Финална среща на коалиция „За Ивайловград“

финална предизборна среща, коалиция за ивайловград, стефан цветковУтре вечер от 19:00 часа в малката зала на читалище Пробуда ще се проведе заключителната среща на Стефан Цветков с избирателите.

На предизборната среща са поканени всички граждани, като на нея ще присъстват Стефан Цветков и кандидатите за общински съветници от коалиция „За Ивайловград“. Срещата е организирана под формата на дискусия с гражданите и те ще имат възможност да зададат своите въпроси на кандидатите за кмет и общински съвет.

12 thoughts on “Финална среща на коалиция „За Ивайловград“”

 1. Успех на десните сили и на Стефан Цветков! Само съюз на свободомислещите, младите и нормални хора може да донесе просперитет и достойно бъдеще на красивия Ивайловград! Гласувайте хора!
  Стискам палци!
  от София…….

  Reply
 2. Време е градът ни да обяви независимост от централната власт и излезем от всички договори……Да станем град – държава, като Сан Марино да речем. По този начин всеки гражданин ще работи митничар, понеже ще имаме поне 4 митници , а другите ще бъдат посланици в чужди държави. С един замах ще решим проблема с безработицата !

  Ще въведем и собствена валута- ивайловградски динар/долар без значение, който ще е обезпечен с активите на централната ни банка, които от своя страна ще са заложени на световните борси. Можем да направим така – един литър произведено вино в града ни, да дава право на банката ни да напечата един лев- нещо ,като локален валутен борд. По тоз начин валутата ни ще е конвертируема……..

  Горите и кариерите стават собственост на града веднага. А незаконните постройки се обявяват за законни………

  Градът ще се управлява чрез пряка демокрация на площада, когото е студено в голямата зала на читалището. Право на гласт ще има само жители на града .

  Ако сте навити , на 23/10 да обявяваме Независимост….ако не сте рашковите цигани и турците ще ви изберат пак Танев…

  Reply
  • Измислих име на местната валута – няма да е динар или долар, а ще се казва винар и ще равен на литър хубаво вино ( без да е кръщавано, мушмороци !!! )………..Наздраве ! Напред! Революция ! Съдине….не ами Независимост !

   Можем да направим международен филмов фестивал – Градът на бадемите и Слънчевите централи с любезното съдействие на Танев……..това е по -културната част.

   Reply
   • Хубаво е да си имаме четири митници в Ивайловград .Още по хубаво ще е и някой да иска да мине през тия митници отвън навътре .Иначе митниците ще печелят пак на гърба на тези дето бягат от Ивайловград . А хората ще плащат двойно .И на митничарите за да излязат ,и за виза за да идат до Трите чуки.

    Reply
    • А градът ни държава ще се казва Ибайловград. Ама името му няма да идва от бай , а от това че ще ни ибат додето свят светува.

     Reply
 3. Цветков, с теб сме!!!! Ако нещо трябва да се случи, то трябва да стане сега. Време е за справедливост !

  Reply
 4. Каквото и да става утре, от следващите седмици още Ивайловград повече няма да бъде Никога! Червен град!!!

  Reply
   • Време е нашият град да отхвърли фотоволтичните окови на извратената форма на комунизъм ,която се практукува в Ив-град от черната дата 09/09/1944 !

    Утре всички на избори ! Да изберем най- достойния! Aко избираме крадци нямаме право да се оплакваме,че ни крадат….

    Reply

Leave a Comment

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.