Офроуд през Ивайловград

офроуд в ивайловград, ивайловград, офроудДнес през Ивайловград преминаха участниците в една от най-големите офроуд надпревари на Балканите. Минаха и заминаха.

Любителите на карането на мощни автомобили, мотоциклети и ATV-та, профучаха през Ивайловград в посока язовира и село Ламбух. Много ивайловградчани бяха останали с впечатлението, че днес те ще наблюдават шоу подобно на това, което се проведе преди няколко години близо до вила Армира. Това обаче не се случи, а участниците в офроуд мероприятието просто преминаха през Ивайловград.

Преминавайки, много малко от самите офроуд почитатели въобще спряха в града. Това беше основно за да заредят гориво за своите машини или в следствие на проблеми. Помощ на един от закъсалите в Ивайловград мотористи оказа председателят на мотоклуб Хуните, който го закара до гумаджийница, където да залепи спуканата на три места гума на мотора.

И така, офроуд маниаците преминаха през Ивайловград. Просто си преминаха! Без дори да намалят! Но е интересно да се отбележи, че тяхното преминаване беше включено в празничната програма за деветосептемврийския събор в града. Яко а? За ивайловградчаните, община Ивайловград организира скоростно профучаване на офроуд машини през града с около 100 км/ч. За гражданите, от администрацията в града обмислят да добавят и други забавления към програмата за 9-ти септември. Някой от тях са есенния прелет на лястовички над града, размотаване на гръцки граждани тръгнали за евтин бензин по улиците на Ивайловград, миграция на полските мишки и др. Както се сами разбирате, т.н. традиционен панаир в Ивайловград не е за изпускане

Повече снимки от: Милен

8 thoughts on “Офроуд през Ивайловград”

 1. Поредният безсмислен PR на общинското ръководство .
  Питах познати и приятели какво ще има , маршрут трасе ала – бала всички вдигаха рамене – питай червените 🙂
  Профучаха като червен вятър ,
  За такваз община и това е артък .
  Айй сик..р другари .
  Go home !!!!

  Reply
 2. Как общината е осигурила преминаването на офроуд машините със 100 километра в час ,не ми е ясно .В Ивайловград няма такава улица.Обаче за прелетните птици и и миграцията на мишките го вярвам.Заради новопостроената фотоволтаична система прелетните птици може и да не се върнат .Затова е добре да им се направи подобаващо изпращане.За сметка на това обаче полските мишки може да мигрират в посока града,за да търсят нова територия на популацията си .Както и гърците ,които не идват само за бензин.

  Reply
  • Това е информация от хора, опитали се да снимат офроудърите в движение, mission impossible… Или поне на нормални скорости на затвора 😆

   Reply
 3. Ся ш’ъ има дрифт състезание на полигона (едно време де тренираха войници) в петък(не знам час). БаФ мама му , покрай избори стават чудеса 🙂 Незнам от кой е организирано, но щяло да има дрифтъри от Хасково… Намирисва ми на някаква предизборна мазилка, но аз лично ще сложа черна точка на организатора/ите ако са кандидати за власт 🙂

  п.п
  Админа ако даде бмв-то може да стана първи в състезанието 😀

  Reply
  • Каква е настилката там? Ако не е добра, ще си почупят колите хората! Тия дето ще дрифтят виждали ли са въобще полигона?
   Ако е от тоя стария асфалт ще им отидат и окачвания и всичко 😆


   Reply
 4. Дочух някакъв час 🙂 18:00(не е много сигурен!), но май нямало да е дрифт а нещо друго 🙂 Който има инфо да го сподели ей! 🙂

  Reply
 5. Off road продължава 🙂
  Улицата на бензиностанцията продължава да е като класическо офроуд трасе 🙂
  След този дъжд на 99% сме в програмата на европейският шампионат 🙂
  Ново оф роуд трасе ще се заформи и по главната чаршия дочувам ?
  Щяло паважа да се пренарежда ?

  Reply
  • Не само улицата на безиностанцията предлага класическо офроуд приключение , но и самата бензиностанция. Тук не само ще ви заредят колата, но ако имате късмет 1може да се порадвате на силни изживявания, неповторими гледки и емоции! А ако си и човек на тръпката може и да се поразходиш гол из центъра на Ивайловград.

   Reply

Leave a Comment

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.