До журналистите от община Ивайловград!!!

журналисти, община ивайловград, ивайловградГоспода журналисти,

Не знам кой ви плаща да пишете подобни неща, като това, което ще прочетете по-долу, но е смешно! Затова ще ви помоля, спрете да ми търсите правописните грешки и започнете да мислите какво и как пишете!!!

Най-комичното в цялата ситуация е, че господата журналисти от Ивайловград, са разпратили текста до останалите медии в област Хасково, вестници и новинарски сайтове, които са го преписали със същите грешки. Бързи сте в корекциите, но кеша на google няма как да манипулирате! Та google показва как е бил написан текста преди дни.

Цитат от сайта на община Ивайловград, както е било написано преди ден – “….местността „Дупката” край Ивайловград… На специално монтиран екран ще бъдат пускани видеоклипове на… SKORPIONS, URIAL HEEP, PINKFLOYD…

Та вместо докато ви плащат, да киснете в моя блог и да търсите отчаяно някоя правописна грешка, може да използвате времето за проверка на писанията си…

270 thoughts on “До журналистите от община Ивайловград!!!”

 1. хах, е те т’ва ме израдва…SKORPIONS, URIAL HEEP, PINKFLOYD… ньи го вярвах ама си е истина, мамка му… хахаха

  Reply
  • Не падаме!

   Просто на тия хора им плащат от моите и твоите пари!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Аз не искам да плащам на някой, който пише подобни простотии. Все пак това не е Сашка Васева, а едни от най-великите рок банди свирили някога 👿

   Поздрав най-сърдечен! Ваш приятел вечен: Весел Патиланчо – Сърдечен и специален 😉

   Reply
 2. Да,и мен тази статия ме издразни страшно много и писах коментар в сайта им как трябва да са,редактираха го доста бързо но както е писано по горе то вече е препратено по вестнииците и от google не може да се скрие нищо.

  поздравче : http://www.youtube.com/watch?v=NaMuBX4aMmw

  Reply
 3. Много се извинявам, ама нещо не мога да видя някакви журналисти в Ивайловград! Ако имаше, би трябвало да опишат золумите и кражбите на общинското имущество от червената мафия, начело с другаря кмет и присъдружните му пеликани. Такъв грабеж не е имало досега, но очевидно няма кой да ги спре… Жалко съществувание водим братя и сестри. Страх, страх, страх! Да ви е честит нов кмет със същото име! Това е замисълът засега…..

  Reply
  • Може би злоупотребите и кражбите да спрат с избирането на нов кмет-само това да не е Овчарова и Зл.Хаджиев.

   Reply
 4. По разширяването и подравняването на пътя също е работено и сега може да се стигне до крепостта и с по старички коли ” Лада ” или ” Москвич ” – Диана Маркова в.Нов Живот бр.131 / 20 . 07 . 2011 г . ( пътя за Лютица )
  С това ли се гордее общината и вие Маркова .

  Reply
 5. Община Ивайловград Ви кани на тържествен концерт посветен на 134 години от Освобождението на България от турско робство.

  Фамозната общинска “журналистка” отново се оср@ .
  Прочела руско-езичната история преди 22 г. и плющи глупости в несвяст .
  Само за два дни да изчезне кметицата и настава денят за дезинформация и явно прокарване на комунистически шовинизъм !
  “Журналята” от общината никога не е чувала за Османска империя , никога няма да си направи и труда да прочете , че над 50 държави /суверенни/ в момента са били под Османско присъствие или владичество .
  Срам ме е от Вас общински писачи ! Нека всички видят с какви кадри управлява Т@нев .

  Reply
  • О Велики Горянино, Ти който знаеш разликата между Османското присъствие и турското робство, знаеш ли, че след освобождението, в България са се развъдели около милион турци. И сега си имат етническа партия, която се услужва и от българи ебрици. Затова най- смирено те моля да напиш имената на такива българи, които учихте след 89 година.

   Reply
 6. До Горянин!
  Не смей да говориш за Османско присъствие или владичество. България е била под робство и се е освободила.
  http://www.google.bg/url?sa=t&rct=j&q=3%20%D0%BC%D0%B0%D1%80%D1%82&source=web&cd=7&sqi=2&ved=0CFoQFjAG&url=http%3A%2F%2Fwww.pravoslavieto.com%2Fhistory%2F19%2F1878%2Findex.htm&ei=uqRPT7HuD6am4gSXqZSyDQ&usg=AFQjCNG9d9AG0z0_4Rl8ZDycYxPSgCiDmg&sig2=mL5DsjSvgFRGTCSndbs3vA

  Reply
 7. Христомате , знаеш ли защо на цар Александър 2-ри се казва Цар Освободител ?
  Знаеш ли дали е платена свободата ни ?
  Знаеш ли кой воевода носи златото до Петербург ?
  Самата дума робство води само до етническо противопоставяне – не забравяй това !
  Принудителният труд означава робство – това е държавна политика до 10 .11 1989 г !
  Или трудът е свободен за тези коит о искат да се трудят – за останалите е задължителен – или ако се опъваш
  на тази повинност има Белене , Скравена а там няма как да закъснееш за работа !
  Робът няма собственост освен парцаливите си дрехи респективно панелката си отново до 1989 г. !
  Освен това робството е забранено със закон в Османската империя в началото на 18 век а в България
  се практикува от 1944 -1989 г , защото ако те убият /физически духовно психологически/ без съд или присъда
  значи си роб . Съветската / без малко да се изкуша да напиша Руската / асимилация е факт а османска такава няма !

  Reply
  • О неразумни и юроде! Защо се срамуваш да се наречеш българин и не четеш, и не говориш на своя език? Или българите не са имали царство и държава? Толкова години са царували и са били славни и прочути по цялата земя и много пъти са взимали данък от силни римляни и от мъдри гърци. И царе, и крале са им давали своите царски дъщери за съпруги, за да имат мир и любов с българските царе. От целия славянски род най-славни са били българите, първо те са се нарекли царе, първо те са имали патриарх, първо те са се кръстили, най-много земя те завладели. Така от целия славянски род били най-силни и най-почитани и първите славянски светци и просияли от българския род и език, както и за това подред написах в тая история. И за това българите имат свидетелство от много истории, защото всичко е истина за българите, както вече и споменах.
   Наистина 5 века са си само присъствие в България.Като толкова хубаво сме си живуркали тогава па защо ни е било да се освобождаваме?Сега доволно щяхме да сме от Одринския вилает и щахме да си купуваме евтини лекарства.

   Reply
   • Никой не оспорва възходът на България при втората българска държава ,
    но там достига апогеят си и следва падение .
    Същото е с Рим , с Византия и с Османската империя .
    Исторически и Римска и Византийска империя са едни и същи емотикони .
    Защо просъществуват само 2 века а Османската 5 века ?
    Отговорът е в законодателството . Или там където има адекватно и променящо се такова в зависимост от конкретиката
    то империята продължава властването си . Няма никаква разлика между робството и жителството преди 1989 г ! На това ако някой каже че не е крепостничество – хак да му е ! Открити листове , 1-ва , 2-ра гранична зона и прочие тъпотии за ограничен достъп . В Османската империя е имало свободно движение на стоки и хора . От Деве дере или Зорлозан са можели спокойно да натоварят кюмура си и да идат да го продадат в Адрианоппол . Будните и богатите хора са можели да изпращат децата си да учат в Будапеща , Букурещ , София , Техеран , Багдат ,……. , ……. , ………..Константинопол .
    И разберете едно – фразата “турско робство ” е съвеЦка !!! , тя е натрапвана години наред заради политическо и идеологическо
    противопостяване от страна на СъвеЦкия съюз , това са геополитически интереси . Същевременно никой не отрича изолирани батализми
    както и революционери като Левски , Ботев , Каравелов , Каблешков , Бенковски ……….. .
    Фактът е следният – НИЕ в днешна България сме били част от Османската империя .
    Всяка една дума като “турско робство” води само до ескалация на междуетническо напрежение г-жо/г-н/ общински журналист !
    България над всичко !
    p.s. Забранено е на учителки по съвеЦки език / Ф@ндъкова например / да коментират по темата .

    Reply
 8. В навечерието на най- патриотичния български празник, отправям апел към всички ивайловградчани, които имат будно национално самосъзнание! Нека утре всички развеем българския трибагреник пред домавете си- не за позата, не защото така е редно, не защото е красиво…. не! Да го направим в чест на тези, които са платили с живота си за да живеем в наша собствена държава, където говорим нашия език и изповядваме нашата вяра! Знам, че озлоблението и отчаянието са окупирали сърцата на не един от нас. Мислите ли, че кан Крум, княз Борис Първи или княз Батенберг не се изпитвали отчаяние? Отговорете си сами. Призовавам само към едно- когато утре, в мразовитото мартенско утро видите как се развява нашият трибагреник, да се замислите дали хората, на които дилжите честта да се наречете българи, биха искали да се чувствате горди от това само на този ден, или до края на дните ви!
  Поздравявам всички българи с празника!
  Вечна слава на българските знайни и незнайни герои!
  Бог да пази майка България!

  Reply
 9. “Нека носим йоще срама по челото,
  синила от бича, следи от теглото;
  нека спомен люти от дни на позор
  да висне кат облак в наший кръгозор;
  нека ни отрича исторйята, века,
  нека е трагично името ни; нека
  Беласица стара и новий Батак
  в миналото наше фърлят своя мрак;
  нека да ни сочат с присмехи обидни
  счупенте окови и дирите стидни
  по врата ни още от хомота стар;
  нека таз свобода да ни бъде дар!”

  Това е, няма какво да се добави.

  Reply
  • Интересно е, че точно тази Вазова творба си посочил , а отдолу си допълнил : “… няма какво да се добави”. Хубаво ще е ако прочетеш цялата творба. Посветена е на БЪЛГАРСКИТЕ опълченци на Шипка. Ако намекваш за подарената ни свобода , то първо избери по- добър пример; второ: понаучи малко историята и се запитай дали някога някой на някого е “подарявал” нещо и не е имал искания след това; трето: понаучи още повече историята и си припомни окупираният от арабите Константинопол, как кан Тервел избива 30 000 араби и не позволява Византия да се превърне в арабска империя още през 8- ми век. Така че не бъди толкова критичен млади приятелю, защото ако пък тогава не са били българите то днес ти щеше да носиш чалма и да пишеш заврънтулки във форума от ляво на дясно.
   Поздрави!

   Reply
   • Първо благодаря за израза “млади приятелю”. Наистина бих искал да съм млад, но уви, годините си отлитат…
    Второ, не мога да споря с човек, който се срамува от българското си име и пуска разни писания под булото на анонимноста.
    Трето, не мога да разбера какво общо има “кан” Тервел с Руско-Турската война от 1877-1878 година. Справка – http://bg.wikipedia.org/wiki/%D0%A0%D1%83%D1%81%D0%BA%D0%BE-%D1%82%D1%83%D1%80%D1%81%D0%BA%D0%B0_%D0%B2%D0%BE%D0%B9%D0%BD%D0%B0_(1877-1878)

    И последно – понеже не мога да пускам теми във форума реших, че след твоя пост е най-удачно да постна стихотворението на великия дядо Вазов, защото, повярвай, няма български поет, който да е обрисувал освобождението на България от турско робство по-добре от него. И забележи – аз не призовавам никой към нищо, просто припомням едно красиво и силно стихотворение.

    пп: а за израза “млади приятелю” ще те черпя една бира, макал че догодина закръглям петдесеттака. Стига да се индефицираш обаче.

    Reply
    • И все пак , млади приятелю, си по млад от мен. Първо ще те поправя малко: правилното название на прабългарската феодална титла е КАН, а не хан.Второ : постнал си част от стихотворението и след това си го коментирал доста критично.Трето: използвай логиката си и направи връзката с КАН Тервел и се запитай дали и той не е подарил свободата на една далеч по- велика империя. Когато апелирам за нещо, то е защото имам право да го правя, а дали някой ще чуе, е друг въпрос. Съгласен съм , че стихотворението е велико, но ти си си позволил да цитираш точно този част от него, която най не се връзва с патриотичния дух на празника, и на всичкото отгоре си коментирал, че няма какво да се каже друго. Как да няма млади приятелю, има и още как!!! В името на добрия тон, ще те помоля да не даваш оценка на патриотизма ми, защото от една страна си по- млад, а от друга, аз смея да твърдя, че имам по – задълбочени познания по история ( какво да се прави- професия).И още нещо, по-младия винаги се представя пръв, такъв е етикетът. А за бирата благодаря, но не пия такива питиета, виж ,едно ивайловградско вино бих изпил.
     Поздрави!

     Reply
     • Що не си размените e-mail -ите да се упражнявате там в литературно-историческо творчество , за да дани лишите от свидетелстване?

     • Името ми е написано до аватара. Аз не се срамувам да го изрека, то ми е дадено от моя баща.
      Но МАН е прав – по-добре да продължим спора си на ЛС. Имам Скайп, имам и ISQ, можеш спокойно да ме намериш там или да копираш името ми в чичко Гугъл – той ще ти каже къде да ме търсиш.

 10. Днес гейберска метла най-сетне осъществи бленуваото от пишещите в този сайт. Голяма част от служиттелите в общината, които толкова много ви пречеха вече ги няма. Останаха само най-можещите, но в коя област е моженето, ще се разбере скоро. Ликувайте и празнувайте и помнете: “Най-много сълзи са проляти заради сбъднати молитви!”
  Наздраве на админа и да не се качва на колата пак!

  Reply
 11. Ликувайте и празнувайте млади хора и помнете че сълзите са проляти от тези който изричат молитвите а не от тези за който са.Това е стара приказка.

  Reply
 12. Метлата е синя- дали Герберска, дали Тоневскя- все едно. Толкова години никой- нито Ангел Петров, нито Стефан Танев не допуснаха Ивайловград да бъде управляван от боклуци, а сега какво стана- един калтак начело и двама некадърни боклуци му асестират. С лека ръка посегнаха на хора с 20 годишен опит в администрацията и с лека ръка назначиха престъпника Николай Такшаров, некадълното гаменче Иван Матев, което още не е завършило платеното си образование, Малкото пате- синът на Веса патката и незнайния “строителен специалист”, под което ръководство всички сгради ще се срутят. Очаквайте още: Бибката, Иван Слабака- Голямата Беля, знайни и незнайни отрепки, приятели на Стефан Тонев, на които сега им се отваря парашута.
  Господа герберски и сини боклуци, знаете ли, че времето ви бързо ще свърши. Стойте нащрек, защото има един, който ни гледа.
  Кметице, срам и позор за Ивайловград си ти! Съвземи се, защото Той веднъж ти прати знак, задължително ще имаш следващ, защото си се самозабравила и си играеш с човешките съдби.
  Преди време един форумец писа за змиите в общината и се оказа прав- пепелянките останаха да работят в общината и да пръскат отровата си. Но Ивайловград си заслужава управниците!
  Сега е ерата на Хаджиеви- Златил и сие- те разпределят общинската хазна, вземат пари като консултанти, вкарват в проекти свои хора, за да вземат после пари от тях.
  Скоро, много скоро Ивайловград ще има най-малко задържал се кмет! Очаквайте!

  Reply
  • С 20 годишният си опит, ще бъдат полезни на обществото най-вече извън администрацията,по- близко до обикновените хора !
   А сега е ред на обикновените млади хора в общината да покажат на какво са способни!Ивайловград гласува за това !!!!

   Reply
   • Кой ще ми кажеш, че е способен- Николай Такшаров като главен инспектор по кариерите, некадърника Рижко- като главен специалист “ОМП”, Боян Богданжов- Бибката- като домакин, сина на Веса Патката- като еколог, подлогата Филип Касабов- работа по проекти и т.н. Тежко и горко на кметицата с толкова кадърни кадри…

    Reply
    • Със сигурност са по-способни от човек, който знае само да обижда, подтикнат от огромна завист! Жалки сте, не го ли виждате? Разсмяхте ме, благодаря!

     Reply
  • Не намесвай името Божие,АНТИХРИСТЕ!
   Богохулство е да се кълне!А и ти си работил общественополезна работа ли бе ,прокажен червей!Слава Богу,че вече си бивш!!!Ти си служител на САТАНАТА!!!

   Reply
  • ЕРАТА НА МРАКОБЕСИЕТО И ИНКВИЗИЦИЯТА СВЪРШИ, А ОТТАМ И НА ТЕХНИТЕ СЛУГИНАЖИ!
   СЕГА ВЕЧЕ Е ЕРАТА НА МЛАДИТЕ И ПОЗИТИВНО МИСЛЕЩИТЕ ХОРА.ХОРА,КОИТО ИСКАТ,ЗНАЯТ И МОГАТ ДА РАБОТЯТ В ПОЛЗА НА ОБЩЕСТВОТО И ГРАДА СИ.
   НЕ СЕ ПЛАШЕТЕ,ДЕЦА! НИЕ СМЕ С ВАС И СМЕ МНОГО, МНОГО СИЛНИ ЗАЕДНО!!!ВЕЧЕ ГО ПОКАЗАХМЕ!!! ЩЕ ГО ПОКАЗВАМЕ И ЗА НАПРЕД !
   УСПЕХ Г-ЖО ОВЧАРОВА!

   Reply
   • колко от тези млади заслужават да са на тези места,имат ли нужното образование за там.Нека се правят промени с хора с хъс за работа,не да се нагласят пак

    Reply
    • Под “хора с хъс за работа” имате предвид..? Старите , бездействащи служители, знаещи само да прибират в собствения си джоб ли? Да сте видели някой от назначените как работи? Какво прави? Не, разбира се. Много знаещи всички в този сайт. Нямате ли достойнство се чудя?! И да, заслужили са работните си места. Вие за това не се тревожете.

     Reply
  • Щом имат толкова стаж и са толкова компетентни това за тях е услуга. Сега ще си намерят работа с частния сектор и ще взимат със пъти по-големи заплати от тия в общината. Нали са много компетентни за какво се притесняват. Да му мислят некомпетентните дето сега са ги назначили на работа. Компетентните с 20 години стаж ще си намерят работа на момента при частниците и със своите умения опит и знания ще изкарват луди пари. Значи трябва да са благодарни на Диана и дори трябва всеки месец да ходят да и дават част от новите си заплати в часния сектор в Ивайловград на нея че им е направила такова добро. И на Танев трябва да дават че направи толкова много за частния сектор. Толкова много свободни работни места има при частниците в Ивайловгра. Толкова високи заплати се предлагат. Но нямаше специалисти с опит доседа. Танев толкова се труди и помагаше на частниците. Сега неговите кадърни кадри с 20 години опит и умения и знания ще захранят частния сектор. Затова трябва да са благодарни на Диана. Сега ще останат под пари. Но и те с работата си в общината толкова много направиха за частния сектор да се развива. Сега частния сектор ще им се обблагодари.

   Reply
  • Калтак ?!
   Боклуци ?!
   Престъпник ?!
   Гамен ?!
   Отрепки ?!
   Ти осъзнаваш ли с какви квалификации си служиш ?
   Откъде този речник имаш ? От Позитано или средата в която си расъл ?

   Reply
   • Вие чак сега ли разбрахте,че змиите мнооого лошо хапят.А има и смоци, дето ядат мишки.Така че, тези мишленца дето 4 месеца се бяха притаили и си мислеха,че ще си развяват червените байрячета…….
    Очаквайте си ……….НЕОЧАКВАНОТО!

    Reply
    • Пазете се от яловите змии в общината, а особено от овдовелите…

     Reply
  • Това ще стане само и единствено, ако г-н Танев предложи още по-големи подкупи на алчните хора, принизяващи се до нивото да ги вземат. Той беше този, който се самозабрави! Ако хората най-накрая са си отворили очите, ако помислят малко, ще видят кой какво е направил за този град, за тази община!
   И, разбира се, че ще се назначават млади хора, та нали това бе идеята? За да има бъдеще Ивайловград, трябва тук да живеят и работят млади хора. Най-накрая някой да обърне внимание и на тях! А това, че Вие сте останал недоволен, е отделен въпрос.
   За хората с 20-годишен опит – нали и те са започнали от нищото? Или са ги назначили на по 30 години много знаещи и разбиращи. Ха-ха, не се и съмнявам.
   Преди да коментирате назначените, погледнете себе си. Доста жалко звучите с всичките тези обиди. И повярвайте- не решавате Вие кой е кадърен и кой-не, кой е престъпник и кой-не. Хората, които работят там, си заслужиха местата! А Вие, жалко подобие на човек, продължавайте да се изяждате от яд и да завиждате, но не забравяйте, че завистта е много лошо нещо.

   Reply
  • така ”иван” не те знам кой си ,но си личи от далече че си един боклук и страхливец, защо пишеш по тези форуми а не отидеш да кажеш в лицата на тези хора за които си писал, тук е лесно да псуваш и да обиждаш хората като Тонев,Бибки и т.н, но ако се наложи да се срещнете очи в очи ще мълчиш като пукъл, такива като тебе ги знаем що за стока са ,мога да ти кажа само че си един голям боклук който знае само да завижда и да хули хората.Повярвай ако разбера кой си горко ти мърлив простако.това мога да кажа за теб и за вашата групичка от червение.сега само завиждайте

   Reply
 13. Драги ми Иване грешка голяма е като се смята че хора с над 20 годишен стаж в управлението на общината който могат да смятат със сметачни машинки и да пишат с печатни машини може общественоста и европейските структори да очакват да настъпи някаква промяна. Още по голяма е бедата когато такива като теб смятат че управлението и трябва да бъде от един човек повече от два мандата макар и малко кадърен да е.От 2000г. до настоящият момент под ръководството на този според вас много кадърен ръководител се постриха по улица Армира луксозни хотели а до тях складове за строителни материали игаражни работилници. Малко време трябваше още приближените му приятели да се удари силен шамар на местния бизнес и да се застроят бензиностанций. фотоволтаични паркове в най плодородните земи край Ивайловград и Славеево и търговски обекти. Нима не е позор да се прави основен ремонт на паважа на ул. Георги Димитров без да се подменят подземните комуникаций. а най срамното е безразборното ограбване на подземните богатства.Пред изборно бяха стартирани процедурите по строителството на училището в Ивайловград за сума двоина повече от колкото е необходима от бившето ръководство. Ремонта на главната улица беше завишен повече от едно и половина.Всички тези неща и много други навярно ще бъдат разнищени от ревизията която в момента тече в общината.А реформа драги ми приятелю се прави с млади. знаещи и можещи който Вие наричате с различни епитети. А колкото до времетраенето на управлението на новоизбрания кмет Ви гарантирам че той ще бъде повече от един мандат и ако не вярвате попитайте другарите Тамахярови.Илчеви. Тютюнджиеви. Костови Янчеви и…… Благодя

  Reply
  • Червеният феодал падна.Сега си тръгнаха неговите шутове и пажове, хетери и лакеи. Ивайловград се освобождава и продължава да се чисти от полепналата утайка.Докрай!!!

   Reply
   • и ся кво ,чакат други за тези места на който има е обещано място

    Reply
  • “Гошо” , ти къде ги видя тез “млади. знаещи и можещи ” та да ги видя и аз?
   И тез частни фирми в Ивайловград?
   Танев може да беше всякакъв, по такива простотии не правил никога!
   Ха, ти познай защо?

   Reply
 14. Танев еба мамата на всичко в тоя град и през цялото време уволнените му помагаха. Сега да си мислят какво ще правят мислеха си че града е техен

  Reply
 15. Сега за тези свободи работни места НЕ Е ЛИ РЕДНО КОНКУРС ДА ИМА а?

  Reply
  • Да, кметицата започна беззаконието в общината. Тя е длъжна по закон да обяви свободните работни места в Бюрото по труда и да обяви конкурс, особено за експертните длъжности. Но тя знае, че нейните подлоги няма да могат да се справят при един конкурс, предпочете да не обявява. Сега да видим как ще реагират компетентните органи…

   Reply
 16. Всички подлезурковци със сълзи на очи се разделиха от управата на Ивайловград. Стига вече дайте път на младите, знаещите и можещите Успех младежи, докажете се. за благото на Ивайловград. А на г- жа Овчарова пожелавам смели стъпки и успех за което не се съмняваме.

  Reply
 17. Да Българино ,който се смее последен продължава да се смее но и да работи така че спрете да хулите и си погледнете с отворени очи.

  Reply
  • Всички подлИзурковци /идва от “лизане”/ със радостни сълзи на очи се втурнахаха вуправата на Ивайловград. Къде са тия “младите, знаещите и можещите ” ,бе “ха-хо”? Аз виждам само такива с грапав език и гъвкав кръст ,които не ги огря при Танев , защото ЗА НИЩО НЕ СТАВАТ.
   Сега простотията окупира общината и тя ,естествено , се нуждае от ОЩЕ ПРОСТОТИЯ, за да може да изпъкне!

   Това ли бе най -належащото, за да се управлява една община , един град?!

   Разбира се , нали Тонев трябва да вреди брат си ,този съмнителен “частник”, който разпродаде всичко “негово” , но вече не остана нищо за разпродаване.
   Нали трябваше да се вредят градските хайлязи , които по цял ден киснеха на площада и “трупаха опит” !?
   Горкият Ивайловград!
   Само ПРЕДСРОЧНИ ИЗБОРИ и нищо друго!
   Дано повечето ивайловградчани го осъзнаят и да не позволят да бъдат купени!

   Reply
 18. Запишете си поста на “Иван” и си го повтаряйте при всяка възможност!
  Същото щях да го кажа и аз , но той ме изпревари.
  В прав текст , без нищо излишно , човекът ви казва истината право в очите !
  Не съм фен ,нито на Танев,нито на Овчарова – просто съм реалист!
  Отворете си очите , ивайловградчани !

  Reply
 19. Скъпи ивайловградчани,
  В следващите редове съм се опитала да ви предложа един пътеводител за граждани, решили да отидат в сградата на Общинска администрация- Ивайловград:
  – влизаш през вратата на сградата и на входа виждаш един рижав гном- не се плаши, той преди три месеца развяваше знамето на ГЕРБ, но дълго чакаше да го назначат, че взе да почервенява;
  – отправяш се към втория етаж, където е нейно величество- кметицата. Вече започва да дъха на тютюнев дим. Не се чудете- зам.кметицата Недялкова и Председателят на ОбС- Зафирова пушат по стаите си. Така ще се ориентирате къде са. Преди портите на нейно величество е стаята на продуцента и режисьора, слепокът Тонев и мижду другото- зам. кмет;
  – до неговата стая се намира тази на величеството- тропаш, но ако не ти отговорят- не влизай. Ако ти отговорят влез. Там си длъжен да си запазиш ден и час за среща с величието. Една секретарка и един бодигард пазят пред вратата, питат и разпитват.
  – ако успееш да се сдобиеш с дата и час на среща /в повечето случаи след 1 месец/ влизаш в покоите- там те очаква една примадона, седнала зад мека бяла мебел, с прическа и грим и шепнеща лъжи. След като си изплачеш болката и тя те излъже, плюй си на петите и бягай, защото отровата от нея е голяма и със сигурност ще загинеш;

  Това е накратко. Ще има и продължение…

  Reply
  • Ашколсун Диана!Машалла!
   Отупа тая черга,ама я отупа,та свят им се зави на комунягите.
   Развали им комшолука и рахата!
   Сега трябва на къра да копат щото за друго не стават

   Reply
   • Като гледам кои са уволнени- не се съмнявам, че могат и на къра да работят. Но тебе, гъзльо, какво ще правим, ще те…

    Reply
  • Офиса на БСП в града търси да назначи 2 щатни служители.Едното място е вакантно,защото за другото вече има фаворит-Пенка.
   Любовта ръжда не хваща>>>

   Reply
   • Мехмед ли си ,обява ли си ,аферим!
    Измий си халката добре, намажи я с вазелин , плисни и една студена вода да се стегне , заеми си характерната молитвена поза и остани на stand-by.
    И стой така ,по навик ,щото ако покажеш , че и за друго ставаш -ще си развалиш рахата !
    Лесно е- погледни другите до теб – така хора станаха !

    Reply
   • Наистина любовта ръжда не хваща. Ще ви кажа защо- защото въпреки усилията си Стефан Танев не успя да накара Диана Овчарова да спре с телефонната си любов с Николай Койчев / и не само телефонна/. Доказателство за думите ми- Никито Койчев беше пътник, аут от полицията. Още с встъпването си като кмет Диана Овчарова поиска от Цецито Цветанов да направи всичко възможно, за да го остави и стана- Николай Койчев е зам.шеф на полицията. Те това е любов. А мъжът на Овчарова и жената на Койчев нека да продължават да пасат трева.
    А що се отнася до Мехмед- той си е направо Филип Орлинов Касабов- манаф, леке, некадърник, окъзил се на ГЕРБ и Тонев турчин.

    Reply
    • Танев? Усилия? За разрушаване на общината– да! За друго пръста си не мръдна. Сега общината има ДОСТОЕН кмет, стига сте измисляли клевети, стига сте създавали интриги! Колко долен човек сте?? Отговорете си сам.

     Reply
    • За такова кълбо от омраза и зло е необходимо медицинска намеса.Защо не вземеш да прескочиш до медицинския център.Нали Танев го дотираше с 130 000лева на година общинска пара.Предполага се че ще получиш качествено обслужване по европейски стандарти.Та директора там взимал над 2 000лв. заплата.

     P.S.
     Aбстрахирам се от роднински и семейни връзки.Само “висок хипократов професионализъм!!!!!

     Reply
 20. Залагам на три имена дето плюят
  М@ркофа
  Пен@
  В Л@лоф@
  Между впрочем другарю М@рков честит 8 март

  Reply
  • Що не идеш да му честитиш лично на Марков?

   Щот не се знае кой ще ака като самосвал сетне !

   Пък може и да прихванеш момченце , като неговото !

   Reply
   • Вашта мама комунистическа.Ядохте го този път.Ще го ядете и следващият път.Итака до края на света

    Reply
    • За кои комунисти става въпрос ?

     За тези , които сега са в герб , продавайки си някои изходни отверстия , или за тези , които запазиха достойнството си ?!

     Ама ,уточнявайте ги тези неща де !

     Reply
  • Поне станаха ясни всички тези поръчкови драскачи по време на предизборната кампания.
   Всички до вчера са били на работа в общината.Както и се очакваше
   Погледнете се само за какъв морал и възпитание демонстрирате
   Общинари-СРАМ!
   Правилно ви изгониха

   Reply
  • Май Николина Козарева се е самозабравила и вместо да работи- по цял ден пише коментари в този сайт и играе на карти. Г-н Тонев, вземете се в ръце. Та нали вие я виждахте от тротоара всеки следобед, когато седяхте пред общината и бленувахте да се настаните в нея. И още нещо и спирам, че моят работодател следи дори в кои страници и сайтове в интернет влизам: разбирам, че освободихте толкова много хора по политически причини, но защо на тяхно място не назначихте по-кадърни от тях, не мислите ли, че олеквате за пореден път пред гражданите на общината, за които твърдите, че работите. Държа лично да ми отговорите…. И настоявам да вземете мерки с вашата грао журналистка.

   Reply
   • Исках да честитя на М@рков лично ама бил зает с колежки .
    Допусках ама ти потвърди че М@рков си пада по анадолизмите – машала .
    Иван ти ли си дежурен днес ?

    Reply
    • Щом е бил зает с колежки а не с колеги ,както казваш , значи не е по анадолизмите.
     Ако искаш ,можеш и да не си противоречиш сам , защото ми изземваш ролята.
     Биваше да идеш да му честитиш – сега маршрута ти щеше да е маркиран с ароматни купчинки !

     Reply
 21. Как преценихте, че “калтака”, “Тонев турчина” “престъпника Такшаров”, “гамена Матев”, “малката патка”, “рижавия гном”, “бибка”, “беля” и т.н. са неможещи, незнаещи и некомпетентни при положение, че от няколко дни са на работа ?!?!?! Дайте им малко време ! Оставете ги да покажат дали могат, дали знаят и дали са компетентни ! Защо хулите хора, които са се борили за нещо, устоявали са позиции, спечелили достойно местата си, заставали с имената зад делата си ?! Да не би да са взели вашите места ?! Да не са ви спрели кранчетата? Сигурна съм, че е така !!! Също така съм сигурна, че точно тези хора ще оправдаят доверието, което техните избиратели са им гласували !!! Спрете се ! Беше каквото беше ! Пожелавам успех на всички нови кадри в Община Ивайловград, усмивка и пълен напред ! Докажете точно обратното на тези, които ви плюят и мразят !!! Успех младежи, успех Ивайловград !!!!!!!

  Reply
  • А АЗ да не съм гласувал за “Тонев турчина” “престъпника Такшаров”, “гамена Матев”, “малката патка”, “рижавия гном”, “бибка”, “беля”

   за промяна,за промяна но ….

   Reply
  • Ивайловградчани в повече.Новият сериал…за първите 10 серии достатъчно материал се е събрал!Режисьор г-н Тонев!Тук репликата”Ние сме кмет” си е точно на мястото!……Младите хора с висше образование и високо ниво на IQ пак са без работа,само защото не раздаваха сини бонбончета и кибритчета с надпис ”ГЕРБ” и не повтаряха в захлас каква велика партия са!Интересно е новоназначените какво образование имат,специалисти в коя област са и колко години е трудовият им стаж?След този цирк определено няма да се върна в Ивайловград.Със сигурност всеки уважаващ себе си интелигентен млад човек ще постъпи така, познавайки младите ”специалисти” назначени в общината.

   Reply
 22. Миленъ Танифъ която присвои парите на толкова много хора май е най активна и сее злоба в сайтовете. Калтак миризлив да се беше изкъпала поне. Май само на уткиното кладинчи си мииш ундата калтак

  Reply
 23. Тези младите от ГЕРБ за нищо не стават, ама знаете ли? Че ние от БСП сме 5 пъти по зле от тях . За мен не берете грижа, ние с моя мъж имаме бизнес , ще гледаме прасета във Вълче поле родното село на съпруга ми. Той това е завършил и това разбира, личи си по това как управляваше града.
  Е… аз по коледа ще се крия да не ме объркат касапите

  Reply
 24. Сега целия град видя какви хора са ни управлява ли.Без капка морал.Имам предложение, към младия еколог.Предложението ми е, нали сега са към бюрото по труда,защо не ги назначи по програмата за озеленяването да видят наистина как се вадят парите с труд (с мотика и лопата в ръка) ,ако гражданите приветстват тази идея пишете за. Да идат сега те да правят тротоарите и няма как да откажат в противен случей ги отписват от бюрото.Даже админ направи такава анкета и ще разберем мнението на гражданите дали искат да ги видят в тази светлина.Поне да направят един път нещо за тази община. Аз съм ЗА

  Reply
  • Ти като си толкова информиран, защо поне не си направи труда да разбереш, че докато са на Бюрото по труда и НОИ с плащане могат да откажат предложена работа без да им прекратяват регистрацията. За освободените ти не бери грижа- те ще оправят. тежко и горко на тези, които останаха да работят с новоназначените боклуци. Овчарова и Тонев се опитаха да се отърват от “плевели” по думите на техните клакьорки, но вкараха боклука в общината.

   Reply
 25. Идеята е много добра!!! ЗА !!! Ама ги пратете на моя тротоар,когато си пия кафенцето да гледам маркова и марков как работят,а пък на танева после,както тя правеше да и вземат парите ,да видят какво е да ти се подиграват с труда.

  Reply
  • Как върви днес кваратен метър тротоар , че не съм погледнал борсовия справочник ?
   Откога тротоарите са частни , бе стяфчо , та и аз да си купя един ?!
   Даже и глупости да дрънкате не ви бива – интересно за какво ли ви бива ?

   Reply
 26. Целият град знаеше кой ни управлява нима Танева, Маркова ,нежното същество Пенка която не се спря пред нищо обиколи два -три града и пак си дойде За какво говорите. Нима вижте Медицинския център управляван от Д-р Теохарова каква заплата взима и какво изкарва ама парите от общината ще секнат, стига стига вече данакоплатците да я издържат. Нейнитепридворни касиерката Ирина Манолова,която е пенсионерка е на заплата. Нима няма някои млад икономист ,но бастилията не може да се разчупи. А Вие отрепки само плювате по младите Г-жо Овчарова залягаите на младите и докажете на тези заслепени от злоба, корумпирани злодеи. Пожелавам успех.

  Reply
  • “ха-хо” ,погледни новия бюджет , виж да какви глупости има отделени големи суми , а за важни и належащи мероприятия – символични такива , пък после се опитвай да “мислиш” на глас !
   Виж и какво огромно разминаване има между пдизборната програма на вашата г-жа и програмата за управление на общината-на това му викат подмяна на вота на избирателите, ако си наясно , де .
   А ти иначе си джафкай с маскировъчна цел !

   Reply
 27. Познавам лично, момчетата.Само те могат да издигнат общината от тинята в която е заби предишното управление 20 години.Момчетата са изключително кадърни.По време на изборите те показаха как се прави.За тези момчета гласува Ивайловград, защото те са бъдещето.С тези амбициозни и искаш ти да се докажат момчета и с енергията,която разполагат няма какво да ги спре.Само не се влияйте от от простотията на безсилието.Те описват себе си ,защото точно това бяха те.Горе главата момчета и само напред.Града вярва именно във вас.

  Reply
  • Платените писачи на г-жа кметицата са в действие. Тя затова ги е назначила на работа, за да пишат за нея хвалебствия. Ама некадърно го правят г-жо. Работят само по клюки, лъжи и доноси- като вас. Но каквато учителката- такива и учениците…
   Каквото и да пишете няма да очерните освободените, напротив- те ще почервенеят още повече. А вие г-жо се погледнете в огледалото- станала сте от злоба черна. Не могат да те спасят нито всекидневните прически и гримове.

   Reply
  • Когато човек , неподвластен на емоциите от изборите,без да бърза, подходи аналитично и хладнокръвно и накрая покаже с кои хора не може да изпълни програмата си и какви хора са му нужни, то иде реч за наистина силен управник.
   Иска ви се или не,но този кмет до момента поне показва качества на водач и лидер.
   Е, оказа се,че много подцениха Овчарова и екипа й от “сукалчета”. Те победиха честно и почтено.Те ще управляват-факт. До тук се справят доста авторитетно и компетентно -факт. Докога ще управляват-зависи от тях-факт.

   Reply
 28. Лошо е когато има хора сипейки такива зли думи,явно сте от тези които не можете с друго затова така,лошо МНОГО ЛОШО ГОВОРИ ТОВА ЗА ВАС!Тия дето са с 20 годишен стаж половината не могат да си напишат правилно имената.И нека не говорим за боклуци,защото във вашия случай крадеца вика дръжте крадеца.Точно тази кметица ще ви покаже какво значи Ивайловград да стане по добро място за живеене.Вас ви видяхме,показахте какво можете стига хайде сега починете.А за тоя дето гледа отгоре моля помислете и вие по този въпрос.Защото каквото повикало такова се обадило.

  Reply
  • Кои видяхте какво могат, а ти Овчарова от кои беше, преди болните ти амбиции да надвият и да се бориш за по-голяма власт. Та нали ти 12 години колеше и бесеше заедно с Танев. Нали видяхме на какво си способна, какво още има да доказваш. ти си на гребена на вълната. Скоро тя започва да пада и с нея и ти- запомни това, което ти казвам…

   Reply
 29. За какъв силен управник при приказваш, та тя на всеки уволнен му заяви, че я натискат отвън и трябва да го направи. Иначе не може да се задържи на власт и 1 ден. Синът на Златил Хаджиев диктува, Тонев също- иначе ГЕРБ с 4 съветници не може нищо да направи. Скоро ще разберете, ивайловградчани, какво се случва- политиката на новото управление е изграждане на инфраструктура и знаете ли защо, защото в подготовката, инвеститорския контрол и строителния надзор на инфраструктурните проекти са включени приближени на Хаджиев син и взимат от порядъка на 4% от стойността на проекта. Само пример- проектът за ремонтът на СОУ е 2 200 000 лв.- 4% за състудента на Хаджиев са 80 000 лв.- правете си извода за това. Същото е и с предстоящия проект за изграждане на пречиствателна станция и ремонт на В и К мрежата, който е за близо 30 000 000 лева. Подготовката на проекта е в ръцете на Хаджиев, надзорът ще е негов, изпълнението- управленски екип на Тонев и Янакиева. Има още много неща, които ще научите. Много скоро.

  Reply
  • Защо не си купят от БСП + ДПС един общински съветник
   както направиха с К@рачомаков през 2007 та да прокарват техни неща ?
   Няма продажни копелдаци и псевдодемократи !

   Reply
 30. Огледалце ,огледалце я се виж толкова низост, толкова простащина ,нима танев има подслушвателен апарат ,че дори да подслушва и телефонна любов.Пази боже сляпо да прогледа. Крадеца казва дръжте крадеца Отговори и мило огледалце да не е заслепена и да предписва качествата на галантен любовник които и хабер си нямааа ,за да се скрие лицето ххххххх зад огледалцето ПРодължаваи ,злобата ти е голяма и не можеш по друг начин да опетняваш освен измислиците ти.

  Reply
 31. Ивайловградчани скоро ще разберете истината кои-колко си сложи в джобчето. Фирмата за проекта на ремонта на /СОУ/,Строителния надзор е избрана от ТАНЕВ и подписан договор през м. Октомври 2011г.Така ,че към тази боза нямат нищо общо нито новата кметица, нито Тоневци ,нито Янакиева.Не търсете под вола теле! Много истини могът да излезат.

  Reply
  • Престанете да лъжете. През октомври се игра поръчката за избор на изпълнител на обекта. След това се сключи договор със строителния надзор. Танев никога не би сключил договор с който и да е приближен до Хаджиеви. И друго- Овчарова да каже за консултантската фирма, която лично е избрала да подготви проекта за пречиствателната станция и ремонт на В и К системата. Умните ще предизвикат проверка за това. Но аз ще ви кажа само едно- консултантската фирма, която готви предпроектните проучвания, проекта и всечко останало е свързана с Даниел Хаджиев. Същите тези консултанти подготвиха предизборната програма на Диана Овчарова, същите тези консултанти проведоха с бизнеса информационна среща за проектите уж безплатно, но общината им плати 500 лева. Същите тези консултанти актуализират общинския план за развитие на общината, същите тези консултанти ще вземат пари и пари от нас, данъкоплатците, за неща, които служителите на общината може и са длъжни да го направят. Същите тези…. Ще има още

   Reply
  • Бедни ми бедни гробаджийски драскачо , ивайловградчани коя истина ще разберат не знам , ама ти никога нама да разбереш че си ИЗПОЛЗВАН да вършиш черната работа , а други се канят да си пълнят джобчето , но без теб !
   Кокото по-рано го проумееш – толкова по-добре / ако ти се оттдават тия работи , разбира се/
   Виж какво правят мислещите хора :
   http://www.hsmaritsa.com/regiona/zhurnalisti-sreschu-uvolnenieto-na-kolega.html
   Това е началото ! Следва – ПРЕДСРОЧНИ ИЗБОРИ искаш ,или не !

   Reply
   • Палячо,а отгоре на всичко и тъп.Всеки ден си прави тренировка за предсрочни избори,като пускаш по парче тоалетна хартия в клозета.И не забравяй.

    Reply
 32. Брех, тия млади хора – апологети на г-жа Овчарова, много “грамотни” излязоха всички 🙂
  666, запетайките са необходимо зло понякога – за човек с претенции да може да си напише правилно името, а защо не и още нещо, би трябвало да го знаеш…
  Ще си позволя да дам малко указания за работещите в администрацията, защото наистина е смехотворно хора, работещи с официални документи, да допускат елементарни грешки:

  Интервали се поставят след препинателен знак (точка, запетая, удивителен знак, въпросителен знак, двоеточие, многоточие…), включително и преди началото на ново изречение, дори и то да е в същия абзац като предишното. Интервали обикновено НЕ се поставят ПРЕДИ препинателни знаци. Едно от редките изключения е средното тире, затова при включен текстов редактор и при сложен интервал, малкото тире автоматично се форматира в средно. Друго, което ми прави впечатление – усещам известен младежки свян може би, който явно ви пречи да употребявате пълен определителен член, когато става дума за подлог.

  Reply
 33. Иван,имам едно предложение за теб-прочетох по горе написаното и съм ужасно притеснена за състоянието ти -в твоя речник и мисли няма нито едно положително нещо.Това е болестно състояние.Направи нещо по въпроса и вземи мерки защото както виждам работата става все по зле.Кой гамен,кой боклук,кой какъв ли не…,ти не каза нищо смислено само обиждаш хора които дори не познаваш.Това да лепиш етикети насам ,натам е липса на възпитание.Осъзнай се тази злоба ще ти се стовари на главата с пълна сила.Вселената връща това което и пращаш,а ти освен мизерия друго не избълва.Вземи се в ръце и помисли малко за себе си.Ако наистина е така както твърдиш,че всички тези хора не стават за нищо-ЗАЩО СЕ ХАБИШ ДА ГИ ОБИЖДАШ-те ако са толкова некадърни както казваш сами ще се издънят,обаче на мен ми се струва че не си сигурен в това и затова е всичкото това афиширане кой какъв е .Не се притеснявай ние не сме толкова слепи и ще видим какво ще направят,нищо че досега гледахме и мълчахме,вече нещата са други.Иван иска ми се да се запознаем лично и да изпием по едно кафе или питие.Не си глупав,а си разпиляваш ума за простотии и злини.Недей!!!Впрегни силите си и направи нещо добро,ще се почувстваш по-добре.Поздрави от един положителен човек!!

  Reply
  • Никога не бих пил кафе с хора, които вместо име си слагат дяволското число. Аз съм добре, дори от скоро не живея в Ивайловград. Не желая да се срещам с герберски боклуци. За мен не мислете. Аз си имам собствен бизнес и много добра социална среда. Мислете за себе си. Зведсите не вещаят за вас нищо добро.

   Reply
  • 666 , да не тренираш за психотерапевт ?
   Откажи се , защото звучиш като ДС-инструктор в подземието на Н-ското МВР.
   Сигурно е от школата.

   Reply
 34. опа какво излиза,че танев е гушнал 80 000 ,ама вие сте много тъпи сами се издадох те.Всички ивайловградчани искаме да знаем за далаверите на танев.Чакаме резултатите от ревизията да го видя аз следващия път как ще погледне ивайловградчанин в очите.

  Reply
  • Простака си е простак. Абе, некадърник, Танев от октомври месец не е кмет на община Ивайловград. поръчката за избор на изпълнител беше по време и след изборите, а парите ги вземат Овчарова, Хаджиев и нарочения за надзорник. Събери си сивото мозъчно вещество и не бълвай простотии в публичното пространство. И пази енергията си за други цели, а не за да защитаваш пуполисти и безкрупулни зверове…

   Reply
   • Строителен надзор на СОУ е бившият областен управител на Кърджали.
    Договорът му е за 30 000 лв. и е подписан от бившето ръководство на общината.
    Ясна ли е схемата вече…. .?!

    Строител на СОУ е фирма от Кърджали.
    Решението за избор на фирмата е на бившето ръководство в лицето и.д. км.Г.П.
    И сега ако не ви ясно вече- скочете в язовира с котва на краката си

    Reply
 35. Какво Ви става хора, как не Ви е срам и едните и другите ? Няма ли да почне да се работи в тази Община най-накря ? Един цирк е всичко това и вече съжалявам ,че бях в този цирк ! Злоба ,жлъж и всичко пак като преди ! Все повече хора ще се махат от този град. Всеки пак гледа само парите и 4 години да е на един стол . Млади ,стари -еднакви сме , а Ивайловгра си отива !

  Reply
 36. Иван,пак доказа колко си напрегнат.Аз също много отдавна не живея в града и за разлика от теб моето социално положение не е от скоро добро,а винаги е било такова,жал ми е за злите хора това е -нямам нищо лично към никого,просто злобата ви на всички е в излишък.!!! :)Не думи трябват на този град а ДЕЛА,а досега делата са някъде в бездната!Пожелавам успех на всички позитивни и можещи хора,защото само те ще помогнат не само на града но и на света.!!!!Хубава вечер на всички.И Иван усмихни се ще се почувстваш по добре!!! 🙂

  Reply
  • Най-накрая някой да тръгне да прави инфраструктурата на този град.А бе, не ме интересува кои ще са тези,важното е да се случи.
   За 12 г. се наслушахме на приказки и нищо наяве. Улица ли, тротоар ли, вода ли имаме като бели хора?Само фотоволтаичен парк!!!

   Reply
   • А бе дръвник, що се дървиш с този фотоволтаичен парк. Всеки способен и окомуш човек може да си направи такъв. Ето Атанас Шишманов прави такъв парк в с.Плевун и за него ли ще кажеш, че е присвоявал и го прави от парите на данъкоплатеца. Толкова сте некадърни и жалки, че дори и помията не знаете точко как и къде да я изхвърлите.

    Reply
 37. Ивайловградчани в повече.Новият сериал…за първите 10 серии достатъчно материал се е събрал!Режисьор г-н Тонев!Тук репликата”Ние сме кмет” си е точно на мястото!……Младите хора с висше образование и високо ниво на IQ пак са без работа,само защото не раздаваха сини бонбончета и кибритчета с надпис ”ГЕРБ” и не повтаряха в захлас каква велика партия са!Интересно е новоназначените какво образование имат,специалисти в коя област са и колко години е трудовият им стаж?След този цирк определено няма да се върна в Ивайловград.Със сигурност всеки уважаващ себе си интелигентен млад човек ще постъпи така, познавайки младите ”специалисти” назначени в общината.

  Reply
  • -г-н Танев събра ли се вече партизанския отряд “Рушвет”?
   -В момента се събираме в офиса на БСП и ближем раните си.
   Много лошо ни нахапа една овчарка,направо ни изяде!
   Ближем и пишем във форума против кмета,но не хваща декиш!

   Reply
   • Собствениците на магазини в града да презаредят със слънцезащитни кремове и помади. Ще са страшно търсена стока през тази година.
    Всички червени “професионалистки”, които са се изнежили през последните 12 г. от работа на бюро, ще се преориентират към полски труд.Току виж там поизгорели повече, ако не ползват мазила и се обелят до посиняване.А членската маса в ГЕРБ вече отбеляза 100 % ръст и няма свободни места.
    Само компютърчето в градската централа на БСП под псевдоним “неинформиран”, няма как да изхранва всичките другарки и другари и разбира се начело с нашата Пенка

    Reply
    • ПРЕДСРОЧНИ ИЗБОРИ ЩЕ ИМА САМО В МОКРИТЕ ВИ СЪНИЩА-ОТНОСНО ПОЛОВИНКИТЕ ВИ.
     МНОООГО ДЪЛГО ВРЕМЕ ЩЕ ЗАБРАВИТЕ ЗА ВЛАСТ

     Reply
    • КВО СРАМНО ИМА В ПОЛСКИЯ ТРУД?човек като е кадърен и там ще изкара пари,не да се надява да седне на някой стола който е пардял на него 20г.

     Reply
     • Вие работили ли сте в тази община или сте се занимавали само с тези дейности по зловония!

   • Знаете ли какво означава ГЕРБ- Господи Ела Рециклирай Боклука. Това сте вие, боклуци, и смеете да ми приказвате, че няма да има предсрочни избори. Ще има, само гледайте или сложете на пост слепока Тонев. Скоро ще се самоизядете, а ако не го сторите усойниците и пепелянките в общината ще го направят. “Каквото е писано- ще стане”- пише го в много свещени книги…

    Reply
    • Другарки и другари,
     С оглед създалата се обстановка в общината и невъзможността за реабилитация на партията през следващите няколко петилетки, се налага да прибегнем до непопулярни до днес мерки.А именно :Всички дружно да си припомним текста на песента”Когато бях овчарче” и право в баира.

     Reply
     • Отново размито понятие !
      За кои другарки и другари става въпрос ?
      / цитирам себе си от по -горен пост /: “За тези , които сега са в герб , продавайки си някои изходни отверстия , или за тези , които запазиха достойнството си ?!
      Ама ,уточнявайте ги тези неща де ! ”
      Допълвам: Запазиха достойнството си , но не запазиха работата си по тая причина!

  • Ако ти имаше толкова високо IQ щеше да си напишеш името , а не да го криеш
   . Срам и позор за теб защото ходиш мръсна и сташно лошо миришеш госпожо Танева

   Reply
   • Отново и отново злоба. Стреляте в грешна посока- не съм Танева. Колкото и да се опитвате да сеете герберска злоба и лъжи- няма да успеете. Обиждате, лъжете, но нищо не можете да им направите. А знаете ли, че на Танева, Маркова и Чипилова чобанката не можеше да им направи нищо, ако те сами не бяха решили да напуснат общината. Но от много философстване не сте си направили труда да прочетете законите. Подигравайте се, но скоро ехидните ви усмивчици ще замръзнат. Нито Танева ще уплашите/ виждали сме я на какво е способна/, нито Маркова – незаменима е, а особено инж.Чипилова. Не можете да се сравнявате с тях, затова злобеете. Когато направите за хората това, което те са направили- тогава можете да имате претенции.
    Обръщам се към Админа, спрете злобата в сайта. Не допускайте такава помия да бълва от него.

    Reply
    • Правилно!
     Всички т.нар.”уволнени” всъщност са се подписали,че са съгласни доброволно да напусснат срещу заплащане/4-6заплати/
     Разделянето е по взаимно съгласие.Какви митинги ще организирате?Най-добре митингувайте пред “уволнените”,които ви предадоха,като се продадоха-Маркова.Танева,Лалова,Кърцев и пр.
     Защо ли не ни учудвате!Нека вашите гласоподаватели ви видят-“Не комунист,а дантела”.Взимайте парите и бягайте-всички се спасяват поединично!И това ми било авторитети!

     Reply
     • Съвсем си изкукал , “ку-ку” , но продължаваш да дезинформираш !

      А защо не кажеш КАК са подписали ?
      Когато трима цербери и една адвокатка те увещават , че ако не подпишеш нищо добро не ще видиш оттук нататък , ти как ще постъпиш ? Чист шантаж ! Уволнените ще си потъпсят правата в съда – сигурен съм !
      Като си много отворен – кажи Карачомакова защо е още в общината , въпреки , че и на нея и пробутаха декларация ?!
      Защото не се поддаде на шантажа !
      Нищо ново -шантажи , лъжи ,злоба и откровена простотия -като няма ум за нещо сериозно и истинско .

     • Шимпанзе импотентно,няма съд в България който да разглежда доброволно прекратени трудови правоотношения.
      Четете,четете законите бе “незаменими експерти”.Продажници!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

     • Простотиите ти не са аргумент !/ тази дума позната ли ти е , защото е по -голяма от височината на челото ти ?/
      А и ти не си тоя , който ще каже какво да разглежда съда , макар да ти се иска !
      Толкова ли ти беше речниковият запас ?
      Виждам , че си се представил с истинското си име в началото на поста си .

 38. А ВИЕ ЗАЩО НЕ ПОКАЖИТЕ С КАКВИ ДИПЛОМИ РАБОТИХТЕ 20 ГОДИНИ ? И КОГА ГИ ВЗЕХТЕ?ЗАЩО НЕ КАЖИТЕ КАК БЯХТЕ ОСВОБОДЕНИ ОТ РАБОТА,КАК СЕ ПРОДАДОХТЕ ЗА 30 СРЕБЪРНИКА ЗА ДА МОЖЕ ДА ОТИДЕТЕ НА БОРСАТА,АКО НЕ НА НАС ТО НА ВАШИТЕ ИЗБИРАТЕЛИ.И НЕ ЗАБРАВЯЙТЕ НИЕ ВИ ПОЗНАВАМЕ.

  Reply
  • А вие като покажете купени дипломи , та какво – светилата на науките!
   Щото ние не ви повнаваме?!
   А дали имате и дипломи или тепърва ще ги купувате , защото сте изненадани , че сте на работа ?!

   Reply
  • Ако беше ляв – нямаше да е на работа!
   Това не ти ли се струва познато от някъде?

   Reply
 39. Да си я вземе при манафите в Кж хем ще уйдиса и на меката китка – направо ще си падне на г@за .
  Ще има анална радост безспир .

  Reply
  • Ta Танев даде общинска земя на др.Бунков!!!
   Естествено,че са навързани като свински черва Танев,Бунков,Марков,

   Reply
   • Как ще го докажеш , като дори и името ти е лъжовно?
    Застани зад думите си , ако е истина !
    Държи ли ти ?!
    Не , защото знаеш , че после Бунков ще те “ощастливи ” подобаващо!

    Reply
 40. Мария Карачомакова, за информация на куку, не подписа Споразумение, защото и предстои пенсия, а и Кодексът на труда я защитава- тя е със захарен диабет. Жалко, много жалко за новите управници, че в злобата си посегнаха дори на Христо Ганчев- багериста от с.Бяла поляна, който им ринеше през последните месеци лайната. Посегнаха на Елена Дякова- момичето, което освен живота го очука и ГЕРБ. Посегнаха и на Росица Павлова- жената, която и на мравката път прави, само защото Филип Касабов е решил. Много ми е чудно как ще се справи тази отрепка сега. Защото той нищо не умее, на нищо не е способен. От както са уволнени Танева и Христова той се крие като мишка, потребителите, асистенти го търсят, но той го няма. не защото има работа, а защото не знае какво да прави.. Този рязат турчин, с разтегнат заден пръстен още от с. Гугутка има такава наглост и самочувствие…

  Reply
 41. Баси якия форум!!!! Всички се плюят и обиждат супер яко! 😀 Какво не можете толкова да му разделите на тоя Ивайловград!? Такова нещо не се вижда навсякъде !!!! Ама давайте де, да не ви задържам….. Супер сте забавни !!! Хейтър до хейтъра! Продължавайте !

  Reply
 42. Вместо да си разменяте “любезности” от рода на цинизми и тъпи глупости, най-добре е да излезете и да се поразходите из улиците на Ивайловград и сами да видите, кой какво е направил за града.
  Ивайловград е заприличал на лунен пейзаж, целия разкопан като археологически разкопки. Вече и гърците не идват да си трошат колите. Двете крила на БКП се карат и се обиждат на ЧЕРВЕНИ и ГЕРБЕРИ, А НЕ СИ ПРИЗНАВАТ, ЧЕ ВСИЧКИ СА ОТ ЕДНО КОТИЛО.

  Reply
 43. …….И КУКЛОВОДА Е ЕДИН !
  То затова града е като лунен пейзаж , защото се започна от” най-важното и необходимо” за града ни – вече 6/шест/ месеца егоизъм и избиване на комплекси !
  Просто кукловода този път си избра по тъпи кукли , защото предишните поумняха и станаха трудно управляеми !
  И всичко така се промени , че си остана същото ! Горко ни !

  Reply
 44. Абе вие наистина не сте добре. Какво толкова станало като ги освободили, че да не би да има нещо вечно, просто на тях сега им е дошъл края. Те понеже досега не са оставали без работа и затова им е толкова болно, но ще им мине, всичко с времето си. Нека и те да видят какво е да си без работа и да не получаваш заплата. Пък и на всички мъжете им са добре платени, така че не ги мислете. Какво сте тръгнали да ги оплаквате. Който е бил специалист ще си намери работа, ще се докаже, ще получава добри пари…. Лошото е само че злобата им и огромна и това им пречи. Хората започват да им се смеят, излагат се с всичко това , което бълват, миризливо и гадно като г-жа Танева.

  Reply
  • “Просто кукловода този път си избра по тъпи кукли , защото предишните поумняха и станаха трудно управляеми !
   И всичко така се промени , че си остана същото ! Горко ни ! ”

   Край на цитата.

   Reply
 45. Като има толкова кадърни новоназначени служители в общината, защо не могат да напишат поне една нова новина и да я качат на сайта. Г-да управляващи, уволнихте Диана Маркова и сайтът ви остаря. Това не е ли показателно, че наистина е имало полза от нея. За Ивайловград скоро ще има последици и от другите уволнения…

  Reply
  • ОП – Проект за реконструкция на ВиК мрежи и ПСОВ [10.03.2012]
   1. ОБЩА ИНФОРМАЦИЯ
   1.1. Възложител
   Възложител на настоящата обществена поръчка е община Ивайловград – потенциален бенефициент по Оперативна програма „Околна среда” 2007-2013г.
   1.2. Предмет на техническото задание
   Във връзка с изготвяне на проектопредложение за кандидатстване на община Ивайловград в процедура за директно предоставяне на безвъзмездна финансова помощ по Оперативна програма „Околна среда 2007-2013 г.”, Приоритетна ос 1 „Подобряване и развитие на инфраструктурата за питейни и отпадъчни води”, по процедура с референтен №: BG161PO005/11/1.12/02/25„Подобряване и развитие на инфраструктурата за питейни и отпадъчни води в агломерации между 2 000 и 10 000 е.ж.”, съобразно изискванията на Оперативната програма е необходимо изготвянето на набор от документи, включително предметът на настоящото задание.
   Изпълнението на поръчката ще бъде извършено на два етапа:
   ПЪРВИ ЕТАП:
   1. Изготвяне на предпроектни проучвания:
   1.1. Геодезически дейности
   1.2. Инженерно – геоложки и хидрогеоложки доклад
   1.3. Нивелетен план
   2. Изготвяне на идеен проект на пречиствателна станция за отпадъчни води (ПСОВ) в град Ивайловград – 2 варианта
   3. Изготвяне на идеен проект на водоснабдителната и канализационна мрежи в град Ивайловград– 2 варианта
   ВТОРИ ЕТАП:
   4. Изготвяне на работен проект на пречиствателна станция за отпадъчни води (ПСОВ) в град Ивайловград
   5. Изготвяне на работен проект водоснабдителната и канализационна мрежи в град Ивайловград

   2. ЛОГИСТИКА И СРОКОВЕ
   2.1. Местоположение
   Република България, община Ивайловград, град Ивайловград.
   По време на изпълнението ще се осъществяват координационни срещи, доколкото са необходими за изпълнение на задачите. Изпълнителят сам ще организира пътуванията си, свързани с тези срещи.
   2.2. Начална дата и период на изпълнение
   Предвиденият период на изпълнение е:
   ПЪРВИ ЕТАП:
   1. Изготвяне на предпроектни проучвания:
   1.1.Геодезически дейности – 35 дни минимум и 50 дни максимум
   1.2.Инженерно – геоложки и хидрогеоложки доклад – 30 дни минимум и 40 дни максимум
   1.3.Нивелетен план – 20 дни минимум и 35 дни максимум
   2. Изготвяне на идеен проект на пречиствателна станция за отпадъчни води (ПСОВ) в град Ивайловград – 2 варианта – 60 дни минимум и 120 дни максимум
   3. Изготвяне на идеен проект водоснабдителната и канализационна мрежи в град Ивайловград– 2 варианта – 60 дни минимум и 120 дни максимум
   ВТОРИ ЕТАП:
   4. Изготвяне на работен проект на пречиствателна станция за отпадъчни води (ПСОВ) в град Ивайловград – 35 дни минимум и 50 дни максимум
   5. Изготвяне на работен проект водоснабдителната и канализационна мрежи в град Ивайловград – 35 дни минимум и 50 дни максимум

   ИЗТЕГЛЕТЕ ДОКУМЕНТАЦИЯТА ЗА ПОРЪЧКАТА

   Reply
   • “Просто кукловода този път си избра по тъпи кукли , защото предишните поумняха и станаха трудно управляеми !
    И всичко така се промени , че си остана същото ! Горко ни ! ”

    Край на цитата.

    Reply
    • Копи -пейст , копи -пейст – и моето внуче го може !
     То от екипа май само чобанката го може .

     Reply
     • Знаете ли кой ще е на мястото на освободената Диана Маркова- Станимир Гелимачев. Той вече започна медийните изяви в полза на кметицата и нейните клакьори. Това е, решено е вече. Станимир Гелимачев е новият журналист и връзки с обществеността на Диана Овчарова и община Ивайловград. Ивайловград това заслужава…

 46. Пиле шарено, някой жестоко се е подиграл с теб, като ти е казал, че обявлението за възлагане на обществена поръчка има нещо общо с журналистиката и новинарството!

  Reply
 47. Какво се ревнали като девици бе неиформиран Иван ….
  Адвокати ли сте на Марокова
  Тези цитати са нейни :
  “….местността „Дупката” край Ивайловград… На специално монтиран екран ще бъдат пускани видеоклипове на… SKORPIONS, URIAL HEEP, PINKFLOYD…”
  По разширяването и подравняването на пътя също е работено и сега може да се стигне до крепостта и с по старички коли ” Лада ” или ” Москвич ” – Диана Маркова в.Нов Живот бр.131 / 20 . 07 . 2011 г . ( пътя за Лютица )
  Община Ивайловград Ви кани на тържествен концерт посветен на 134 години от Освобождението на България от турско робство.
  На професионалистката
  Пфуууу

  Reply
 48. Въй, завалийката 😀 😀 D
  Аз не виждам никакво повишаване на нивото точно със слагането на Станимир Гелимачев за журналист 🙂 Вероятно за този “млад специалист” другарката Овчарова ще трябва да измисли някакво допълнително материално стимулиране (предвид ниските заплати в общината като цяло), защото на този извисен рицар на словесността, който бори неправдата с перо, само един храноден му е 50 лева. Или от социалния патронаж да готвят по една бака на ден само за Станимирчо 🙂 Апропо, професионалните изяви на този пишман-журналист не са ли главно по медии като СКАТ и Канал2000, където общо-взето не се изказват хора, които са много наред с главата?

  Reply
 49. Стига вече с тези драскания палячовчи, описвайки себе си всеки разумен човек би се замислил как сте работили в общинска администрация. затова и града е в такова състояние. Спрете ,че станахте смешни, илезте открито и се доказвайте но свърши Ви времето.

  Reply
 50. След цирковото представление преди няколко дни предстои второ: утре е конкурса за секретар на община Ивайловград. Един срещу друг се изправят Георги Петров- зам.кмет в два мандада, държавен служител и перфектен икономист, ръководител на ЗАНН, просто спец и Елена Карапейкова- даскалица, задочно завършила като Овчарова, от ГЕРБ разбира се, без и 1 ден работен в администрация, каквато и да е. Ха сега да видим г-да управляващи, но този път цяла България ще рабере…

  Reply
 51. До всички жертви на политическата и чобанската чистка: дами и господа, искрено съжалявам за всички ви, но не се тревожете. Всички сте способни и работливи, ще се справите и ще докажете на сегашната общинска паплач какво можете. Не разбрахте ли, че Диана Овчарова се освободи от способните и можещите, защото много знаят, имат много информация за нея. Тя сега се обгражда с тъпи и некадърни, уж млади хора, които нито знаят, нито могат, но за нея точно тази ситуация е изгодна. Ще окраде общината, точно както окраде читалището. Сега с нея се намърда и Тонев- режисьор и актьор в комбина- знаете ли на какво са способни. Скоро ще видите, но ще е късно, ивайловградчани.

  Reply
  • Престани да обиждаш М@рков !
   Позволеното ти е да се държиш като гей – ама не злоупотребявай с великодушието ни !

   Reply
  • АКО ТАНЕВ БЕШЕ КРАЛ КАКТО ДИАНА Е “ОКРАЛА”ЧИТАЛИЩЕТО,САМО СИ ПРЕДСТАВЕТЕ КАК БИ ИЗГЛЕЖДАЛА ОБЩИНАТА.
   НАДАЛИ ИМА ЧОВЕК,КОЙТО НЕ ХАРЕСВА КАК ИЗГЛЕЖДА ЧИТАЛИЩЕ “ПРОБУДА”

   Reply
  • Неинформиран , прав си , затова да припомня:

   “СелАнин проЗт

   March 8, 2012 • 5:20 pm .
   Всички подлИзурковци /идва от “лизане”/ със радостни сълзи на очи се втурнахаха вуправата на Ивайловград. Къде са тия “младите, знаещите и можещите ” ,бе “ха-хо”? Аз виждам само такива с грапав език и гъвкав кръст ,които не ги огря при Танев , защото ЗА НИЩО НЕ СТАВАТ.

   Сега простотията окупира общината и тя ,естествено , се нуждае от ОЩЕ ПРОСТОТИЯ, за да може да изпъкне!

   Това ли бе най -належащото, за да се управлява една община , един град?!

   Разбира се , нали Тонев трябва да вреди брат си ,този съмнителен “частник”, който разпродаде всичко “негово” , но вече не остана нищо за разпродаване.
   Нали трябваше да се вредят градските хайлязи , които по цял ден киснеха на площада и “трупаха опит” !?
   Горкият Ивайловград!
   Само ПРЕДСРОЧНИ ИЗБОРИ и нищо друго!
   Дано повечето ивайловградчани го осъзнаят и да не позволят да бъдат купени!”

   Повторението е майка на знанието !

   Reply
 52. Хубаво ми е да гледам как се жалвате сега, а 12 години не направихте нищо.Вижте сега като предизборно казвахте колко е хубав Ивайловград как се намира работа в този град ! 12 години само комунистическия модел се правеше ,дано не продължава. Тези млади хора ще докажат дали са заслужили този пост и доверието.,ако не идват други избори и хората ще избират пак. Това е ,липсата на работа ви прави зверове .

  Reply
  • Вие ли сте заслужили пост и доверие, само се погледнете, не знаете късе се слага запетая, а камоли точка. Боже, ела си ги събери…

   Reply
  • Наскоро попаднах на нещо, което много ме разсмя:
   http://prikachi.com/images/888/4514888z.jpg

   Джи, как мислиш? Каква точно компютърна грамотност са получили тези, които са минали въпросния курс? – по “програмата” Windows и за работа в “Итернет”. И всичко това очевидно спонсорирано от Министерството на културата на Р България, холандското правителство, Американската агенция за международно развитие и ООН. Честно казано, за пръв път виждам толкова зле похарчени пари!

   Reply
   • И аз се смях искрено….
    Горката чобанка – тя си мисли , че и община се управлява така , на майтап !

    Reply
 53. Aма вие още не сте ли на полето.бе?
  Престанете да се вайкате и грабвайте мотиките,че да не ви се схванат кръстовете?
  Танев,събери си дружината,проведи им една,две тренировки и впериод!
  Вие много сте ги разлигавили!
  Само хленчат и мрънкат!

  Reply
 54. Мили съграждани, до тук прочетох много завист и яд. Недейте толкова ще си умрете с тва все пак, давайте по-леко и спокойно някой ден ще се оправим всички.!

  Reply
  • А и вие започнахте от едно, та на друго и на трето ми карайте по една тема не е нужно да смесвате сто теми в една.

   Reply
   • Мила ми съгражданко, подвизаваща се под никнейма “Тя”, неупотребяваща запетаи по предназначение и пишеща удивителен след точка. С всичките си коментари досега съм се придържал към темата, а тя, доколкото видях, е за неграмотността на някои определени хора в различни сфери на живота и професионалната реализация.
    Ако не можете да видите какви са грешките във въпросното удостоверение за компютърна грамотност, очевидно не сте достатъчно компетентна по въпроса. В което няма нищо срамно, не всеки е длъжен да разбира. Срамно е, че и хората, които са го издавали, не са достатъчно компетентни, а са усвоени някакви пари. Малко ми е некомфортно, че часовникът на блога е с един час напред и показва лятно часово време, но очевидно админът разчита в края на март нещата да оправят от само себе си.

    Проблемът за мен е, че в един толкова малък град хората се разделиха на два враждуващи лагера: червени и пембени, а не на компетентни и некомпетентни. Опитаха се да се прокарват някакви абсурдни твърдения, че видиш ли, щом си от определена партия, автоматично си голям специалист, много компетентен и грамотен и с много добро образование. Ама всъщност няма релация между партийната принадлежност и нивото на компетентност. Ако принадлежността към ГЕРБ беше необходимо и достатъчно условие за такава, нямаше да се налага да чета писмените еякулации на някои от Вас, млади гербери, които се напъвате да “пишите” в този блог. Тъжно е, че има толкова много млади хора, страдащи от синдрома на малкия град, за които по-важно е кои са родителите им, какви връзки имат и колко пари, а не на какво са способни.

    Проблемът не е, че са махнали двайсетина човека. Чудесно, ако на тяхно място са сложили по-кадърни хора. Така и трябва! Притеснява ме кои са “младите специалисти”, някои от които над 40-годишни, които са заели някаква длъжност, дори и без конкурс.

    Някак не върви да се назначават хора с криминално минало и без опит, които целия си съзнателен живот са го прекарали в някакви далаверки. Такива са поне двама от назначените. В случая ме притеснява не партийната им принадлежност, а личностните и професионалните качества на тези хора.

    Някак не върви майката на един от новоназначените специалисти да идва да снима в общинска администрация пищови за изпитите на синчето й. Освен явния факт, че синчето очевидно се нуждае от пищови, който е релевантен на евентуалната му образователна квалификация, остава и другият факт, че толкова се гледа да се спестят няколко лева, че чак и безплатно в общината снима пищови! И не, не ме притеснява партийната принадлежност в случая.

    Някак не върви хората да се обиждат на сексуална ориентация, на родови прякори (които между другото се пишат с главна буква). Вместо да се гледат образованието, опитът, квалификацията, да се раздават щедро някакви обидни квалификации, нямащи никакво отношение към казуса.

    Reply
    • Точно в десятката!!! Браво!
     Знаете ли кой ще е новият секретар на община Ивайловград- Елена Карапейкова- един колега, член от комисията, провеждаща конкурса ми каза. Георги Петров не се явил. Че как ще се яви, та срещу него е “даскалицата, член на листата та ГЕРБ, незаменимата, Елена”. Боже, ела си събери…! Моля те, защото Ивайловград стана за срам пред цяла България и пред света. Вече Ивайловград ще стане по-добро място за живеене, щом Мишо Дългия ще отговаря за озеленяването, а Бибката ще е домакин. А Даню църния- покрованеца, ще е хижар. Какви кадри, какво нещо. Явно община Ивайловград не се управлява от Диана Овчарова, а от Тонев. Къде спите бе, гербаджии, взеха ви властта под носа, без да се усетите…, каква трагикомедия…

     Reply
 55. Община Ивайловград ще заплати 12 000 лв. неустойки поради факта, че не е подготвила и предала отчет по проект “Подкрепа за достоен живот”- това научи днес в-к “Новинар-юг” и “Хасковска Марица”. Според проучване на вестиците виновен за това е Филип Касабов, “най-можещият и знаещ манаф в община Ивайловград”. Ха сега да видим чобанката какво ще прави, ха-ха….

  Reply
 56. Някак не върви хората да се обиждат на сексуална ориентация, на родови прякори (които между другото се пишат с главна буква).
  Освен да се извиня за М@рков , че е гей , защото “гей” е вид сексуална ориентация , но педераст не осначава гей , а стил и начин на поведение .
  За тъпунко – тъпанякиев ( Тъпанара ) не считам за нужно да се извинявам , но бих попитал – защо след 2 мандата като зам. кмет го изгонихте от работа … за да бъде реабилитиран на по късен етап или да участва в някой конкурс , на който няма да се яви ?!
  А Вие бихте ли се извинили за калтак , боклуци , престъпник , гамен , отрепки ?
  Споменаването на физически недъзи – слепокът Тонев е изключително грозно !!!!
  В този ход , нека знаете – като Ви гледам отзад , задниците Ви занасят значително на ляво , а окото на професионалистът не лъже и за влезете в правият друм имате нужда от здраво изчукване 🙂

  Reply
  • “…но бих попитал – защо след 2 мандата като зам. кмет го изгонихте от работа … за да бъде реабилитиран на по късен етап или да участва в някой конкурс , на който няма да се яви ?!” – Ако питате мен, вероятно питате грешния човек, тъй като изобщо не съм запознат със случая, а и не съм гонил никого от работа. Защо не се е е явил на въпросния конкурс за избор на секретар на общината, при условие, че притежава необходимата квалификация и опит – по-големи от тези на другата претендентка, а е безработен? Също нямам информация от кухнята, но в подобни случаи обикновено става дума или за заплахи, или за пари. След като се опитаха да изберат незаконно и без конкурс удобен секретар и видяха, че няма да стане, вероятно по някой от гореспоменатите два начина са го принудили/убедили да оттегли кандидатурата си.

   “А Вие бихте ли се извинили за калтак , боклуци , престъпник , гамен , отрепки ?” – Разбира се, че бих се извинил, ако съм казал подобно нещо, но за щастие разполагам с достатъчно богат речников запас, за да не ми се налага да използвам такива определения.

   “Споменаването на физически недъзи – слепокът Тонев е изключително грозно !!!!” – Напълно съм съгласен с Вашето мнение! За съжаление подочух, че от Общината са били уволнени хора с някакви физически недъзи.

   “В този ход , нека знаете – като Ви гледам отзад , задниците Ви занасят значително на ляво , а окото на професионалистът не лъже и за влезете в правият друм имате нужда от здраво изчукване ” – Оставам с впечатлението, че Вие, като един професионалист (по задници може би?!), сте хвърлили око и имате аспирации точно към моя задник и предложение за изчукване вероятно е адресирано от Ваша страна към моя милост. Това леко ме притеснява, тъй като сме от един и същи пол и ме хвърля в тих размисъл относно Вашата сексуална ориентация 😀

   След като се постарах да отговоря на някои от Вашите питания и обвинения, макар и не напълно запознат с всичките, ще се радвам някой компетентен да отговори и на моите питания:

   Защо община като Свиленград с население 18 хиляди само в града, а иначе над 20 хиляди души, се справя с един заместник-кмет, а община Ивайловград при има-няма 3 хиляди души в града е с двама заместник-кмета? Къде точно е логиката?

   Защо кабинетът на кметицата след ремонта за 20 хиляди лева (не съм сигурен в цифрата) прилича на луксозно кафене, а в същото време някои от стаите на по-“простичките” служители все едно са обзаведени с мебели, прибрани от бунището? Оправданието с кризата щеше да върви, ако не беше бялото кафене на втория етаж.

   Защо дори злочестата съдба на Георги се използва за евтин пи ар? Не виждам никаква адекватна причина да се похарчи сума 5х лева, за да се събере от билети сумата х лева. И откъде точно е взета тази сума? Защо беше нужно да се правят толкова много гланцирани цветни картички, всяка от които вероятно струва около 2 лева – колкото и цената на билета. Не можеше ли да се използва цветният принтер в общината и да се изработят собственоръчно покани? След като актьорският състав е самодеен, можеше и поканите да са такива. Или трябваше да се начеше егото на господин режисьора и госпожа актрисата? Нужни ли бяха всички тези празни автобуси за селата?

   Ще продължавам с интерес да следя дискусията! 🙂

   Reply
   • Защо община като Свиленград с население 18 хиляди само в града, а иначе над 20 хиляди души, се справя с един заместник-кмет, а община Ивайловград при има-няма 3 хиляди души в града е с двама заместник-кмета? Къде точно е логиката? Има гласувана структура , в която присъстват двама зам. кмета , така че не виждам причина да ги няма . Също така , това недвусмислено значи , че се делегират права и съответните отговорности . Между другото ако паметта не ми изневерява предното управление също беше с двама .
    Защо кабинетът на кметицата след ремонта за 20 хиляди лева (не съм сигурен в цифрата) прилича на луксозно кафене, а в същото време някои от стаите на по-“простичките” служители все едно са обзаведени с мебели, прибрани от бунището? Оправданието с кризата щеше да върви, ако не беше бялото кафене на втория етаж.
    Не съм ходил в “кафенето” , нямам представа , колко струва ремонтът , но ако наистина е БЯЛО , то това значи , че новият кмет иска да започне на чисто . За чистото начало ще му помогне и ревизията , която тече . Единствените стаи , в които съм влизал са на данъчна служба и тази в ляво (съжалявам , не знам как се нарича службата) и нямам спомен мебелите да са от сметището . Налага ми се общувам с една друга община , като там има фронт офис и не ти се налага да катериш стълби и асансьори , камо ли да надзърташ и оценяш мебелировката .
    Защо дори злочестата съдба на Георги се използва за евтин пи ар? Не виждам никаква адекватна причина да се похарчи сума 5х лева, за да се събере от билети сумата х лева. И откъде точно е взета тази сума? Защо беше нужно да се правят толкова много гланцирани цветни картички, всяка от които вероятно струва около 2 лева – колкото и цената на билета. Не можеше ли да се използва цветният принтер в общината и да се изработят собственоръчно покани? След като актьорският състав е самодеен, можеше и поканите да са такива.
    Похвално е , че играха благотворително . Споделям мнението , че прекалено лъскави покани бяха , но колко струват , как са плащани – нямам идея .
    Или трябваше да се начеше егото на господин режисьора и госпожа актрисата?
    Егото в случая не е материализирано , така че не намирам за уместен въпросът .
    Нужни ли бяха всички тези празни автобуси за селата?
    За първи път чувам .
    п.с. Относно изчукването виждам , че се размечтахте 😉 , но няма да забравя заръката на дядо – комунист не се бие по главата , защото файда няма ……………

    Reply
    • А дядо ти казвал ли ти е “не комунист, а желязо”, така че и каквото да им сторят, те ще оцелеят, защото отново показаха, че за тях освен всичко, идеите, и тяхното отстояване, са важен елемент от съществуването ни като личности. Щом идеята на Овчарова и Тонев е на мястото на способни хора да сложат всичко друго, но не и личности, то тежко и горко на партиите, които ги поддържат…

     Reply
     • Дядо ми заръча още нещо – бий комунистите само на избори !

    • Не знам струва ли си да пиша още коментари, защото мисля, че не сте обективен. Досегашният ни диалог беше в стил: (Аз) “Не харесвам еди-кого си, защото е направил еди-какво си, а за мен това не е редно!”. (Вие – “джи”) “Ала-бала, дъра-бъра, квото и да кажеш, аз си знам, че си един мръсен комунист и имаш нужда я от изчукване, я от малко бой!”. Възможно ли е да допуснете, макар и хипотетично, че има и ивайловградчани, които не са от никоя партия? Или е възможно само, ако става дума за майка Ви? Ами ако кажа, че не харесвам Роса Бегова и случайно се окаже, че тя е от ГЕРБ, пак ли ще ме изкарате мръсен комунист?
     За кабинета на кметицата – не съм сигурен в цифрата, защото я видях спомената някъде във Вашия блог. Според слуховете наистина е бял. Бих искал да разбера под какво перо от бюджета е усвоена сумата за ремонта и подмяната на мебелировката. Вероятността Вие да го видите лично, е по-голяма, отколкото да го видя аз. Страхотно голямо значение отдавате на цветовете – да не сте колориметрист и специалист по фън-шуй? Аз лично отдавам повече значение на факта, че някои от служителите са лишени от нормална работна обстановка, все едно в какъв цвят е тя. Ако искате, някой път да Ви хвана за ръчичка и да Ви заведа да разгледате някъде по-нагоре от първия етаж? Надявам се, че не мислите, че служителите в общините с фронт-офис витаят някъде във въздуха и не се нуждаят от нормална работна среда?
     По въпроса за двамата заместник-кметове – оставам с впечатлението, че Вие мислите, че структурата се пише от Господ на каменни плочи, а не се гласува от общинския съвет. Ето, сега ще Ви дам пример с ГЕРБ. Аз съм на тяхна страна в случая, защото съм загрижен гражданин. По повод назначението на втори зам.-кмет в Харманли, който е горе-долу 6-7 пъти колкото Ивайловград като население, ГЕРБ протестират и се обосновават:
     http://harmanligerb.wordpress.com/2009/07/29/%D0%BF%D0%B8%D1%82%D0%B0%D0%BD%D0%B5-%D0%BE%D1%82%D0%BD%D0%BE%D1%81%D0%BD%D0%BE-%D0%BD%D0%B0%D0%B7%D0%BD%D0%B0%D1%87%D0%B0%D0%B2%D0%B0%D0%BD%D0%B5%D1%82%D0%BE-%D0%BD%D0%B0-%D0%B2%D1%82%D0%BE%D1%80/

     Според устройствения правилник: “Чл. 10. (1) Кметът на общината назначава за срока на мандата си заместник-кметове в съответствие с одобрената структура на общинската администрация. Техните пълномощия могат да бъдат прекратени предсрочно без предизвестие със заповед на Кмета на общината. “ Излиза, че е по-лесно да махне заместник-кмет, отколкото Христо Багериста. Във всички общини този устройствен правилник е почти един и същ. Някъде просто е споменат един заместник-кмет и в скоби понякога добавят множествено число. Последният път, когато имах среща със заместник-кмет в Ивайловград, имаше само един заместник-кмет и той се казваше Асен Хаджиев. Останах с добри впечатления от него (сега да не ме обвините, че съм кадър на ДПС) и видимо се справяше с делегираните му права и задължения. Както казват от ГЕРБ: “Морално ли е в условия на криза и при намаляващото население на града Вие да увеличавате управленския състав на общината?”

     Като цяло съм много разстроен, че от централата на БКП досега не са ми платили нищо, щом съм такъв заклет комунист според Вас, “джи”. Взимайки предвид тежкото финансово положение на червените в Ивайловград, предлагам една много ниска тарифа от по 5 стотинки за всяка дума, която съм написал. Смятайки на око, стигам до извода, че БКП ми дължи крупната сума от 6 лева и 85 стотинки. Откъде мога да си я получа?

     Reply
     • Ще напиша само едно нещо. Ако може да не насочвате по подобни подмолни начини коментарите си към мен. Това важи и за едните, и за другите! И ако може да не ползвате g, джи, админ и други подобни никове, с които целите да свържете писанията си с мен! Ако имам нещо да кажа знаете, че го направя. Нападайте се, но не ме намесвайте ❗

      Ясно е, че и уволнените, и назначените, и привържениците на едните и другите, нямат смелостта да си напишат имената, ама поне измислете нещо оригинално ❗

     • Админ , не съм влагал капчица умисъл в g ама сорка .
      Хубавците гледат да сплетнят интрижки 🙂 , затова ги обичам .
      Още докато им спомена за бой на избори и се разревават .
      А дойде ли реч за изчукване на занасящ на ляво заден мост ме подминават и на бегом в Железино .

 57. Звучиш ми като ивайловрадския Роналдиньо /л@ г@ пед и психо..пад/…. О раз познайте кой/коя е…

  Reply
 58. Боже, Боже, защо поне не избрахте за хроникьор Янко Лилов, а тази избизяна лисица Митонова. Но забравих, то чобанката и лисицата взаимно се поддържат и скатават:wink

  Reply
  • Митонова ще води радиопредаването ,Дългият ще сее градинките,Бипката ще домакинства по общината ,пълна пародия :D:D:D

   Reply
  • От където е жената- от там е родата ??? И като стана дума за Покрован- уволнили са и Наско- двуметровият кмет, символа на селото, добродушния и всеотдаен човечец, въпреки че е болен и по КТ е защитен от уволнение. Но на г-жа витаеща из облаците кметица, това не я интересува. И знаете ли кой ще го смени- разведения син на Тамахкяра или братът на Марияна Гайдарова- певицата, братовчед на Милена Даулова. Докара ли го чак от Бургас, за да стане кметски наместник. Боже, въведи вече човешка справедливост, не говорим тук за политика, а човещина.

   Reply
 59. Абе вие сте само по крайностите в този форум
  Или псувате и плюете,като камили,посирайки всичко що не е червено или ми говорите за човещина.
  А вземете се определете.

  Reply
 60. Комунистът е изнервен
  изненадан бе от силен кандидат
  и какво да прави,що да стори
  пълни само сайтовете
  с измислен компромат .

  Три мандата гавра с”ъс децата
  пропъди ги далеч от нас
  даде работа само на своите близки и познати
  и на никой друг не даде шанс.

  Тъжно приказката свърши
  за един съвременен герой
  изпълнен бе с амбиции
  за жалост само лични
  стъпка всеки,опитал се да му попречи
  не пожали никой, даже свой
  и заплахи да отправя,е това го може..
  и със сигурност показа колко струва той.

  Недей да жалиш,недей да страдаш
  за отминалите дни
  облажи се достатъчно, за всеки туй е ясно
  ще харчиш парите от рушветите до старини.

  А думите ти, безсъдържателни и пошли…
  не струват вече пукнат грош
  с празни обещания, с лъжи, заблуди,така напред не се върви
  доверието предаде ни,ти всички хора отврати,
  по-добре скрий се,наведи се,срам нямаш ли?!..
  и не бой се,Диана успешно ще те замени!

  Reply
   • Няма да са три мандата,
    няма да е и един дори,
    щото изгерберастените комунисти
    показаха червените рогИ

    стихотворение от м.март 2012 г

    Reply
 61. Неинформиран , ко се праиш , и ти ли си от пострадалите от лова на вещици в общината? Е тва вече обяснява , защо имаш толкова време да киснеш във форума хахахаххахахаха Ей тва да чете човек кви ги пишеш си е направо супер шоу… Ти си ега ти ХЕЙТЪРА хахахахахах Ама всички сте така де, тва на комунистите ви развалиха калимерата и ся място не можете да си намерите хахаххаа Прокламираш човещина… ми спазвай си правилата де… стига ви крадене , нека и другите да покрадът…. човешко е нали? хахахах

  Reply
  • Ха ха, не съм пострадал, на работа съм и то не в общината, но пък съм комунист. Яд ли те е!!! Уверявам те, че ловът на сини вещици точно сега започва. Всички охлюви скоро ще ги съберем…

   Reply
 62. Леле, що нещо се изписа за 10-15 общински служители! Човек има чувството, че животът в Ивайловградско се върти само около тях! Срамота!!! Какво да кажат тогава обикновенните хорица? Ами техният живот? Ами работа за тях???????? РАБОТА – това искат хората, защото са гладни, защото сметките и заемите им растат, защото добро отникъде не идва, а само помия се изсипва върху тях !

  Reply
  • Нямате срама всички в този форум . Толкова хора ги няма в Ивайловград и толкова време не се прави нищо .Новата власт да си сяда на д-то и да работи,старата явно не се справи с това. Да помагат на тези, които искат да отварят работни места.

   Reply
 63. Напълно подкрепям изказването за работните места, защото мисля че там най-вече се корени злото. А бившите и сегашни общинари – като ги гледам – и те, и техните половинки …/и семейства/… бяха и са на работа.

  Reply
  • Ти да не мислиш, че си вечна на работата си, пък точно ти ли смееш да правиш коментари…

   Reply
   • Стреляш напосоки, още не съм започнала работа и относно коментарите – форума е за всички…..

    Reply
 64. оставете тези огрепки всеки ден са събрани като пилци и петела върху тях ,мислят, смучат , лъжат и се чудят каква помия да изсипят върху кадърната младеж защото не знаят какво могът и какво знаят.А за г-жа кметицата какво ще кажете огрепки, не може да е достигнете дори до малкото си пръстче.Възпитана , културна ,знаеща можеща и още да ви изреждам ли госпожи Оставе те я, да разцъфне града с новите хора а вие тъпчета калта подир тях с разни помий, защото сте некадърници.Когато волът рови хвърля пръста на рогата си ,ето какво предствлявате-кални злобари, помияри Пишете. Драскайте палячовци ,това ще ви остане, доказахте се какво можете и знаете. пишете, пишете и се учете на букви ,че и това ви липсва.

  Reply
 65. Нямам претенцически , да съм политически анализатор, или народопсихолог, но изводът е един:народът е гладен, оскотял и озлобен. Ако в Ивайловград имаше работа, ако имаше някаква концепция за развитие на региона, ако имаше среда за развитие на малдите хора, нямаше да чета всички тези коментари за кадърни, компетентни и т.н.Защото всеки щеше да си заеме мястото според уменията и знанията си. А в сегашно време общината е най-голямото бюджетно предприятие, затова и мераците за там са толкова големи и страстите толкова горещи. Имам предложение към admin да публикува списък на фирмите, предприятията (или каквото има ), където в момента можеш да работиш.

  Reply
 66. Съветниците от Коалиция “Общинска левица” напуснаха заседанието на местния парламент, вчера – в. Хасковска Марица .
  Изнизали се като пръдня от гащи ама не по терлици а с гръм и трясък ….. с декларация .

  Reply
  • Браво, защитили са своите колеги и съмишленици. А какво се е случило с тези, които са останали да им миришат пръдните…

   Reply
 67. да пишат, да пишат не до в. Хасковска Марица не до в. Нов живот не до правителство ама ако искат и до армеиския поп това им остана,вместо да наведът глави и да ги е срам,че крадаха че лъжеха хората ,че си натрупаха пара и чудо те като замаени по цял ден са събрани и си чудят какава глупост да напишат и какъв акъл да дадът на някои замаени глупаци.

  Reply
 68. Ха ха всеки има право да пише до където си иска, да дори и до арменския поп да е, защо се дразниш. Щом ти имаш право да пишеш дори лъжливи неща, те защо да не пишат истини?! Какво ви притеснява това. Какво ви притеснява и фактът, че по цял ден се събират. Много хубаво правят, защото знаят как и защо, а ти просто се целиш напосоки, впрочем както всички от боклукчиите…

  Reply
 69. Защо от всички км. наместници мандата си запаси само кметицата на с. Драбишна, която е с основно образование? И която преди 7-8 години си купи диплома за средно специално икономическо образование, не знаейки дори специалността си?
  Настоявам както сега отнемат шофьорските книжки на хората купили си дипломи, за да ги придобият, така и на нея да й се потърси отговорност, ако се докаже, че дипломата й е фалшива? Не й ли за достатъчни три мандата, а се е устремила към четвърти с фалшива диплома?

  Reply
 70. госпожа неинформиран въобще не ме дразниш а ме забавляваш с ваште простотии ха-ха- ха Акой пише лъжливите неща ,те вече хората ги разбраха, минете между тях те ще ви кажат забавление.

  Reply
 71. Не съм чула кметският наместник на с. Драбишна да остава може би вие знаете повече от кмета. но до колкото съм чула тя ще бъде сменена не съм в ръководството но не вярвам на вашите твърдения, затова си избийте от главата твърденията и не пишете глупости.Бъдещето ще покаже и тогаз ха- ха- ха.

  Reply
 72. Цял ден без неинформираната, явно не е на работа и ся не ползва служебния комп.хахахах….Абе докъде стигна ревизията на мандата на Танев някой знае ли? Не че ми пука де, ама от научна гледна точка ми е интересно колко може да откраде и да излъже един кмет за три мандата….хахаха …. правя си статистика за да знам занапред хахахах…. На мене ми предложиха 50 лв. за да гласувам за него, чух че Овчарова пък направила джамия в Белополци , за да спечели гласовете на мангалите хахаххаха…. Абе хора, кво ви става бе хахаха

  Reply
  • Здравей госпожо ха-ха !!! Здравей и на тебе ха- ха – ха !!!! Аз съм тука .Винаги съм тука -иначе губя контрол .Освен това съм мъж и ако вие сте жени, с удоволстве ще приема да посветите времето си на мен.Знайте само едно .Аз не избирам най добрите , а най добрите избират мене .

   Reply
  • Наистина направиха джамия, даже и календари г-жа кметицата направи за тази джамия.

   Reply
 73. господжа неинформиран, така ли било кметицата направила календари, нонищо ново та тя е кмет от м. Ноември какво лошо Предизборната кампания и беше толерантна, нито пари даде, нито оплюва някои докато другите хем хулеха хем си изпразниха джобоветел Благодариме за комплимента на кметицата ,че е направила календари.Браво.

  Reply
 74. неинформиран ама госпожа престани с твойте глупости ,ами че то няма какво да измислите вече ,че започнахте и за календари да пишете . Похвала за кметицата от неинформираната господжа. УУУФ вече омръзнахте че то никой вече не чете глупостите Ви.

  Reply
 75. Много вярно,една жена която не става за нищо, знам и кътните зъби и много добре е знам на какво е способна!

  Reply
 76. :D:D:D:D:D WTF :D:D:D ov4arova TAZ pak koi q izlaga 4e moji da bade kmetica :D:D:D::D:D hahaha neka si hodi v kenefa pri mi6kite na neq tam i e mqstoto

  Reply
  • пхахаха ,не подкрепям всичко казано ,но обичам искрените хора ! 😀

   Reply
 77. Разбрах днес от Роса Бегата, че кметицата й обещала работа “под керемидка” и й дала 2 лв. И друго ми каза- кметицата, в работно време си уреждала час при фризьор- Лена фешънката й правила прическите и др.Роса ми каза, че почти всеки ден кметицата й давала пари. Защо ли… Естествено, за да мълчи. За какво ли… за много неща…

  Reply
  • той сигурно и бившия кмЯТ и е давал стинки,че може и предишният началник на Милицията да и е давал пари на Росето Беговата.Тя тао е опасна и ти вземи да и даваш че да не вземе и за теб да каже нещо,хахахахахахахах

   Reply
  • Йес ,йес ,леля РОСА БЕГАТА 😀

   Reply
 78. ирина, ирина ама за нищо неставаш , ти затова сама си правиш оценка.

  Reply
 79. мале,мале, пък тази овчарова има чаровна усмивка ,има си чара ,има си красотата пък завидяхте на корема и долнопробни диваци че вие разбирате ли от хубост като сте забулени и със затворени капаци. като менгемета. Прогледнете……..пък после и Роса Беговата виновна ,всичкия знаят на какъв акъл е и ти си като нея явно.

  Reply
 80. Ужас ! Пак са забравили вратите на психодиспансера отключени ! Ужас!

  Reply
 81. оле-оле, щом вратите са отключени на психодиспансера, всички драскачи с една метла право там, а на общинска администрация с новия екип да продължават да работят и се докажат. Успех !!!!!

  Reply
  • Опа-а !Гузен – негонен бяга !
   Да си видял някъде при отворени врати на такова заведение някой да бяга навътре ?!
   Или си знаеш мястото и не искаш да го сменяш , освен ако не е община Ивайловград ?!
   И стига с тия пожелания за доказване , че ставате банално смешни.
   Няма да стане с пожелания , не проумя ли вече?

   Reply
 82. :D:D:D:D: KVO TYI NE6TO AHAAAAAAAAHAHAHA ;D KOLKO STE OGRANI4ENI ;D NQMA FAIDA DA SE DRAZNITE ZA GLYPOSTI ;D ILI PAK NAI VE4E DA SPORITE S MEN 😉
  “YMNICI” NEMOJI DA MI STAPITE NA MALKIQ PRAST PO PRIKAZKI :d AHAHAHHAHA

  Reply
 83. Анонимни г-жи, за първи и последен път реших да прочета нещо в сайта на Ивайловград , ито на какво се натъкнах аз се възмутих от глупостите .Нима населението на общината е глупаво, а показаните резултати за кмет откъде са ,да не са от тясна група, където тичахте като луди, лъжехте, заклеймявахте всичко добро, не разбрахте ли че не Ве искат, спрете се! Аз се гордея с новоназначените млади хора начело с Овчарова които ще обновят Ивайловград. Вярвам в тях и им пожелавам успех и ползотворна работа.А що се отнася за съкращенията нима не гледате телевизия, вижте в Хасковска администрация колко са съкратените, а в Димитровград колко са ,та Вие в час ли сте, пази боже какво управление сме имали досега от специалисти- вишисти.

  Reply
 84. Аз не съм госпожа, а господин. Но се питам как, с цялата си неграмотност, Елена, си тръгнала на правиш забележки и да обиждаш. Всеки има право да изкаже мнение по тема или на сегашното управление свободното слово не му се нрави… Информирай се първо и виж, че в община Ивайловград няма съкращения, а чистка, защо ли… Защото, ако има съкращения ще се намали броя на заетите в администрацията, а то какво се случва- махат 17 души, назначават 30 души. На това ли му викаш ти съкращение. А може би сега на това ГЕРБ му викат така… Нямаме нищо против в общината да работят млади хора, но те да бъдат знаещи и можещи… Ще поживеем и ще видим на какво са способни. Но аз само ще кажа едно: Бог да е на помощ на Ивайловград с такова управление и с такива “млади” кадри!!!

  Reply
  • Нямаме нищо против в общината да работят млади хора, но те да бъдат знаещи и можещи… Ще поживеем и ще видим на какво са способни…………………
   Като нямаш против , защо си ревнала ?
   Аз пък съм убеден , че имат мотивацията да се научат да служат на обществото , а не като гьон сурати – роботи , избирателно
   да обслужват кликата на БСП .

   Reply
   • “Аз пък съм убеден , че имат мотивацията да се научат да служат на обществото , а не като гьон сурати – роботи , избирателно
    да обслужват кликата на БСП ”

    А-ха ! Тепърва ще се учат да служат на обществото ,само че с мотивация!
    А вие от коя клика сте , извинявайте ?
    /кога станахте кюмюрджии………?/

    Reply
 85. Можели да ви попитам ,защо всички сте такива злобни , нещастни прасета ? Спрете тая злоба най-накрая

  Reply
  • Ами , да започнем спирането от овчарските злобни , нещастни прасета ,а , какво ще кажеш ?

   Reply
 86. не се ли усещаш колко си прост/а и ограничен/a , покажи някакво ниво по добре-ще направиш, апак ако се разкараш от сайта ще направиш голяма услуга на обществото

  Reply
  • момиче, уж с правиш на интелигента, уж учиш право, а дали знаеш правописа… Не ви ли учат в юридическия, че адвокатите не могат да са пристрастни или ти ще кажеш, че когато има лична полза, кандидат или юриста може да вземе страна, както впрочем скоро се случи…

   Reply
 87. Ne pretendiram , che sam ymna 😀 kogato faktite govorqt i bogovete mal4at a vie moje samo da mi zavijdate 😀 lainenca grozni

  Reply
 88. Как може на този голам празник да се гаврите анонимно с името на дадена личност / та тя беше през целият ден с мен бе прасенца/. Защо грухтите и се ровите все в помиите ,нямате достойнство, нямате интелект, дори незнаете какво искате от този живот. Спрете се вече глупачета, огледайте се около себе си и се преценете ,че неставате за нищо. Бог не забравя, но забавя особенно на този ден.

  Reply
  • Ще ти кажа едно- наистина Бог гледа и вижда всичко. Наблюдава постъпките на всички, особено на власт имащите и няма да забрави, в това можеш да бъдеш сигурен…

   Reply
   • “подвластен ” , защо се впрягаш на плиткоумните “литературни ” напъни на този зомбиран нарцистичен кухар ?!
    Аз ,например , не виждам и зародиш на смисъл или последователност в излиянията му! Като магарето на цар Соломон – просто е намерил публика да си покаже магарията .
    Зарежи го и “Накажи простака с мълчание”.

    Reply
 89. Не пожелавай хляба на ближния си. Бог ще те накаже, ти предизвика съдбата си. Не рови в раните прасчо! Рови в помията която всеки ден забъркваш. Не се мисли ,че си по голям и от бога Рови, рови, рови!- за удоволствие.

  Reply
 90. Евалата Оцеолка, тва беше най- якото изказване в целия форум в последно време! Браво баце! Тука са събрани само някви да си чешат езиците и да се обиждат! Ама е яко да почиташ по някоя простотийка от време на време! Интересно как 1000 човека град се спуква от злословене по адрес на всеки, който каже или направи нещо хахахаха. Искам да се организира акция за номинирането на админа за Нобелова награда за мир хахаха, че той милия гледай пред кво се изправя всеки ден! Айде драскайте , че пак почва да затъпява форумчето…. хахахаха!

  Reply
 91. Другари ,
  как не ви е срам да напускате общинска сесия ?!
  За това ли сме ви избрали ?
  По този начин ли ще защитавате интересите ни ?
  Питахте ли мен обикновеният избирател дали съм съгласен да напускате сесия ? Или какво след като сте ми платили 400 лв
  за агитация и мислите че съм купен ?!
  Ууууууууу

  Reply
 92. Ами ,че купен си ,ти сега ли разбра, че другариге могат само да ровят в бунищата ката кокошки ,това е смисъла за тях , толкова са способни, голямо съдружие са тези другари ,не се поглеждаха ,сега се чудят какви празници да отпразнуват ,чак се търсят по телефоните. Кои ще им ги плаща, питаите ги с кои пари от къде им са .

  Reply
 93. Дайте декларацията, другари Вие я разнасяте на ляво и на дясно ,но никои не ви поткрепя ,ама ви се смеят и вашите избиратели.Другарки и другари смело надолу в пропастта ха- ха- ха- ха.

  Reply
 94. Другарки и другари смело надолу в пропастта ха- ха- ха- ха.

  Това ще го кажеш на сегашните управници на община Ивайловград Овчарова, Хаджиеви и сие. Те, със своите “смели” действия са се отправили безвъзвратно към пропастта. Знаеш ли, който копае гроб другиму, сам пада в него- народна поговорка….Ха-ха-ха…

  Reply
 95. Припомням:

  “Няма да са три мандата,
  няма да е и един дори,
  щото изгерберастените комунисти
  показаха червените рог И !

  стихотворение от м.март 2012 г “

  Reply
 96. Защо наистина не я дадете тук тази декларация ?
  Поне 500 души ще я прочетат , а по радиото най много 100 души на село да я чуят .
  Няма да е трудно да се свържете с администратора .

  Reply
 97. Пропадате др. комунисти в пропаста и още повече пропадате. Нито Хаджиеви, нито Овчарови ,Нито разни сиета където опоменавате пропадат, не можете да вземете ръцете на Хаджиев той си гледа земеделието, нито пък на Овчарови защото започна преустроиството на града което се чакашеот 10 г. заспалост, нито на сиетата защото работят Попитайте хората те ще кажат.А поговорката гласи /когато волът рови пръстта пада върху неговите рога./а вие ровите, ровите и пропадате все по надолу и по надолу.

  Reply
 98. bravo mnogo ste umni !!! kvoto i da staaa tva si e igrata na bulgarina koito e nad vas seki mu lovi krakata i durpa na dolu 😀 😀 😀 ako iskate moje da go napi6a i na bulgarski ako vi e trudno da go pro4etete.a we s edno ip kak se pi6at 4 komentara s razli4ni imena xaaxxaxax HA mnogo celuvki na vsi4ki sladuri v saita . i pozdravi za umnika s ip-to

  Reply
  • Ако ти е трудно с българския ,може и да не се напъваш ,защото ,въпреки че след всяко напъване винаги излиза нещо , в 99 % от случаите много мирише !

   Reply
   • Споделям че писането на шльоковица мирише , ама запек ли хванахте Вие с тази декларация дето я чакаме .
    Копи пейст и готово щом не искате да я дадете на админа .

    Reply
 99. АЗ питам шепа умници /глупаци/, нима в Ивайловград някой Ви харесва- та Хаджиеви ли нещеш, та Овчарови ли нещеш, та Тоневи ли, та Недялкова ли та Станиславка ли , та някакви и деца чак писахте е-хе е-е. Запомнете “По добре в устата отколкото в краката” Опомнете се !!!!!!

  Reply
 100. Д Е К Л А Р А Ц И Я

  Ние свободолюбивите и заинтересувани граждани за бъдещето на община Ивайловград
  , настояваме групите общински съветници от Общинска левица и ДПС подписали и внесли т.нар. Декларация
  http://www.hsmaritsa.com/regiona/ne-davat-efir-na-opozitsionni-svetnitsi-v-ivaylovgrad.html да я предоставят
  и споделят с будното гражданско общество тук .

  29.03 2012г. подпис : jb
  тя
  той
  онзи

  п.с. админ сложи един лайк / дислайк , да видим дали гражданите споделят това 🙂

  Reply
 101. Прочетох статията, към която е даден линк по-горе.
  Нещо ме съмнява тя да е писана от грамотен журналист – има и стилистични и технически грешки в оформянето и.
  “На практика всички медии съобщиха за декларацията, само единствената местна – не.” Не съм чул някоя медия в София да я е оповестила, както е написано…

  пп: има и една специална дума “ОМАХВАНЕТО” (с омахването на близо 20 общински служители), която ми направи силно впечатление 🙂

  пп2: май този вестник(?) “Хасковска Марица” ще трябва да помисли сериозно за нивото на подготовка на своите журналисти и редактори.

  Reply
 102. От сигурен източник: Админа прави проучване на настроенията по поръчка на др. Овчарова. Той сам пише във форума с партизанско име.

  Reply
  • Виж какво нещастно създание. Ако ти се криеш като мишка, аз не се! Защо не си напишеш името, да те видим кой си?
   Не аз, а ти си с партизанското име, жалко червеникакво създание. Всички сте такива. Партизани, доносчици, клеветници…
   Жалки душици с дребни, евтинки номерца. Хубавото е, че ще си останете такива. Жалки същества.
   И единственото, което ще продължите да правите, е да клеветите и доносничите. Мишоци ❗

   P.S. Сега ще ви напиша една статия, да и се радвате, мишки…

   Reply
 103. Колко време трябва на общинският сайт да заработи ?
  Нали е задължително да го има !

  Reply
 104. На Кметицата и нейните заместници, от правене на прически, осигуряване на тоалети и подливане вода на “врага” не им остава време за подготовка на информацията за сайта…

  Reply
 105. Едва ли е работа на кметицата и заместниците ама не е нормално 2 месеца да го няма !

  Reply
 106. Напротив, всичко, което се публикува в сайта, се одобрява от кметицата и нейните т.н. заместници…

  Reply
  • gricho искаш да кажеш че Танев е цензурирал Маркова ? 😀
   Тя бълваше здраво буламач …. направо беше турбо ама и той агрономът не отстъпва 😀

   Reply
   • Не, по времето на Танев нямаше цензура, нито врати, които спират достъпа на гражданите в общината. Това е запазена марка на ГЕРБ и нейните клакьори и клакьорки по места!!!

    Reply

Leave a Comment

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.