Стефан Цветков кандидат за кмет на коалиция “За Ивайловград”

стефан цветков, кмет, община ивайловград, коалиция за ивайловградПредставители на част от политическите партии в Ивайловград се обединиха около кандидатурата на Стефан Цветков за кмет на общината.

На среща провела се на 26.08.2011г. те сключиха коалиционно споразумение за участие на предстоящите местни избори с общ кандидат за кмет. На нея бе единодушно приета кандидатурата на Стефан Цветков за кмет на община Ивайловград. В коалицията влизат партии като СДС, ДСБ, Обединени земеделци, ЗНС, ВМРО-НИЕ и БСДП.

Това не е първата кандидатура на Стефан Цветков за кметския пост в Ивайловград. През 2007 година предизборната борба отново се води между него и Стефан Танев. Тази година обаче, се очертават по-оспорвани избори в Ивайловград. Тримата основни кандидати за кметското място са Стефан Цветков, Диана Овчарова и настоящия кмет. По всичко личи, че между техните кандидатури ще бъдат разделени над 90% от гласовете в община Ивайловград.

Освен тях, на местните избори ще се явят още седем кандидати за кметското място в Ивайловград. Предполага се, че един от тях ще е г-жа Хорозова, която в момента е директор на училището в Ивайловград. В последния момент тя е отказала подкрепа на коалиция „За Ивайловград“ на партията, която представлява. За евентуална причина за промяната на решението й се спряга това, че тя не е заемала челно място в списъка за общински съветници на коалицията. Трябва да се отбележи, че за разлика от някой други политически формации, списъка за общински съвет на коалиция „За Ивайловград“ е бил избран чрез гласуване, от всички присъстващи членове на съставляващите я партии.

В заключение не можем да не отбележим, големия брой от кандидати за кметския пост в община Ивайловград. По данни на Общинската Избирателна Комисия, 10 партии и коалиции ще издигнат свой кандидат на изборите през октомври месец. От тях е сигурно, че само тримата основни претенденти ще се борят реално кметското за място. Каква може да е целта на останалите, които само ще регистрират участие, не е трудно да се досетим.

340 thoughts on “Стефан Цветков кандидат за кмет на коалиция “За Ивайловград””

 1. Напълно е ясна играта с тез кандидатури , Танев има електорат от 1000 баби , дядовци и други назначени на работа, гласуват примерно 3000 тез гласове се прекъснат на другите 9 кандидата и Танев си е кмет и “ГРАДИ” Ивайловград още 4тири години…

  Reply
 2. Най-накрая един достоен кандидат за кмет на Ивайловград. С подходящо образование, добро възпитание, с нужния опит и ценз. Различен от останалите, които управляваха последните 12 години.

  Reply
 3. ОБИРА КМЕТ !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! МАЙОРА ЗАМЕСТНИК ,АНА КАТРАНДЖИЕВА СЕКРЕТАР

  Reply
 4. Това е единственият напълно нормален и почтен човек за този пост. Почти всички са наясно с играта между Танев и Овчарова, чиято крайна цел е двамата да отидат на балотаж та да се запази статуквото, т.е., Танев остава, доразсипва Ивайловград, прибира си милионите и закрива общината…. След 4 години ние няма да съществуваме просто… Но, всеки да се обърне към собствената си съвест! Става все по-тъжно, но като сме страхливци…..

  Reply
 5. Този кандидат е единствената надежда за ивайловград
  Преди няколко години говореха за премахване на община ивайловград и прехвърлянето на ивайловград към община свиленград
  Ако не се махне това управление това ще стане и ивайловград ще бъде в община свиленград
  Това управление през миналите години се опитва да заличи община ивайловград от картата на българия
  Нашият град е нямал достоен кмет последните повече от 20 години
  Няма работа в града няма млади хора няма бъдеще това не е град
  Направиха от ивайловград село без млади село за стари хора което изчезва

  Reply
  • ako ivailovgrad e imal nqkoga dostoen kmet,tova e bil samo angel petrov.shto se otnasq za stefan tanev tozi 4ovek trqbva da go izselqt ot tam

   Reply
 6. За мен тука има някакъв замисък въпреки че този кандидат е много по-добре от Танев но нека да не забравяме , че след като падна на миналите избори беше пратен на почивка от Танев в Франция.Няма просто как да се пребори с Танев и беше по добре ако искаха промяната да стане факт от дясно да се съберат с ГЕРБ и да издигнат обща кадидатура а не да се вкарват кюрфишеци сега с 2 3 кандидатури от дясно.Така както БСП вкара вон на недоверие и десните заявиха подкрепа, какви десни са щом застават от страната на БСП, има нещо и то трябва да се разбере за да не стане поредната клопка на Танев

  Reply
  • За пореден път доказвате моите твърдения за толерантността на Танев към тези, които са открито срещу него. Стефан Цветков си е заслужил отиването във Франция със своите смислени действия и постъпки като съветник. Цветков е добър, образован и кротък човек, който е по-достойния опонет на Танев от продажницата Овчарова.(
   Танев, прекалено толерантен си, защото държиш змии в пазвата си- искаш ли да ти ги кажа аз като страничен човек, който не работи за теб и общинска администрация: 1 змия- Диана Овчарова, която въпреки, че непрекъснато я толерираше и буквално буташе напред, ти заби ножа в гърба; 2 змия- Николина Козарева- чло куче, което е протеже на Коларова и Овчарова и която непрекъснато работи срещу теб; 3 змия- Цвета Митонова- горката, самотната майка, която се чуди на кого да се предложи и какъв тоалет да облече; 4 змия- Захарина Янакиева, която заработва в тази администрация единствено за себе си; 5 змия- Красимира- на Хаджиев племенницата, която покрай учителката си Козарева се е превърнала в злия дух от бутилката; 6 змия- Недялка Янева, която непрекъснато се оправдава за своята простотия и озеленителна некомпетентност с другите и с теб включително; 7 змия- Мария Герганова, сестрата на Хороза, който като жена те кълне непрекъснато из града /доста жалко, разбира се/; Имам още, но ти си ги знаеш. Действай. Не се оставяй на тази продажна тайфа!
   Последните социологически проучвания показват, че населението на община Ивайловград не одобрява поведението на Диана Овчарова като предател и човек-кариерист; Това е 1-0 за теб. Хората не одобряват крайната дясна политика на ГЕРБ- 2-0 за теб. Ивайловградчани са видяли добро единствено от червените и отново ще ги подкрепят- 3-0 за теб! Жителите на общината не са слепи- те виждат това, което си направил за тях- 4-0 за теб. Твоята сила е в добротата, усърдието и опита ти- 5-0 за теб.
   Зад теб са много достойни хора, които работят за теб и никога не биха те предали- това е твоето предимство пред подръжниците на другите кандидати – 6-0 за теб!

   Reply
   • Диана Маркова рече и отсече но какво ли ще кажат колежките и в общината като видят какво е написала за тях

    Reply
   • Преброих 6 ( шест ) змии и една кръстоска на змия със зло куче в горният коментар! Би било смешно, ако не беше жалко и ако не издаваше известни отклонения в психиката на автора/ката . Ако му/и се вярва общинската администрация е пълна с рептили.

    Интресено ,ако въпросният индивид работи там, което подозирам не се ли страхува? Представете си отваряш вратата на номер 8 – съскане, номер 5 -пак. Да не говорим за стая ноер 4 – където се подвизава кръстоска на амазонска анаконда с Баскервилското куче ! 🙂

    Да пожелаем искрено на автора да се излекува от виденията и очевидната психоза !

    Reply
    • Нееееееееееееееееееееее. Ххахахахахахаххахахахахах

     Човек, не знам кой си, ама ако имаш път към Ивайловград или си от там, имаш каса бира от мене 😆

     Така не бях се смял от малък 😆 Вярно имаш каса бира от мене, само кажи хаха

     Reply
     • Благодаря 🙂 Ще си я търся ,като наследство касата, но няма да е скоро 🙂 Поздрави за сайта!

     • 😀 Нямаш грижи. Никога не е късно да почерпиш някой друга бира, някой умен човек с чувство за хумор 😀

   • единствената змия,………. е неговата лична секретарка на кмета.да не забравяме как се хвалише кмета,че и е намерил работа в стара загора,а защо се върна явно и там ………….интересното е ,че като се върна веднага започна работа как то се досещате отново като негова лична секретарка.затова и се разведе и с мъжа си, това е змия.

    Reply
    • Сега пък змия с пола ?! Абе хора зорлен ще ме направите доцент ! Сядам да пиша дисертация , само се колебая за темата – Мутации при рептилите в общината ( влечуги с поли и кучешки глави) или Предизборните кошмари на истинския комунист ?!

     😀

     Reply
     • Предизборният щаб на отбор”Звездичка”-коалиция Търчи-лъжи Ви кани на публичен дебат за избор на театрална постановка
      в хотел”Чвор”от 00 часа.
      Вариантите в хронологичен ред са следните:
      1.Конника без глава
      2.Многострадалната Геновева
      3.Отнесени от вихъра
      Представленията ще се състоят в местността”Сметището” по пътя за с.Драбишна на 24.10.2011г.
      Заб.)1.За главната роля е одобрен безапелационно г-н Ст.ЦВЕТКОВ!!!
      Заб.)2.Всички участници ще пият по 1/2 чаша студена вода и по едно въгленче за отопление през зимата.Да не се допуска др.Янчева щото ще им ги свие!!!

     • Ех Овчарова, личи си че си по сценките. Школата на читалището си казва думата.ХИХИХИ Дано да можеш и да смяташ, защото ще повторя уравнението от по-горе:

      ОВЧАРОВА= ХАДЖИЕВ+КАФАДАРА+БУДИНКА=> СТАРАТА ПЕСЕН НА НОВ ГЛАС

      ВЪЛКЪТ КОЗИНАТА СИ МЕНИ, НО НРАВЪТ НИКОГА!!! (това е за вълка, а представете си какво би направила овцата заобиколена от толкова дегизирани вълци )

     • Това го пишеш за втори път .Старата песен на нов глас.Ще ти го лъзна и на тебе ей!

     • Само дето долът се казва Европа…….докато вас ви влече все матушката ви . От 100 години ни продавате на мужиците в Кремъл:!:

     • Допълнение: Защото там най -много ви влече , нали другарю неинформиран /дезинформиращ/ ? С който копнеж са пропити и коментарите ти ! /Може да си ги прочетеш пак, ако те гони амнезия , за да видиш , че няма лъжа./

     • Вече казах , но ще повторя за изоставащите . Червена точка не мога да сложа .Затова ако някой се страхува ,че ще се убоде на някоя моя нецензурна дума ,нека ме чете между редовете .

     • аве Герберче ти изобщо не си прогледнало
      ако беше казал Ники Младенов + Плевнелиев ( с резерви ) + Нона = Европа мдаааа съгласен ама
      боко + цвък + деянкофф = кремъл – запомни го !

 7. Направих някои прости изчисления, свързани с предстоящите избори за кмет и общински съвет:
  при 66-67% избирателна активност на първи тур, Стефан Цветков почти сигурно ще вземе 2-3% повече от Овчарова, като така отива на балотаж срещу Танев. после зависи от три неща: 1/Дали тя ще го подкрепи, след като се афишира като дясна вече? 2/Дали Танев няма да развърже докрай кесията и да донакупи необходимите гласове? 3/Дали младите и гражданите в Ивайловград се събудят най-сетне и прекратят хегемонията на червено-турско-ченгесарската олигархия, която властва вече 67 години над нещастния ни градец.
  Разликата между досегашната активност и 67% може да означава преодоляване на апатията от страна на отчаяните млади и не чак толкова млади. Също така- по-голям дял гласуващи Граждани, отколкото селяндури, които поради своята простотия винаги са накланяли везните към червено.
  Извод и препоръка: всеки нормален трябва да отведе до урната поне още един. останалото е самоубийство!!!!

  Reply
 8. Гледам политическите страсти в Ивайловград и ми е смешно,това което видях от горният коментар ме замисли. Тези вадиха уж кандидатури Хорозова ,Боботилов. Цветков , Тонев , всеки кмет иска да става и накрая ще са всички кандидати, като гледам 10 кандидата ще са.Танев според мен ще си остане кмет след като е ясно че си има един лектората които за нищо на света няма да предадат партията в червеният резерват Ивайловград.Тези кандидати ще си разделят гласовете и Танев ще бие, неговите са си само за него тъй като няма друг червен кандидат а другите делят на 5, та може и да си има игра между Танев и таз” коалиция за Ивайловград” другото са глупави сметки ….всичко е една проста математика а те явно смятат добре.

  Reply
 9. Какъв е тоя кандидат!!?Все той да е победения и пак да напира за това кметско място.Партията на Танев само да пръдне и ще го издуха като торнадо.

  Reply
 10. Щом и Диана Маркова и Танева се намесиха работата е ясна в таз ощина и изборите.Танев е в коалиция с Цветков друго обяснения няма, Овчарова я обвиняваха и плюха а за Цветков се вадят ласки и добри думи от страна на БСП.Ей това е ляво , сдс и дсб се разделиха днес на високо ниво , но в Ивайловград си направиха коалиция с Танев. Как можеТанев да прави всичко възможно да не е Овчарова кмет а Цветков ??? Не ми ги говори тез че Танев бил добър и незнам си какво.Танев и все повече хора ще го оставят не само тез които казваш тук а в Общината им се мазниш и говорите един за друг.А на изборите не бъди толкова сигурно какво ще стане още и още хора ще набират смелост и ще се съпротивят на таневата диктатура , но защо и Цветков се продаде не ми е ясно ? Искат да си набутат общинските съветници а Цветков му стига да е кмет и да е пионката на Танев и той да си прави какво иска…..да ви имам и демократите такива……

  Reply
  • Нищо не разбрах какво искаш да кажеш. Четете си коментарите преди да ги пуснете.

   Reply
 11. Поради множеството питания и тук и в срещите ми с хората по повод моята номинация
  за кандидат за кмет в това лудо състезание , което се оформя смятам , че е нормално и редно да дам своят отговор .
  Категорично заставам зад Стефан Цветков тъй като :
  – Той има значително по голям политически и житейски опит от мен.
  – Неговата лоялност в средите на демократичното дясно никога не е поставяна под съмнение .
  – Образователният му ценз е на завидно ниво .
  – Притежава изключителна комуникативност и мек изказ .
  – Популизмът го отвращава .
  – Изпълнен е с енергия и визия за ново начало .
  Същевременно той , като нормален човек притежава и недостатъци :
  – Не умее да лъже .
  – Не краде и не би позволил и на другите да го правят .
  – Неговата пословична честност , етичност и морал е определяна от политическите ни опоненти , като будалък .

  Аз съм доста по радикално настроен и смятам , че моята кандидатура не би била по печелившата , поради това , че с риск да обидя някои от съгражданите си – те не са дошли на нивото за явен радикализъм в местното самоуправление , какъвто аз считам за крайно належащ . Откровено съм привърженик на местното самоуправление към което се стремя в случая , тъй като то е властовият инструмент , чрез който може да се помага на гражданите от общината ни . Едва ли са мнозина хората от общината ни , които не са посещавали Западна Европа да не говорим за близките градове и села в съседна Гърция , които греят в сравнение Ивайловград , да не говорим за селата ни . Едва ли са и мнозина хората , които не осъзнават защо тази част от Европа или Гърция са толкова привлекателни и за посещение и за работа – това е заради местното самоуправление , което е реално работещо и най вече децентрализирано !
  Концентрацията на власт в ръцете на определен кръг хора , доведе Ивайловградска община на прага на фалита – и финансов и идеен . Не е нормално в община , като нашата със залежите си на гнайс , дървесина , природни и исторически дадености да няма общинска широкоспектърна фирма , която да печели средства , които да влизат в общинският бюджет . И като споменах бюджет , ще си позволя да кажа и друго . Ние от дясно , защото сме прагматици трудно идваме на власт , но дойдем ли правим реални реформи основаващи се на закони и бюджет , като при неговата липса го създаваме ! Бюджетът трябва да се използва за стимулиране на местната икономиката за да се генерира по голям такъв . Друг е въпросът , че после идва някой ляв , който го профуква с лека ръка .
  Борислав Бояджиев

  Reply
 12. Бояджиев ,не те знам кой си щото съм неинформиран,но идеята ти за общинска фирма, че и широкоспектърна хич не ми допада. Изказваш се като човек без практически опит в местното самоуправление и администрация. На всички трябва да е ясно, че колкото повече общински фирми има, толкова повече възможности съществуват за корупция.Залежите от гнайс и дървесина си е предмет на дейност ,който може да се извършва от частния бизнес. В този смисъл спокойно можем да твърдим, че общината не трябва да се занимава с подобни дейности, а да използва търговете като средство за избор на изпълнител на подобни услуги. По този начин ще има конкуренция за цената, качеството и сроковете между доставчиците на услуги и общината ще спечели. Това ще доведе и до реална възможност за намаляване на общинската администрация, тоест до допълнително намаление на разходите. По принцип вяка една общинска фирма има малки приходи от дивиденти по няколко причини. От една страна, общинските фирми не отчитат печалба или се освобождават от общинския съвет от плащане на дивиденти за да се извършат инвестиции. Това обаче има много спорен ефект доколкото се отразява силно негативно на финансовата дисциплина на дружеството – намаляват стимулите за контрол върху разходите, извършват се съмнителни инвестиции и това води до системно влошаване на състоянието на фирмите.

  Кое е хубавото на общинската фирма? Ми да ти кажа .Борда на директорите и
  механизмът на заплащане на членовете на бордовете-назначени като отплата за лоялна политическа ,,служба”. В момента, заплащането на борда не зависи от постигнатия резултат на дружеството. Все още няма изградена ефективна система на отчетност и контрол върху дейността както на общинските фирми, така и на управителните и надзорни органи. Тоест, ако една фирма не постига добри резултати, не се търси отговорност от борда и директора .

  Тъй че ефективният подход тука е приватизация на общинските фирми със открит и прозрачен търг.Това ще донесе приходи в бюджета ще намали необходимостта от общинска админитрация която да ги контролира .

  А това че Стефан Цветков не може да краде си е наистина проблем.Ами той така него си не може да оправи ,как тогава ще оправя хората.И злите езици ще вземат да разправят че е будала.Затова нека назначи мене за заместник кмет..И нека е спокоен.Засега не съм обещал на друг.

  Reply
  • До неинформирания:

   -Защо първо не се информираш, тогава да вземеш да даваш мнения.В днешно време възможности за информиране колкото щеш, а да не познаваш Борислав Бояджиев е смешно, значи не си от Ивайловград. А ако си по-смел ще си напишеш името като Борислав Бояджиев, за да знаем кого информираме.
   За каква приватизация в Ивайловград говориш, като тя отдавна приключи и вече няма общински фирми. Относно борда на директорите, не знам дали има случай в България за ефективно работещ борд на директори, така вместо един директор предприятието издържа няколко.
   Ама наистина си НЕИНФОРМИРАН !!!!

   Reply
 13. Админе , що не пуснете един чат към сайта ?Хем да не се пълни форума с глупости ,хем направо да си ми даваш бан наместо да ме цензуираш.

  Reply
 14. На Ивайловград му трябва кмет с иновативно мислене и преструктуриране не целите пред Ивайловград, трябва да е иновативен и в крак с тези неща, съжалявам но Цветков за мен не е от този тип хора, той си беше до вчера в Хухла и тези неща не са за него,трябва да си управлявал нещо за да станеш кмет.Това което е направено от досегашния кмет ще се възстанови бавно . Бизнесът му трябва среда която да използва с ясни критерии и посока на действие.Най важното е да се върнат младите добри кадри и да помогнат на този граддаСтига сте водили такава политика на гонитба на младите и дърва за старите, с такова бъдеще на пенсионери този град е затрит до 4 5 години.Колкото и да си интелигентен и отидеш при сегашния кмет ще ти каже да се махнеш и че няма място за такива като теб, това е случай с един определен човек.Жалко за градът и това в което е превърнат…сигурен съм че градът се събуди и кметът ще е друг , но другият трябва да знае какво прави с Ивайловград.Пропагандите са големи , но никой не казал каква ще политиката му за бъдеще.Аз поне няма да гласувам за никой ако не знам какво мисли да прави в този град,а не да ми даде една бира и едно кюфте и да ме спечели….само така ще се оправи тази Община .
  Горният коментар с общинска фирма според мен е връщане към комунизма ,има много по-добри начини за бюджета на Общината но не и този, не трябва да се правят такива крачки на зад,но друг е въпроса как се използва ресурса в Ивайловград а то е меко казано плачевно.Играта е много голяма и много пари се въртят от тези хора, което сега ги кара да бъдат толкова жестоки и озверени.Ивайловград е с голямо бъдеще…въпросът е дали хората ще го разберат или ще се продадат за 100 лв, но и нищо не пречи да си вземат парите и пак да гласуват със съвест и сърце.

  Reply
 15. Не знам кой бих могла да подкрепя на тези избори, тъй като едни и същи кандидати се въртят всеки път. От години е така. Вярно Стефан Цветков не лъже и не кране, но той не може и да управлява. Не значи, че като си учен си кадърен за всичко. А Стефан Танев вече не е за там. За тези всичките години той се овълчи и изяде доста общински пари. Покрай него и чичо му Теохаров, който закри доста фирми, и ще заличи и общината ако останат още на власт. Но него не го боли, тъй като си гушна една стабилна пенсийка и пей ми сърце. След като е пенсионер и води финансите на много частни фирми, каква работа има да се меси във финансите на общината /предимно при проектите/ и в читалището на града също. Това са държавни институции и би трябвало пенсионери да нямат работа там, за да има работа за младото население. До кога ще грабят общината, а гражданите на града да се чудят как да свържат двата края. Бабите и дядовците, които подкрепяха години наред червената партия вече почти измряха. Така , че осъзнайте се хора вече, не се разединявайте и не подкрепяйте хора, които си гледат само личните облаги. Казвате, че Стефан Танев направи много за града. Какво направи? Ощастливи ли някой като си оправи сградите на общината, читалището и някоя друга площадка? Да беше помислил за икономиката на града, за да имат хората някакво препитание, а не да ставаме роби на гърците за единия залък. Като пооправи някои сгради, помислили и за хората инвалиди? Замислете се! Да виждате някоя сграда, където може да се предвижи сам инвалид без чужда помощ /освен социалните, където ги водят на отчет/ или майка с детска количка? Дали в банките, дали в магазините, дали в общината, където биха отишли да потърсят помощ от кмета или в пощата, където трябва да си платят сметките?

  Reply
 16. Как точно трябва да бъде разбрана абсурдната фраза : “Учен не значи кадърен”? А наредбите предписанията и законите за кого са писани?
  За кадърния ръководител, който не ги бръсне или за учения който може да ги прочете, спази и изпълни?
  Учените четат, а това е доста важно!

  Прекрасна е тенденцията, да се посочва плюсове, вместо да се злослови срещу някого.
  Очевидно едни ще играят честно, други ще хулят злостно.
  Ама то си се знае кой е човек (нормален) и кой – деформиран социопат.
  Дано поне веднъж се случи нещо почтено из оня край.
  Например избори.

  Reply
  • Мили ми Rocko BG,
   Относно фразата “учен не значи кадърен” .Защо мислите, че Стефан Цветков, който е с висше образование е кадърен да ръководи града. Нямам нищо против него, но погледнете какво е направил в личен план и от там съдете за бъдещите му действия, какво би направил за града. Вярно той е честен, не краде, не лъже, но дали е способен за тази длъжност? Не забравяйте, че живота променя хората! И другите може би са били много честни, но с годините се овълчиха. Крайно време е да се избере някой кадърен, който досега дори да не е бил въвлечен в политиката. Но не виждам подходящ човек, който би се надгърбил с тая не лека задача и да бъде достоен и честен съгражданин, който да милее за града и да направи всичко възможно Ивайловгард да живне. И не само да живне, но и да го промени за в бъдеще, както се промени Свиленград покрай границата. Трябваше да се помисли най-напред за икономиката на града, /хората да има къде да работят, а не да ходим в Гърция да робуваме за единия надник/, за зравеопазването, за образованието и чак тогава за облика на фасадите. Можеше и някой млад да поеме това ръководство, но помислете си кой останаха в Ивайловград? Децата на БСП-арите, които с годините успяха да развият някакъв бизнес и този бизнес би трябвало да се продължи от наследниците. Надявам се след 2-3 години да видя града в съвсем друга светлина, разбира се ако не се заличи до тогава.
   Това е от мен засега.

   Reply
   • Мила ми “Соло”,
    А какво беше направил в личен план сегашния кмет , преди баба Буда да го вземе под крилото си ?!
    “Ако случайно те направят професор , след време започваш да приличаш на това , на което са те направили .”- според законите на Мърфи , многократно потвърдени от практиката.Наистина живота променя хората , затова нека дадем възможност на Стефан Цветков да го /и се/ докаже !

    Reply
    • Да Ви светна и аз малко.Как Цветков даде добър старт на кампанията си.Ново начало с нови идеи и виждания.На литоргията, на лъджанския манастир,вечерта Цветков и Танев на една маса градяха бъдещето на Ивайловград и деляха банищата на тлъсти парчета.Дано да остане някое крайче и за нас обикновените хора.Какво ни чака?

     Reply
    • лъджанеца
     Срам нямаш !
     Ти какво очакваш на празник и в храм никого никому да не поздравява ли ?
     Ти в пещера ли живееш ?
     За етика чувал ли си някога ?
     За комуникативност ?
     За уважение между политически противници ?
     Къде я видя тази баница и то на една маса ?
     Имаш ли идея колко различни са Цветков и Танев ?
     Знаеш ли колко различна е политическата им ценностната система ?
     Един съвет от мен , не ползвай този nick-name , че хвърляш мрачна сянка върху безчет достойни хора
     живеещи в кв.Лъджа !
     Запомни и друго кампанията за местни избори се открива на 23.09 !
     Борислав Бояджиев

     Reply
    • Абе Бояджиев ти за приватизация чувал ли си ,за сърцевината на структурната реформа.За децентрализация и приоритет на частната собственост.За каква широкоспектърна общинска фирма ми разправяш дето щяла да носи приходи в бюджета .Днес Бояджиев действат пазарните механизми .Пазарът е този който ни принуждава да се съобразяваме със стопанската конюнктура.Това дето ти го предлагаш да се създаде Общинска фирма ,се нарича планово управление при социалистическата икономика.Такова животно вече няма .Даже в Червената книга.Тъй че не си в час Бояджиев.Пиша ти хем отсъствие хем двойка.

     Reply
    • Бояджиев, добре че не си се кандидатирал за кмет, че и от предизборни кампании не разбираш.На 23 септември се открива вторият етап – така наречената Същинска предизборна кампания.Един месец преди нея тече първият етап наречен Предварителна подготовка .А сериозните кандидати започват предизборната си пропагандна кампания още в деня на встъпване в длъжност.От този ден започва кампанията .Кмета работи така, че да бъде преизбран на следващите избори.А опозицията търси в редиците си нови млади образовани хора ,които да и дадат нов облик , дават им възможност да растат за да бъдат утре те новите кандидати .Къде са тия кандидати ?Не ги виждам.Затова не се и учудвам ,че Стефан Танев води в анкетата .Няма да се учудя и като спечели изборите .

     Reply
    • Неинформиран. Само да попитам, че искам да стане някаква що-годе смислена дискусия 🙂
     – я обясни защо използваш термина Планова икономика 🙂 Много ми е интересно да обясниш, на човек като мен, който в момента учи Финанси и има нужда от знания 😉 Какво общо има тя в случая? Обясни ако можеш, без да се измъкваш технично!
     – сигурен ли си, че Плановата икономика е забравена и мислиш ли, че Пазарната икономика няма недостатъци. И пак да попитам, как точно я свързваш с общинската фирма?
     – само на обичайните приходи ли трябва да разчита една община? Особено като община Ивайловград. Все пак ти сам го каза, че общинските имоти са нещо крайно 😉
     – в тия трите екипа, Танев, Цветков, Овчарова, да си чул да има някой млад? Назови ми един! Моля те!!!

     Колкото до агитацията, има си Изборен кодекс, който регламентира нещата. Това, че всички агитират предварително, нарушавайки го, е факт неоспорим.

     А пък кмета, който трябва 4 години да си върши работата така, че след това всички да са доволни и да гласуват за него, а той 45 месеца вършее и 3 месеца прави нещичко, хич не искам да го коментирам. Все пак не съм кон с капаци, прикрит в сянката на кмета!

     P.S. Надявам се, че няма да се заяждаш… Mного 😆

     Reply
    • Уважаеми Админ ,аз не съм икономист и не разбирам от икономика.Зная само ,че буревестниците на прехода в България бяха от СДС, и че главното в тоя преход беше не само смяна на политическата система ,но и преминаването от планово управление на социалистическото стопанство към пазарни механизми.И това стана с така наречената структурна реформа , която в същтността си е раздържавявяне и приоритет на частната собственост.Създаването на една общинска е обратен процес на приватизацията и ефекта от съществуването и е доста съмнителен .

     Плановата икономика не е забравена .Някои сега я наричат планово регулирана пазарна икономика. Тя изисква насрещтните планове на отделните предприятия да се балансират , за да се осигури тяхното изпълнение със материални финансови и трудови ресурси.

     Зная откъде идват приходите на общината и твърдя че ,една такава фирма ще и докара само разходи.

     В Ивайловград има много млади образовани хора със съвременно мислене .Тях обаче ги задушаваха и не им даваха възможност да растат .Затова и сега ги няма в щабовете .Може би след време няма да ги има и в града .

     Изборният кодекс забранява агитация през един единствен ден .Деня преди изборите.

     Reply
    • За общинската фирма.
     Първо да ти кажа, че и аз съм скептично настроен относно създаването й. Но по други причини. Мисленето на българина е толкова изкривено, че подобна фирма и по-точно трудещите се в нея, трудно биха били продуктивни. Знаеш как всички подхождат към държавната работа, но знаеш и откъде се вмирисва рибата. Никой не може да ме убеди, че примерно едно БТК, което приватизираха за смешна сума и след 1-2 години продадоха на 15 пъти по-висока цена, може да е печелившо, само ако е в частни ръце. Това, че мениджмънта му е имал за цел да не прави нищо или по-лошо, да понижи цената на компанията е друго.
     Т.е. мисълта ми е, че ако тая частна фирма има добър мениджмънт, който ако трябва дори да бъде стимулиран като този в частния сектор, не виждам какъв е проблема тя да работи и да печели? Ако може ми изложи доводите си? Понеже лично аз не виждам в написаното, конкретни факти, защо тя би била лошо нещо!?
     И да те питам, колко държавни фирми, само след смяна на мениджмънта и със собствено финансиране излязоха на печалба за супер кратки срокове, след приватизацията им?
     И един конкретен пример от Ивайловград, подобен на разисквания. Фирма към Горско стопанство Ивайловград, имаше един от най-добрите цехове за гнайс и печелеше добре от него. Да ма го приватизираха 😉 Яко нали? А и не само тази фирма. Повечето супер печеливши фирми за гнайс в Ивайловград, бяха печеливши държавни и общински такива. След това ги приватизираха… Може би има резон в думите на Боядживев!

     Иначе за агитацията:
     Чл. 128. Предизборната кампания се открива 30 дни преди изборния ден.

     Затова и члена за забрана на агитация в предизборния ден е включена в главата за предизборна кампания, която е с фиксиран срок от 30 дни.

     Самата официална преизборна кампания включва и агитацията и разпространението на агитационни материали 😀 Затова и глобиха кмета на Пловдив. Друг въпрос е, че не знам точно как се доказва кое е агитация, в повечето случаи 😀 Още по друг е въпроса, как ще го разтълкуват юристите. По 1000 различни начина поне 😆

     Reply
 17. То това е ясно от самото начало ,че си правят тези игрички.Целта е Цветков да вземе от гласовете на ГЕРБ и пак да си имаме старият кмет а Цветков да иде пак до Франция за добре свършена работа.Толкова дребни душици има на този свят , но..е така.Всичко да си му бъде по стара му и така до края на света или на Ивайловград

  Reply
  • Защо непрекъснато повтаряте, че Цветков е бил във Франция. Въпросното пътуване е до община Лонго със която община Ивайловград е побратимена. Стефан Цветков в качеството си на общински съветник е бил включен в това пътуване. Според вас само общинските съветници от БСП ли имат право на подобни пътувания. Защо някой не преброи Стефан Танев, Георги Марков, Красимир Кръстев колко пъти ходиха до Франция.
   На Неинформирания искам да кажа, че наистина е неинформиран, защото Стефан Цветков не е седял на една маса с Танев и не е ял никаква баница /аз бях там и видях кой с кого седеше/. Достоен си за писач в жълт вестник, щом така добре ти работи фантазията. А на литургия и на всякакви други места всеки има право да присъства.

   Reply
   • Каква маса, каква баница бе !!??Не съм писал такива работи . И аз си зная че ,не съм информиран.Та нали така ми е името , ама ти по колко пъти трябва да прочетеш коментарите та да ги разбереш

    Reply
 18. niki_hs , лъдженеца и знайни и незнайни анонимни чеда на БСП .
  Не ви ли е срам да пишете такива глупотии тук !?
  Нима не помните че преди 16 г НИЕ избирахме по малкото зло ?!
  Още тогава знаехме че летният е вреден и безполезен !
  Същият този който ни еб……ше мамата 12 г !
  И какво ….. мислите че ще бъдем с летния ли ?
  НИКОГА !

  Reply
 19. Subudete se! Ne vijdate li kolko e qsna igrata im! Celta na Stefan Tanev e da se saiuzi s Stefan Cvetkov,kakto i s vsi4ki drugi listi i kandidati deto izlizat za6toto iskat da razcepqt glasovete,vijdaiki zaplaha v liceto na GERB i izdignatiq tehen kandidat!Vsi4ki pluqt za6toto v liceto na Diana Ov4arova vijdat dostoen kandidat,4ovek koito ima qsn predstava za tova kak da se upravlqva,poznava otli4no cqlata administraciq i ima naistina mnogo qsna precenka za realnite situaciil!Hora,molqvi -razberete 4e sledva6tite 4 godini 6te badat re6ava6ti za ivaylovgrad-molqvi-napravete pravilniq izbor,sigurna sam 4e ima o6te razumni hora,koito mileqt za sadbata na grada ni!NE POZVOLQVAITE NA PRODAJNICI KATO CVETKOV I STEFAN TONEV DA PROMIQT MOZAKA VI I DA DADAT SLED TOVA GLASOVETE SI NA TANEV!!!NE OBRI4AITE GRADA NI NA GIBEL! SEGA E MOMENTA ZA PROMQNATA,KOQTO 6TE NI DONESE NAISTINA PO-DOBAR JIVOT!NE Q PLUITE ,A Q 4UITE,ZA6TOTO TQ MISLI ZA VSI4KI-ZA NA6ETO OB6TO BADE6TE V IVAYLOVGRAD !DIANA OV4AROVA E EDINSTVENIQT SPOSOBEN I DOSTOEN KADAR NA TOZI ETAP,KOITO NAISTINA 6TE NI DONESE PROMQNA!

  Reply
 20. г-н Цветков , вземете направете нещо както трябва с кандидата на ГЕРБ защото срещу Танев сте обречени , съберете се и го махнете , защото иначе ако не падне на тези избори ще си остане кмет и ще натрупа още повече пари и власт , ще доведе градът до фалит и няма да има хора.Уж сте съвестен човек и родолюбец , а не виждате че се отива към провал и нов мандат на кмета , надявам се да не е просто пък една игра между вас и кмета.Свалете този кмет и създайте едно ново начало за Ивайловград , после ще има достатъчно млади хора на които да предадете щафетата за градът защото този град има много светло бъдеще ,но не и с този кмет в момента.Надявам се да прочетете това мое мнение и да го вземете под внимание ако ви пука за този град.

  Reply
 21. Как къде сме господин кмет избягаме от Ивайловград и как да си покажем лицата като даже и да се върнем пак ще ни изгоните , бързо , бързо.Най простия пример е ако бяхте премахнали само част от хората които работят при вас и са пенсионери и назначите съвестни млади граждани можеше Ивайловград да има позитивни и нови идеи, но уви , няма ни .Няма да ви пречим бъдете спокойни , вече нито един от моите набор не иска и да чуе за Ивайловград , накарахте ни да мразим родният си град….тъжно но факт .

  Reply
 22. админе не съм съгласен, че няма нов кандидит кмен.Има и това е г-жа овчарова, танев е за ч път,а цветков за трети.Тя е нова и ще направи всочко възможно да спаси нашия град от гибел.

  Reply
   • дали има младижи в екипа си ,което съм чул има младежка организация в подкрепа на диана овчарова с които тя рябото в момента

    Reply
    • Каква младежка организация и какъв екип? Я напиши нещо по-конкретно. След това виж кои ще са й в списъка за общински съветници!!! Това реално е екипа!!!
     Защото ако викаш екип на хората, които биват агитирани, мога да ти предложа да идеш да изтеглиш един заем от банката 15-20000 лева и да ми ги дадеш, пък аз ще ти ги върна… Друг път…

     Колкото до г-жа Овчарова, наистина прави много добре, че се допитва до младите за мнение. Въпросът ми към нея обаче е, дали ще го прави и като кмет или тогава ще се вслушва в мнението на разни комунистически динозаври.

     Всъщност този въпрос ще й го задам, ако има публични срещи през предизборната си кампания, защото много живо ме интересува!

     Reply
     • екип е всеки един човек с които работи било то съветник било чистач неможе всички да са общински съветници.за екип се приема всеки човек с които наистина работиш.нима хората които са в общинската администрация не са от екипа на танев,та нали затова се държат като съветници и нищо не правят

     • Екип не са хора, които изпълняват и просто работят за някого. Екип е нещо много по-различно! Има една дума синергизъм! Ако я знаеш, ще разбереш за какво говоря. Всичко останало си е чиста проба пропаганда и разни врели-некипели!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

  • Б.Б превърна партията ГЕРБ в стадо ,което се движи след водача си .Липсва им само младежка органицазия ,където младите да тичат като пърлета след майка си.

   Reply
 23. Предполагам “неинформиран”е някой от шефовете или баш шефа на града , но и да не е слабо ме интересува и аз като млад гражданин и привърженик на партия ГЕРБ , за която обезателно ще гласувам , се чувствам обиден с израза овце. Хайде да направим един дебат с вас и да напишем ясно защо подкрепяш ти партия БСП и аз партия ГЕРБ. Защото на обиди и приказки сте много силни , но на смислени думи сте слаби .
  Какво харесвате в политиката на вашата партия или по точна на Руската политика в България ?
  Каква е политиката на партия БСП спряно Ивайловград ?
  КАКВО НАПРАВИХТЕ ВИЕ ПТ БСП ЗА ИВАЙЛОВГРАД ЗА ТОЛКОВА МНОГО ГОДИНИ ? —-Това е главният въпрос !
  Обяснете на една млада овца, която иска да стане козле каква е вашата политика за развитието на Ивайловград , но махнете заучените фрази до сега : Обособяване на зона на язовир Ивайловград , чакай че даже не се сещам за други , всичките бяха някакви смешки от 1001 и една нощ !

  Reply
  • И аз искам отговор на тоя въпрос 😀 Интересно ми е, какво се е направило за Ивайловград последните 4 години и още по-интересно ми е какво от плана за развитие на община е изпълнено 😆 😆 😆 😆 😆 😆 😆 😆 😆 😆 😆 😆

   Ще припомня, питал съм и преди 😎

   План за развитие на община Ивайловград – цъкай смело и чети, да видиш ти план за чудо и приказ
   😆

   Иначе един от защитниците на the планът още подготвя отговора си. Има няма няколко месеца 😆

   red написа June 28, 2011 • 7:55 pm:
   Понеже към мен се отправят какви ли не обвинения, искам да ви кажа, че се подготвям за отговора си с факти и обстоятелства и ще ги изнеса пред всички вас. понеже съм ангажиран много, моля за малко време и толерантност.
   И си мисля, че всички трябва да проявяват разбиране и толерантност към другите във форума. Не е необходимо администратора и модераторите да нападат форумците и да вземат страна! Моля!

   Reply
  • Не четеш млади гражданино.Първо никъде не съм споменавал овце.Второ никъде не съм писал ,че подкрепям БСП.Тя партията им си има отговорни другари ,които си вземат решения и си ги изпълняват.Аз нямам нищо общо с това .Откъде накъде искаш от мене отговор на тия въпроси .Поискай ги от някой по така -информиран.И четете !Поне да знаете въпроси да задавате.

   Reply
   • Стадото е достатъчна обида и може да бъде спрегнато с много такива животни, а разликата между него и животните е много голяма. И като съм виждал колко интелигенти хора са подкрепили ГЕРБ , в цяла България, мисля че такива нападки нямат нужда от коментар.
    Вече не мога да ви хвана спатиите и задавам въпросите тук, за да има поне един ажеба който да ми отговори на коментарите и клавиатурата му да благоволи да драсне 2 3 реда.Какъв е тоз смешен план по горе и какво сте изпълнели по него ?
    Уж правели всичко за Общината , а няма един да я защити и да си излезе с името.
    Ето като един гражданин аз що годе следя в интернет какво се прави в Общината , но не мога да разбера всичко де ,може да се прави тунел и да се взима вода от бяло море и да се прави и тук море, така че за да не ви нападам без пречени може да ми кажете .

    Интернета ли им спря в общината , клавиатурите ли ви изключиха , не знам.

    no connection

    Reply
  • И да си призная тоя път млади гражданино ме хвана неподготвен.Не зная как от млада овца се става козле.Но мога да ти дам съвет.Попитай Заитнтригувания зоолог психиатър.

   Reply
 24. След като ги видях тези обещания(глупости) не се сдържах да не напиша за всяко едно нещо по 1 бърз ред за 2 мин.

  Изграждане на вилно туристическо селище яз.Ивайловград;—-Изградено е , сега се чудя на кое от всичките изградени зони да си нправя вила и да бъде законна.
  Участие на общината в проекти за ловен туризъм и спорт с почивни бази спортни бази и хотелски комплекси на язовир Ивайловград;—-О даааааа , това просто няма как да го коментирам , вчера бяхме там , поиграхме първо тенис на корт от там малко волейбол , и накрая се довършихме на новото футболно игрище
  Изграждане на екопътеки и съпътстващи обекти – до исторически обекти в общината;—-хахахахахахахахаха
  Изграждане на модерен агроцентър, включващ хладилни бази и борса-тържище за зеленчуци и плодове с цел износ на европейските пазари;—-Последните 4 години има голям пазар за нашата продукция на тази борса , идват гърци , турци , румънци , абе пари и пари си вадим от земеделието чрез тази борца.Хубавото е че може да държим продукцията си в хладилника и така продаваме през цялата година на високи цени.
  Съдействие и подпомагане на фирмите от камено-добивната промишленост за сключване на концесионни договори с държавата – за разширение на дейността и нови работни места;—-Демек помощ за Кондака.
  Стимулиране на лозарството;—На един познат му помогнаха много след като по времето на БСП спряка субсидиите и проектите , странно много били крали от евро парите
  Участие на общината в проекти за подобряване плодородието на лозови масиви и залесителни мероприятие за получаване приръст на ценна дървесина;—-Простотия
  Възстановяване на действащите и занемарени НП- напоителни полета системи на територията на Общината; Един стадион имаме , даже той не се полива а вие какви простотии сте написали не е истина.
  Изработване и регламентиране на общински, преференциални условия за привличане на инвеститори;–Дааа за 4 години толкова големи инвеститори са изгонени и само единия като чета е мислил да отвори 2000 работни места
  Създаване на работни места за квалифицирани кадри в в областта на Туризма и високите технологии;—-Без думи и тук
  Задържане на младите квалифицирани кадри – ликвидиране на трудовата миграция;—АХАХХАХАХАХАХАХА , абе хора как може да сте написали такива глупости, вие даже като видите млад човек и получавате алергия , а има доста по умни и кадърни 25-30 годишни хора от вас.
  Реконструкция на стадиона в гр. Ивайловград;—-Простотия……..
  Рехабилитация и преасфалтиране на уличната мрежа в град Ивайловград;—Не съм компетентен тук .
  Изграждане на спортни терени в четирите Вторични центрове на общината – в селата Свирачи, Пелевун, Железино, Ббелополци; Простотия…..
  Стимулиране на развитието на консервната промишленост;——– Изгонихте един грък , който искаше да прави такова нещо
  Преработване на млеко и производство на млечни произведения;—–Глупост
  Изграждане на депо за преработка на отпадъците на територията на община Ивайловград;—До колкото знам няма такова нещо
  Енергийно саниране на сгради общинска собственост (публична и частна);——-Няма хора в тези сгради , по малко разходи.
  Подмяна на водопроводната мрежа гр. Ивайловград;—Тук също не знам какво е направено
  Подмяна на съществуваща водопроводната мрежа в селата на община Ивайловград;————-
  Цифрови модели на град Ивайловград и вторичните общински центрове;Хахахахаха
  Комплексно, бързо и качествено обслужване на инвеститорите, населението и проектирането.——-Само заради тази лъжа трябва да ви изгонят .
  Очакваме вашите мнения и коментари относно това, което пише в плана на община Ивайловград, изготвен края на 2005 година!

  Reply
  • Не видях обещание от млада овца да те направят козле.А могат.Първо Кондака ти обяснява как от овца се става Червено яре.После си слагаш по един гербер на двете уши и влизаш във змиарника.И там трябва да се докажеш като козле.След време и дърт козел може да излезе от тебе.http://vbox7.com/play:4ffa5dc6

   Reply
 25. след мача с гърците,Танев ни покани заедно с нашите родители в стария ресторант и всичко бе безплатно ,каза че не бил ходил от много време на стадиона и незнаел ,че бил в такова ужасно състояние,щял до одели 20000 лева да се полива. сега ли се сети преди изборите както винаги мисля,че това му е програмата от 12 години и до сега аз невиждам да е направил нещо мое мнение

  Reply
 26. А бре, Стефане.
  Кога успя да те купи Танев,та и ти му стана подлога,бре?Във Франция ли на общински разноски?Колко пъти те дра на избори,не разбра ли, че те използват?Ти през 2007 не успя дори на балотаж да стигнеш. Кога всички партии те подкрепиха, та сега ли?!Та ти си му най-удобния противник!!!! Да се гласува за теб е все едно да заложиш на куцо магаре на конно родео,бре!По-скоро костенурка ще оплоди бивол, отколкото ти имаш шанс за кмет!Що не си гледаш държавната службица (дали това не е част от сделката ти с Танев и да ти изиграе лоша шега?!) или шумът на турбините ти е размътил разсъдъка?!От коя партия се явяваш,бре- ДСБ,СДС,БЗНС,Тонев,Ал Кайда ? А на предишните избори от коя беше, бре? Или това няма значение-политики,програми-важен е олимпийският принцип-да се участва до припадък?Обещавам да ти съдействам на изборите 2015 г. с др. Танев да ви учредя клон на някоя френска партия и да се явите съвместно явно, а не като сега -тайно. Съшито е с бели конци ,бре Стефане, ама хората в Ивайловград не са толкова тъпи колкото ви се иска!
  Айде…
  Бай Ганьо

  Reply
  • Да приемем,че срещата на лъжанския манастир бе случайна, а на събора в камилски дол на една маса ядоха и пиха танев с жена си, цветков с жена си, георги марков с жена си, и вярната милена танева ,и това ли е среща на етиката не ставаи смешен моля те.

   Ето едно парче от баницата цветков е купил училището в с. Хухла.Да не забравяме,че това са най големите и хубави сгради в сяко село. След време ще ви кажа и други сгради купени от цветков .догодина цветков го очаква екскурзия до бахамите за добре свършената си работа, а ти бояджиев си гледаи там дървата или свършиха ,и сега се насочваш в политиката.

   От Лъдженеца сега искараи и хората от камилски дол, че са пещерняци като лъджани.

   Reply
   • Момчета, не клеветете така. Познавате ли Стефан Цветков, знаете ли как изглежда или си писателствате просто ей-така.
    В Камилски дол Стефан Цветков дойде с Борката Бояджиев след 17,30 часа. Говорих с тях. Не са стояли на една маса с нашия Стефан, защото не беше там.
    Явно на някой много му се иска да ги види на една маса, но няма да стане.

    Reply
    • Не е така Кметице.Интереса клати феса.Пък и да седнеш с някого на една маса , не е такъв резил ,като да му се одупиш.

     Reply
   • Защо не дайдете в Хухла да видите най-хубавата сграда в какво състояние е.

    Reply
   • Сладур 🙂
    Мен не ме ли видя там 🙂
    Обещавам ти НАВСЯКЪДЕ ще бъда със Стефан Цветков та белким и мен ме поканите на Бахамите 🙂
    Само един въпрос към теб сладки ми Буратино 🙂
    Как успяваш да достигнеш клавиатурата ? 🙂

    Reply
 27. неинформиран
  Преди малко се чух с Борката Бояджиев и го попитах , дали няма да ти отговори ?
  Каза твърдо не – на НЛО-та нямал да дава отговори . Знам че няма да ми се разсърди , затова ще ти кажа неговият кратък коментар относно споменатата общинска фирма . Той говори за печеливша формула на общинско ниво а не за забатачена държавна или общинска такава носеща негативите на времето . Спомена и социалният ефект , спомена и сивият сектор , също така и безброй дейности незабранени със закон , които могат да носят приходи за общината , защото е грехота наистина толкова много природен , географски , исторически , културен и икономически ресурс да има а да не бъде използван разумно . Знам и виждам че те е страх от него с това че се пробваш да го вкараш в безсмислена полемика . Когато едно дърво дава в случая дарява плодове е много тъпо (извинявам се ако тъпото ти се струва обидно) да не ги откъснеш а да се правиш на селски чобанин подритвайки ги . Щом Борката е със Цветков това наистина значи почтеност . Използвайте потенциалът им – само така може да се спаси Ивайловград .
  Единствените хора които излязоха тук с имената си са Борката , Роко и Емо ! Евала на тези мъже които знам че са и братовчеди . Това са едни от истинските радетели и демократи , на които може да се доверите .

  Reply
 28. То не са кметици , то не са кметове , кога я докарахте до Ивайловград таз кметица ,че и коментари писа. Преди време прочетох едни коментар от някой от общината каза ,че Цветков бил пратен в Франция заради добре свършена работа в професионално отношение .Стига бе , каква работа какви 5 лева , какви екскурзии.Другият пък каза ,че това било израз на добри отношения срещите на Цветков с Танев , това са си чисти преговори м/д двамата.Харесваше ми Цветков но след като прочетох тези неща ми падна в очите този човек .Стига с тези далавери в тоз Ивайловград никога няма да се оправи докато не се решите .

  Reply
  • Защо си мислите ,че трябва да идвам до града, за да ползвам интернет. Като съм от Камилски дол не мога да имам компютър и интернет ли , или си мислите че само Пайнера или Шишмана са доставчици на интернет. Не сте ли чували за Виваком, М-тел или др.
   И престанете с тая маса дето седял Стефан Цветков със Стефан Танев. Явно не може да измислите нищо друго. Макар че това не е компромат както се мъчите да излезе.

   Reply
  • “Светла” , манипулаторите от БКП в този сайт не спят !Независимо с какъв ник ще се назоват и от коя “партия ” ще се представят! Това е основната им задача преди всички избори и тя не е спусната от общинско или областно ниво . Както се спомена в една друга тема -“залъкът е много голям” и трябва да се запази с цената на всичко! В случая – Стефан Цветков да бъде изкаран тъмночерен , за да не бърка подреждането на картите!

   Reply
   • Батко Батко , не е точно така.Представи си ,че ти си в Червената крепост и те атакуват отвсякъде .Ще си хабиш ли патроните срещу сините, или ще ги пазиш за герберите ,които вече са превзели всички крепости .За компроматната война си прав.Компроматите досега не са помогнали на никого .По скоро имат обратно действие.И тези дето ги пущат или са като ъгли по големи от 90 градуса ,или го правят нарочно в услуга на тези, срещу които ги пущат.

    Reply
 29. Просто не мога да повярвам, че тук се води този спор! Унизителна работа- толкова ли сме разединени? С всеки следващ постинг доставяте все по-голямо удоволствие на Стефан Танев….. Вдигнете нивото малко, с тези заяждания и простотии още 100 години ще живеем в червен град със затихващи функции.

  Reply
 30. Само ако се обединим всички може да променим нещо в този град. В Пловдив има села с 8 хиляди 4 пъти по големи от нашия град направо сме си село .

  Reply
  • И какво ще направим като се обединим секси? Групов секс? Не може секси .Искам те само за себе си .

   Reply
 31. Не ми обяснявай за какво е говорил Борката .Съвсем ясно той пише за създаване на широко спектърна общинска фирма ,която да печели и да пълни общинския бюджет.Защото не било нормално при наличието на толкова дадености в общината ни ,нея да я няма.И аз ти казвам ,че този човек не разбира от политика и ,че няма практически опит в местното самоуправление и местната администрация.Ако това го пишеше някой от БСП или друга партия щях да си премълча.И какво ще я правим тая фирма?Ще я приватизираме . .Защото производителността при частната собственост се оказа по голяма .Та нали затова се срути социалистическата система.Ако още нещо не ви я ясно ,питайте Бойко защо продава Булгартабак, а не го остави като да пълни бюджета.

  Reply
  • Неинформиран, ти моите мнения не ги ли четеш?
   Нещата, които си попитал, съм се опитал да понапише нещичко по-горе 😀

   Държавните и общински фирми в Ивайловград, които се занимаваха
   с добив и преработка на гнайс, винаги са били на печалба!!!
   Това, че някой е решил тая печалба да е в частни ръце е друго!

   А за Булгартабак, сигурен ли си, че не е носила печалба на държавата?

   Reply
   • Разбира се ,че носеха печалба.Но СДС бяха мотора на промяната и приватизацията .Преструктурирането на общинските фирми в ЕООД и по късно в АД, всичко това имаше една цел -птриватизация.И сега точно те да ми говорят колко са печелили общинските и дъжавните фирми не мога да го приема .От тях не мога да го приема.Ако някой от тях беше направил и ръководил такава общинска фирма в съвремените условия ,щеше да си поговорим за да споделим опит.Както в приватизация и продажба на съществуващи общински фирми така и в създаване на нови ,които доказаха своята неефективност .

    Reply
    • Костов направи приватизацията, защото май за него това остана. Преди това колегите му от
     Държавна Сигурност са се опитвали да разпределят парите, каналите и фирмите в чужбина
     с огромен капитал. Пък и те си спечелиха много по-бързи и лесни пари с помощта на източването
     на държавните банки и леката инфлация, която ни удари.
     Още помня, бях по-малък и врънках майка и татко да купят долари с някой от спестените левове…..

     Та Костов завари остатъци 😉

     Иначе за един от хората в България, приватизирал огромно количество фирми/компании/заводи/бизнес
     или както там искаш го наречи знам от първа ръка, че е ходил до последно при Бай Тошо по празници и т.н.
     от уважение. Тука просто без коментар…..

     Reply
   • Админе чета те .Досега съм ти правил две забележки .Едната, че правиш емоционални изказвания. Втората е професионална .Недопустимо е да толерираш в сайта коментари ,които съдържат обидни квалификации на етническа ,верска и национална основа .Иначе уважавам усилията ти да да поддържаш сайта .Едва ли ти и плащат затова .А със сигурност изисква много време .

    Reply
    • Колкото до общината, фирмите и работните места най-вече, те няма как да се появят от нищото.

     Един вариант е общината да привлече инвеститори, които да отворят нови работни места.
     За да се случи това, трябва доста работа от страна на някой хора. Нещо, което не се прави.

     Другото е общината да отвори работни места по някакъв начин. И това не се прави.
     Дори чувам, че разни хора от временната заетост, дето грам не им се работи, вършат
     работа към общината. Тука пак без коментар.

     Ако не стане едно от тия двете, за тая община всичко е изгубено.

     Reply
    • Е точно ти това не можеш да го кажеш, господинчо .В част коментарите има нездрав цинизъм с референции към половата система на човека….. Черверастите имат толкова трески за дялане,че няма нужда от грубости за да бъта публично разкостени ,като идейни наследници на банда кашкаваладжии с объркана идеология – уж социална партия с мутро-милионери в горните етажи. Почти същото се отнася и за СДС, Бог да го прости………

     Reply
     • Не разбрах защо си несъгласен.Щото си в цикъл ,или по принцип си си несъгласен.Ако е така ,не се заигравай с половата система ,за да не направиш полов скок.

   • При 140-70 млн лв субсидии за тютюн и в пъти по нисък дивидент държавата е яко на загуба от това предприятие. Положително е, че го разкарват.Това предприятие е генерирало приходи от 1 или 2 милиона на година.Беше крайно време да бъде продадено , а друг е въпроса за това че по времето на БСП не беше продадено за много повече пари.А за приватизацията по време на Костов има както добри така и лоши страни .Беше направена заради батака който оставиха БСП или по точно БКП , същия батак който направиха за да има проблеми и за ГЕРБ , доброто нещо е че герб се справя с тези неща и погубваща партия БСП на другите избори няма да я има .В общините които се управляват от БСП ще са в дъното на безработицата поради ясната причина че тях вече няма да ги интересува какво става в Бълрагия .Алтернатива се готви от Първанов на БСП с името АБВ в която влиза и Стефан Танев до колкото знам.

    Reply
    • Стефан Танев съм го виждал не само при Първанов.Той работи с министрите на три правителства.В продължение на 12 години развиваше техническата и материалната инфраструктура на града и доказа че може да работи в екстремни условия на криза.А БСП ще си я има и без Будинка Коларова .За разлика от ГЕРБ, която е партия от една седмица и за една седмица.И Стефан Танев ще си го има и то като политик на национално ниво.

     Reply
     • След като е работил с три правителства, от последното колко е получил освен определения със закон бюджет. Защото от Областта в Хасково са казали, че докато Танев е кмет на Ивайловград града няма да види и стотинка. Тогава… Какво правим? Нали разбирате ,че поне още ДВЕ години ще ни управлява ГЕРБ и ние в Ивайловград ще седим и ще чакаме. Какво? – сигурно германците. Така че мили хора крайно време е да спре да духа червения вятър в Ивайловград. Имате два варианта:І -ви Стефан Цветков защото винаги е бил вдясно и ІІ-ри ГЕРБ в лицето на Диана Овчарова, макар, че там не много малко понамирисва пак на червено.

     • Абе неинформирания, ти изби рибата! 😆

      Политик на национално ниво 🙂 Добре, че само се шегуваш, иначе Боже пази България от такива политици!

     • колкото иван петров другия дето разграби ивайловград и вила армира е политик от национално ниво, дребни мошеници и кокошкари

 32. Много ми е интересно от къде в град с не – повече от 2 – 3 хиляди имащи право на глас се пръкнаха толкова много партии и от къде ще дойда техните гласоподаватели – можеби от Кипринос , Зони и Хиледон ? Очертава се голям цирк ! Важно е кой ще дава кебапчетата ! И поканете някоя телевизия да заснеме събитието , та да можем и ние да видим как толкова малко хора ще гласуват за толкова много партии – ще бъде много поучително !

  Reply
 33. Абе що не се вземете да си съберете багажа и да напуснете града и без това никой не мисли за него ! Оставете го Танев та да си се гледат сами с общинарите , секретарките и съселите е Ивайловград !

  Чувам за Цветков от много места тук в Пловдив все хубави думи ! Дано…….. !!

  Reply
  • Хубав човек е Стефан Цветков.Добра работа ще свърши на Танев.Ако не беше той ,опозицията щеше да е обединена и избора нямаше да е предизвестен.Но Танев разбира от “Девиде ет импера.”

   Reply
 34. Той работи с министрите на три правителства.В продължение на 12 години развиваше техническата и материалната инфраструктура на града и доказа че може да работи в екстремни условия на криза ”

  хахахаххаха супер е вица за добро утро , благодаря .Пийте си хапчетата бе хора.
  Вие нямате грам мозък в таз глава , дано да не работите в таз община че разбирам тогава защо сме на този хал.
  Ти имаш ли хал хабер от икономика ?
  Знаеш ли какво е криза?
  Знаеш ли как се справя един малък град с това?
  Ха хабер си нямаш !
  Единственото спасение е ИНВЕСТИТОРИ и пак , инвеститори .Набийте си го в главата.
  Криза не се бори така , както тука.
  Дойдоха 2ма и бяха изгонени защото ще отворят работни места за да се върнат още 400 човека в Ивайловград и на другите избори БСП да не са на влас тука.
  Тез простотии ходи ги говори там по селата , кмета колко им е помогнал като децата им ги няма и селото е пусто, но не и тук.

  И никой не ще да ми отговори на нито един въпрос.Да ви е.а и общината и кмета. Гледате до какво дередже сте докарали Ивайловград ама сте лакоми.Разбирам ви че храните семейства ама след 4 години като няма град и в общината и другите места , работят по 10 човека , ще викате еххх защо гласувах за Танев , но ще е късно. “За пари ли , За много лиииииии ? ”

  А за БСП си в голяма грешка , няма да я има по простата причина ,че електората и е на +65 .От младите хора няма кой да гласува за тази партия освен на мама и тати децата.Една проста сметка пенсионери 2 милиона.Гласували за БСП 800 хиляди .Даже и пенсионерите вече почнаха да мислят….гибелта на БСП е въпрос на време , а АБВ няма да проходи тъй като си я знаят че е ярко червена.Българите искат да са като Германия , Англия а като не Русия ……..

  Reply
 35. Питам се за кои път цветков ще се изправи срещу танев.Маи за ч път и резултата ще е същия ,ако хората харесваха цветков щяха да го изберат още първия път или поне втория.на последните избори беше само тои срещу танев и хората пак не го избраха няма ли достоинство тази човек да се отегли вече а иска да е вечния кандидат.само дето дърпаш гласове одръпнисе с достоинство, и даи път на по можещи от теб какво направи за града ни ,за 12 години общински съветник само където стоеше там,и взимаш пари, кажи 12 години какво си направил за града абсолютно нищо ти си пълен провал и лъжеш само хората.Наистина ,ако милееш за този град след толкова загуби си тръгни с достоинство, ако не се одръпвеш значи наистина си в комбина с танев.

  Reply
  • Стефане,наистина дай шанс на младите да победят този феодал.Помогни им.Не искам да си мисля,че си влезнал в уговорки,а вече не съм сигурен.Диана е достоен човек.

   Reply
 36. Хора,отворете си очите и ушите и гласувайте!!! Сега е моментът да поемем съдбата в ръцете си.
  Не разбрахте ли,че ако не дай си Боже Танев спечели, Ивайловградска община от селски район ще стане най-изостанал селски район,с основен поминък домашно зеленчукопроизводство.Вижте как се е увеличила безработицата за периода на управлението му.
  Не разбрахте ли,че ако пази Боже Цветков спечели и той няма да знае какво да прави.Освен фундаменталната глупост,наречена “Общинска широкоспектърна фирма ?!(хранилка за кадри!!!). Сигурно Председател на борда на директорите ще е Б. Бояджиев, Изпълнителен директор – Ст. Тонев, Членове – Даулова, Сандо и други неинформирани,много “знаещи” , но нищо не можещи симпатяги. По-скоро Барак Обама е албинос,отколкото това е дясна политика!!! Подобни простотии в държавата няма кой да им позволи – вече сме членове на ЕС, а не на Борунди.

  Reply
  • Ето второто парче от баницата Цветков е купил ДПП Родина Ивайловград (бившата швашница).Закупена за жълти стотинки благодарение на Танев като общинска собственост.Голям брокер бил тоя цветков.Следващите дни ще ви кажа за други сгради закупени от него.сами си направете извода дали е в комбина с Танев.

   Reply
 37. Терен с площ 5800 m2; 1мс (старо училище) със з.п. 216 m2
  Сграда “Старо училище” продадена на Стефан Цветков Ставрев с дог. 22.04.2005 г.

  Reply
  • Като изнасяш информация от договор защо не написа и цената, защото там трябва да има и за каква сума е закупен въпросния имот. И двата имота за които говориш са закупени на търг открито проведен от Община Ивайловград и няма скрито покрито както се опитваш да копрометираш Цветков. Отново плюеш както си измисли и масата на която са седяли Цветков и Танев на Лъджанския манастир, това говори че не си от Лъджата, защото цяла Лъджа видя кой с кого седеше. Престани да клеветиш. А доколкото с какви пари са купени, не пропускай че има и банкови заеми.

   Reply
   • Информацията за договора нея изнасям аз, незнам кои е.Относно лъджанския манастир стояха на една маса поне 20 мин дукато аз си вземах кебабченце затова приех без за споря, че е било среща на етиката.За камилски дол тои и танев бяха представени като официялни гости,но и затова не ми се спори,защото е било среща на етиката пак, а факта че цветков винаги е бил твърдо за на общинските сесии нито веднъж против танев.Какво е това а… Заради добре свършената работа като общински съветник получил екскурзия до франция,която се плаща от моите и на хората парите.Какво е направил цветков за града ни освен,че си е купил училището в с. Хухла ,ДПП Родина и ще няколко сгради .май излиза,че като общински съвегник е работил само за себе си,а там са го пратили хората да защитава техните интереси,както виждам добре се е справил.

    Reply
    • Продължаваш да лъжеш и клеветиш като ЛЪДЖАНЕЦ аз пък продължавам да твърдя че никога даже и за 20мин. не е сядал на една маса /явно получаваш халюцинации/, а на Камилски дол не е обявяван като официален гост /Цветков е бил на работа същия ден и е отишъл след 17,30 с Бояджиев в Кам. дол/. Голям клеветник си.
     ДПП “Родина” не е купен от Цветков а както следва: І етаж- Виолета Костадинова, Златко Биков, Любомир Иванов, Дилян
     ІІ етаж- купен от Георти Теохаров за 15000лв и последствие продаден на човек от Хасково
     ІІІ етаж – купен от Стефан Цветков
     ІV етаж- продължава да бъде общински.

     Колкото до старото училище в Хухла, което всеки момент ще падне и Бялополянското, което не знам в какво сътояние, всеки един от нас можеше да се яви на търг, стига да ти стиска, да пръскаш пари за сгради които не стават за нищо.
     Аз предполагам, че след започване на истинската предизборна кампания след 23.09. Стефан Цветков сам ще изнесе информация на интересуващите се , а също и на клеветниците като теб как, колко и с какви пари е направил съответните покупки, от които единствено е спечелила Община Ивайловград.

     Reply
 38. Е нямам думи вече ,не знам това от къде го извадихте ,но ако е вярно този човек ми падна много в очите .Документи нещо такова има ли като доказателство ? Това си е чист подкуп ако е вярно . Защо и вие се поддавате на игрите на кмета .Не ми изглеждахте на такъв човек.
  Кмета доста парички изглежда е отделил за черни дни и за подкупи .Сега разбирам и спора който се водеше за тези търгове и защо се прикриват Силно се надявам още обаче този човек да не направил и се продал на кмета ни .

  Reply
  • Ники от хасково много хора се съмняваха в това което казвам.Незнам кои е мррб ,но явно ми е повярвал за училището,защото е изнесал договора за училището в с.Хухла.Надявам се пак да провери и ще види,че ДПП родина е купена от същото лице. Аз ще ви кажа и за още сгради купени от цветков за жълти стотинки.Всеки да си направи сметката с една заплата,как става това(като ти го дадът за жълти стотинки).Жена му не е на работа,детето му е студент, а тои купувал ли купувал.Всичко това става благодарение на Танев,защото играят заедно и си искат града само за тях,но ние няма да им го дадем без бои.

   Reply
    • Аз да не съм ти цветков да се продам много жалко за него ,дано сега хората разберат що за човек е цветков.

     Reply
     • Бе щом си от лъджанец какъв да си ? Като Кондака ? Като Танев ? Кажи ми какъв си ?

     • За пръв път и ти да си прав,че по големи продажнеци от Танев ,Кондака и тяхната пионка цветков няма.За съжаление тези имена петнят лъджанци и разбирам твоето мнение, но в лъжата живеят много достоини хора.Танев ще подкупи и продаде всеки само за да спечели изборите дори теб неинформиран.

     • Ала бала !!! Плюете срещу стена ,по която трябва да се стреля с тежка артилерия .Че плюете и отдолу нагоре……………………….

     • Може да ти е много мъка, но хората много добре знаят кой е Стефан Цветков, а твоите писаници само доказват колко сте долни клеветници.Хапете ама ще е за последно…

 39. И какво като някой е купил ДПП Родина Ивайловград ? Да не би покупкопродажбите в Ивайловград да са забранени . В случая има прозрачност, щом всички го знаем .Съдът може да обяви продажбата за незаконна , ако се докаже, че има пропуски в процедурата .Държавата може да отнеме имота ,ако е платен с пари с неясен произход.Това е положението .Ако имате такива дънни съобщете ги .Тука или на компетентните органи .Иначе само олеквате.

  Reply
 40. Привет, казвам се Людмил Стоянов и бих искал да се включа със скромен коментар, понеже от дълги години работата ми е свързана с анализиране на общественото мнение в различни области на нашия т. нар. живот на преход. Преди няколко години посетих Ивайловград и бях очарован от забележителните природни дадености, богатото историческо наследство и магическия вкус на виното с които се слави вашия град. Случайно попаднах на този форум и се радвам, че мога да дам мнението си като анализатор и като човек загрижен за бъдещето на този очарователен градец. Успях да почерпя малко информация за местните избори, пред които са изправени ивайловградчани.

  Reply
 41. Привет, казвам се Людмил Стоянов и бих искал да се включа със скромен коментар, понеже от дълги години работата ми е свързана с анализиране на общественото мнение в различни области на нашия т. нар. живот на преход. Преди няколко години посетих Ивайловград и бях очарован от забележителните природни дадености, богатото историческо наследство и магическия вкус на виното с които се слави вашия град. Случайно попаднах на този форум и се радвам, че мога да дам мнението си като анализатор и като човек загрижен за бъдещето на този очарователен градец. Успях да почерпя малко информация за местните избори, пред които са изправени ивайловградчани. Поинтересувах се и за личностните и професионални характеристики на тазгодишните кандидати за кметския пост, включително и на настоящия кмет. Доколкото ми е известно, настоящия градоначалник г-н Танев, е на финала на своя трети мандат. Противно на очакванията, дългите години като кмет на града не са му донесли по-висок рейтинг сред гражданите, а напротив. Срещнах се с трима ивайловградчани, които на миналите местни избори са били подкрепили г-н Танев с гласовете си. Тази година обаче тези трима господа, по настоящем мои приятели, категорично отказват да пуснат гласовете си за него, поради факта, че : “Ако го изберем още веднъж за кмет, от Ивайловград ще остане само споменът.” Засега не мога да дам своята лична оценка за управлението на г-н Танев, но обещавам да проуча нещата и да пиша отново. Бих желал да кажа и няколко думи и за кандидата на политическа партия ГЕРБ – г-жа Дияна Овчарова. Допълнителна информация за нейната личност тепърва ще проуча, но това, което ми е известно за нея е леко объркващо. Доколкото разбрах от достоверен източник, г-жа Овчарова е била не само виден член на БСП в Ивайловград (от чиято партия е издигнат и г-н Танев), но и дълги години е подкрепяла и твърдо е заставала зад идеите и личността на г-н Танев. Като анализатор за мен е непонятно как такъв виден член на БСП, като г-жа Овчарова толкова бързо сменя полюса на политическата си ориентация и застава на нейния противоположен край. За този казус също смятам да се информирам допълнително. Колкото до г-н Цветков, единственото, което зная е, че сме колеги по образование ( аз също съм завършил социология в Софийски университет), че е издигнат от коалицията на демократичните сили в града, и че дълги години участва в управлението на Ивайловград като общински съветник. Нагърбвам се със задачата да следя назрялата политическа схватка в Ивайловград и да давам мнението си не само като професионалист, но и като човек, който винаги ще носи Ивайловград в сърцето си. До нови срещи!

  Reply
  • Надявам се да се информираш и да направиш анализ на предизборната ситуация.Засега обаче си заложил на коня който ще загуби сътезанието .И ако анализирането на общественото мнение ти е професия е необходимо да погледнеш по сериозно , а не да се опираш на мнението на трима твои познати ,защото това не е критерий за нагласите на хората да гласуват за този или онзи кандидат .Приветствам загрижеността ти към бъдещето на града ни .Споделям очарованието ти към природните му забележителности .И понеже пишеш като жена ,ще се радвам да се видим , за да споделиме и и други мисли.

   Reply
   • Ето и третото парче от баницата,Цветков е купил училещето в Бяла Поляне.Вие си правете сметката дали е в комбина с танев и какво прави като общински съветник цветков, ако си мислите ,че това са всичките парчета от баницата лъжете се жестоко има още.Като гледам май до сега за нищо не съм излъгал .

    Имам предложение към танев да купя училището в Ивайловград за 5лв. след две години без тои ще има само деца до осми клас,като гледам първи клас тая година.Като останат до 8клас ще ги преместим долу в упк.Така ще направя училището хотел за многото гости на града от Гърция Турция Германия Русия и др които идват сега като туристи тук, а след още две години ще дам още пет лв. за половиното упк, че ще има деца до 4 клас само. Това ни чака с комбината Цветков и Танев.

    Reply
 42. Подкупен е Цветков да .Преди няколко години гледах пуснато училището в интернет за продан цена 150 хиляди евро. Нормално никой не го купува ,после се прави търг на който явна Цветков е получил подкопа си , като го е закупил :”Също така не трябва да се забравя, че това е първоначалната цена без ДДС. За да се спечели търга трябва да се наддаде от минимум двама души като стъпката е от 1% до 10% като в 99% от случаите стъпката е 10%. Тя се определя преди самия търг. Това значи, че павилиона в училището може да закупите за минимум 8500 лева, след две наддавания от по 10% + 20% ДДС + таксите, които трябва да заплатите.”-Admina е писал отдавна за това .
  Така Цветков вече и да станал кмет щеше да прави какво му каже Танев , така е правено с много згради .На 23 24 ще ми пратят информацията от високо ниво и тогава ще гръмне голяма бомба за далаверите които са се правили .Ще бъдете потресени от корупцията която се шири в нашата община и хората в нея .Обещавам-така не може да продължава тук.
  Сега да попитам аз тези които толкова ни обеждаваха колко е чист Цветков ,още ли мислят така ?

  Сграда “Старо училище” продадена на Стефан Цветков Ставрев с дог. 22.04.2005 г.; Сграда “Ново училище” продадена на “Макрил комерс”ЕООД с дог. 13.01.2006 г.

  Терен с площ 5800 m2; 1мс (старо училище) със з.п. 216 m2; 2мс с призем (ново училище) със з.п. 237 m2.

  Община Ивайловград

  с. Хухла, кв.5, пл.сн.№142
  Странно защо липсва информация за цената и параграфа е празен
  Корупцияяяяяяяяя !!!!

  Reply
  • Само да вметна, понеже писах статия за това преди повече от година, че училището в Хухла се продаваше на тая цена доста след закупуването му от Стефан Цветков. Т.е. това, което си написал няма общо с истината! То никога не е било продавано на тази стойност от община Ивайловград. А информация каква е реалната стойност, на която е било оценено и купено, може да се получи в общината! Също така, би трябвало да може да се получи информация, кой е участвал на този търг!

   Допълнение! Това училище в Хухла, не се продава от Стефан Цветков. Стефан Цветков е купил старото училище, което е една къщурка!

   Reply
   • Това е новото училище. Стефан Цветков е купил старото училище. Правете разлика между двете сгради.

    Reply
    • Абе , целта е ” да изкарат кака ти ку.ва , пък ти после си обяснявай , че нямаш кака….”

     Reply
     • Страх ги е !
      Нима не разбраха , че новият кмет ще се казва Стефан Цветков !

 43. Сега разбирам от теб че е бил пуснат за продан след като е бил закупен от Цветков ,имаше мисля че само телефон за информация и нямах представа че може да му иска такава цена от 250 хиляди евро .Помислих си че това е цената предварителната на Общината и след това да се дава на търг.А горе дадох като пример как се действа при тези търгове. Информация се намира и в интернет ,въпреки че е доста прикрита. Там има изнесени около 500, 600 имота от 30 години насам закупени чрез търгове .Странно защо на някои липсва сума , на други име , а на трети дори няма информация като дата , година и .тн . Потърси и виж сам !

  Reply
 44. Все пак се опитвам да наредя пъзела с информацията която намирам .Нямах представа че след като го е купил го е пуснал за продажба за 500 хиляди лева и после го е намалил на 300.Мислих че само общината може да иска ненормална цифра за това училище .Вече ме си се изясни .А там горе посочих механизма който ти си разгадал за търговете .За тези търгове не си прав , има информация и в интернет колкото и трудно се намира все пак се намира .Google e велик . Потърси и сам ще видиш , има около 600 продажби там на търгове от 20 години и повече насам. На някои няма улица , на други име , на трети сума , на четвърти даже няма никаква информация . Виж сам и си направи сметка каква корупция има в тази община .На Цветков липса информация за цената на училището което е закупил , но мисля че ще бъде смешна цифра.

  Reply
 45. Админ искам да попитам, какво се случва с анкетата. В 11,00 часа съм записал:Ст.Танев-159гласа, Д.Овчарова-151гласа, Ст.Цветков-122гласа. Сега е 11,59часа- резултатите са: Танев-162гласа, Овчарова-153гласа и Цветков-94гласа.
  Дай обяснение, защото ми прилича на доста манипулирана история. Могат ли да се трият гласове.

  Reply
  • Ами когато разни хора се опитват да манипулират, така се случва 😉 И то по най-наглия начин!
   Колкото до това дали са изтрити фалшивите гласове, не са! Просто не се вземат под внимание!

   Reply
 46. Диана Овчарова е подлога на Златил Хаджиев, Кафадара и Янко Кондаков, които се разделиха с Танев, щото Танев вече не иска да дели с тях парсата. Точно тези трима сладури искат да направят Овчарова своя марионетка и да си дърпат конците кротко и спокойно. Пречи им само Цветков, който те не могат да покварят. Поради тази причина те се подвизават с имената “неинформиран”, ” лъджанеца” и т.н. Приказват глупости за Цветков, защото ги е страх да излязат на честни избори. Колкото до Танев, той милия си изпя песента вече.

  Reply
  • Истината е ,че нищо не си разбрал. И не говорете за Кондака ,че яко чукане ви чака. Виждал съм до да цепи гнайс с оная си работа .

   Reply
  • ха ха ха вие не сте добре как си представяте цветков като кмет ще има на всички здравеите не се продава запазено е за бояджиев е не забравяите ,че аз си заплюх училището в Ивайловград.Не е важно в какво състояние е сградата тва са шест декара бояджиев събаря сградата и дига хотел и как е помогнал на града като е купил училището за жълти стотинки,а го продава за триста хиляди,купил третия етаж за 15000 ,а ще го продаде за 100000 невиждам с кое е помогнал на общината на себе си да ,а и като общински съветник няма ли конфликт на интереси те си го предлагат и те си го взимат далавера яка,един апартамент струва 30 000,а тоя етаж 15 000 аи сектир от тука кои е взел втори етаж теохара , а третия цветков се хора на танев ,защо няма нищо купено от обикновения човек.

   Reply
   • Ако нещо в общината трябва да се продава, то минава по законовия ред. Оценява се, след това общинския съвет одобрява продажбата и се насрочва публичен търг, като това също е се обявява публично! Ако имаш сведения за нарушение на законовите процедури, можеш да сигнализираш нужните органи 🙂

    Колкото до цените, на които продава общината, ще ти кажа, че са супер ниски не само за тия сгради.

    Знаеш ли за колко общински имоти има пуснати на търг и никой не се явява и след това цените им падат. А това, че после частника решава да ги продаде по-скъпо, ами пазарна икономика. Питай неинформирания, да ти обясни 🙂 Общината продава на колкото им оценят имота! И освен всичко друго са необходими двама кандидати, за да се закупи даденият имот.

    Reply
    • Така е .Ако не се яви кандидат на търга , тогава Общинския съвет може да намали цената до 50 процента от първоначалната направена от експерт оценителя.Общинският съвет обаче може и да завиши цената ако прецени ,че имота който сее продава е привлекателен и стойността му е по голяма от определената по нормативни документи .Няма горна граница .Стига да има купувач на пазара .

     Reply
   • Стефан Цветков не винаги е бил общински съветник. Лъджанец вече си смучеш от пръстите каква глупост да напишеш. Имаш ли представа в годините промяната в цените, инфлацията и т.н. Какви 100000лв. сега измисли, ако тоя етаж на ДПП-то струваше 100000лв.общината щеше да го продаде за толкова, защо не идеш до ДПП-то да го видиш в каво състояние е в момента, покрива тече от всякъде, ако тръгнеш да го продаваш и 5000лв не можеш да вземеш. Голям брокер стана, къде си чул такива цени на имоти в Ивайловград. Смешен, смешен, а пък тъп, тъп надмина неинформирания по писане и клепотане.

    Reply
   • Конфликта на интереси не е неправомерно действие по отношение на закона .Конфликта на интереси е хипотеза , при която лице на публична длъжност има частен интерес със свързани лица,който може да повлияе върху безпристрастното и обективното изпълнение на правомощията му или задълженията му по служба ..По този начин се руши доверието на хората в институцията .Всеки който има данни ,че лице заемащо публична длъжност е в конфликт на интереси, може да подаде сигнал ..Сигнала се подава до органа който го е избрал .Лицата на които е възложено разглеждането на сигнала са длъжни да не разкриват самоличността на лицето подало сигнала и да опазят от разгласяване предоставените документи и факти и да не позволяват достъп на трети лица до тях .Ако бъде установено, че в резултат на конфликт на интереси лице, заемащо
    публична длъжност, или свързано с него лице е получило материална облага, нейната
    равностойност се присъжда в полза на държавата .Общинските съветници са лица заемащи публична длъжност съгласно закона .

    Reply
 47. Въпрос към г-н Танев: ” Танев, от доста време не сме се виждали, ти хвана ли се на работа или още си кмет?”

  Reply
  • Май не може да си намери друга работа и ще поостане още някой друг мандат.

   Reply
 48. Скъпи лъджанец, явно и ти си от новата порода- “комунистически гербаджия”. Говориш за покупка на училището без май много да си го посещавал навремето. Ако беше присъствал в час , щеше да знаеш, че голите приказки са оръжие на страхливците, а фактите- оръжие на силните. А ти си ги приказваш както ти дойде. Цветков никога не е имал взимане- даване с Танев, за разлика от теб. След като Танев ви разбижука вие решихте да си направите “нова” партия, но със старите кукловоди. Д. Овч. и нейните трима “мускетари” плещят такива глупости, че просто личи как им треперят мартинките. И да ви кажа правичката, има защо.

  Reply
 49. Цветков, всички сме с теб. Единствен ти си този, който не изменя на себе си и на желанието си да промени към по- добро този град. Хората са с теб. Всички осъзнаха, че Танев е най- големия крадец и лъжец в общината. Овчарова е същата стока като Танев, дори по- зле, защото сменя позициите си като носни кърпи. Който и да срещна в града е с теб Стефане. Овчарова и Танев си мислят, че хората са слепи, ама те не са. Ние всички сме с теб и заедно ще премахнем тези мафиоти. Остави ги да говорят глупости колкото си искат.Освен да крадат, могат и да лъжат. Часът за промяна удари! Ние сме с теб Цветков!

  Reply
 50. Не трябва да се мисли по-този начин . Овчарова и правя чест за едно нещо . Тя ако не беше се кандидатирала за кмет пак щеше 100 процента който и да излезе с Танев да бъде победен .Жената напусна БСП и вече не е член на тази партия поради причината ,че иска промяна и не иска да работи в така обстановка в която да не може да направи своите идеи в реалност.Каквото и да се хули няма как да си кривим душата ,че е човек с идеи и с желание за промяна.Това е най важното в момента да се промени нещо в тази община и това искаме ние младите хора за да се върнем или да останем тук .Тези изневери на партии и ценности са пълна глупост .Цветков се мъчат да го извадят и него черната овца за да си събере Танев гласовете и пак да е кмет .Промяната може да стане само по един начин и това е да се съберат тези хора които наистина искат нещо да се промени в тази община и да преборят сегашния кмет. По лошо от това не може да стане които и да да дойде ,но може да стане ако кмета остане същия .За това престанете с тези манипулации и се обединете в името на промяната към нещо по добро , инак ние младите хора нито ще върнем в Ивайловград а точно обраното и тези които са там ще се махнат, а тези които се пречупват и гласуват в името да не бъдат премахвани от работа което е главната идея на кмета ще се радват единствено на кучетата по-центъра и гърците . Ако се смени кмета нито някой ще си изгуби работата нито ще бъде градът ще стане по зле . Това ,че гласуваш под натиск да не бъдеш премахнат от работа е глупаво и начин на сплашване . То това е доведен нашият град Ивайловград -Вземете се в ръце и променете този град , защото инак …….страх ме е даже да си представя какво ще стане още 4 години ако е този кмет .Съжалявам че го казвам , но мразя това в което се е превърнал Ивайловград , страх и манипулации !

  Reply
 51. A bulgarite 6toto se gladni i 6te glasuvame za koito poveche kiuftentca ni dade……. ei tova e. babe i diqdovtcite kakto vinagi 6te im dadut 20 leva, 6te im svetnat ochickite i 6te glasuvat za tozi koito ima poveche parichki. tozi koito dade poveche kiuftenca. glas na tozi koito umee da luje . y posle kakto po starumy. Kmeta si vkarva parite v djobcheto ( vesel i 6tastliv) drugite – nie( idiotite) iqdem samo hlab i sol. kmeta nali e dobre , pie i iqde kato ” prase” a drugite vaob6te ne gi blaze.

  Reply
 52. Уважаеми г-н Админ, чест и почитания за демократичността ви не само в изказа, но и в сдържаността ви. Не мога да пренебрегна факта обаче, че когато нашата група гласува дружно в анкетата за Стефан Цветков тази сутрин, гласовете ни бяха премахнати. Това разбира се е ваше право, но не всички от нас боравят с компютър, а единственият начин да подкрепим нашия кандидат е да гласуваме вкупом. Сега не мога да не се възмутя от факта, че гласовете на г-жа Овчарова и г-н Танев са зачетени. В името на демократичността молим гласовете ни да се чуят, смятаме, че имаме право на това. Благодаря предварително за разбирането!

  Reply
 53. Привет отново! Вчера дадох обещание да се включа отново в този форум не само като дам професионално мнение, а и ако ми позволите, своето лично. Първо обаче искам да се обърна към т.нар. ” неинформиран “. Уважаеми “неинформиран “, това че изказът ми е придобил характерния за образованието ми профил не означава, че човекът който се изразява така е от женски пол. Явно познанията ти за жените са толкова големи, колкото и за политиката, а именно – посредствени. Но да загърбим нашите противоречия, все пак форумът е с по- висша цел. Вчера обещах да се запозная по- обстойно с личностите на тримата най- спрягани за кметския пост кандидати: г-н Танев; г-жа Овчарова и г-н Цветков. Длъжността, която заемам ми дава относително широк достъп до архивна информация и поради това смятам, че гледната ми точка ще бъде интересна за гражданите. Ще започна с личността на г-н Танев. Млад и енергичен той успява да спечели на изборите преди 12 години и да ръководи града в продължение на три мандата. Заслугите и недостатъците му са известни на ивайловградчани не по- малко отколкото на мен. Искам да обърна вниманието ви обаче на следния факт. През последните си два мандата, по одобрението на г-н Танев , 100% от сключените договори за строителни и ремонтни дейности в общината са извършени от една и съща строителна фирма. Това не би ме обезпокоило, ако в тръжната документация не присъстват и други фирми с далеч по приемливи условия за сключване на договор. С други думи, не са пестени парите на данъкоплатците, а са били разходвани напълно необосновано. Друг по- скорошен случай е гласуваното от общинския съвет предложение да се отпуснат 50 хил. лева за старческия дом в града. Това също звучи благородно, но в получения от мен протокол за разходите от изминалата година по поддръжка на дома се вижда, че г-н Танев е сложил подписа си за увеличение на заплатата на д-р Теохарова ( моля да ме извините ако съм го написал грешно ), която , както разбрах по-късно е съпруга на господин кмета. Трудно открих връзката, понеже въпросната госпожа носи друга фамилия. Смущаващото в случая е, че заплатата й е увеличена почти тройно.Мога да предложа и други факти, но съветвам ивайловградчани да се уверят сами, като проверят архивната документация на общината. Първоначално г-н Танев почти спечели симпатиите ми, но след проучването, което проведох се вижда, че има доста съмнителни сделки, сключени от него. Който поставя под въпрос дадената информация моля да се обърне към служителите от общината, дано са толкова отзивчиви към вас, колкото бяха към мен. Моля г-н Танев да не се засяга от мнението ми, но истината трябва да служи на хората за пример как да постъпват, а не да се прикрива. Когато получа още информация, обещавам да я предложа вниманието на гражданите. До нови срещи!

  Reply
   • Фирмата е Монолит АД Хасково с управител и главен акционер Иван Стаматов. Една от най – големите строителни фирми в България.Людмила Стоянов това го знае много добре ,но нарочно го премълчава за да прикрива жената ,която му дава информация от кухнята и му диктува какво да пише .

    Reply
    • После ще открият роднинска връзка между Иван Стаматов и съпругата на Стефан Танев. И тогава вече победоносно ще гледат ,все едно държат в ръцете си голям чеп.
     —————————————————————————————————————————————————————————————
     От дразнителите: смених ти една дума в писанието, ама и така ми се струва, че се разбира какво си искал да пресъздадеш с думите си…

     Reply
    • Маркова , Маркова здрасти отново -“от кухнята” а ? изтърканите ти лафчета пак са на лице ? Защо се криеш за 100 профила бе жена ? Толкова ли те е срам да си напишеш името ? Значи това е фирмата с която си дели парите кмета , я кръгово за 1 милион , я център за 2 милиона , я междублокови пространства за по не знам си колко хиляди ? На тебе дава ли някоя паричка за калфуанда да потдържаш фигурата си на олимписка шампиона по петобой в свръх тежка категория ?

     Reply
     • мхххххххъъъъъъъъ
      Значи неинформиран е хермафродит
      то не беше на кондака дет цепел гнайса
      неговите му дреболии дет незнам вече кой щял да се наниже … 🙂

   • Деси ,
    моите уважения към теб ,
    но не определяй толкова лекомислено кой говори глупости и кой не !
    Най малкото това е обидна квалификация , а щом звучи от женски уста хептен не е на добре 🙂
    g.l.
    !!!!

    Reply
 54. HOLLYWOOD Ивайловград
  представя
  ” Б Ъ Д Е Щ Е З А И В А Й Л О В Г Р А Д ”

  Сценарий – 12 години стигат

  Продуцент – Демократични партии

  Режисьор – коалиция ” ЗА ИВАЙЛОВГРАД ”

  ТОЙ Е – Цветков

  Мозъка – Тонев

  Радикал – Бояджиев

  Меритократ – Милена

  Достолепие – Калайджиев

  Достойни – Roko_BG , scarabadaba

  Кирякстефчовци – Къчето , Боботила , Хорозова

  Смехурчовци – неинформиран , лъджанеца , Ирина Бонева , Дани, София , мильо…………………………..

  Разумяли най сетне – Будинка , Златил , Овчарова

  Reply
  • Коалиция ТЪРЧИ-ЛЪЖИ

   представя

   “Така и 45 века няма да стигнат”

   Продуцент:Иван Костов и Со тарикати
   Изпълнителен продуцент:Стефан Танев-кмет и следствен
   Сценарист:Ст.Тонев и Со приватизатори
   Режисьор-Б.Бояджиев,въглищата само не стигат
   Музикални ефекти:Сандо и той не знае защо
   Декоратор:М.Даулова и държавната заплата е малко
   ТОЙ ПАК НЕ Е:Стефан Цветков the loser
   Статист1:Хорозова подведена
   Статист2:К.Борисов финтиран
   Статист3:Боботилов изпързалян
   Резултат: ОТ 22 ГОДИНИ ПОЗНАТ!!!

   Reply
 55. Един умрял и отишъл в рая. Застава пред Св. Петър и гледа, че зад него има много часовници:
  – Свети Петре, какви са тия часовници?
  – Когато някой каже лъжа, стрелките на часовника се изместват с една секунда. Ето виж, този е на Майка Тереза, не е мръднал и с една секунда- казва Свети Петър.
  – А къде е часовникът на Стефан Танев?- пак пита човекът.
  – А, на Танев часовника си го държа в офиса, ползвам си го за вентилатор.

  Reply
 56. ov4arova i kmeta praviqt piar vsi4ko e igra sekretaraka 10 godini mislete horaa kafadara liza gaza na letnia sega mislete

  Reply
 57. bodinka i kafadara pri ov4arova kak taka we dokoga s izmami ot 5 4oveka patim celiq grat samo mrasnici ov4arova dali tanev to may 6te se v gaza

  Reply
     • Ако в Ивайловград трябва да има ГЕРБ – ще го направим ние. Защо да оставя да го направи някой друг. Кандидатурата на Диана Овчарова подкрепена от ГЕРБ за едни е предателство. В БСП най големият грях е предателството . Кандидатурата и ,обаче може да е и саможертва.Саможертва в името на това точно тази партия да остане на власт в града ни . Няма по подходяща за тази роля от Диана . Овчарова .Десет години тя игра ролята на жертва в екипа на Танев.

     • Затова и сложихме зад нея Будинка Коларова ,та да я държи изкъсо и да не се отклонява от правата лииния на партията

 58. Аиде гласуваите за Диана, нито Стефан Танев нито Цбетков, само Диана Овчарова.!!!!!

  Reply
 59. Неинформиран, кви ги плещиш бе / ма? Диана Овчарова била ” жертва”… хахаххахаха, а Будинка – ” да я държи изкъсо да не се отклонява”. Е ти ме разби!!! Да не се отклонява от идеите на Партията Кърмилница БКП ли? Ще ти кажа нещо сериозно, след тези избори ти и вашата жалка въртиопашка не само няма да сте на власт, но и завинаги ще опетните и без това нечистото има на ГЕРБ в Ивайловград. А до тогава ти се утешавай като пишеш във форума.

  Reply
 60. ne se zablujdavayte ov4arova zanaro4no se skaraha s tanev za6otot znae 4e tanev nqma da stane otnovo i se ga 6te opravi diana ov4arova i pak 6te si e toy

  Reply
 61. ГЕРБ е чист е неопетнен .Има само малко лекета от пивото на Мишо Бирата . И само дето не ни искат във Шенген, защото не можем да пазим границите си .

  Reply
  • Мишо Бирата умря от инфаркт докато чукаше известна бизнес дама, а Гоцко си изгони съветника, впоследствие …мир на праха му..

   Колкото до Шенген имаше нЕкои “съображения”, които Боко не посмя да вземе под внимание. Например закриване на базите на руското разузнаване у нас, като тази в Русе – неизпълнено. Отсраняване на руските агенти по високите нива на държавната администрация – неизпълнено. Тез неща макар да не се коментират у нас поради цензурата и страха от руснаците, са известни на Брюксел.

   България ще трябва да направи своя избор. Преди 3 години видяхме ,как ЕС спря финансирането на червно-турската царска туршия по Гоцевски и ги събори от влас. Наскоро видяхме как дипломатите агенти бяха отзовани. Докато не се реши въпросът с руските шпиони Шенген няма да видим…..

   Селските тарикатлъци вървят на местно ниво само…..

   Reply
   • Не ни искат във Шенген защото не можем да си пазим границите .За контрабанда става въпрос .Това е .

    Reply
    • Ne ot granicata informirai se malko a ot korupciqta ! Za tova ne sa vinovni GERB , kakto ne sa vinovni che horata napuskat Ivailovgrad, a sushto che Ivailovgrad e na posledno mqsto ot 263 mislq che bqha obshtini po odobreni proekti ot evropeiskiq suiz. I za kakuv chep durjite taz Taneva da si klati krarakata i da pishe po forumite .Idete i vijte Burgas , Sofiq , Popovo imat proekti za 200 miliona ot takiva kato Taneva . Kogato kmeta e ot GERB pravi proekti a ot BSP sa na posledno mqstov v cqla bulgariq .Ei tova e istinata ……….

     Reply
     • През последните година ГЕРБ спря изпълнението на всички проекти в малките общини. А най голямата простотия, е че новата министърка на регионалното развитие заяви ,че там където кмета е от ГЕРБ , там ще има одобрени проекти . А когато говорим за Шенген става въпрос за граници .,а не за корупция .Влизането в Шенген е въпрос на външна политика а не на вътрешна . Шенген означава нови граници .И тия граници трябва да има гаранция ,че ще бъдат опазени .А ние не можем да ги опазим .Това е .Затова не ни искат .

     • Разбра ли бе Обективен? Шенгенското споразумение е договор между държавите в Европа за премахване на вътрешните граници и единна визова система .Премахват се капепетата и пътуваш навсякъде без да те проверват на границата, защото граница няма. А корупция има във всички държави ,но никой не го боли курец от това.,

     • Доверието към България е изгубено много преди Борисов да се появи на власт.И тъй като доверие лесно се губи, но трудно се печели за това европейците сега не ни вярват, защото не може за 2.5 години да се изтрие тази мръсотия от милионите откраднати еврофондове по време на тримата глупаци.И нека комунягите като пишат против ГЕРБ да се замислят те какво направиха по въпроса с корупцията и шенген.
      Тъп ли си или просто обичаш да лъжеш , второто е ваша основна черта подкрепящите Танев . Не разбирам защо не вкарвате прати от евро програми в Ивайловград и защо сме на последно място . Как да станем европейски град като е старо мисленето на вас управляващи и вместо да вкарвате пари в Общината бягате от евро средства като дявол от тамян.
      О вярно , това е политиката на кметовете на БСП , нали ако ги направите евро проект и имате одобрени проекти ще се усвояват повече евро пари и ще се вдига доверието към ГЕРБ . Затова кметове от БСП не трябва да има и затова разбирам Овчарова защо ви напусна .Политика ви е такава , не се правят проекти .
      А ГЕРБ се опитва да промени България , а дано промени и Ивайловград ако спечелят на тези избори ! Ако ли не пак ще сме на последно място по евро проекти от всички общини в България и пак няма да има работа . Те добре че поне пътя правят около Ивайловград ГЕРБ ,а драги ми неинформиран представи си какво ще направят ако ГЕРБ спечели изборите. Не можеш нали , това е основна черта на вас БСП-парите .

     • Вземи си хапчета -Серакуел за шизофрения ,че паметта ви е къса и сте забравили заради кой спряха евро парите и заради кой ни се срина доверието в Европа. Дишай дълбоко и не бери грижа , България ще се оправи като се махнат такива като теб , но с хапчетата поне няма да забравяш в какво сте превърнали Ивайловград и Българрия . Вече няма да пиша по тези форми че с вас на глава неможе да излезе . На тъп човек обяснявай ,ще те разбере но на вас не може. Лек ви ден и неуспех на изборите ви желая , сърдечно, та да мръдне малко този град ! Остави париите , всички си имат косури а погледни Ивайловград в какво е превърнат , ако не ти трепне сърцето ти нямаш място там !

 62. М дааа желязна логика , железни мисли –Уникат. Вземете си вършете работата в таз община че по цял ден висите в форумите и пишете простотии . Ще дойда да си искам парите които съм дал на държавата да плаща на тази администрация и да се правят проекти .Аз да не съм касичка да пълня джобовете на кмета и на тайфата му дето виси по форумите и ги разбраха колко са им умствените способности . На далавери и пропаганда на чужд гръб ви пиша 6, но за работа в Общината сте за 2-ка

  Reply
  • То ако чакахме на тебе да пълниш касата на държавата ,нямаше да има какво да се краде като дойдем на власт.

   Reply
   • Не може да ти се отрече че си пич .
    Кажи как да се свържа с теб че много ми допадаш 🙂

    Reply
   • Ти май си безработен , щото си на всяко гърне мерудия, по всяко време и без забавяне…….или си на държавна/общинска служба

    Reply
    • Не , не съм безработен .Работя . До там я докарах . Да работя за да си изкарвам хляба.

     Reply
     • Тц… тц… горкият…..да вземеш да се кандидатираш я за съветник, я за зам.-кмет да се присламчиш. Гарантирaно топене на човката без работа – другите бачкат , ти разпределяш, както е завета на Доги Хидрото….

     • Така е .Ама за тия избори пропуснах срока за регистрация. И ме е страх , че до следващите избори няма да остане нищо .Затова и призовавам да гласувате сега за кмет ,който няма да краде.Та да остане за мене де ………………..

   • Админе ,тая анкета взе да ме съмнява.От 600 компа е гласувано.То толкова хора не останаха в Ивайловград.Май някой манипулира гласовете.

    Reply
    • Неинформиран
     ела да те разходя из селото да им припомня на хората
     кой им сменя имената преди 26 г и кой ряза шалварите на кадъните .
     Само ако знаеш как питат за теб !

     Reply
 63. С кмета таратанци , той затова е назначил 10 човека да пишат тука в форума лайна по нейно име , ако беше с него кмета пак щеше да си бие ама на жената и писна .Ей такива като теб дето пишат небивалици .Смешници…….

  Reply
 64. Овчарова не можа да угоди на Танев и той я отряза. А представете си да трябва да угажда на Златил Хаджиев, на Кафадара ( тоя пък колко партии ще смени ? ) и на Кондака. И да не забравяме, че над нея неотлъчно ще бди Будинка Коларова ( най- върлия комунист след Танев ). Ето за това хората няма да гласуват за Овчарова- твърде много мафиоти, твърде много лъжи, твърде много сменяне на партиите. Абе вие изпаткали ли сте бе Овчарова, Златиле и Кафадаре , като мислите че ивайловградчани трева пасат? Всички виждаме далаверите ви!

  Reply
  • Изглежда вятърът е изравнил и без това малкото гънки на материала в главата ти.
   Как в инфантилният ти череп се е родила мисълта, че Ст. Танев ще накара Бойко Борисов да направи каквото и да е !

   ИВАЙЛОВГРАД ЗНАЕ!

   СТЕФАН ЦВЕТКОВ = СТЕФАН ТАНЕВ !!!!

   Reply
   • Лелеее колко си прост, или си просто си от хората на Хаджиев ( което си е същото )! хахах Цветков не е продажен човек, за разлика от Овчарова.Ето ти едно просто уравнение:

    ОВЧАРОВА= ХАДЖИЕВ+КАФАДАРА+БУДИНКА=> СТАРАТА ПЕСЕН НА НОВ ГЛАС

    ВЪЛКЪТ КОЗИНАТА СИ МЕНИ, НО НРАВА НИКОГА !!!

    Reply
 65. ЕЙ ПЛАТЕНИ ДРАСКАЧИ, СТИГА СТИ ЛИЗАЛИ ГЪЗА НА СТЕФАН ЦВЕТКОВ. ЗДРАСТИТО Е СЛУГА НА ТАНЕВ И ТАМПОН НА ОВЧАРОВА !!!

  Reply
 66. ЦВЕТКОВ Е ТОЗИ , КОЙТО ЩЕ СЛОЖИ ТАНЕВ И ОВЧИЦАТА МУ НА МЯСТОТО ИМ! СТИГА СА КРАЛИ ТИЯ МАФИОТИ!!!

  Reply
 67. Не ви ли омръзна да ви управляват крадци и изменници , не ви ли омръзна да сте все излъгани, не ви ли омръзнаха празните обещания на комунистите, които ни докараха до тука?! Ако ви е омръзнало и искате промяна към по-добро, то кандидата е Цветков. Всички ивайловградчани са с тебе Цветков, ще свалим мафията веднъж и завинаги!

  Reply
 68. Този човек го направихте Христос , та и десни и леви много го харесвате ! От уважение и в добрият тон е това предполагам . От уважение сядан на едни и същи маси Танев и Цветков , от уважение Цветков си купува училища и ги продава после , в добрият тон в село баба ми я агитирали хора от БСП да гласува за Цветков . Много уважение и добър тон има между вас , браво ! Като не е Танев да е Цветков , та още 4 години да се уважаваме !

  Reply
 69. Абе Хаджиев, абе Овчарова, кви ги плямпате бе? ХАХАХА Цветков е толкова комунист, колкото вие сте гербаджии. Страх ви е от честния кандидат и за това приказвате глупости за него, ама така само си отежнявате положението. Овчарова… ” Крадеца вика : Дръжте крадеца! ” , смешни сте бе хора… ХАХАХАХА Времето на кражбите ви свърши, нормално е да ви е хванало шубето. ХАХА

  Reply
 70. Горе има публикувани документи за покупки на училища .Има 10тина коментари които защитават Цветков от БСП , и казват че Танев и Цветков в добрият тон са сядали на една маса , в добрият тон и в знак на реванш за добрата свършена работа от Цветков , Танев го праща в Франция .Ми то Цветков прави май каквото му кажат и ако е кмет пак ще се правят далаверите като до сега .Пича е умен и интелигентен ама не става само така , трябва да можеш и да казваш НЕ !

  Reply
 71. ОФЦарова ти ли ги пишеш тези неща срещу Цветков и срещу БСП.Цвеков е купил старото училищи което не струва и 2000 лева.ОФЦарова номерата ти нямат край.Хубаво ти беше като взимаше от баницата с БСП сега като ГЕРБ са на влат и врътна гъза.Как така стана приятелка с Кафадара и Златил които разграбиха Ивайловград.Обещала си им да има още баница нали.ОФЦарова колкото и да мажеш очите на младите няма да спечелиш.Хората знаят Кафадара колко прибра и кой сега ти плаща кампанийката. Да не я плащаш с твои пари.

  Reply
 72. Овчарова, запази поне малкото достойнство което ти е останало и не приказвай такива смехории, че вече ставаш жалка! Уж си от герб, а се държиш като комунист. Ама така е … кръвта вода не става!

  Reply
 73. Сядайте и пишете ! До кога ще ви чакам ? Ако трябваше да седнете на к.ра ми досега да бяхте седнали .Ако пък не искате да се убодете на някоя моя нецензурна дума ,тогава просто ме четете между редовете .

  Reply
  • Обърни се към някои от съпартииците си 😆 те с радост биха се възползвали от предложението ти…

   Левите убеждения и левите наклонности вървят ръка за ръка от ВОСР, че даже и преди нея. Най -известната тройка педа*ли в света са Ленин и Зиновиев , по-късно Троцки отнема Ленин от Зиновиев. Но според някои Ленин се наслаждава и на 2 та чепа едновременно :)) Нaдeжда Крупская е била параван, а Сталин е знаел и ги е презирал………

   В наши дни хомо групата Червена прашка олицетворява дълбокото преклонение на меки китките от Позитано към всичко руско 🙂

   Reply
    • … и видни български сифилистици доскоро мумифицирани на центъра на столицата ни .

     Reply
     • Според наши източници мумията на Г. Димитров – Тарабата е в мазето на Позитано 20. Не минава светла дата за партията им без ВПС на столетницата да и сторва колективно метани 😆

    • Задълбаеш ли се в историята на болшевиките/комуназите неминуемо стигаш до там…….наскоро изпратихте Цвятко Цветков, по-известен сред хомо средите в Държавна Сигурност ,като баба Цветана , царство и небесно .

     За него се говори ,че правел по-добри вувузели от 16 годишна ученичка……..така де, какъв по-добър начин да благодариш на другаря. които ти е спасил живота по време на акция 😆

     Reply
  • Не само, че си неинформиран, но си и неграмотен. “Докога” се пише слято, а относно гениталиите ти – не се сърди, просто нямаш такива.

   Reply
   • До и кога се пишат слято само в случаите ,когато става въпрос за наречие. В случая това е метафора .Изразил съм се метафорично и моля да бъда извинен ,ако си го взел присърце , и си се засилил да седнеш на ….ми .

    Reply
  • Не само, че си неинформиран, но си и неграмотен. “Докога” се пише слято, а относно гениталиите ти – не се сърди, просто нямаш такива.

   Reply
   • Не, не се сърдя .Само се питам, ако имах ,дали щеше да ми седнеш.

    Reply
 74. Е деее нито съм Овчарова , нито съм Цветков , нито съм Танев а ми писна да ни лъжат а съм заинтересован и гледам какви публикации има .Вие вместо да се счупвате от хвалби си погледнете кандидатите и какви ги вършат . Единия коли имал другият фотоволтици има третия училища купува . На това ли ще учите младото поколение ? С това ли им давате примери ? И как мислите да се развие този град като всичко са далавери в него ! Затова няма да гласувам . Ако има някой да ме обори да казва или да мълчи за винаги ,че с тези коментари и четки нищо няма да стане в този Община !

  Reply
  • Много добре си се развива града,щом хората преуспяват.Без значение от коя партия са……както виждате…….

   Reply
 75. Влиза Танев в една ивайловградска кръчма и вика:
  – Хората на Диана Овчарова са лайнари!!
  От една маса се надига едър мъжага, хваща го за яката и му изкрещява:
  – Да си върнеш думите назад, че ще ти счупя главата!
  Танев уплашен се извинява:
  – Извинявай, не знаех, че си от Овчарова….
  Здравеняка:
  – Не съм бе, ти да не си луд … лайнар съм.

  Reply
 76. Дианке, Цветков беше този, който внесе предложение в общинския съвет съветниците да получават 20 лв. за месечно заседание, а не по 200 лв. както е сега. Единствен той гласува ” ЗА” намаляване на този ненужен разход. Всички други решиха да си взимат паричките и гласуваха ” ПРОТИВ”. Ако някой не вярва може да отиде до общината и да провери, че това е така. Овчаровааа, Овчарова, вече си смучеш от пръстите за да измислиш нещо. Ама давай де, така се забавляваме повече ние културтрегерите 🙂

  Reply
  • Никой не може да каже лоша дума за Стефан Цветков. Затова злословят по негов адрес. Когато той си е купил СТАРОТО училище в Хухла не е бил в общинския съвет. СТАРОТО училище в Хухла е една къщичка. Всеки може да си я позволи. Но школата на БКП/БСП си казва думата. Знаят как да клеветят. Вълка козината си мени, но нрава си не. Цялата свита Танев, Маркови, Овчарова, Коларова и Хаджиев дружно се борят срещу Ивайловград.

   Reply
 77. Дианке, Цветков беше този, който внесе предложение в общинския съвет съветниците да получават 20 лв. за месечно заседание, а не по 200 лв. както е сега. Единствен той гласува ” ЗА” намаляване на този ненужен разход. Всички други решиха да си взимат паричките и гласуваха ” ПРОТИВ”. Ако някой не вярва може да отиде до общината и да провери, че това е така. Овчаровааа, Овчарова, вече си смучеш от пръстите за да измислиш нещо. Ама давай де, така се забавляваме повече ние културтрегерите 🙂

  Reply
 78. Не разбирам едно, искате ли промяна или искате да бъдете като предишните?От това печели само един човек .Мислите ли ,че Диана Овчарова е толкова дребнава и ще почне да пише по форуми .Аз знам ,че ако иска да изрази мнение няма да се крие зад различни имена .БСП се много добри в манипулациите и въпреки че съм малък ми намирисва на създаване на интрига между Цветков и Овчарова , а това значи сигурен 4 мандат за кмета.Тук е много лесно да се манипулират хората и да се пускат публикации от името на някой .Не знам но като чета горните коментари ми изглежда че всичко е една игра от която ще спечели кмета .Хората ще намразят и Цветко и Овчарова и Танев ще си спечели . Двамата са светни и има какво да променят в този град. Седнете на една маса и се разберете , защото с всеки изминал ден , по един млад човек напуска този град . Ако искате това продължавайте в същият дух и вярвайте на всичко написано .
  На мен ми е ясно ,че от страна на това управление няма какво да спечели градът , но едно разделяне ще доведе 4 мандат за сегашните управляващи . Слезте от земята и не подценявайте хората на Танев ,силни са и са добри интриганти . Всичко зависи от вас , както и ние младите зависим от вас . 4-мандати е равен на Ивайловград без младо население .

  Reply
  • Защитник на Овчарова я я питай защо оставя Кафадара да се разпорежда в читалището . Питай я защо е дружка с Хаджиев и защо той и плаща кампанията . Човека дето никой не го обича в Ивайловград . Питай я какво прави Данчо фотографа който е измамил половин България в читалището Защо е постоянно там и спи там и ползва собствеността на читалището като бащиния . Питай я ако спечели дали ще слуша младите или Кафадара и Хаджиев дето и дават в момента . Овчарова прави мили очи на всички преди изборите и лъже младите че им пука за тях но ще видиш след изборите какво ще се случи . Защо я гонят адвокати и съдии за читалището защото всичко е свършила като хората и е платила или защото не го е направила

   Reply
  • Ти май си от тези дет Овчарова ги събира и ги надъхва че ще я е грижа за града ама ми каци как 12 години като секретар на община Ивайловград нищо не направи за младите и сега се сеща

   Reply
   • Съгласен съм с теб ” гражданин “. Ако мога само да допълня, ще кажа, че хората, които застават зад Овчарова са най- върлите привърженици на БСП ( Хаджиев, Будинка Коларова и Кафадара ). Това не са хора от ГЕРБ, това са си БСП- ари, и ако искате пак те да колят и бесят в нашата малка общиничка значи се обричате на същите мъки, които търпяхте досега. Затова специално аз и всички мои приятели си казахме, че няма да пускаме празна бюлетина, а ще гласуваме за Цветков. Той спечели доверието ни и бихме искали такъв човек да ни води напред. Подкрепяме го безпрекословно! НАПРЕД ЗА ПОБЕДА !!!!!!!!!!!!!!!!

    Reply
    • Диана,не слушай няколкото хълцащи магарета- злоба, омраза и низки страсти!Във всяко едно общество съществува лумпенизация.Смея да твърдя, че в Ивайловград елементите на тази категория, са единични случаи!
     Здравомислещите, интелигентните и отрудени хора те разбират и подкрепят напълно!
     ВЯРВАМЕ В ОВЧАРОВА И ГЕРБ И В ПОБЕДАТА ОЩЕ НА ПЪРВИ ТУР!!!!!!!!!!!!!!!!

     Reply
     • ГЕРБ-ИВАЙЛОВГРАД, ти имаш ли нещо в главата освен бръмбари?Овчарова и ГЕРБ какво общо имат.Овчарова 3 мандата се облагодетелства с БСП и сега когато ГЕРБ са на власт и са път да вземат победата в Ивайловград веднага мина от тях.Какви злоба и омраза когато овчарова е на път да продаде Ивайловград на Кафадара и компания.но той има да плаща хотел трябва да му се помага затова овчарова ще помогне както той и златил и дават сега пари за кампанията.какво общо има овчарова с Кафадара ясно е че има с будинка и с златил защото са крали 3 мандата заедно.общото е кафадара краде 3 мандата с нея и с кмета и сега вижда че танев го мразят хората и е с овчарова защото иска още да краде. отречи го ако не вярно и ако овчарова не е кафадара на който е обещала тлъсти търгове ако спечели.

 79. Браво Тонке!!!!!!!!Точно така е ,както си писала .И сега ще избираме от трите злини най малката .Тоя дето ще краде най малко .След четири години ,когато аз стана кмет няма да дам на никого да краде .Самият аз ще крада по малко та да има за следващите ми четири мандата .Всичко трябва да се прави с мярка ..

  Reply
  • От така сложно конструираната ти пледоария във всяко отношение-граматично,лексикално и пр., показваш висш пилотаж на владеене на словесна еквилибристика!!! Благодаря ти за признанието, че ГЕРБ е на път да спечели изборите в Ивайловград!!!

   Reply
   • Да си припомним някои от забравените неща забравените.
    Кой написа листата на ГЕРБ в Ивайловград ?
    Е отговорете си сами след прочита на следното :
    Б.Димитров e предложил лично на Борисов за зам.председател на ДА “Архиви” – това е Даниел Златилов Хаджиев, който е спонсор по издаването на много книги на настоящия министър БД. Конфликт на интереси? Даниел Златилов не е успял да завърши Пожарникарското през 1996, но има диплома от УНСС ???, която е спорна. Дълго време е работил за руския, вече BG гражданин, Ованес Мелик Пашаев, но този факт е скрит /от 1993 до 1999 е служител на Лирекс ООД и “Джоукър София” ООД пряко свързани с далаверите около Фериботен комплекс Оряхово-Бекет за които има подробни публикации и разследвания на в-к Капитал и в-к Сега/ в публикуваната му автобиография. Хаджиев е представител на руския бизнесмен Валерий Чьорни и фирмата Авиатренд за България по време на югоембаргото. Статията The business with death and the yugoembargo на Асоциацията на разследващите журналисти описва дейността на Даниел Хаджиев. Има ли отново конфликт на интереси и несъвместимост? В каква държава живеем, когато за пост на висш държавен служител се предлага човек,който крие факти от автобиографията си,човек със спорни възможности за управление на финанси и недвижима собственост на държавата? Все пак ДА Архиви е държавна и на всички българи! Вижте какво пише в-к “Култура” в статията си “Полупрощално”, бр.45, 6 декември 2002. ” – ‘Редом до Божидар Димитров и някой си Даниел Хаджиев – млад “бизнесмен”, който, твърди се, плащал разкопките на историка Димитров по морските брегове. Каква щедрост само! Но дали е безкористна?!” Ако се поразровите в Интернет ще намерите още любопитни неща за бизнесмена от Ивайловград Даниел Златилов Хаджиев!!!
    По материали от Бългаските медии и печат.
    За какво ли се бори този скромен човек ???
    Аз съм прост и незнам : ))))))
    Аре Чао на всички за сега.

    Reply
  • Неинформирания, изобщо недей да се гласиш за кмет. ! Следващите избори са мои !

   Програмата ми е трепач – влак до Ив-град и скромно пристанище в покрайнините , на което ще могат да акустират танкери.
   ( признавам изплагиатствах я от незабравимата другарка Клара Маринова)

   Думата крадене ще я забраня и заменя с “да правим бизнес за благото на хората” – хем има соц . звучене, нем намирисва на капитализъм….

   😀

   Reply
 80. Естествено,че Гомнянка ще е плавателна. Къде мислите ще е пристанището на танкерите ?!?! 😎

  Reply
  • БЪДЕЩИ КМЕТЕ ,Имаш моята пълна подкрепа . Господ да ти дава здраве и дълъг живот, за да осъществиш намеренията си .Ти си светлина в тунела .Ти блестиш като брилянти в мрака на Ивайловград..Програмата ти наистина е трепач ,радост за сърцето ми и докара сърбеж на ръцете ми.Ти си моята мечта -Да стана кмет след тебе ,а не след Стефан Танев.

   Reply
 81. Имам предложение към admin. Ако той има достоверната информация за броя и наименованието на листите, заедно с подредбата (поименно) на кандидатите за общински съветници, нека я помести в сайта.

  p.s. По-рядко имам възможност да чета коментарите, но ми прави впечатление, че доста вече са безинтересни, повтарящи се и изчерпани откъм смислово съдържание.

  Reply
  • ОБЩИНСКИ СЪВЕТНИЦИ
   Политически партии и
   коалиции на политически партии
   1. Политическа партия “АТАКА”

   Димитър Стоянов Бакалов
   Роза Иванова Янакиева
   Васил Илиев Салапатов
   2. Политическа партия “ДВИЖЕНИЕ ЗА ПРАВА И СВОБОДИ”

   Мехмед Мюмюн Хасан
   Цанко Асенов Дюлев
   Любомир Вълчев Янев
   Махмуд Расим Расим
   Шюкрие Реджеб Исмаил
   Галина Огнянова Кюпекчиева
   Хълми Ахмед Шентюрк
   Мехмедали Бекир Садула
   Здравко Христов Ангелов
   Шериф Хасан Ахмед
   Юсеин Емин Юсеин
   Разван Шевкет Ахмед
   3. Политическа партия “ДРОМ”-“ДВИЖЕНИЕ ЗА РАВНОПРАВЕН ОБЩЕСТВЕН МОДЕЛ”

   Серхание Расим Расим
   Сабри Хасанов Баратлиев
   Емине Хасанова Баратлиева
   4. Коалиция “За Ивайловград”:
   “ГЕРБ”, “СЪЮЗ НА ДЕМОКРАТИЧНИТЕ СИЛИ”, “ЗЕМЕДЕЛСКИ НАРОДЕН СЪЮЗ”, “ВМРО – БЪЛГАРСКО НАЦИОНАЛНО ДВИЖЕНИЕ” , “ДЕМОКРАТИ ЗА СИЛНА БЪЛГАРИЯ”

   Стефан Цветков Ставрев
   Иван Сотиров Хаджитенев
   Георги Иванов Карачомаков
   Ирина Димитрова Андонова
   Стефан Михайлов Тонев
   Иван Димитров Боботилов
   Александра Тодорова Хорозова
   София Мирчева Костова
   Кръстю Борисов Делииванов
   Мария Чанкова Кастрева
   Зекирия Хасан Емин
   Алина Ясенова Татарова
   5. Политическа партия “НОВОТО ВРЕМЕ”

   Илия Николов Такшаров
   Елисавета Василева Палова
   Валентин Андонов Костадинов
   Христо Росенов Дименчев
   Христо Димитров Топалов
   6. Политическа партия “НАЦИОНАЛНО ДВИЖЕНИЕ СИМЕОН ВТОРИ”

   Петър Димитров Чанков
   Тони Василев Караколев
   Величка Иванова Попова-Козарева
   7. Коалиция “Общинска левица”:
   “БЪЛГАРСКА СОЦИАЛИСТИЧЕСКА ПАРТИЯ”, “БЪЛГАРСКА СОЦИАЛДЕМОКРАЦИЯ”, “ЗЕМЕДЕЛСКИ СЪЮЗ “АЛЕКСАНДЪР СТАМБОЛИЙСКИ”, “ПОЛИТИЧЕСКИ КЛУБ “ТРАКИЯ”, “ОБЕДИНЕН БЛОК НА ТРУДА”

   Стефан Иванов Танев
   Диана Димитрова Овчарова
   Георги Димитров Марков
   Златил Димитров Хаджиев
   Стефка Костадинова Тамахкярова
   Красимир Атанасов Кръстев
   Димитър Иванов Кискинов
   Янчо Дамянов Лимончев
   Цветан Асенов Митков
   Кера Страхилова Ванкова
   Крум Николов Яков
   Христо Димитров Бахчеванов
   Димитър Вълчев Райков

   Reply
   • Това е да си припомните старите листи .Новите нека ги публикува админа .

    Reply
    • Цветков,Да не сте объркали и разменили предизборните платформи с Кондака?
     Какви са тези десни социални смехории?Та това е несериозно и нереално!
     Какви са тези “подвижни аптеки” ?
     А “подвижните рецепти ” ти ли ще ги пишеш?
     Ти за законотворец ли се кандидатираш ?
     Това е подвижен цирк !!! Пък и клоуни около теб достатъчно…

     Reply
     • Е нямам реплика на тоя коментар .С наближаването на изборите взехте да пишете добре .Като мене .

 82. Е не вярвах, че има по- тъп човек от “неинформирания” ама явно има хахахахха! Абе “депутат” ти трябвада си от ДПС бе хахахаха. Пишем си ние тука смехорийки във форума, а някои хора искат да помогнат на Ивайливград. Ах колко е лошо това хахахахахахаха Бях решил да не гласувам ама сега ще гласувам за Цветков, щото виждам че сте се понаплашили хахаха Така като гледам и всичките ми познати ще гласуват за него, а това е показателно, че човека е спечелил доверието им. Ама вие си пишете тъпотийките, ще ви чакам, че и без тва ми е скука. хахахаххахахаха

  Reply
  • Ти да не се засегна?Да не се припозна в някой от клоуните?
   Аз не съм казал,че те са лоши хора.
   Смехът е здраве!
   Благодаря!!!

   Reply
  • АНТИ – КОМО , ако всички пишеха тъпотии като твоите ,наистина тук щеше да е скучно .И тогава трябваше и ние да се смеем безпричинно като тебе. И да те питам: Това КОМО във името ти откъде идва ? От КОМОНИЗЪМ ли ?

   Reply
 83. В този форум всеки плюе всекиго, аз съм антикомунист, всеки говори за нещо ново не виждано до сега, не виждам обаче къде са младите хора в тази цялата работа, има по някой млад Ивайловградчанин в листите за общински съветници, ама те са на такива места, дето само фигурират като бройка. Класацията пак се води от обичайните заподозрени. Защо няма фигури на по 25-35 години в челото на листите. А да младите са редници или пешки в средата на големите фигури, сложени колкото да изпълнят шахматната дъска. Харесвам Дияна но ще се зарадвам, Цветков да я бие, най вече заради листата и от к…….и, които не ми допадат, дори ми става смешно, като ги гледам зейнали от витрини на магазини и залепени къде ли не. За Танев няма да говорим, за мен той е бита карта на тези избори, ….. а знае ли човек…!!! да пази господ. И ако все пак се стигне до там на балотажа, разбира се ще изберем малко по-нечервеното зло!!! Айде този път кмета да не е “чисточервен”.

  Reply
  • Като си антикомунист , що не ходиш в Куба и Китай да се бориш с комунизма . То иначе е най лесно да си анти на приказки .Дето казва поета : Патриот е душа дава ,за наука за свобода ,но не свойта душа братя ,а душата на народа .

   Reply
  • Синьо ще е като изберете мене .Във вените ми не тече кръв ,а синя течност както при боговете .

   Reply
 84. Виждам ,че вашите плакати са повече от хората в Ивайловград. Виждам ,че те стоят по магазини (без да споменавам имена)на хора близки до г-н Танев. На места има плакати само на вас и Танев , а други няма ! Това ме кара да мисля,че заставате рамо до рамо. След като чета и за близките ви отношение имам въпрос !
  Няма къде да задам въпрос към Цветков затова ще го направя тук , дано го видите.
  Г-н Цветков , вие сте съвестен човек , но попадате в игри . Хората не искат Танев , но Танев иска да има влас и това мина през вас .
  Бихте ли дали дума тук ,че ако станете кмет и има и най-малкият сигнал за лобиране от ваша страна за интересите на Танев или близки до него , ако има такъв вариант бихте се отказали от мандата си ? Или за вас управлението му е правилно и няма какво да се
  притеснявате от близките си отношения. Това е много важен въпрос на фона на това ,че сегашния кмет почти сигурно няма да има нов мандат, но ще иска да има власт , а там където може да му се получи това е чрез вас !
  Ще се радвам да получа отговор !

  Reply
  • Вече на целият град стана ясно, че Стефан Цветков е инструмента на Танев да умаломощи единствената реална опасност – Диана Овчарова и ГЕРБ!!!

   Reply
   • Ти ли си целият град? Недей ни натрапвай мечтите си , ако имаш лично мнение – изрази го !

    Reply
   • И как ще стане тая работа ,Стефан Цветков да омаломощи Диана ?Най много да я подгрее и после Танев ще види повече зор .

    Reply
 85. Наистина сте големи подлеци бе Златиле и Овчарова! Ако не ви стана ясно, нека ви го разясня аз: Единствен Цветков е този, който нито е имал и нито ще има взимане- даване с комунистите, най- малко с Летния! Пишете глупости по форумите, ама не ви стиска да водите честна кампания. Който има съмнения нека отива на срещите на Цветков и се увери, че това е кандидата, който единствен се бори с корупционните практики на комунистическите протежета Хаджиев, Овчарова, Танев и др. И не бъдете срамежливи а отивайте на срещите, които Цветков провежда с хората , ако имате въпроси, не се крийте зад фалшиви имена във форума, а застанете очи в очи и говорете открито с него. Сигурен съм, че ще ви отговори.

  Reply
 86. Ето, как да гласувам за Овчарова, като зад нея стоят толкова мръсни хора , като Хаджиев , Кафадара , баба Буда и компания. Харесвам те бе Дианке, ама поне не говори такива глупости. Все пак ти си била в лоното на БСП, тис и обградена от най- върлите комуняги, ти си тази, която си близка с Танев, а продължаваш да въртиш плочата все от едната страна. И не се учудвай, че хората те гледат на криво, с каквито се събереш , такъв ставаш.

  Не че съм адвокат на Цветков, но голата истина е, че единствен той ще помете сганта на комунстическите псета в Ивайловград.
  Ако Диана я е страх да води честна борба, то нека продължава да плаща на жалките си драскачи да пишат глупости. Само не забравяйте, че ние ивайловградчани още имаме очи и виждаме какви ги вършите.За това няма да гласуваме за вас!

  Reply
  • За първи път виждам в Ивайловград кампания изградена с позитивни
   и градивни послания!Няма негативизъм,омраза,комплекси!
   Има желание и енергия за работа,подплатена с компетентност и
   разбиране на проблемите в града ни и конкретни мерки за решението им!
   Поздравления ГЕРБ!
   Успех г-жо ОВЧАРОВА!

   Reply
   • Позитивни ли!!!!!!!!!!!!?????????? Ако със стари курви направиш нов бардак, може да си позитивен само на СПИН.

    Reply
 87. Защо всички скачате като ухапани когато има неудобни въпроси ?
  Каквото повикало такова се обадело . Ако имаше къде да си задам въпроса нямаше да пиша от анонимен профил .
  Аз също мога да твърдя ,че ви се плаща всички в купом да плюете !
  Аз също мога да напиша много за вашите “чисти ” кандидати и тези зад тях , и то
  подкупено с документи , с часове и дати ! А не като вас “една баба ми каза” , дайте да я оплюя.
  Не защитавам Диана за всичко ,не съм съгласен с Ханджиев и мястото му там , но в коя листа няма такива ?
  Въпроса е друг ! Кой ще е кмета и какво може да направи .А знаете ,че Диана ще направи много и веднъж ако стане кмет Ивайловград ще я иска пак и пак ! Страх ви е и затова всички я плюете ! Защо никой от вас не каза нещо хубаво за нея ! За вас е дявол изглежда !
  Въпроса ми беше към г-н Цветков ! Това според мен трябва да се знае преди изборите !
  Тези които тук подкрепят пък Танев моля , напишете си имената , защо ви е срам . В на Диана групата в
  фейсбук хората са застанали с имената си въпреки знаят ,че ще имат проблеми !
  Така както се управлява общината анонимно , тихо ,
  мълком , така се пише и тува в форума. Знаете ,че агитирате за човек довел Ивайловград до това състояние и ви е срам да си напишете имената .
  Защо не кажете нещо за тези с Кондака които подкрепят Танев а ? Събрани с кол и въже 1

  Reply
  • Хората пишат анонимно ,защото самите избори са анонимни .Когато изборът е таен и анонимен той е най демократичен .Ако изборите бяха явни ,щяха да ходят по къщите да питат кой за кого ще гласува и нямаше да се харчат толкоз пари за организация на изборите . А за Кондака и другите събрани от кол и въже кажи ти де !.Що си траеш ?

   Reply
 88. Въпрос към г-н Цветков , Нямам отговор на въпроса !
  Тъй , като Стефан Цветков , няма намерение да отговаря на анонимни запитвания , още по малко на провокативни такива
  и би предпочел да му го зададеш лично , направи си труда , излез надвечер из Ивайловград и задължително ще го срещнеш .
  Ще го срещнеш сред хората – там където е бил винаги !
  Относно плакатите , ако разбира се те задоволи моят отговор тук , ако ли не и мен можеш да видиш и намериш !
  Плакатите съм ги слагал аз , всички до един !
  Това г-не / жо / е състезание и всеки един трябва да излезе с лицето си , за да бъде претеглен от избирателя .
  Тъй като , за такива едни избори е най добре , всички наши съграждани да се запознаят с кандидатите и листите ,
  не виждам причина някой магазин , кръчма , кафене , дискотека , ресторант , хотел или , каквото още се сетиш ,
  да не позволи да се залепят нагледни агитационни материали независимо от пристрастията на всеки един !
  И ако определяш Стефан Цветков за близък с Танев , какво мислиш за мен , за Тонев , за Милена , за Елена и всички тези 2000 души
  , които гласуваха против Танев преди 4 години .
  Знам и за кого ще лобира Стефан Цветков – единствено за Ивайловград !
  Борислав Бояджиев
  п.с. наистина намери ме , за да ти покажа , къде да залепиш плакат и на твоят фаворит

  Reply
  • Разбира се ! По магазини , кръчми , кафенета , дискотеки , ресторанти, хотели и където още се сетиш плакати трябва да се лепят . Нека хората ги видят кандидатите ,щом не ги познават. То на един плакат ,освен мутрата на кандидата , девиза му и номера на бюлетината ,друго не може да се види.

   Reply
 89. Здравейте искам да ви задам няколко въпроса , тъй като няма друг начин за това , при положение ,че от 5 години не съм в Ивайловград ,но ме интересува този град !
  Искам да разбера конкретни неща !
  Смятате ли ,че единствено добротата на г-н Цветков е достатъчна за да управлява Община Ивайловград ?(тук ще си позволя да изразя мнение:Според мен това е в негова вреда.Лесно ще бъде
  манипулиран и това ще бъде в минус за община Ивайловград !
  Какво не харесвате в досегашното управление ?
  Как мислите да привлечете инвеститори?
  Как виждате Ивайловград , в какво е неговото бъдеще ?
  Как ще върнете младите хора обратно ?
  Ще залагате ли на нови хора в Общината или ще работите със старите ?
  Имате ли човек който е на “ТИ” с
  евро проекти ,защото положението е плачевно ? (на последно място сме сред всички Общини по европроекти)

  Reply
 90. Това което виждаме като план за развитие на Ивайловград е повече от пополистично .

  1. Каква е тази подвижна общинска аптека. Искате да кажете ,че ще се продават
  лекарства по селата на по-ниски цени. Това означава ,че всеки ще ходи до там да си купува лекарства. Как ще намаля-те цените които определя пазарното търсене ?
  Това е грубо нарушение на пазарната конкуренция !

  2. Ще се
  обособят и узаконят съществуващите зони за отдих . Искате да кажете ,че ще узаконите нещо незаконно ?
  Аз искам да си правя хотел в вашият двор , ще ми го
  узаконите ли и него ?

  От сега да почвам да строя заведения и хотели по-язовира ако ще
  узаконявате незаконните неща !
  Затова има закони в тази държава да се спазват.
  Прави сте ,че трябва да има такова място, но не и да се
  узаконява нещо незаконно !

  3.Ще
  осигуря социална кухня на всички пенсионер в Общината -другата глупост !
  Начинът да станеш кмет не е ,каквото е актуално в момента да кажеш ,че ще го направиш !
  Липсва ясна представа за управлението на Ивайловград и този план е меко
  казано пополистнки!
  Ако беше лесно до сега г-н Танев щеше да го направи ,много преди вие да се сетите за тези неща и да ги препишете !

  Не разбираме кой е кандидат кмета от тази коалиция. Платформата е написана от Цветков а отговорите ги давал човек представляващ самата коалиция. В крайна сметка г-н Цветков за красота ли сте го сложили . Как ще взима решения или вие ще му казвате пак какво да прави ! Ако няма интернет да си прекара в 21 век сме . А и от срещети разбирам ,че е като тук . Вие говорите повече от него .
  На светлинни години е от сегашният кмет !

  Reply
  • Слаби са .Не знаят .Не могат .Никога не са управлявали ,за да се сблъскат с проблемите .Не четат и законите ,та ако случайно дойдат на власт да са подготвени .Програмата им е смешна .Подходили са много несериозно към изборите .Поне да бяха платили на Будинка да им напише предиборната платформа.

   Reply
   • -Г-н Цветков, с подобни популистки предизборни обръщения се работеше в България през 90-те години на ХХ век( пр. Жорж Ганчев).
    Вече сме 2011 г. и живеем в страна член на ЕС. Има закони, правила, норми,директиви от една страна и казуси,проблеми, програми и мерки от друга.Обръщението на дипляните Ви ме обижда като отношение и жител на Ивайловград!

    Reply
    • В този ред на мисли , имам няколко предложения за Вас !
     1-Безплатна закуска , обяд и вечеря на всички жители на Община Ивайловград !
     2-Всеки които има постройка , барка, дори и колче забито на определена земя , моментално става негово .Това ще става с закон !
     3-Работа за всички, с закон ще бъде прието решение да няма безработни в Община Ивайловград !

     A това е просто трепач “Не обещаваме чудеса ,но можем да спрем кражбите и всичко да се случва пред Вас на светло ”
     Я кажете за какви кражби знаете, това си е чиста клевета, без доказателства да пишете такива неща !

     Reply
     • Това, че ще спрете кражбите е добре . Това ,че всичко което се случва ще става на светло също е добре .Само не разбрах ние ли ще светим .Дето се казва “да не си му светил “.За да няма клевети после де .

     • Я да ни кажеш как г-н Танев си купува всеки мандат по един апартамент с кметската си заплата , плюс една солидна инвестиция в соларната му централа ?

      Май с една кметска заплата няма как да стане ….Това не е кражба, а по -лошо – корупция.

      За щастие след изборите ,ГЕРБ -Хасково ще се поразрови с местната кочина…

     • Не задавайте въпроси на мене, а на кандидатите .Аз съм никой.Отгоре на това съм и неинформиран.Знам само ,че след изборите ГЕРБ няма да стъпят в Ивайловград.

 91. Сорка, не е за тебе а за по-горния Да допълним плана на коалиция ” ЗА ИВАЙЛОВГРАД ”……а победата на ГЕРБ е неминуема,като победата на комунизЪма…..поне докато кака Будка е на тяхна страна

  Reply
  • Брей , ти ме накара да се замисля. Ами ако на втори тур отидат БСП и ГЕРБ ,тогава трябва да избирам между Танев и на кака Будка дъртата шутка.От двете кое е по малкото зло.

   Reply
   • Ако се стигне дотам , в деня на изборите ще отида за гъби…… даже и в лай**но занимание, като политиката би трябвало да има морал и граници.

    Reply
  • Хахаха ,само ти си в час.Бе не си ли помисли ,че може и да си се объркал .

   Reply
 92. Каква демагогия, каква низост ни предлагат другарите от БСП. Предизборно ни предлагаха дискусия за възможностите за финансиране на малки фирми по европейски проекти с европейски средства. А същият този преди три месеца Стефан Танев ПРОГОНИ по най -позорен начин НАИ-ГОЛЕМИЯ проект за България ,а именно триста и двадесет милиона евро,125 милиона евро за инфа структора. И на 26.09.2011г. Райна Йовчева ни разправяше колко е велик Стефан Танев и колко добрини предстои да направи “новият кмет”.

  Reply
  • Че не разбираш от инфраструктура и проекти е ясно .Обаче и на мене не ми е ясно, как Стефан Танев ще прогони проект ,от който може да сложи милиони в джоба си и то по най законен начин . Всеки проект си има разходна част за ръководителите на проекта и тя може да е доста висока ,обикновено десет процента .Десет процента от 125 милиона са 12 милиона и половина .Тези пари ще се привеждат по банкова сметка и се разпределят между ръководителите на проекта .Не ме убеждавай ,че Стефан Танев се е отказал от тия пари .Просто такъв проект няма кой да даде на Ивайловград .

   Reply
 93. Че си не информиран така е ! Нали знаеш ,че ако знаеше всичко щеше ти да си кмет. За да не бъдеш едно заблудено птиче като в едно както са били всички ще разбираш още неща. Сега си малко по-информиран и за другите избори когато ще ставаш кмет ще знаеш ,че има такива проекти. Дано ти не си като Танев и докараш такъв проект !
  За инфраструктура ама
  хиччччччччччч , ама хиччччччччччччч не ми говори да не ти извадя списъка с проектите и видиш ,че сме на последно място .
  Като е умен Танев и ти си толкова информиран къде са ти проектите
  отворко ? Ох хойкане няма време за тези неща !
  То бива наглост ама
  вашето минава всички граници. На тези избори ще ви отсвирят всички и ще отговаряте за свършеното до сега !
  Ти събирай информация и се готви за другите избори. За сега си доста подготвен а до тогава ще станеш
  перфектния кмет. Имаш моят глас !

  Reply
  • Благодаря за гласа ти .След четири години като стана кмет ,проектите ще са ми приоритет .По онтошение на инфраструктурата -производствена ,транспортна и социална Ивайловград видимо изостана в сравнение с другите общини.След четири години ще бъда не само информиран, но и подготвен.С нов екип от млади хора с европейски виждания .С нова структура на общинската администрация ,която ще настроя към моя стил на работа – промяна и приемственост .Ще използвам всичко положително направено досега ,ще доразвия започнатото ,но ще има и рязка промяна .Но затова след 4 години .

   Reply
 94. Е ти си като слънце в тунел. От кога искам да чуя такива неща. Сега ще гледаш как се правят проекти от новият кмет,който вече 100 процента няма да е Танев , и за следващите избори си готов да изпълниш обещанията си ! Така де все от някъде трябва да се учим !
  Аз обаче едно нещо не разбирам ,като лекар причини смърт по непредпазливост му се търси отговорност .
  А кмет който гони 300 милиона , какво трябва да му се случи ?
  Според мен трябва да има снимка на входа на общината и да пише “Забранено влизането на това лице ” , а той кмет иска да ми става пак !

  Reply
 95. Ей,тези хорица колко са заблудени!Добре,че админа е в час и от време на време с мярка контролира дискусията.Всеки си ги говори едни и се прави на компетентен,УЖАССССССССССССССС!Как няма кой да разбере ,че сега настъпва новото време за Ивайловград!Никой няма вече да гласува за Танев,защото го видяхме колко струва,а и хората които му събираха гласовете,вече не са с него!Овчарова е най-долната кандидатура,защото до вчера беше с кмета от ляво,днес е от дясно и ще прави промени,а преди това сляпа ли беше,че не мога да се сетя!И тъй като никой не ги иска вече тези ЧЕРВЕНИ БОКЛУЦИ,кмет ще е Стефан Цветков!Така че на всички комунисти пожелавам успех,ама не на изборите,защото те отдавна ги загубиха,ами със здравето,понеже психически няма да издържат.И вижте там по аптеките купете си от сега,че после няма да има.С голямо удоволствие ще се наслаждавам на вашето скорошно потъване в нищото.

  Reply
  • С най добри чувства пожелавам успех на Стефан Цветков на изборите. Макар ,че успех се постига не с пожелания ,а с други неща ,които на него му липсват.На първо място трябва да си червен боклук от БСП ,а не червен боклук от ГЕРБ.На второ място трябва да се казваш Стефан Танев.И на трето място другите кандидати за кметския стол да са точно тези смешници в момента .

   Reply
   • И дано издържиш психически следващите четири години със кмет Стефан Танев ,че и лекарствата по аптеките ще са свършили.

    Reply
    • Ти май си последният дето вЕрва ,че Танев пак ще е кмет…е няма да е той.

     Стига му толкова -оправи си родата със апартаменти, осигури си слънчев бизнес……….за града ако беше направил това ,което за семейството си щеше да е златен

     Reply
     • Той ще е .Но ти бъди рахат.След четири години ще го сменя.

   • Неинформирания,не знам кой си,но Стефан Цветков не е боклук,а е един доста образован човек,който си има хабер от много неща!Той има всичко необходимо,което е нужно,за да дадем вота си за него!Той в момента е най-подходящ!Виж сега аз психически ще издържа,щом до сега търпях подлизурковците,ама не на мен ще ми трябват хапчета,а на тези,които си мислят,че ще спечелят!

    Reply
    • Защо го казваш на мене . Никога не съм твърдял, че Цветков е боклук. Не съм си го и помислял даже .Думата боклук я ползвам единствено в съчетание със червен .А както ни е известно Стефан Цветков не е червен.

     Reply
     • В Ивайловград сега червеният боклук е в ГЕРБ. Начело с една увехтяла пръдня от тъмното минало .Сетите ли се коя е – черпя!!!

     • И точно за това,че никога не е бил червен новият кмет ще е Стефан Цветков.

 96. увехтялата пръдня е госпожа коларова но ти бъркаш защото тя е повече от увехтяла пръдня. тя е огромно всеопръскващо разстройство след нов щам на септемврийски грип

  Reply
 97. На предстоящите кметски избори ще бъде даден ПРОТЕСТЕН ВОТ и той ще бъде в полза на Стефан Цветков ! Защото на всички им омръзна от червени стари муцуни , чиито идеал е пълната гуша и поради това сменят партии като дамски стринги (прашки).
  Всички , които не са зомбирани в червено ще гласуват за него !

  Reply
 98. Не познавам сегашния кмет, нито който и да е от другите кандидати, с изключение на г-н Стефан Цветков ! Живея в Северна България и за съжаление съм далече от проблемите на Вашия град, в който съм идвал един единствен път, но съм останал с добри впечатления и за града и за хората, които живеят в него. С г-н Цветков се познавам служебно и още първите ми впечатления от него бяха, че е рядко интелигентен и образован човек. Впоследствие тези впечатления се потвърдиха. Не мога да кажа дали е добър или лош, честен или не, червен или син и т.н, не го познавам толкова добре, но със сигурност е много ерудиран човек, който знае какво и как трябва да се промени. Навярно и останалите Ви кандидати за кметове са достойни хора, незнам, но определено Стефан Цветков би бил един достоен кмет на Ивайловград. Пожелавам му успех !

  Reply

Leave a Comment

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.