Ивайловград и Пенталoфос завършиха равен – 2:2

ивайловград, пенталофос, футболен, мач, футболИвайловград завърши равен 2:2 с Пенталофос във футболния мач, който се игра в неделя от 18:00 часа на стадиона в Ивайловград.

Момчетата от Ивайловград играха добре и завършиха наравно след оспорван двубой. Голове за нашите вкараха Стивън Роуз и Светомир Мавродиев. Втората среща ще се играе тази неделя, отново от 18:00 часа на стадиона в Пенталофос.

Първата среща беше интересна и оспорвана, като в началото момчетата от Гърция поведоха, но след това ивайловградчани съумяха да изравнят резултата. По време на мача, публиката от Ивайловград усилено подкрепяше нашите, като поради жаркото слънце, запалянковците търсеха убежище под ламаринената козирка на трибуната на стадиона. Не липсваха и комични момента в стил Гайдаров – „Като водим ритай към басейна“, след които играта беше спирана, за да се търси топката, с която се играеше футболният мач.

Пожелавам на момчетата да играят още по-добре на мача тази неделя в Гърция. Дано този път имат сили и шанс да победят. А за тези, които са решили да гледат мача в гръцкото село Пенталофос, да се приготвят за топло време и силно слънце, техният стадион няма козирка.

9 thoughts on “Ивайловград и Пенталoфос завършиха равен – 2:2”

Leave a Comment

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.