантивно възбуди дела срещу неизвестен извършител……засега. Пред закона всички са равни!

    Reply
 70. Ще си позволя да направя един политико-икономически анализ за града ни предвид предстоящите избори.

  1. Стефан Танев- Зад него стои БСП. Тази партия изпусна безвъзвратно момента за европеизация.Тя е обречена да води ариегардни битки за оцеляване- и то на шепа забогатяли хора като Р. Овчаров, Р. Петков, Г.Първанов, Масларова, които не могат да се гледат помежду си. Нейното бъдеще е предначертано, просто вижте т. нар. “сини”.

  2. Стефан Цветков- надали и той знае какво стои зад него, но все пак СДС- Мартин Димитров, ДСБ-Иван Костов, ВМРО- НИЕ-Славчо Атанасов и пр.Почти като вкисната боза. На местни избори, подобни безпринципни коалиции са често явление- целта е да се докопа кокала.Тук въпросът е доколко българският избирател е узрял и ще се върже на подобни трикове. Бъдещето на горните политически партии го знаем- вечна опозиция, със стремеж за чиста проба шантаж и изнудване на силните.

  3. Диана Овчарова- ГЕРБ, Б. Борисов и правителството. В общини с техни кметове, просперитета, дори за 4 години е огромен- европрограмите се усвояват с висок процент, инфраструктура (пътища,ВиК), производство, работни места, дори в условия на световна криза. ГЕРБ няма да загуби в тези общини- хората ще ги преизберат. И това е нормално-имаш хляб и вода,работа и сигурност. Шансът на Ивайловград е ГЕРБ-ОВЧАРОВА!!!! Неизбирането почти сигурно ще превърне общината от селски район, в най-изостанал такъв!

  Reply
 71. Е , щом имаш да връщаш – заповядай ! Що , Лятния не те ли дава вече , та се заглеждаш по чуждо ?!………

  Reply
 72. Комуназ се за бой стяга,
  мята пита на рамо:

  – Сбогом Гоце, сбогом Калфин,
  сбогом мила Мая пчеличкеее;
  аз отивам в Стара Планина,
  зарди кашкавала !

  Reply
 73. http://www.blitz.bg

  През февруари 2008 г. Алексей Петров, тогава агент на ДАНС, извиква Пламен Устинов на басейна “Спартак” в София и му представя един мъж, който щял да му бъде шофьор при ликвидирането на Гриша Ганчев.
  Устинов разказва на бизнесмена за срещата, не иска пари, само моли за закрила от Трактора. Гриша Ганчев разказва за това на президента Първанов, който организира среща на бизнесмена с Алексей Петров. “Какво са си говорили тримата аз не знам”, каза Устинов. Скоро след това беше отвлечен Ангел Бончев,” – поясни той.
  Според него Алексей Петров отдавна има политически амбиции – хората, които най-много му пречат , които най-много мрази са Бойко Борисов и Ахмед Доган. Вероятно за тях се е отнасяло предложението – ако свършиш добре работата с Гриша Ганчев, ще ти “поръчам” и политици.

  Пламен Устинов уточни, че Алексей Петров предложил 170 000 на него и избрания за шофьор за убийството на бизнесмена Гриша Ганчев. Вероятно са искали да му вземат част от бизнеса, уточни той за причината да бъде “поръчан” Гриша Ганчев.

  През юли Пламен Устинов е уволнен от НСО. “Казват, че съм говорил 2 000 секунди с Дубай… Уволнението ми минава през президента Първанов.”

  Илияна Беновска се опита да дискредитира водещия на пресконференцията Огнян Стефанов, пребит на 22 септември 2008 година, че не бил “политически анализатор”. Явор Дачков, член на предизборния щаб на Алексей Петров се опита да обърка Устинов с въпроси тип “кръстосан разпит”. Намесата на ТВ водещата Люба Кулезич прекъсна опитите на заместник-главния редактор на “Галерия” да притиска Пламен Устинов. Представителят на БТА се намеси, за да спре словесния сблъсък между Илияна Беновска и Люба Кулезич. Илияна Беновска, собственик на радио К2, беше първото име, спрягано за вицепрезидент на Алексей Петров, след като стана ясно намерението му да се кандидатира за президент.

  До какво води партия БСП и Първанов !
  Неговият приятел Танев води Ивайловград към смърт !

  Reply
 74. -г-н Танев,във вашия партизански отряд”Рушвет” имате ли знаме,знаменосец?
  -Разбира се!От едната страна на знамето избродиран символа“$“, а от другата страна фотоволтаичен панел.
  Знаменосец под псевдоним”Пръча” е наш Янко Кондака поради три причини:
  1)С моя помощ много добре се справя с краденето!
  2)Еднакво добър е както в политиката,така и в синхроното плуване!
  3)Пак я забравих!!!

  Reply
 75. Браво ” епопея “, таланта си е талант! Виждам че си много продуктивен и лично се нагърбвам с ангажимента да намеря издател за твоите творби. Ако си съгласен да издадем сборник с някое от следните имена : ” Шумкарски разкази” или ” Отрядът на Танев” или нещо такова аз съм съгласен да ти ударя едно рамо. Помисли си!

  Reply
 76. Като гледам анкетата и кой какви коментари пише тука ,едно е ясно -силите са изравнени .Като се сетя обаче за ДПС , които не пишат ,а само гласуват ,нещата придобиват съвсем друг вид . Победа за Танев на първи тур и победа за Калфин на втори .Никога не съм се съмнявал в това ,че Танев ще спечели четвърти мандат .Сега вече съм убеден ,че ще спечели и на първия тур .

  Reply
 77. Този сценарий е до болка познат. Преди избори всеки вади “компромати”. кои от тях са истина, кои не са така и няма да се разбере. Вдига се пушилка, борба за всеки лесно изманипулиран глас. Ако БСП имат доказателства, защо са мълчали до сега?
  Цял мандат вместо да бачкат – събират доноси с надежда за по-голям успех на следващи избори.
  Другари не се ли наядохте ! Ивайловград има право на европейско бъдеще !
  Това не сте вие ! За една година отхвърлени проекти от 300 милиона , прогонени инвеститори !
  Плана е един , всички да напуснат Ивайловград и всичко да бъде купено от Кондака и тези хора до кмета !
  Заслужавате само едно -да напуснете Ивайловград . Криете се , така и трябва !

  Reply
 78. Минаха 2 години от както тримата глупаци не са на власт и още им сърбаме попарата. Днес е започнала проверка за заменките от БСП , ДПС и царя и може да имаме глоба от 2 до 8 милр. ГЕРБ ви оправя кашите боклуци такива !
  Сега ще трябва и 2 години след тези избори да почне да се оправя и Ивайловград !

  Reply
  • Проверката на заменките е работа на съда , а не на Бойко Борисов .Министър председателят ,колкото и да се прави на велик ,не може да изземва функциите на съда . А предложението му парламента да се произнесе по въпроса си е правно невежество.Не му е за пръв път Бойко обаче да дава акъл на прокуратурата как да си върши работата .С други думи изпълнителната власт се меси в работата на съдебната . Това, че Бойко е невеж го знаем.Ама тоя път са го подвели и съветниците му. Не е работа на парламента да разравя сделки в конкретния случай за замени. Това може да направи само съдът, тъй като има договорни отношения, а договорът е със силата на закон.

   Reply
   • Много си прав. Лошото е, че на тия, които трябва (съдебната власт), грам не им пука. Като следствие на това, в България важи само едно правило – “Авантата си е чиста печалба”…

    Reply
   • БСП е партия на едрия капитал. В една бедна страна ,като нашата е нормално да има около 3-4 % одобрение, другото е Кафка ……вижте им ВПС на цоциалистите милионер до мултимилионера са……

    Reply
    • Разбира се ,че БСП е партия на едрия капитал.Ти сега ли го разбра? Та нали заради това Бойкко Борисов с неговите 13 фирми си направи партия ,която да обслужва неговите интереси и тези на Си Банк на Цветелина . Те партиите за това се правят.И сега парламента изпълнява волята на премиера .Това незнам има ли го другъде в развитите демокрации,но тука всичко се прави грубо ,безпардонно и без никакво съобразяване със законите . Бойко обаче днес го поддържа обикновеният човек. Но това ще бъде, докато хората огладнеят и им стане студено. Тогава любовта преминава в другата крайност. И тези, които днес викат „Осанна”, утре ще отидат пред Министерски съвет и ще хвърлят камъни.

     Reply
     • Ама нека си направи партия Бойко !Няма лошо .Хората град си направиха .Теохаровград !.

 79. Танев е пътник ! Няма шанс за нов мандат, всички го мразят и приятелите му ще го оставят да пие по цял ден !

  Reply
  • Аз ,както знаеш не съм информиран и не мога да си обясня защо Стефан Танев води класацията в анкетата.Да не би по този начин хората да си показват омразата към него .Сигурно е така -БСП няма бъдеще , Стефан Танев става кмет ,но се чувства много самотен, защото вече няма партия .И естествено страда .Но не го мислете .Все ще се намери някоя да го утеши.

   Reply
 80. Може да не става за друго ,но може да накара и теб да гласуваш за Танев .4 мандан идва с пълна сила !

  Reply
  • Като си направил нещо три пъти ,що да не го направиш и четвърти път .Вече знаеш как .Трябва само малко да се напънеш. Аз до пет пъти и бе напъване го правя .От там нататък почват да ме молят даже.

   Reply
   • Та и Танев.След четвъртият му мандат ще му се молите да остане .

    Reply
    • Ако г-на Танев спечели 4 -ти мандат (недай Боже) ще спечели и 5-ти , и 6-ти и 7-ми…..просто в града ни освен шепа пенсионери, жертва на склерозата и спомените си няма да е останал никой.

     Името на града ни може да бъде променено ( след местен референдум, който Танев неминуемо ще печели ) на Таневград , или Градът на бадемите и слънчевите централи…..едно намигане към славното соц. минало.

     Но за щастие 4-тия му мандат е една химера, която новото БКП ( ГЕРБ ) ще помете ползвайки комсолският ентуасиасъм и партиен опит на кака Будка и други изкопаеми от времето на соца……

     Аз лично ще гласувам за Ст. Цветков – на принципа на най-малкото зло….

     А сега отивам да си варя компотите с Капитала и учебниците по полит икономия, научен комунизъм и пр…….явно им е минало времето, а дървата са скъпи

     Reply
 81. Има ли някой освен неинформиран който ще гласува за Танев ми е интересно? Интересно ми е ако гласува за него , защо би го направил ?
  То насила кмет не се става. 10-20 човека ще накараш -200 да са , а другите ? Хората те мразят Танев и го разбра на миналите избори ! Имаш пари , но за тези няма да ти стигнат !

  Reply
  • Не разбираш ли че неинформиран е човек на Овчарова и Хаджиев ?
   Умишлено пише тук такива неща ….

   Reply
   • Айде стига бе ,не думай ,малеееееееее ! Не съм в децката градина . По-скоро ти си някой от таз как беше Коалиця Ивайловград! Май няма никой за Танев. Така си и мислих , щото ако кажеш ,че ще гласуваш за Танев защото е свършил нещо значи не си нормален. Доста пара ще трябват и заплахи за да има 500 гласа таз година ! Чаооо ,Чаоооо !

    Reply
   • Не съм човек на никого .Ще се кандидатирам за кмет след четири години .И сега държа за Танев, защото ако спечели Овчарова , вероятността тя да вземе втори мандат е по голяма отколкото Танев да вземе пети .Това е .Сметката ми е проста и вярна .Цветков не го споменавам сега ,но след 4 години ще го потърся за да ме подкрепи .

    Reply
    • неинформиран
     October 11, 2011 • 8:49 am

     Та и Танев.След четвъртият му мандат ще му се молите да остане

     Reply
     • Да ще се молят.Как няма да му се молят!? Ще се молят той да остане, защото като стана аз кмет, ще ги издухам всички

 82. Каква демагогия, каква низост ни предлагат другарите от БСП. Предизборно ни предлагаха дискусия за възможностите за финансиране на малки фирми по европейски проекти с европейски средства. А същият този преди три месеца Стефан Танев ПРОГОНИ по най -позорен начин НАИ-ГОЛЕМИЯ проект за България ,а именно триста и двадесет милиона евро,125 милиона евро за инфа структора. И на 26.09.2011г. Райна Йовчева ще ви разправяше колко е велик Стефан Танев и колко добрини предстои да ви направи “новият кмет”.

  Reply
 83. коро четох тука за публичните търгове . Сега уважаемите
  общинари даже по радиото са почнали да ги обявяват почуствали са се виновни и предизборно замазват очите на бабичките . Каква кражба е била не ми се мисли по тези търгове . Имоти и имоти са били купени от тези които сега са с парите в Ивайловград.Има и първенци разбира се ,част от тях са в листата на БСП за Общински съветници. По-предно класиране -повече имота . Всички с боен вик Цап Цараппппп са тръгнали за 4-мандат та да вземат малкото останали неща .

  При управлението на кмета Танев паднаха геройски -няколко завода, смели инвеститори -борили се до последно , но паднали геройски , множество проекти отварящи нови работни места, хиляди хора-борели се смело ,но прогонени в името на Цап
  ЦАрапппппппп .
  Техен пълководец е лъжаски бос ,той води с знаме ,набучено на него швейцарска банкова сметка !
  Бабите и дядовците получават пристъпи от речта на техният Бог Танев .
  Отзад на Танев приглася Муу Марковаа (от клавиатурата е ) !
  4-тия поход на партията е подкрепен и от няколко инвеститори които си нямат понятие от бизнес и ако имат конкуренция ще фалират , в името на подкрепата на майката партия Танев им обещава всякаква липса на конкуренция . Така всички жители на Ивайловград пътуват на 100 километра за 20 лева.

  Усещащи падението на тяхната партия в последните дни на управлението им се чува мощно Цап
  Цараппппппп !

  Reply
 84. Още малко политически размисли от мен на тема кмет и президент !
  Ивайло Калфин е един предател на държавата, една “маша” на БСП, с негово решение, като външен министър бяха открити повече от 250 избирателни секции в Турция и бяха закрити много такива по света, където също има много Българи (Чикаго, Германия и др. например) това не е поведение на един министър на външните работи. Ще кажете “секция се открива според предварително подадени в посолствата и консулствата заявки от гласоподаватели” а аз, ще Ви попитам, как в избирателна секция в Турция за няма и час са гласували повече от 200 човека? След направен експеримент се оказва, че физически тези хора, не могат да гласуват. Е аз знам, с тези гласове БСП с НДСВ и ДПС по системата 8-5-3, крадяха крадяха….. А сега Г-н Данаилов го било срам???? не него, а мене ме е срам, че има слепи хора, които ще си пуснат гласа просто, защото не са запознати, защото България не е София и малко, или много населеното място в което живееш е от значение, понеже “леля Йовка” не знае, колко търга се спечелиха под масата, но знае кой е Димитър Касабов от “Стъклен дом”
  Една маша е кмета Стефан Танев , той не взима само за себе си ,а сега след като са спрени част от каналите на БСП за контрабанда остана да се краде там където имат техни кметове. Всички ще бъдат мобилизирани , ще бъдат давани купища пари по-селата. Ние в Ивайловград можем да попречим на това да се случи !

  Reply
  • Цап царапчо ,избирателните секции, както в България, така и в чужбина се откриват с решение на ЦИК (Централна избирателна комисия) съгласно Изборния кодекс чл 26 алинея 1 точка 5.,а не от министъра на външните работи. Ако искаш коментара ти да звучи сериозно бъди по конкретен и кажи кога и къде ще се дават тия купища с пари, та да идем на място и да спрем това да се случи.

   Reply
 85. БСП е пред сериозен вътрешен конфликт, който е възможно да ескалира преди изборите. Ръководството се опитва да предотврати възможния разпад и да контролира изтичане на конкретна информация, която би повлияла негативно на симпатизантите на партията. Ако остане Танев кмет ще бъде = смърт за Ивайловград !

  Reply
  • Ако след три мандата Танев спечели изборите ,това означава само едно нещо – че положителните неща в неговото управление са много повече от отрицателните.

   Reply
   • Това просто няма как да стане…..ако се добере до болотаж ще е изненада най – вече за самия него.

    Reply
  • БСП не е просто една голяма нула. Столетницата е нещо повече – две големи нули “00” ….и ужасно мирише вече

   Reply
   • Ей голям математик си ! Кажи ми тогава колко е 3 мандата плюс 1. Не е нула нали , а е четири.Ако БСП е нула ,колко под нулата сме ние в Ивайловград, та тая партия ни управлява откак се помня. 2АП +3CT+1X…….Хайде де, реши уравнението И докажи, че сбора е нула .При Х =CT и по голям от нула при Х # CT.

    Reply
    • 2АП+3CT+1X>0

     в следствие

     Ивг -> 0

     Легенда:
     > по-голямо
     -> клони към

     Коментар:
     Мечо Пух каза:
     — Колкото повече… толкова повече!

     Reply
 86. Гледам ,че в форума е почнало да се говорят и по-интересни теми , а не само плюене и глупости !
  Китай е използван от всички големи фирми и затова се правят дъщерни заводи там , евтина работна ръка и същото качество на продукцията тъй като всичко е в поточна линия и участието на фактора човек е сведено до минимум. Няма разлика дали ще ги правиш в САЩ или Китай,разликата в произведената продукция и цената й , а тя е по малка и по-конкурентно способна на световният пазар. Китай без комунизъм не може да съществува тъй като 1 милард хора могат да се управляват най-добре чрез диктатура. Голяма част от сайтовете за кодирани за тях за да не гледат реклами и да не разберат ,че ориза на запад не основното хранене . Същото нещо както беше и при нас , казваха ни ,че Запада е лошо нещо и там не живеят добре .
  България се освободи от тази диктатура , но не Китай според мен не може да си позволи това. В Европа си имаме Турция , тя е нещо като Китай в Европа ,но са много по-добре от нея ,именно заради по-малкото население .

  Reply
 87. На 23 ,трябва да има две кампании . Едната подобна на тази на БТВ- Да изчистим Ивайловград за един ден от Стефан Танев и другата -Скрий личната карта на баба си ,че доста бабушкери пак ще ходят да пускат глас за Танев . Всеки от другите кандидати е 100 пъти по добре . Лични карти , бастуни -крийте каквото можете хахахаха

  Reply
 88. слушай какво ще то кажа лека такова неинформиран ли си формиран ли си ,същия кавал си като Калфин, не ми развивай тука теории а си събирай чукалата и изчезвай от Ивайловград че му разказахте играта за 12 години . На много умен ми се правиш а децата ви са в другите градове и им купувате апартаменти с парите на хората . Хубав бил Ивайловград за живот , ало алонколоооооо ти в кой град живееш . Айде чупката да ви няма

  Reply
  • Ти обаче си умно момче . Предусещаш победата на Стефан Танев и взе да си изтърваш нервите . Недей така ? Пази си ги , че следващите четири години ще ти трябват .Пък аз другъде няма да ида . Тука съм си достатъчно щастлив.

   Reply
   • Смени си ник- а на Зомбиран 🙂 само на тебе ти се привижда победа на г-на Танева. ……още 3-4 дни дни де. След това само да не си посегнеш на мъжкото достойнство от мъка 🙂

    От редовните проучвания в местните кръчми установих,че новия кмет ще се казва Д. Овчарова…не ,че я покрепям

    Reply
    • Ако Диана Овчарова спечели, що трябва да си сменям ника ? Този ще си ми подхожда най- много .Но ако спечели Танев ,тогава май наистина трябва да го сменя . .

     Reply
 89. Както казах БСП си отива. Сега се иска и оставка на Станишев за да дойде другаря Първанов. Танев още се не може да повярва колко го мразят хората след като с 100 хиляди за рушвети и плащане на пътни и на ръка по 100 лв не спечели изборите .Сега искал “касиране ” на изборите . Какво касиране бре другарю -Ивайловград не те иска , даже и ромите вече казвали ” Тези 50 лв няма да помогнат на децата ми ” Поне ги нахранихте и им дадохте някой лев , да сте живи и здрави .
  Ивайловград е СВОБОДЕН !!!!

  Reply
  • Кажи ми кога си отива БСП ,за да я изпратя подобаващо и аз. Ако знаеш де .Щото на мене не ми се вярва .Защо и е на БСП да си ходи, след като ни остави свой член за кмет на града .Има си общински съветници ,има си и подкрепата на половината град .Освен това комунягите са най силни в опозиция и ,ако познаваш историята трябва да го знаеш .

   Reply
   • Остави го тоя по горе да си ги плещи по хавата! Явно не е разбрал , че на балотажа се явиха БСП “Герб” и БСП “Танев” , като вторият загуби ” с малко , но завинаги” .
    Блажени са вярващите…….

    Reply
   • В опозиция кумОнанистите наистина са опасни – сега ще настане нечувано крадене на кашкавал ( по стандарта Стара планина предимно), завери , мини -преврати и пр. описани в историята им Някои ще се крият по примера на незабравимия правешки селянин, но никой няма да ги търси 😛 ……

    Само дано не започнат да взривяват пак църкви……… ❗

    Reply
    • Комунистите винаги са милеели за народа .Затова и пазеха хората да не влизат в църква.Най вече по Коледа и Великден .Щото може някой друг комунист да я взриви .

     Reply
     • И от интелигенцията го пазеха да не го развращава с идеите си …….затова избиха около 30 000 хиляди след , като докопаха властт а и пратиха около 150 000 в лагери……

 90. Прочетох изказване

  “Вчера Стойнев посети Тополовград и Ивайловград, където на срещите му с хората здравеопазването бе най-често поставяния проблем. В Тополовград болницата лекува само по една клинична пътека – пневмония, а в Ивайловград има паметник вместо болница. „Болницата в Тополовград се управлява дистанционно – управителят не стъпва тук, умираме в линейките до Харманли и Хасково”, разказаха хората в града. В Ивайловград болницата също не функционира – сградата един напълно оборудван паметник, включително и с апаратура, обясни Стефан Танев, който е три мандата бе кмет на града и сега е втори в листата на Коалиция за България.”

  и питам:
  – кой закри болницата?
  – защо по селата Стефан Танев и отбор дружина лъжат, че не са го направили те?
  – защо е превърната в паметник, при това добре оборудван?
  – защо не е подведен под отговорност след като нашите пари са отишли напразно, напълно необмислено?
  – защо на съпругата му, на която прехвърли всичко в медицинския център заповяда да си подаде молбата за напущане?
  – защото иска да скрие следите на многото и нарушения и съставените и актове или от грижа за здравето на хората?
  – знае ли Ивайловград, че докато е била управител на Медицинския център тя е работила едновременно на четири места без за това да има съгласието на Общинския съвет при това на пълно работно време икак става това ? Нека да каже, че и ние да го правим, за да си закърпим положението.
  – последно ще попитам до къде стигнаха заведените 16 дела на Стефан Танев?Прозрачност трябва да има.И не се ли опитва да се скрие от правосъдието, като се скрие зад депутатстването.?

  Чакам!!! Ама и Ивайловград чака!!! За да реши как да гласува!

  Reply
  • Зависи в каква поза чакаш ! Ако е в обичайната – ще дочакаш !

   Дали е целият Ивайловград , не знам , ама всичките му ИЗГЕРБЕРАСТЕНИ КОМУНИСТИ тръпнат в очакване !

   Защото взеха да чувстват “приятния” гъдел на любовния “мускул” , нали ?!

   ТАНЕВИЯ “мускул” ! 😆

   p.s. Мислиш ли , че има такъв , дето ОЩЕ не знае за кого да гласува ?!
   Или се надяваш ?!

   Reply
   • Ех, Ех, Ивайловграде, винаги си бил в “гъза” на географията и там ще си останеш, ако не избереш №5! Мисли разумно и не го казвам, защото трябва да го кажа, а защото ние, ивайловградчани сме длъжни да го направим! За себе си, за децата си, за бъдещето на Ивайловград!

    Reply
    • Овчар с овчар малоумен. Танев разсипа ивайловград направо мамата му разката. Бсп и масларката унищожиха града ти ли ще ни казваш за кой да гласуваме псе долно. 25 години режим на бсп в ивайловград намалиха населеноето в пъти и унищожиха всичко. Танев изкраде всичко каквото можеше да се краде. Мамицата ви долна боклуци. Танев само за гъза си мислеше и да крадат с жена му. Таневи разсипаха болницата дето се много дрънка. Със жена му двамата я разсипаха. За 1 милион лева батерии си направиха в лъджата тия 1 милион са от ивайловград откраднати селянино прост

     Reply
     • Явно “приятният” гъдел на любовния мускул взе да се чувства по – осезателно !
      И така до 12.05 всеки ден все по-осезателно и по-осезателно ………
      Честито на изгерберастените , защото предателите не са драги никому !

Leave a Comment

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.