Община Ивайловград започна да харчи пари преди изборите

пари, община ивайловград, ивайловград, харчи, предизборноВсе по-често получавам информация от граждани на Ивайловград, че община Ивайловград е започнала редица ремонти. За последния месец те са може би повече от тези за последните 4 години.

Сигурно много от вас са забелязали ремонтите, които текат из община Ивайловград. Оправят се разни тротоари, по които не минават хора? Ремонтират се разни съборетини за големи суми пари? Сменят се отоплителни инсталации, които са били сменени преди 2-3 години и т.н. Сигурно много от вас, както и аз се питаме защо точно сега? Как така изведнъж се намериха пари да се оправят разни неща из община Ивайловград? Защо точно преди изборите? Има ли смисъл от това? Може ли община Ивайловград да си го позволи? Все важни въпроси, на които няма да получим отговор от това управление! Както на всички останали въпроси, които сме задавали преди това!

Но нищо. Харчете чуждите пари. Раздавайте ги без свян. Но знайте, че дори и сега никой не милее за вас. На никой не му пука и всички ви ненавиждат. Дори и тези, които се наричат ваши приятели. Дори и те са поредните предатели, които таят последна надежда, че ще могат да докопат нещо от кокала. От чуждите пари. Без много труд и усилия. Но нали знаете, това е до време! Ще минат години и всички ще ви мразят, ще ви отминават и няма да има кой да наречете приятел. Тогава ще ви питам, сладки ли са чуждите пари, но не ще ми отговорите!!!

P.S. Хайде сега пуснете още една жалба срещу мен, че пиша това, което мисля…

…Поздрави Иван или каквото си там! Аз поне не се крия като мишка!…

20 thoughts on “Община Ивайловград започна да харчи пари преди изборите”

 1. Митко, пасочи конкретни примери на разхищения. Иначе това което пишеш, ще се окаже кьорфишек.

  Reply
  • Ами не е ли кьорфишек това че сега се прави.Защо сега.
   Остава на главната улица да подменят паветата без канализацията.
   Ха………. Жални сте другари.

   Reply
 2. Примерите и фактите за тоталните и безумни разхищения , ще се посочат от новите хора , които влязат в общината !
  неинформиран и Иван , едно и също лице ли е ?

  Reply
  • Не ,не са едно лице. Лице съм аз , а Иван е гъз. Ако си забелязал Гришо ,обичам да се шегувам .Но никога злобно.А тия неща дето Иван ги заправя за админа и съда , са не само злоба ,но си е простотия.

   Reply
 3. Не знам кой е Иван, но ако е същото лице, което пишеше преди с този псевдоним, ми звучи като някой самозабравил се. Кой е, не знам. Той ако имаше смелост, щеше да каже кой е, но явно няма!

  Reply
  • О шефе , добро утро!!!Доста време те нямаше .Радвам се че се появи .

   Reply
   • Като съм в Ивайловград и не ми остава време да влизам 😆 Пък бях там 2 седмици и почти забравих, че трябва да се връщам в София 😕

    Reply
    • Предизборно харчене на общински средства-с.Белополци.
     ПРОВЕРЕТЕ!Танев се опитва да ги купи с 2торби цимент и керемиди

     Reply
     • Що да се опитва ? Направо си ги е купил .Клара ги купи с капачки , а за цимент и керемиди ,и след четири години пак ще гласуват за Танев.

 4. Браво, Админ,продължавай да ги разобличаваш!Пък и кой ще те съди,та нали България е демократична държава и има свобода на словото и печата,така че всеки е свободен да изказва мнението си по дадени въпроси,каквото и да е то!Аз се радвам,че си един от малкото хора,които се осмеляват да казват истината без да ги е страх!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

  Reply
 5. Админ, аз те виждам, като следващият кмет на Ивайловград, хайде постави си го за цел и съм сигурен че ще успееш, имаш в десетки пъти всичко необходимо което трябва за един НАШ кмет от всички които са били до сега!!!!!!!

  Reply
  • Реалист ,когато се опитваш да убедиш някого трябва да си по убедителен .В никакъв случай не казвай “Аз съм сигурен че ще успееш”. Защото сигурен идва от сигурно .А сигурно е наречие а съмнение .За това бъди по категоричен.Използвай наречия за категоричност .Кажи му например”Вярвам в успеха ти защото той ще е успех и за Ивайловград.”И тогава той ще реши .Стига да се върне в града .Иначе аз съм си тука .

   Reply
 6. Изключително много се дразня, когато някой ме нарича малоунмик и глупак. То само един истински тъпак би повярвал в безкористното активизиране на едно текущо общинско ръководство и то точно преди изборите. И след като нещо такова се случва, то с чиста съвест можем да си признаем, че точно за глупаци ни взимат. И в тоя ред на мисли в съботния ден (точно преди 23) очаквам кебапчета и бира, та белкем „тия” хванат декиш.

  Reply
 7. Българи, читатели на dnes.bg, ДПС е на път да убие всичко в тази страна, искат да правят джамия в град, в който няма турци и други мюсюлмани, даже кмета на града – българин, той е с ДПС заради далаверата с бетона и строежа, от който ще лапне поне половин милион. Само от АТАКА се противопоставят на това, вижте мутрите, които бродят още сега там- 7plus 7 точкъ net

  Reply
 8. ДПС взе решения за изборите . Доган заяви , че Плевнелиев не е техният президент , а за кмет да гласуват по съвест .Стига кмета да е мъж. Остава да гадаем кого от тримата ни мъже ще подкрепят от догановата партия. Ако видим бройката на гласовете на ДПС и ще разберем ,че изборът си е направо предизвестен .През 1995 година ДПС реши изборите в полза на Ангел Петров.Сега ще подкрепят Танев. Що да си развалят рахатлъка ,нали?.Неговият и техният .

  Reply
 9. Направо си е така .ДПС пак ще реши изборите и те ще са в полза на Танев .4 години ДПС и БСП ще са си рахат,той затова вече е сигурен че ще се поздрави с нов мандат Танев

  Reply
  • Не знам кой може, но всички видяха кой не може 😉 Всъщност може. Да направи така, че целият Ивайловград да го мрази, дори и тези, на които пуска по някой троха.

   Reply
 10. Не знам кой какви пари дава и какво прави, но е факт, че ГЕРБ се опитва да наруши етническото спокойствие в общината. Как най-големите комунисти, които преди години режеха шалварите на братята мюсюлмани, сега спонсорират ремонта на джамията в с. Белополци. И всъщност те ли плащат материалите, защото хората от селото също са събирали пари. Вижте в снимките материалите, които гербаджиите са занесли в селото и под зоркия поглед на Д. Овч. са започнали ремонта. Срам другари!
  Ето линкове за снимките :
  http://dox.bg/files/dw?a=a768767621
  http://dox.bg/files/dw?a=e0352018f2
  http://dox.bg/files/dw?a=2ac2b03298
  http://dox.bg/files/dw?a=5a75998ae6

  Reply

Leave a Comment

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.