БСП приключи предизборната си кампания в Ивайловград

краси радков, виктор калев, в ивайловградС представление на едни от най-популярните комици завърши предизборната кампания на БСП в Ивайловград.

На сцената на голямата зала в читалище Пробуда в Ивайловград гостуваха някой от най-известните комици на България. Това бяха Краси Радков, Виктор Калев и г-жа Масларова. Те забавляваха публиката със своите измислени истории и смешни номера. Въпреки, че представлението беше за възрастни, в читалището присъстваха много малки деца, които се смяха от сърце на това, което видяха и чуха. И така с комично представление, завърши кампанията на БСП в Ивайловград.

16 thoughts on “БСП приключи предизборната си кампания в Ивайловград”

 1. Не съм присъствала, но имам подозрения, че най-забавна е била г-жа Масларова.

  Reply
  • Ех Златина !!!! Ако беше присъствала ,щеше да се забавляваш с мене !!!!

   Reply
   • Златина , след четири години те каня на закриването на моята изборна кампания. Ще те чакам да дойдеш .Ще те чакам,макар да съм свикнал да чакат мене .

    Reply
    • Ще те поканя и да отворим заедно бутилката шампанско,след обявяване на резултатите в края на изборния ден .

     Reply
 2. днес интервю на стефан танев – През този мандат имаме разкрити над 300 работни места по различни социални програми – регионални и национални.

  бсп са най-безочливите и ако пак гласувате за танев печелите унищожение на ивайловград

  Reply
 3. ЦЕЗАР ВЛИЗА ВСИЧКИ ДА СТАНАТ !!!!! СТАНАЛИТЕ ДА СЕ ОДУПЯТ!!!!!!!! ОДУПЕНИТЕ ДА СЕДНАТ НА ДЕТЕРОДНИЯТ МИ ЧЛЕН !!!!! В ИМЕТО НА СЕНАТА И НАРОДА НА РИМ!!! СЛЕД МАЛКО ОТИВАМ НА ЗАСЕДАНИЕ НА СЕНАТА . ЩЕ СЪКРАЩАВАМ БЮДЖЕТА ЗА ОБЩЕСТВЕНИТЕ ЗАБАВЛЕНИЯ .НО ТОЗИ САЙТ ЩЕ ГО ЗАПАЗЯ , ЗА ДА МОГА ДА ВИ НАМИРАМ ТУКА . УТРЕ ИМАТЕ ДЕН ЗА РАЗМИСЪЛ , А В ИЗБОРНИЯТ ДЕН ИМАТЕ ЗАДАЧА ДА ИМ НАТЪПКАТЕ УРНИТЕ С БЮЛЕТИНИТЕ НА СТЕФАН ТАНЕВ, КОГОТО ЩЕ НАЗНАЧА ЗА ГРАДОНАЧАЛНИК ЗА СЛЕДВАЩИТЕ ЧЕТИРИ ГОДИНИ . СЕГА ИЗЛИЗАМ . КАТО СЕ ВЪРНА МЕ ЧАКАЙТЕ ОДУПЕНИ .

  Reply
 4. – Et tu, Ovcharova? Είστε η κόρη μου?
  – И аз, и аз!

  Очаква се общинския сенат да бъде разпуснат в понеделник а сенаторите да бъдат одупени на мраморния площат и опнати за назидание. Цезаря няма да има честа да бъде одупен защото вече ще е посечен от кинжалите на своите най-приближени.

  Reply
  • ОВЧАРОВА ДЕН ИНЕ КОРИ СУ .ДИАНА ИНЕ Я МЕНА .ЕГО ИМЕ ЦЕЗАР .АЗ СЪМ ЦЕЗАР .НАЙ ОБИЧАНИЯТ И НАЙ ПОЧИТАНИЯТ МЪЖ НА СВЕТА .СЪЩО КАТО БОГ .

   Reply
 5. ПРЕВЗЕХ ТОЛКОВА ДЪРЖАВИ . ПОКОРИХ ТОЛКОВА НАРОДИ . НАПЪЛНИХ ХАЗНАТА СЪС ЗЛАТО . НО ОТ ТОВА САМО ВИЛИТЕ НА СЕНАТОРИТЕ МИ СТАНАХА ПО ГОЛЕМИ ,А И ГЪЗА НА СОЦИАЛНАТА МИ МИНИСТЪРКА МАСЛОБОЙНОВА ПО ДЕБЕЛ . НАПОСЛЕДЪК РЕПУБЛИКАТА НЕ МИ ПОНАСЯ . ЗАТОВА СКОРО КОСТИТУЦИЯТА НА РИМ ЩЕ ИМА САМО ЕДИН ЧЛЕН . ЧЛЕНЪТ НА ЦЕЗАР . И ТОЙ ЩЕ ГЛАСИ – УПРАВЛЯВАМЕ СВЕТА С ЛЮБОВ . ТОВА ПРЕВЕДЕНО НА ВАРВАРСКИЯТ ВИ ЕЗИК ЗВУЧИ ТАКА – ЕБЕМ И УПРАВЛЯВАМЕ СВЕТА . С ПРИНЦЕСА ДИАНА ЩЕ НАРУШИМ КОНСТИТУЦИЯТА .С НЕЯ НЯМА ДА ЕБЕМ А ЩЕ НИ ЕБАТ. ЗАТОВА ЩЕ НАЗНАЧА СТЕФАН ТАНЕВ . МОЛЯ ДА БЪДА ИЗВИНЕН ЗА КАПСА НО ВСЕ ПАК СЪМ ЦЕЗАР .НЕ МОГА ДА СИ ПОЗВОЛЯ ДА ПИША С МАЛКИ БУКВИ .

  Reply
  • Ха-ха ! Някои вече не издържаха на напрежението и изперкаха тотално!

   Reply
 6. Гласувайте за дугаря Танев, човека има нужда от още малко парички и имоти. какви хора сте бре, ще го оставите само с няколко стотин хиляди, като може да ги закръгли на милион…

  Reply

Leave a Comment

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.