Пиян грък паркира пред Фламинго

грък, пиян, фламинго, паркираНатряскан до козирката грък и атрактивното му изпълнение са днешната атракция в Ивайловград.

Пияният гръцки гражданин е успял да паркира своя автомобил почти пред Фламинго, за където явно е бил тръгнал да си допие. Не е ясно само защо е решил да мине по стълбите на площата, през чешмата пред “Подаръци”. По пътя си той е успял да изпочупи доста мраморни плочки, от наскоро ремонтирания площад. Засега не е ясно защо е спрял до там, а не е продължил своето шофиране по стълбите на площада.

След виртуозното изпълнение, пияният гръцки гражданин е бил задържан от органите на МВР, които са установили високо съдържание на алкохол в кръвта му. Съставени са му актове за шофиране в нетрезво състояние и за нарушаване на обществения ред, след което той е задържан вполицейското управление.

Самата новина се разпространи мигновенно из Ивайловград и не само, та се чу чак до София. През деня много ивайловградчани отидоха да снимат колата, която изглеждаше непокътната след уникалното изпълнение по стълбите на площада.

Снимка: Георги Георгиев

7 thoughts on “Пиян грък паркира пред Фламинго”

 1. Наистина се е справил добре. Имаше откъртени няколко ръбчета на стъпалата, а на Мерцедеса бяха паднали два тампона. : D

  Reply
 2. Да предложим на началника на РПУ да го освободят ако се върне по обратният път 🙂

  Reply
 3. Той ако е можел да се върне по стълбите назад… Иначе аз дочух, че някакъв полицай го е спрял 😀 А как свалиха колата от там?

  Reply
  • Не целувай на гърците гъзовете ами ела при мене -хубавото момче.Аз ще те нацелувам цялата .Празно място няма да оставя .Даже и най малкото .

   Reply

Leave a Comment

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.