Ивайловград – град на политици

ивайловград, град на политици, политика, общински съветници, списък, листаСини, зелени, червени, бембени. Всичкото ивайловградчани – политик!

Не знам какво да напиша. По принцип все по нещичко измислям, ама този път наистина изгубих говор и картина. В това състояние изпаднах, след като прегледах списъците с кандидат общинските съветници. И именно, защото не знам какво да ви напиша, най-добре да ви оставя сами да прегледате листите със съветниците.

Приятно забавление!

ГЕРБ
Диана Димитрова Овчарова
Ирина Димитрова Андонова
Димо Георгиев Кючуков
Златил Димитров Хаджиев
Дарина Михайлова Кисьова – Зафирова
Виолета Атанасова Недялкова
Мария Чанкова Кастрева
Елена Иванова Карапейкова
Христо Ангелов Праматаров
Георги Тодоров Катранджиев
Диляна Нешева Бургоджиева
Таня Христова Маркова
Ерол Байрам Гюлер

Местна коалиция “За Ивайловград”
Стефан Цветков Ставрев
Стефан Михайлов Тонев
Милена Димитрова Даулова
Борислав Венелинов Бояджиев
Димитрина Тодорова Тамахкярова
Мария Христова Бекярова
Благой Христов Николов
Николай Кирилов Николов
Таня Георгиева Кьосева
Елена Атанасова Парасарева
Съби Альошев Башев
Вероника Маринова Кондузова
Любен Атанасов Калайджиев

ЕНП
Михаил Асенов Кафадаров
Николай Митков Петров
Светла Емилова Моллова

ВМРО – Българско Национално движение
Александра Тодорова Хорозова
Иван Димитров Боботилов
Димитър Манолов Манолов
Ивана Янева Стефанова
Иванка Георгиева Кинева
Васил Спасов Наумов
Станко Росенов Лилов
Светла Иванова Костова
Ивайло Маринов Пачев
Ангел Асенов Чапаров

Обединение “Достойна България”
Янко Георгиев Кондакчиев
Васил Николов Костадинов
Красимир Атанасов Аргиров
Костадин Тодоров Павлов
Шукри Мехмед Фейзи
Васил Иванов Ангелов
Йордан Петров Йорданов

Местна коалиция “Общинска левица”
Стефан Иванов Танев
Георги Димитров Марков
Красимир Атанасов Кръстев
Димитър Иванов Кискинов
Цвета Михайлова Митрева
Любка Славчева Димитрова
Красимира Иванова Петкова
Тянка Димитрова Пехливанова
Петър Димитров Чанков
Димитър Иванов Налбантов
Димитър Вълчев Райков
Златка Делчева Христова
Пейко Христов Йовов

ПП “Вот – консерватори”
Лиляна Илиева Бакалова
Атанас Иванов Ванков

ОБТ – Български лейбъристи
Янчо Дамянов Лимончев
Георги Христов Георгиев
Димитрина Йорданова Узунова

ДПС
Мехмед Мюмюн Хасан
Асен Янков Хаджиев
Цанко Асенов Дюлев
Адем Касим Мехмед
Галина Огнянова Кюпекчиева
Неджат Исмаил Булун
Мустафа Шевкет Ахмед
Асен Севдалинов Каралиев
Риза Хасан Кадироглу

Атака
Иван Георгиев Митков
Елена Атанасова Карамфилова

Партия на зелените
Благовест Зафиров Арсов
Наско Красимиров Аргиров
Златил Юлиянов Узунов
Божидар Александров Кърцев

Обединена социалдемокрация
Кръстю Борисов Делииванов
Георги Тодоров Кьосев
Гинка Георгиева Русева
Петър Стойчев Чакъров

БЗНС
Димитър Стоев Митрев
Иван Костов Тодоров

РЗС
Веселин Владимиров Марешов
Вене Николов Ангелов
Генко Йорданов Кръстев

43 thoughts on “Ивайловград – град на политици”

  • Така като чета другари КОМУНИСТИ има навсякаде с малки изключения.
   Не че съм против ама не е модерно.Но за нашта Община………….

   Reply
   • Вчера видях Будинка да агитира за ГЕРБ.Такава уста беше отворила ,че и се виждаха сливиците.

    Reply
    • Ми ся ?! Кво става със световната революция, залповете на Аврора, гнилия капитализъм?

     И какво ще правим с Капитала? Може ди ще си варим бурканите с него?

     И пролетариите ще се обединяват ли или те не останаха вече?

     Въпроси , въпроси, а отговори – нет……..

     Наздраве на всички, независимо от пристрастията им към партии и към пиене……….защото както казва Калоянчев -Ракията е над политиката! Ракия е имало преди политиците и ще има и след тях……..

     Reply
     • Преди пиех водка с магнолия , но откак сме в НАТО пия само уиски . В изстудена чаша незамръзнала поставям няколко бучки лед. Върху леда сипвам уиски докато уискито покрие леда.Повдигам чашата срещу прозореца и оставям слънчев лъч да премине през стъклото ,уискито и да докосне леда .Тогава сядам на дивана и отпивам глътка .Слънцето обаче ,което огрява земята и докосва уискито ми ,никого не впечатлява .Съвсем друго е слънчевият лъч ,който се прокрадва през тесният процеп на пещерата .За мене Диана е тоя слънчев лъч .И нека Будинка и Златил се поотдръпнат ,за да не ми закриват слънцето .

 1. И какво, мислите ли че става дума за идеи, за политика или за развитие на града в някаква си посока – нищо подобно. Освен “Много вожд – малко индианец!”, може да се продължи с “Няма вечни приятели и вечни врагове – има вечни интереси!” и още каквото и да си говорим, става дума за пари………….

  Reply
 2. Партийни централи от ляво, центъра и дясно са наредили на своите кандидати категорично да забравят за чашката до вота.
  Повод за заповедта били зачестилите пиянски изпълнения, главно на кандидати по селата и малките общински центрове, пише “Стандарт”.

  Някои от тях превърнали предизборните си събрания в истински Дионисиеви празници, които след изпиването на литри алкохол завършвали с пеене на революционни песни в многогласен хор. За техните поддръжници и застъпници това било добре дошло, тъй като от партийните централи зареждали редовно каси с уиски, водка, ракия и вино и на събранията падало яко пиене.

  Сигналите за пиянските изцепки обаче станали редовни и най-вече от парламентарно представените партии се получи депеша за пълна забрана за алкохол на предизборните събрания, издадоха партийни активисти от Пазарджик.

  Така поне до изборите някои любители на чашката и на кметския пост вече са изпаднали в абстиненция и от техните щабове са принудени да ги тъпчат с хапчета и да ги наливат с айрян и шкембе чорба за закуска.

  От ляво дошли сигнали, че традиционно червените кандидати прекалили с виното. От дясно пък наблегнали на водката и уискито. Хора от центъра посягали често към квалитетна немска бира. На това е сложено край и последните предизборни срещи го доказват – категорични са независими един от друг източници.

  Reply
 3. Как така заклети комунисти станаха ГЕРБАДЖИИ?Тези хора срам нямат,сега като виждат на къде отиват нещата само и само да не останат гладни се тикат от другата страна!Госпожа Коларова до вчера беше със Стефан Танев,а днес най-голямата комунистка става УЛТРА ДЯСНА.Госпожа Овчарова 3 мандата секретар в общината пак от същата партия.Ей, до вчера заедно,днес се карат!Искат пак да се намърдат и пак те да управляват!Питам аз какъв слънчев лъч е Диана Овчарова,господин Неинформиран,3 мандата нищо не се прави,сега говорим за промени.Стига вече простащина!КАК НЕ СЕ НАЯДОXА ТЕЗИ КОМУНИСТИ,КАК?Въртят си задните части там където е по-добре и нямат срам!

  Reply
  • Всичко, което си писал е вярно .Аз даже съм го обобщил отдавна -нов бардак със стари курви.Просто не си ми чел коментарите .И в тоя бардак Диана е слънчев лъч,повярвай в сравнение с Будинка и Златил.

   Reply
  • НАСТЪПВА времето на Ст.Танев,затова се извъртат всички птички ……………….

   Reply
     • Никакъв ЛЪЧ не е Овчарова!Сам казваш нов бардак със стари курви!А за Коларова, така е ,не и е там мястото на тая дърта комунистка!Ами да ти кажа, болшевик-атлантик, тъпанари са и ти си прав,че на всички им е омръзнало от партийни секретари!

     • Комунистите след като дойдоха на власт , дълго време имаха голямо обаяние .Имаше всенароден подем и България се нареди до двадесетте най развити държави в света .Когато СДС взе властта , лидерите му започнаха да се изживяват като партийни секретари и и едва ли вече ще се радват на народната любов. Сега е ред на ГЕРБ да стане омразен и потресен със бившите си партийни и други секретари,достойни за музея на социалистическото изкуство който Бойко откри в края на септември. Крайно време е експонатите на тая ера да си идат на мястото -в музея.

 4. Какво не разбираш? Парица е царица…какво значат някакви си идеи тук? Едно време куманастите се боядисаха от червени в сини, сега е ред да се боядишат в цвета на ГЕРБ……….щото във властта има келипир, както е казал недостижимият идеал на българския политик – Бай ви Ганю.

  Където келипира там и те е новият им девиз………..Пролетариий от вси страни съединявайте се не е актаулно вече.

  По-интересно е дали ГЕРБ са наистина такива тъпугнери, че не виждат ,че нормалните хора им се гади от партийни секретари 3-то поколение, прегърнали поредният победител

  Reply
  • Наистина е вярно!!!
   Настъпва времето на Танев НЕ КАТО КМЕТ!!!
   Но не го мисли,ще си има много ангажименти…с адвокатите си

   Reply
 5. Коларова никъд и по никакъв начин не е нито в листа, нито е член на герб, нито ходи по събрания и не агитира. Това ,че не е с вас ви прави още по слаби и е една сламка за която сте се хванали и даже коалиция за Ивайловград си води агитацията с тези неща. Някой видял ли е Коларова да агитира. Хубаво ще ви го …. ГЕРБ на тези избори ! Един по-един всички ще ви напуснат. Много даже за които не подозирате ще гласуват за ГЕРБ , уж “червени” , а истината е ,че даже и на тях писна от Танев 1

  Reply
  • Коларова е в състава на Общинската избирателна комисия от квотата та ГЕРБ. А там както знаеш затова плащат .Ако и плащаха да ходи по събрания и да агитира щеше да го прави.

   Reply
  • Информирания,май не си чак толкова информиран,след като не знаеш към кои е сега Коларова!?В едно от селата,даже са я направили за смях!Предният ден агитация е правил Танев,на следващият ден там отиват и Герб заедно с Коларова!Един човек става и казва на Коларова да бъде спокойна,че ще гласуват за Танев и че не е нужно да идват по толкова пъти!И тя била възмутена……..От какво,та всички знаем коя е тя,всички знаем къде беше до вчера и сега кои гъзове лиже!И само да ти кажа,че тези,които ще спечелят изборите в Ивайловград,ще бъдат от Коалиция за Ивайловград!А, и на никой не му е потрябвала Коларова!Без нея сме си много добре!И явно си сляп,ако си мислиш,че тази дребна мишчица Будинка не агитира!Толкова си се заблудил.Вече никой ивайловградчанин не иска партийни секретари,а в Герб в Ивайловград станаха прекалено много.Как да гласувам за Овчарова,като тя цели три мандата беше от тези,които нищо не правеха,а само пиеха и ядяха!И сега изведнъж довчерашните заклети червени станаха УЛТРА СИНИ и ще правят промени,и самата Овчарова ще говори за хиляди неща,които трябваше да се направят преди години!Като взе да им пари по дупето,като знаят,че цялата община ще бъде изгонена и никой от тези,които сега са там няма да остане,взеха да се ориентират другаде!Дано повечето ивайловградчани разбират тези неща,за да гласуват за тези,които трябва!Ако ли не,градът ще продължава да замира!

   Reply
    • Колко време ви трябва да разберете, че Танев и Овчарова са едно. Просто на комунистите не им се здава властта затова измислиха тази игра, че са скарани и разделени – и използваха ГЕРБ, за да може заблудените ивайловградчани гласувайки за ГЕРБ отново да си изберат комунист да ги управлява. И така живота продължава вечния си мъдър кръговрат някой непрестанно оцелява…….
     Единствената истина е Стефан Цветков, защото 20год. си е Стефан Цветков.
     А Боботила се превърна в прелетна птичка от кандидат за кмет преди години на СДС сега кандидат за кмет от ВМРО- драбишенска работа.

     Reply
   • хахаххххххххххххахахахахахахахахахахахахахахаххахаааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааа
    Защо дават наркотици по аптеките ?

    Reply
    • Синята коалиция за София – близо 9% подкрепа , сочи изследване на агенция „Медиана”,
     Къде тръгнахте , къде отивате !

     Reply
 6. Политическият мармалад в Ивайловград замириса на _овна 🙂
  Българските лейбъристи – Лимончев де пропуснали да спазят изборният кодекс
  и сега ходят да долепват ” купуването и продаването на гласове е престъпление ”
  вече за втори път след като първият не спазиха изискаването за 10% от площа на агитационият матриал 🙂
  Обединение достойна България на цървеното яре пък не сложили въпросният задължителен надпис на лицевата страна
  на брошурата си . 🙂
  член 134 т.1 (2) Всеки агитационен материал съдържа информация, че купуването и продаването на гласове е престъпление, като информацията заема не по-малко от 10 на сто от лицевата площ на агитационния материал и е разположена в обособено поле. В аудио- и аудио-визуалните материали тази информация се съдържа като недвусмислено и разбираемо послание.
  Върха на неграмотността обикновено е от местото което най малко допускаш .
  С водач на листа директор / все още / на общинско училище и съпруга на кандидат кмет също учителка
  на плакат на ВМРО гордо стои Боботила редом с правописни грешки 🙂
  С нетърпение очакваме други плакати , брошурки и ала-бализми 🙂
  Не е добре че ДПС нямат плакат на местно равнище че Мехмед щеше да е в силата си 🙂 в правописа де 🙂
  Ай честито 🙂

  Reply
 7. Браво Бояджиев , Браво . Така ли си водите агитациите . Не какво можем , а какви са другите . Целия форум сте го изписали с простотии . Били се скарали за пред хората . Те не могат да се гледат ,а ти ги говориш едни лъжи !
  Голяма Коалиция голямо нещо сте ! Айде стига лъжи и простотия . Водете коректна агитация !

  Reply
  • Повратният момент за Ивайловград настъпи!
   България е демократична държава и хората сами избират управниците си! Специално в Ивайловград избори 2011 г. са съдбоносни!.Закъснението е огромно, но все още има шанс за положителна промяна на бъдещето на града ! От вас зависи – гражданите на Ивайловград , да направите първата стъпка към тази промяна!
   Средствата,които ще се отпуснат за програмният период 2013 – 2020 г. ще бъдат в най-висока степен усвоени за подобряване благосъстоянието на общината,ако гласувате доверие на Д. Овчарова! Необходимо е незабавно да се започне работа, при тава от качествен екип с голям капацитет, европейска съпричастност и подкрепа.
   Гласувайте за Д. Овчарова и ГЕРБ, ако искате в града ви да има европейски средства и работни места, ясни правила и ангажименти, сигурност и качествено образование. Всичко останало е популизъм и некомпетентност, мерзост и ниски страсти, лицемерие и страх от по-стойностните, безработица и мизерия. Дайте шанс на младите!!! Мислите ли,че те не го заслужават?!

   Reply
   • Бреййй все едно слушам някой комуняга .Повратен момент ,програмен период ,благосъстояние и т.н. Откъде си ги научил тия велики термини .,дето съм ги слушал до втръсване .

    Reply
    • Аз надушвам стила на как Будка в горното изказване – същият хъс, плам де. Същите лафове от светлото бъдеще дето ни обещаваха и пр. плява….

     Аз бих гласувал за Ст. Цветков. Трябват ни нови лица. Кадрите решават всичко казваха кумунастите навремето и бяха прави….трябват ни нови кадри , а не изкопаеми от времето на соца.

     Reply
   • Качественото образование ще включва ли преписване точно и без грешка или са допустими отклонения от оригинала?

    Reply
   • Герб,не знам кой или коя си,ама тук не е мястото за агитация,другаде промивай мозъци!Ама едва ли вече някой ще повярва,целият град знае истината,но всеки го е страх да я каже на глас,даже пред себе си не може да я признае!Същите тези,които сега вие издигате, ни доведоха до това състояние!За какви промени говорите,за какъв повратен момент,та вие още повече ще ни съсипите.И стига сте хлепали младите граждани в града,като все говорите за тях,използвате ги за какво ли не.Само да ви кажа,че аз съм един от тях и това,което говорите са пълни глупости!Никой не иска и да чуе за вас и грешката ви е,че издигнахте Овчарова за кандидат за кмет!Пришки на устата ми излезнаха!Никой не иска партийни секретари!На младите граждани им писна да гледат как се хранят семействата не заклетите комунисти,как се крадат пари,строи се незаконно!И вие,когато вече е свършено с тях,пак им давате подслон,за да спасят още някоя годинка,че иначе тежко им се пише!Айде стига вече.В ИВАЙЛОВГРАД СЛЕД ИЗБОРИТЕ КОМУНИСТИТЕ НЯМА ДА СА НА ВЛАСТ И ТОГАВА ЖАЛНА ВИ МАЙКА!И колкото и да не ви се вярва,а и да не ви се иска Стефан Цветков ще е новият кмет!

    Reply
 8. на младите които написали бъдеще за казанлък ли да даваме шанс
  млади граждани от иавайловград които преписват като патки
  знаете ли приказката че ако ходи като патка квака като патка и изглежда като патка най вероятно е патка
  млади патки от ивайловград стига сте писали смешки по форумите видя се колко струвате

  Reply
 9. То цяла птицеферма е била 180 патки . В Ивайловград много патки , много нещо .
  Целият град пълен с патки .

  Reply
  • а бе светла много си проста повече от груапата бяха деца които не могат да гласуват и защо групата е няма вече тъпачка

   Reply
 10. Радваме се на голямо присъствие на общинари . Във вашият сайт има един доста добре скрит линк ,но липсва информация за уж публичните търгове. Вътре има над 600 продадени имота на търг,час от тях са стари ,но в почти всички няма никаква информация за човека купил имота , площта и .тн .Може ли да ми предоставите имената на тези призраци купуващи имоти за без пари ? Ето линка за да съм по точен ,там където пише Вариант 2 – Община Ивайловград !

  http://www.google.bg/#sclient=psy-ab&hl=bg&source=hp&q=%D0%BE%D1%82%D1%81%D1%82.%D0%BF%D1%80.%D1%81%D1%82%D1%80.+%D0%BD%D0%B0+%D0%A8%D0%B5%D0%BD%D0%BE%D0%BB+%D0%9C%D0%B5%D1%85%D0%BC%D0%B5%D0%B4+%D0%A5%D0%B0%D0%BB%D0%B8%D0%BB+%D1%81+%D0%B4%D0%BE%D0%B3.+%D0%BE%D1%82+05.03.2010+%D0%B3.+&pbx=1&oq=%D0%BE%D1%82%D1%81%D1%82.%D0%BF%D1%80.%D1%81%D1%82%D1%80.+%D0%BD%D0%B0+%D0%A8%D0%B5%D0%BD%D0%BE%D0%BB+%D0%9C%D0%B5%D1%85%D0%BC%D0%B5%D0%B4+%D0%A5%D0%B0%D0%BB%D0%B8%D0%BB+%D1%81+%D0%B4%D0%BE%D0%B3.+%D0%BE%D1%82+05.03.2010+%D0%B3.+&aq=f&aqi=&aql=1&gs_sm=e&gs_upl=540258l540258l1l541306l1l1l0l0l0l0l356l356l3-1l1l0&bav=on.2,or.r_gc.r_pw.,cf.osb&fp=306d6ab12294dc97&biw=1280&bih=550

  Reply
 11. Каквото си изберем, това ще ни мачка, гази, ще се подиграва с нас, нека новия кмет да спомогне за това поне там където има пенсионери назначени на работа, на тяхно място да бъдат назначени момчета или момичета които да бъдат задържани в Ивайловград, , нека за всяко място за работа да са с предимство младите, под 35 год., да са конкурсите за работа в общината на основата на това какво знаят, не на това на кой са човек. Нека новия кмет да възобнови служителителите си в общината, като им даде да решат един тест за интелигентност и езикова култура, без да им дава отговорите за теста за да покаже колко са умни служителите му, без значение какво е образованието им, който си е умен си е умен. Да не говорят майките на малкото деца възпитаващи се в единствената детска градина в Ивайловград, че директорката на градината е неграмотна ПАТКА, която дори неможе спокойно да проведе разговор с едно дете, родител или настойник и за всичко да прехвърля топката на много по грамотните от нея възпитателки, то добре че са те, че горката е жива умряла, аман от неграмотни началници. ……Това не са всички неграмотници на началнически постове в община Ивайловград.

  Reply
  • Прав си .И ще взема присърце това ,което казваш .В кадровата ми политика признавам, ще имам затруднения.Затова съм готов да изслушам всички предложения.

   Reply

Leave a Comment

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.