Задържаха пияни мандричани среляли с пушка от терасата

пияни, тераса, стрелят, мандрицаВчера вечерта, след подаден сигнал в село Мандрица са задържани двама пловдивчани, стреляли с оръжие от терасата на къща.

Двамата пловдивчани на около 60 години, които са родом от Мандрица, са били в компания и са се веселили, стреляйки със законно притежавано ловно оръжие. Около 22:00 часа вечерта на телефон 112 е подаден сигнал от хора от селото, които са били притеснени от случващото се в съседната къща. Веднага след това е изпратен патрул от МВР Ивайловград, който е направил проверка, при която мъжете са обяснили, че използват пиротехника за да се забавляват. След направена забележка органите на реда се връщат в Ивайловград.

Около два часа по-късно отново е подаден сигнал на телефон 112. При повторната проверка от страна на полицията, празнуващите пловдивчани влизат в пререкание с служителите на МВР. Единият от тях дори изважда ловната пушка и започва да оправя закани и обиди към полицаите. При последвалите действия на органите на реда, след указана съпротива, двамата мъже са задържани и отведени в районното управление в Ивайловград. Иззета е ловна пушка “Берета” 12-ти калибър и патрони за нея.

3 thoughts on “Задържаха пияни мандричани среляли с пушка от терасата”

  1. Голямото количество алкохол в комбинация с много свободно време и при млади и при стари води само до едно – простотия.

    Reply
  2. Ха сега да платят бензина и надниците на полицията плюс една глобичка. A пушката да се конфискува ,понеже не е ползвана по предназначение….

    Reply
  3. A mi to prostotiqta ne hodi po gorata ami pri horata. durti muje s akul na mravka. Ne samo da im vzemat pushkata ami i malko v zatvora da pospiqt , da vidim dali 6te im doide akula. Gilipollas

    Reply

Leave a Comment

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.