Раковски Ивайловград загуби позорно с 16:0

раковски ивайловград, раковски, ивайловградРаковски Ивайловград записа позорна загуба с 16:0 от отбора на Хасково!

Поредното доказателство, че в Ивайловград нищо не върви и за това, че градът се е превърнал в едно село е катастрофалната загуба на отбора на града с 16:0. Подобен унизителен резултат не са записвали в историята си дори и малките села в групите, където играе Раковски Ивайловград. Домакините от Хасково буквално се подиграха с ивайловградчани, като двама от техните футболисти вкараха по общо 5 гола на Раковски!

Сега очаквам да се появят разни защитници на тезата, че Ивайловград процъфтява и да ни обяснят как 16:0 не е лош резултат. Че спорта в Ивайловград не е съсипан и още по-лошо, забравен. Че тая поляна до болницата и над първия басейн в града, всъщност е стадион, дори и по-хубав от Уембли. Че те всъщност милеят за града и за единиците млади хора останали в него. И ще се появят, ама никой няма да им повярва. Защото дори и бабите на по 80 години разбраха, че превърнаха Ивайловград в едно село, от което единственият изход е разкопаният път към Славеево!

14 thoughts on “Раковски Ивайловград загуби позорно с 16:0”

 1. Пълна трагедия. В Ивайловград спорта отдавна е мъртъв. Танев го уби. Преди месец ни обясняваше, че не знаел че отбора и стадиона били толкова зле и щял да даде пари. Три мандата не даде, сега се сети.

  Комаенарът е транлиран от администратор

  Reply
 2. Лошо сме паднали ама светло бъдеще иде 🙂
  Направен е ремонт на съблекалните на стадиона !
  Дограмата е сменена от крумовградска фирма !
  Нищо че има две такива фирми местни 🙁
  Ашколсун на танев § бандюги .

  Reply
  • Правилно са започнали от съблекалнята .Защото освен да се съблекат футболистите ни и да им го начукат друго не могат .

   Reply
   • И другият път като има мач , хич да не излизат на терена .Нека си стоят одупени в съблекалнята .Така няма да станат резил пред очите на всички .Като им вкарат някой друг гол.

    Reply
 3. някой чул ли е имало ли е търг за тоя ремонт и за 20000 лева за съблекалните

  Взето на заседание на Общински съвет гр. Ивайловград, проведено на 16.09.2011 година, Протокол №8.
  Общинският съвет, на основание чл. 21, ал. 1, т. 6 от ЗМСМА

  Ремонт на съблекални –стадион Ивайловград 20 000 19 937

  Reply
  • Ми ако играем с Любимец , които са в челото на класирането в Б група , сигурно ще паднем с 30 на нула.

   Reply
   • любимец е в по горна група и тва е хасково 2. любимец ако хванат раковски ивайловград с резервите ще ги направят сами да си приказват хахахах

    Reply
    • В Любимец играе един чилиец. Трима четирима срещу него са все едно няма никой .А Ивайловград може да го бие сам .Само му трябва Златил за вратар и Будинка за халф.

     Reply
     • Махнах ги 😀 Иначе тия нашите как може да паднат с толкова голове. Голям позор ей.

      А за Любимец, нали често пътувам и като им видя стадиона, като видя колите пред него и хората дето се събират там да тичат, тренират и т.н. и направо откачам. Съблекални ще ми правят. Защо ли? 👿 👿 👿 👿

     • Шефе ти си точен.Обаче Дида от Ивайловград инфо много ме драни .Редактирала ми един коментар към статията Четирима кандидати регистрирани за кмет на Ивайловград.Наместо любя секретарката на Боботилов сложила една звезда.Поне да бяха три звезди .Щото така се подразбира, че само веднъж го мога .Направо се бъзика с мене .

 4. Изключително много се дразня, когато някой ме нарича малоунмик и глупак. То само един истински тъпак би повярвал в безкористното активизиране на едно текущо общинско ръководство и то точно преди изборите. И след като нещо такова се случва, то с чиста съвест можем да си признаем, че точно за глупаци ни взимат. И в тоя ред на мисли в съботния ден (точно преди 23) очаквам кебапчета и бира, та белкем „тия” хванат декиш.

  Reply
 5. раковски ивайловград ако ги хванат лапетата от железино или славеево ще ги омачкат хахахахаххахаха

  Reply

Leave a Comment

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.