Интернет и телевизия за 15.80 от Булсат

интернет, в ивайловград, булсатЛятна промоция от Булсатком. Интернет и телевизия, само за 15.80 лева на месец.

В момента тече промоция на новият Интернет доставчик в Ивайловград, Булсатком. Най-изгодният пакет е само за 15.80 лева на месец и включва 14 Мегабита Интернет капацитет и телевизия. Това е изключително изгодна оферта, като цената за Интернет е 8 лева, а за телевизия 7.80 лева.

Едновременно с това Булсат започват да изграждат нова мрежа за пренос на данни, която ще използва оптични трасета в по-голямата си част, а също така и радиорелейни линии. Плановете на фирмата са за значително увеличение на Интернет капацитета, за да се избегне т.н. метод за препродаване на капацитет, който се ползва от голяма част от доставчиците.

И така в следствие на конкуренцията, печеливши са потребителите, които получават все по-евтини услуги. Да се надяваме, че и в други сфери на бизнеса в Ивайловград ще се появи по-сериозна конкуренция, която да понижи цените и да повиши качеството

Телефон на Булсат в Ивайлоград за повече информация – 0885 76 66 40

интернет, телевизия, булсат, ивайловград, промоция

6 thoughts on “Интернет и телевизия за 15.80 от Булсат”

 1. Ако се ползва само Интернет цената за 14 Мегабита(такава е услугата която ползвам) е 15 лв. Друго ми прави впечатление скоростите за които се плаща наистина са обявените поне по моите замервания до сега. Скоростта към държави извън България е 4:1 около 11-14 Мегабита сваляне и 3-4 качване, което си е направо супер спрямо това което получавахме до момента. До колкото знам се работи в посока изравняване на скоростите, след което вече наистина ще е Интернет такъв какъвто би трябвало да бъде. Все още няма обещаните реални IP адреси, но навярно и това ще стане с течение на времето. Друго неудобство е риска които съществува за кабелната мрежа при гръмотевици, но какво да се прави този риск е при всички. Изобщо с две думи офертата им е оферта трепач за момента в града както за ползващи пакета така и за ползващите само Интернет доставака.

  Reply
 2. Това което булсаткома щели да го правят някой път с оптиката Шишмана го е направил преди 5 години и без да е имал конкуренция.

  Reply
  • Petrov може да пишете и да ви е яд , и да си злобейте колкото си искате, но истината е че шишмана е обречен пък плюс това 95% от хората в града го мразят, така че просто няма НИКАКЪВ ШАНС!!! Пък и да ти кажа хората не се интересуват от това кой какво е направил преди не знам си колко години, а гледат цената и това какво им отърва на тях. Телевизия с хубаво качество + Интернет с висока скорост, вместо Телевизия с лошо качество спираща заради малко по силно ” духнал” вятър + горе долу по бърз Интернет, на който дигна скоростта заради пайнера отново и той спиращ при същите условия… всичко е ясно според мене!

   Reply
 3. Не знам защо винаги се намира някой да плюе на нещо хубаво 😐
  Аз па ще им пожелая на хората до 1-2 години да успеят да вдигнат още скоростта! Да е вдигнат до толкоз, че n стандарта на wifi-ите на потребителите да не стига!

  Reply
 4. Koi kogo mrazi neznam, samo kato vi gledam otsrani mi stava smeshno, ako mrazeha shishmana zashto ima hora koito polzvat tehnite uslugi?

  Reply

Leave a Comment

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.