Овчарова и Танев на балотаж в Ивайловград

балотаж, танев, овчарова, ивайловградБалотаж Танев – Овчарова. Само 98 гласа разлика между двамата кандидати за кметското място в община Ивайловград.

Диана Овчарова и Стефан Танев имат почти еднакъв брой гласове, съответно 35% (1465 гласа) и 37% (1563 гласа). За Стефан Цветков са дали гласа си 23% (953 гласа) от жителите на община Ивайловград. Останалите 5% (209 гласа) са за Иван Боботилов. Очаква се гражданите подкрепили Стефан Цветков и искащи промяна, да гласуват за Диана Овчарова на балотажа тази неделя. Това означава почти сигурна победа за г-жа Овчарова и партия ГЕРБ в Ивайловград.

Вече е ясен новият общински съвет. В него влизат личностите описани по-долу:

ГЕРБ
Диана Димитрова Овчарова
Ирина Димитрова Андонова
Димо Георгиев Кючуков
Златил Димитров Хаджиев
Местна коалиция “За Ивайловград”
Стефан Цветков Ставрев
Стефан Михайлов Тонев
Милена Димитрова Даулова
Местна коалиция “Общинска левица”
Стефан Иванов Танев
Георги Димитров Марков
Красимир Атанасов Кръстев
Димитър Иванов Кискинов
ДПС
Мехмед Мюмюн Хасан
Асен Янков Хаджиев

148 thoughts on “Овчарова и Танев на балотаж в Ивайловград”

 1. Вече има 70 процента и нагоре неодобрение Танев а на миналите избори е било 48 процента. Танев вече не е искан за кмет и сега вместо да плаща пак на балотажа пътните на хората да се прибират и да дава пари по селата, да наведе главата и да се махне от там .Тане има тези избиратели само заради заплахи ,рушвети и обещания . Ако има един които е гласуват заради друго аз ще скоча с една торба цимент в язовира. Танев върви си ,хората не те искате всички ви прогнози за победа на първи тур се сринаха,а това си е чиста загуба ! А тези които са гласували за Танев ще им кажа ,че са дребни душички струващи 50 100 лв или празни обещания ,а децата ви пак ще стоят 4 години с тези 50 лв или ще са в друг град.Важното е ,че във всички червени бастиони в Хасковска област се показа ,че БСП си отива .
  ГЕРБ ви смазаха в цяла България , само тука където се плаща от тези хора се задържа властта на сила .

  Reply
  • Недей да хабиш цимента .На ГЕРБ ще му трябва да градят. Вземи една плоча от Кондака и се хвърляй в язовира . Ако Кондака не ти даде , скачай отсам стената .

   Reply
 2. В третото изречение вместо “заплахи” може “заплати” , а може и двете заедно….

  Reply
 3. E trqbva da se hvarlish,ako nqmash ciment da ti podarq edna torba,zashtoto az glasuvah za TANEV bez rushvet.I NE SAM NA 60-70god.a sam na 30 god.Tazi godina ste ostana bez darva… seshtaite se sami zashto.

  Reply
  • Без дърва си защото сигурно Милена Танева ти е взела парите и ти е обещала да ти ги докарат, ама се моли за хубаво време:))))

   Reply
 4. Честито на г-жа Овчарова , новият кмет на града ни ! Ако разликата е 100 гласа никакви следизборни комбинации не могат да повлият на победата и в неделя.

  Да и пожелаем да надмогне дребния битовизъм и махленско -партийни пристрастия и да работи единствено за благото на тези който са я избрали. И дано излезе от сянката на соц. динозаврите ,които надничат зад нея…..

  Без съмнение ще е по-добър кмет от досегашният. Sега сме на срамното последно място по усвояване на пари по ЕС програми. А парите значат работни места и оживление за местната икономика.

  Успех , Диана !

  🙂

  Reply
  • Недей така ! Тези 100 гласа са си живи хора . Или в чужбината там при вас хората ги нямат за нищо . Ми тя Диана какво и остава ?Да купи една кутия бонбони “Сезони” и да черпи за победата си .Сега е момента .Сезона на канарчетата.

   Reply
   • Не се прави на умряла лисица. Танев няма откъде да вземе повече гласове – всички му почитатели плюс турците и циганите гласуваха за него на първи ……а към Диана ще идат част от гласовете zа Цветков, което ще е напълно достатъчно да спечели.

    Reply
    • За Стефан Цветков гласуваха умни и интелигентни хора .Те си имат глави на раменете и е пълна глупост да се каже ,че гласовете им ще идат при единият ,а не при другият кандидат .Едно е сигурно .Стефан Танев си има резерви и те ще бъдат мобилизирани максимално .Максимална мобилизация е нужна и на резервите на Овчарова .И ти понеже не разбираш от избори ,ще ти кажа че изказване като твоето е вредно за ГЕРБ.Защото предвещава лесна победа,а това води до отпущане.А Стефан Танев това чака .Да отпусните гъзинките и тогава не се знае кой кого.

     Reply
     • “За Стефан Цветков гласуваха умни и интелигентни хора” – хубаво казано. Само да допълня, че умни и интелигентни не гласуват за г-на Tанева, сам знаеш защо……така, че ако решат да подкрепят някоgо това нqma da е той.

      А резервите на господина са във фотоволтичната му централа ,която си построи предчуствайки краят му, като кмет….

      Победата на ГЕРБ е предизвестена, не че съм им фен. Вие комуназите сте безбожници, но около избори започвате да вярвате в чудеса :)) ……….ами давайте , 6 дни още

     • Ти от Любимец как разбра какви хора са гласували за Стефан Цветков , като си го виждал само на снимката в сайта ? Или Лятния ти ги продиктува по червения телефон , а , каунчо хибибчевски?
      (Хибибчево – дн.Любимец)

     • Мога да пиша откъдето си искам .И не чакам да ми кажат какво. .Хай сега питай Митко откъде пиша сега .

 5. Тя,като спечели Диана Овчарова,да не мислите че нещо в града ще се промени …не виждате ли че общинските съветници са си все същите…а зад гърба на Диана е Златил Хаджиев..поточно синът му който ще дърпа конците в сянка…нали той я “постави” като кандидат на Герб…и ако мислите че това ще е помалкото зло,значи не познавате хората за който гласувате… А това че гласовете на Стефан Цветков трябвало да преминат за Диана Овчарова….не мисля че хората са толкова прости че е нужно да им се дава “акъл” кой за кого да гласува…не забравяйте че и много хора няма да гласуват на белотажа…

  Reply
 6. Хора не гласували нямат право на коментар. Щом не си гласувал си съгласен с управлението на града. Хората в Ивайловград трябва да се обединят срещу парите и заплахите на Танев.
  Неиформиран в Любимец май ще загубиш и ти ми се струва. Гласувай Ивайловград ,а Лъджата показа ,че си продава газът за 100 лв

  Reply
  • Всеки си има право на коментар .Това ,че не е гласувал не означава ,че няма позиция. За Любимец незная. Не проявявам интерес към изборите там. Убеден съм само ,че ГЕРБ ще спечели ,защото сегашните им управници се усраха .

   Reply
  • От името на всички жители на кв.Лъджа!
   Лъджа ще подкрепи Стефан Танев. Престанете да ни обиждате и унижвате. Ние не се продаваме за нищо!
   Престанете да ходите по къщите и да ни притеснявате нощем! Дори Стефан Танев не си е позволил това!
   Ивайловграде, събуди се! Лъджа се събуди!
   Не ти трябват изкупвачи на вълна като пратениците на Диана Овчарова, а истински хора като Стефян танев!

   Стефан танев може да разчита на нас!
   Всички производни на овчари, чобани, черакчии, продажници да не припарват до Лъджа!

   Лъджа се събуди!

   Reply
   • Не ви издържаха нервите и почнахте да плюете но пак ще загубите изборите. Танев няма да е кмет защото хората които могат да мислят и не ги е страх ще гласуват срещу него. За танев ще гласуват само тези от общината защото са свикнали нищо да не работят и искат така са си остане

    Reply
 7. Изумява ме как толкова много хора се подадоха на една манипулация и повярвах, че промяната може да дойде от човека, който и до сега не само, че е била част от управлнието на града, а е била основна част от управлението и в нейна власт е било да направи така и да организира подчинените си по начин, който няма да сме на “срамното последно място по усвояване на пари от ЕС програми”. И всъщност трябва да си понесе съответната отговорност за това, а не да се предлага за алтернатива. Алтернатива на какво?! На себе си ли? Защо е бездействала досега? Как досега не можеше, а отсега нататък ще направи чудеса, къде бяха магическите й способности досега? И вместо да застане пред вас и да понесе отговорността за това, тя се измъква с финтове и откровени лъжи!
  Вярвайте наивни хора, но внимавайте какво си пожелавате, за да не го получите! Защото тогава пари може и да потекат, но със сигурност не към Ивайловград, а през Ивайловград и в джобовете на някои чичо, вуйчо, сват, брат’чед! И няма да е по-добре, бъдете сигурни! А в демокрацията човек избира не по-доброто, а по-малкото зло!
  И отчете факта, че последните две години управлението на държавата докара хората до оскотяване с едничката цел да се подсигурят прилични резултати за управляващите в местния вот. Защото им е пределно ясно, че когато нямаш работа, нямаш достъп до адекватни медицински услуги, и се чудиш буквално как да нахраниш децата си най-лесно е да кажеш “….ето – кмета е виновен”.

  Но ………… “Глас народен – глас божий!’ и “Прост народ – слаба държава!”

  Опомнете се и мислете, мислете! Имате една седмица време!!!

  Reply
  • И сега какво да правим ? Да изберем пак Негово Фотоволтично Сиятелство пak ли ? Ми той и мини ВЕЦ на Арда ще си направи на Арда за още един мандат, само че градът ще се е свел до голямо село след това…..

   Reply
   • И тогава Неинформирания ще се откаже да ни стане кмет след 4 години щото далаверата от едно село е малка :)……сакън ,твърдоо ТЦ.

    Трябва да мислим за нашето бъдещето………….онова ” светлото” другарите си го построиха вече на наш гръб

    Reply
    • Няма да се откажа ,защото обичам Ивайловград. И няма да е след четири , а след две години, понеже БСП ще спечели парламентарните избори и Стефан Танев ще е нужен в София . А моето скромно аз ще стане кмет.! Дванадесет години ще ме изтраете .След това ми търсете заместник .А аз ще заместя Танев в София . Ако се наложи и в Европарламента ше го замесетя .

     Reply
   • ne shte ostavim Daniel Hadjiev da si napravi TEC.Izpalnitelen director Diana Ovcharova a zamestnik Bodinka Kolarova.A Daniel shte urejda bageri za sabarqneto na vilite.

    Reply
 8. А ако се случи това което ти искаш, въобще няма да го има и на картата! Така, че сърказмът ти в случая е излишен!
  И ДА СЕ СМЕНИШ ИМЕТО, ЗАЩОТО ВЪОБЩЕ НЕ ОТГОВАРЯ НА СЪЩНОСТТА ТИ!

  Reply
  • Брей, ако не е Танев кмет , градър си изчезва., a ?!! Dобре ,че е той да го креpи на плещите си !! 😆

   Смешко, градът го е имало и преди, ще го има и след вас…………амииин, в неделя ще сторваме погребението на комунизма в Ив -град 🙂

   Reply
   • Той комунизма в Ивайловград ,вече е с друг цвят и друго име…Будинка Коларова,Златил Хаджиев….и други известни комунисти вече “са се осъзнали” ..и сега са в челните редици на партия -“Герб”… вече не мога да ги позная кой какъв е …всички са се маскирали по тия избори …всеки гони някаква цел… както е казано :-Интереса ,клати феса..! …. така че комунизма няма да си иде скоро …той е като материята в природата ..не се губи а само се видоизменя…

    Reply
    • Като глистите са кумунастите – търсят си гостоприемник. Като го уморят и се прехвърлят на следващия. Да му мисли ГЕРБ-а….

     Reply
     • НАЙ-ПРАВИЛНОТО ОПИСАНИЕ КОЕТО СЪМ ЧУВАЛ ЗА КОМУНИСТИТЕ ДО СЕГА !!!! /давам му 10 точки по десетобалната система :):):)/

     • на някой бил ли му е шеф кондака знаете ли как се отнася с хората шефа на танев

     • Безкрайно прав си ( не че не го знаем )! Но ще се опитаме да изберем по малкото зло в неделя!

     • Предлагам глистите да се пренесат в гъза на Филип Касабов- един човек с коефициент на полезно действие под 0!!!

 9. Все едно слушам другаря Станишев, ГЕРБ това ГЕРБ онова, ама ГЕРБ не кара автобуси от Турция да гласуват в Ивайловград. Въпреки това пак ви удариха як шамар гражданите в Ивайловград. Мога да ти напиша тука 50 имена за които аз знам 100 процента ,че са им давани пари и са идвали цели семейства изгонени от Танев и пак дошли да гласуват за 150 лв. В Лъджата е дадено чеверме и затова бие там . В Ивайловград са раздавани и заплашвани много хора. Истината е ,че едните го правят със сила а другите като Очарова и Цветков разчитаха на съвестните хора. Може би е било грешка след като разбраха как Танев е имал толкова гласове ,но това е разликата м/д десните и левите+ДПС.Ако червената крепост остане такава много хора ще я напуснат а на другите избори Танев ще бие които и да излезе , поради това ,че хората ще намразят още повече Ивайловград .Ивайловград трябва да излезе и да гласува,защото автобусите пак ще дойдат .

  Reply
  • Чакам да ми напишеш тук 50 имена и броя на автобусите, за които говориш и ако имаш списък на пасажерите ще стане още по-интересно. И като прочетеш по-внимателно листите за съветници и членовете на комисиите и партиите, които представляват ми кажи къде е сега или кое е сега “червената крепост”.
   Такива безпочвени твърдения ги пишете само, за да манипулирате хората, защото това е част от вашата предизборна кампания.
   Само с лъжи няма да стане обаче.

   Reply
 10. Много ми е чудно, че тука някои хора вече се радват на победата на г-жа Овчарова….

  Въпрос-1: За кого ще гласува, според вас, ДПС?
  Въпрос-2: Колко от сините ще подкрепят Овчарова на балотаж?
  Въпрос-3: Г-жа Хорозова за кой ще гласува?
  Въпрос-4: Колко ще е горе-долу избирателната активност на балотажа?

  С уважение и притеснение….

  Reply
  • Въпрос-1: За кого ще гласува, според вас, ДПС?
   Отговор: За когото и гласуваха на първи тур – Танев

   Въпрос-2: Колко от сините ще подкрепят Овчарова на балотаж?
   Отговор: Има около 1100 гласа които не са нито на Танев, нито за Овчарова на 1- ви тур. Даже 2/3 от тях да не гласуват на 2-ри тур на Диана и трябват само 100 гласа…..

   Въпрос-3: Г-жа Хорозова за кой ще гласува?
   Отговор : За когото иска….

   Въпрос-4: Колко ще е горе-долу избирателната активност на балотажа?
   Отговор: Същата – времето е малко м/у туровете , избирателите са мобилизирани все още

   С уважение и без притеснение…. 🙂

   Reply
   • Въпрос-1: За кого ще гласува, според вас, ДПС?
    Отговор: За Стефан Танев

    Въпрос-2: Колко от сините ще подкрепят Овчарова на балотаж?
    Отговор: Само 200 души от сините!

    Въпрос-3: Г-жа Хорозова за кой ще гласува?
    Отговор : За кого и скръцнат със зъби от Инспектнората по образование, т.е от ГЕРБ

    Въпрос-4: Колко ще е горе-долу избирателната активност на балотажа?
    Отговор: ще бъде 50%

    Въпрос 5: Кой ще спечели изборите на 30.10.2011 г.
    Отговор: Макар сам срещу всички- категорично Стефан Танев!!!!!!!!1

    С уважение и без притеснение….

    Reply
    • танев пак е накарал писачките си милена танева и диана маркова да пишат глупости по сайтовете но и това няма да го спаси

     Reply
    • Куманастите сте си безбожници, но около избори започвате да вярвате в чудеса 🙂 , като например че вашето царство е вечно, като на Онзи на небето……амин , още 1 ден де 🙂

     Избирателната активност ще е много над 50 %, което гарантира победа на Диана.

     А Танев не е сам срещу всички. Срещу него са 2/3 от хората което ще е достатъчно за промяна…..

     Още отсега си пригответе кърчпички за сълзите си утре , а за най- разстроените ви другари препоръчвам памперси 🙂 И да не забравите да рИвете – Изборите са фалшифицирани, касиране и пр. шит 🙂

     Reply
 11. Ето цялото класиране до момента /16.30 ч., понеделник/

  ОБЩИНСКИ СЪВЕТ за Ивайловград Политически партии и коалиции на политически партии Действителни гласове %
  2. ПП “ГЕРБ”
  1. Диана Димитрова Овчарова
  2. Ирина Димитрова Андонова
  3. Димо Георгиев Кючуков
  4. Златил Димитров Хаджиев
  5. Дарина Михайлова Кисьова-Зафирова
  6. Виолета Атанасова Недялкова
  7. Мария Чанкова Кастрева
  8. Елена Иванова Карапейкова
  9. Христо Ангелов Праматаров
  10. Георги Тодоров Катранджиев
  11. Диляна Нешева Бургоджиева
  12. Таня Христова Маркова
  13. Ерол Байрам Гюлер
  1084 26.33%
  5. ПП „ЕДИННА НАРОДНА ПАРТИЯ”
  1. Михаил Асенов Кафадаров
  2. Николай Митков Петров
  3. Светла Емилова Моллова
  123 2.99%
  7. ПП “ДВИЖЕНИЕ ЗА ПРАВА И СВОБОДИ”
  1. Мехмед Мюмюн Хасан
  2. Асен Янков Хаджиев
  3. Цанко Асенов Дюлев
  4. Адем Касим Мехмед
  5. Галина Огнянова Кюпекчиева
  6. Неджат Исмаил Булун
  7. Мустафа Шевкет Ахмед
  8. Асен Севдалинов Каралиев
  9. Риза Хасан Кадироглу
  365 8.87%
  9. ПП “АТАКА”
  1. Иван Георгиев Митков
  2. Елена Атанасова Карамфилова
  26 0.63%
  13. ПП „БЪЛГАРСКИ ЗЕМЕДЕЛСКИ НАРОДЕН СЪЮЗ”
  1. Димитър Стоев Митрев
  2. Иван Костов Тодоров
  34 0.83%
  14. ПП “РЕД, ЗАКОННОСТ И СПРАВЕДЛИВОСТ”
  1. Веселин Владимиров Марешов
  2. Вене Николов Ангелов
  3. Генко Йорданов Кръстев
  50 1.21%
  17. ПП “ВМРО – БЪЛГАРСКО НАЦИОНАЛНО ДВИЖЕНИЕ”
  1. Александра Тодорова Хорозова
  2. Иван Димитров Боботилов
  3. Димитър Манолов Манолов
  4. Ивана Янева Стефанова
  5. Иванка Георгиева Кинева
  6. Васил Спасов Наумов
  7. Станко Росенов Лилов
  8. Светла Иванова Костова
  9. Ивайло Маринов Пачев
  10. Ангел Асенов Чапаров
  207 5.03%
  22. ПП “ОБЕДИНЕН БЛОК НА ТРУДА Българските лейбъристи”
  1. Янчо Дамянов Лимончев
  2. Георги Христов Георгиев
  3. Димитрина Йорданова Узунова
  78 1.89%
  23. КП “ОБЩИНСКА ЛЕВИЦА”
  1. Стефан Иванов Танев
  2. Георги Димитров Марков
  3. Красимир Атанасов Кръстев
  4. Димитър Иванов Кискинов
  5. Цвета Михайлова Митрева
  6. Любка Славчева Димитрова
  7. Красимира Иванова Петкова
  8. Петър Димитров Чанков
  9. Димитър Иванов Налбантов
  10. Димитър Вълчев Райков
  11. Златка Делчева Христова
  12. Пейко Христов Йовов
  1031 25.04%
  24. КП “ЗА ИВАЙЛОВГРАД”
  1. Стефан Цветков Ставрев
  2. Стефан Михайлов Тонев
  3. Милена Димитрова Даулова
  4. Борислав Венелинов Бояджиев
  5. Димитринка Тодорова Тамахкярова
  6. Мария Христова Бекярова
  7. Благой Христов Николов
  8. Николай Кирилов Николов
  9. Таня Георгиева Кьосева
  10. Елена Атанасова Парасарева
  11. Съби Альошев Башев
  12. Вероника Маринова Кондузова
  13. Любен Атанасов Калайджиев
  637 15.47%
  25. ПП „ВОТ КОНСЕРВАТОРИ”
  1. Лиляна Илиева Бакалова
  2. Атанас Иванов Ванков
  15 0.36%
  26. ПП „ОБЕДИНЕНА СОЦИАЛДЕМОКРАЦИЯ”
  1. Кръстю Борисов Делииванов
  2. Георги Тодоров Кьосев
  3. Гинка Георгиева Русева
  4. Петър Стойчев Чакъров
  292 7.09%
  27. ПП „ОБЕДИНЕНИЕ ДОСТОЙНА БЪЛГАРИЯ”
  1. Янко Георгиев Кондакчиев
  2. Васил Николов Костадинов
  3. Красимир Атанасов Аргиров
  4. Костадин Тодоров Павлов
  5. Шукри Мехмед Фейзи
  6. Васил Иванов Ангелов
  7. Йордан Петров Йорданов
  127 3.08%
  28. ПП „ПАРТИЯ НА ЗЕЛЕНИТЕ”
  1. Благовест Зафиров Арсов
  2. Наско Красимиров Аргиров
  3. Златил Юлиянов Узунов
  4. Божидар Александров Кърцев
  48 1.17%

  Обърнете внимание на “Обединена социалдемокрация”- този процент е почти колкото на ДПС?????

  Reply
  • Достойно е представянето на Обединена социалдемокрация- имайки предвид ,че все пак за тях са гласували само заради кандидатите-наистина мажоритарен избор, без да “веят” байряк на някоя партия. Жалко, че не им достигат няколко гласа, и че тази липса вкарва втори човек на ДПС като общински съветник. Но такава е системата, такива са ни законите.
   Винаги си заслужаваме управниците!

   Reply
  • 4100 гласасували ….. за една община от 6000 със децата …неживещите и регистрирани тук ,студенти и работещи по други градове….. …не ви ли се струват множко… да не дойдоха хора от Гърция да гласуват ….http://www.ivailovgrad.com/Gallery/albums/userpics/10001/ivaylovgrad_comments_emoticons_2342s3.JPG

   Reply
 12. До колкото виждам и дават кураж хората тук . А че Танев ще падне ей така е далече от ума на всички . Показа ,че е силен и има властта и парите да е първи . glasuval как ще идва някой, който има лична карта извадена само за изборите без да знае български и ще гласува за президент и кмет,ти не си им бил на главата че да знаеш дали не са гласували за кмет . Би било добре хората да гласуват по съвест а не заради парите на Танев . Вземете ги ,но гласувайте по съвест. Още един парк за 500 хиляди ще си направи Танев и ще има още повече пари за другите избори, та и тез черва ,които са около него и заради които Лъджата пак си даде газът за едно чеверме и обещания.

  Reply
  • Ееееее ,не ги учи така хората де !!!Да вземат пари .После и другите трябва да им дават .Аз ще им дам себе си .Това е повече от достатъчно .

   Reply
   • Ат-така-а-а! Сам се нахендри!
    Не щем да дадеш себе си , искаме да дадеш само онази част под гърба си , която е разделена на две вертикално ! И то на мангалите срещу граничното в твоя “град” – Любимец! Те ще са доволни , за разлика от нас!

    Reply
    • “Каунчо хибибчевски”- ха-ха ха.
     Не , че ми харесва кой знае колко , но поне ме разсмя истински!

     Reply
     • Тъпите селяни -кауни от Любимец направиха своя кагегоричен европейски избор. За разлика от нас ,които сме изправени пред перверзията да избираме по малкото зло ,родено от Будинка -най яркият представител от “Зоната на здрача”.

     • Хората търсят промяна. Вота го показа. Много висока избирателна активност + много хора гласуващи срещу сегашното управление. Не може да не се отбележи, че ГЕРБ като управляващи имат предимство. Сега следва да видим кой ще подкрепят десните в Ивайловград. Все пак техните 3 мандата в общинския съвет са много важни. Т.е. най-вероятно да станем свидетели на съвместно управление на ГЕРБ + коалиция “За Ивайловград”.

      Самата Диана Овчарова в предизборната си кампания заяви, че ще работи с останалите политически партии. Всъщност за да работи, ще е необходимо да има подкрепата на десните.

      Друг вариант е десните да подкрепят сегашното управление и да работят с тях. Това е по-малко вероятно, но не невъзможно. Все пак това е политика и тук най-важни са интересите, не нещо друго.

      Ти като неинформиран, сигурно знаеш откъде води началото си всичко това. На тези избори станахме свидетели на разцепление на ляво и дясно в Ивайловград. Как и защо, сам можеш да си отговориш. Не си малък пък и си навътре в нещата 😉

     • Админе не зная .Не съм политик .Сега съм и в Лондон и трудно ме намират по телефона , за да ми докладват развитието на събитията .Но ако това е вярно ,че в Ивайловград имаме отново двуполюсен модел ляво и дясно , то резултата от балотажа ще е категорично в полза на десният кандидат .Според мене обаче местните избори са личностни избори и хората ще гласуват за личността .А не за другите които стоят зад него или около него .

 13. Чета тук за някакво чеверме дадено в Лъджата… Бая голямо ще да е било това агне бре – цял квартал да нахрани 🙂
  Според мен по-скоро хората са гласували “по навик”, с мисълта, че коийто и да стане кмет на Ивайловград все тая. Аз лично не виждам никаква разлика между г-жа Овчарова и др. Танев… За жалост обаче това са опциите за гласуване на балотажа.

  Reply
 14. Изборните резултати показват, че Ивайловград иска промяна – безспорен факт! Но на фона на това, което му се предлага като алтернатива все пак реши да си подкрепи Танев! А това след 3 мандата, след негитивите които е натрупал, през годините на управление в тези нелеки времена за цялата ни държава е наистина много!

  Reply
 15. Събудете се Ивайловградчани,стига са ви тъпчели,изразете гражданската си позиция.Крайно време е да ви управлява нов,достоен,млад,амбициозен,некорумпиран човек с цел привличане на нови инвестиции за развитието на района,който е доста изостанал.Покажете че можете,че твърдо може да отстоявате позицията си на достоини млади хора,искащи по добър живот,да живеете и учите,работите в този чудесен край-Ивайловград.Успех!.

  Reply
  • И като се събудите ,хубаво да си натъркате и измиите очите ,че да прогледнети и видите кой стой зад Диана Овчарова,кой ще и дърпа конците…ако мислите че със нея нещо ще се промени ,и че ще “цъфнем и вържем”….значи дезинформацията ви е пълна заблуда …. мислете и изберете по малкото зло от двете…

   Reply
   • Когато нещо не върви, хората търсят промяна. А за добро или за лошо, само времето ще покаже.

    Reply
 16. Добър вечер от дядо ви махмур несъм ви писал доста време ,първо да поздравя жителите на община ивайловград за активността на изборният ден с това показахте наистина ,че има живот в тази община и мислите за развитието и бъдещето дотук добре.Какво направихте в изборният ден показахте с вота си ,че неискате за кмет Ст. Цветков неискате и Ст.Танев а какво искате, кой да Ви управлява- ГЕРБ с Д.Овчарова заедно с З.Хаджиев,БУДИНКА КОЛАРОВА и тайфа която е заблудена и уплашена, която ви заплашва , че утре няма да сте на работа та нали довчера тези госпожи и господа Ви управляваха,колко работни места са открили а колко млади хора са изгонили от общината задавате лиси този въпрос.
  А сега за лека нощ ще ви пусна е но стихотворение което се казва БОЯДИСВАНЕ
  БОЯДИСВАНЕ
  Легнаха си Б К П
  Събудиха се Б С П
  След време едни преминаха към СДС други възлюбиха ДПС
  После станаха ЦАРИСТИ,а сега ГЕРБИСТИ.
  Леле, колко много БОЯДИСВАНЕ а са все едни и същи.

  Reply
 17. Сега е момента Ивайловград да покаже ,че може . В тези секции където повече са старите хора Танев бие. В тези където има повече млади хора Овчарова бие. Младите искат промяна в лицето на Овчарова , а старите искат нещо малко ,но са готови да дадат гласът си за Танев. Пионките на Танев агитират и заплашват от къща на къща. Лъджата се поддаде на една Милена Танева която взима пари без да работи и благодарение на нея сме на последно място по европейски проекти, те не стават за друго и затова се заплашва и води такава кампания. Ивайловград трябва да излезе и да гласува,за да пребори вота на старите и тези по селата, които за 30 лв ще гласуват и за партия Малоумници ако им кажат кой номер е . Ивайловград събуди се ако искаш да останат хора в този град.12 години стигат на този кмет,има си пари има си и фотоволтици за 500 хиляди . Гладен няма да умре

  Reply
  • Престанете да спекулирате с младите хора и с това, че те подкрепят само Овчарова. Напротив- с нея са една тълпа неуспели+ любимите мъже на лигавата й дъщеря. Зад Танев има интелигенти и успели млади хора, които знаят какво е чест и достойнство.
   Танев ще успее на изборите на 30.10.2011 г. с подкрепата на повечето жители на общината.
   Той не раздава пари като Даниел Хаджиев, не строи джамии като Диана Овчарова в с.Белополци, не подписва фалшиви договори с избирателите като нея, не оказва натиск и заплахи за уволнение на служители от администрацията, от ДГС, от предприятията в общината.
   Ивайловграде, насочи погледа си към правилната светлина- Коалиция “Общинска левица” с №23 в интеграрната бюлетина.
   Пази се от №2, защото този номер и хората, които стоят зад него насаждат страх у хората, държат се зверски и злобно!
   На 01.11.2011 г. Ивайловград ще има избран кмет и той ще се казва СТЕФАН ТАНЕВ!
   Повярвйте ми и няма да съжаляваш, Ивайловграде!

   Reply
   • Дай пример за успял млад човек който подкрепя Стефан Танев. Дай пример за 1 такъв човек. Само за 1 дай пример. Това да не е Митьо Райков бъдещето на Ивайловград както го обяви Маркова или лявата китка мъжа й на Маркова. Или Кондака човека който никой в Ивайловград не обича и който е с коефицент на интелигентност на рашково циганче във втори клас.

    Reply
  • Сега е момента Ивайловград да покаже ,че може . В почни всички Танев бие. Само в с.Берополци, където Овчарова построи джамия, ГЕРБ води. Вълноизкупвачките на Овчарова агитират и заплашват от къща на къща. Лъджата слава на Господ послуша Милена Танева, която помага на всички, дори и на тези които я хулят! Ивайловград и Лъджа трябва да излязат и да гласуват,за да преборят вота на мутрите и тези , които за 50 лв, дадени им от Златил Хаджиев ще гласуват за партия ГЕРБ- едни малоумници ! . Ивайловграде, събуди се, ако искаш да да не те управляват овчари и боклуци!

   Reply
 18. Здравейте!

  Дали някой от коментиращите тук ще може да ми отговори на едно питане?

  Не зная дали сте разглеждали избирателните списъци за избор на общински съветници и кметове, които са качени на официалния сайт на Ивайловград (http://www.ivaylovgrad.org/ZaObshtinata/Izbori2011.aspx), но ми направи впечатление, че в списъка със секциите в Ивайловград (т. 9) секция номер 005 (кв. Лъджа) се повтаря два пъти заедно с всичките 455 избиратели в нея.

  Това нормално ли е? Как не е било забелязано повторението?

  Не зная дали има някаква връзка с дублирането на секция номер 005 или е грешка на dnes.bg, но в тази статия тук

  http://www.dnes.bg/index/2011/10/23/samo-7-ot-29-sik-ove-v-ivailovgrad-zapochnaha-rabota-navreme.131973

  пише, че избирателните секции в община Ивайловград са 29, а в списъците от сайта на града открих само 28.

  Да не би случайно 29-тата секция, която не можах да открия в тези два списъка, да е дублираната секция 005 на кв. Лъджа?

  Може би гласът на тези избиратели е двойно по-тежък?

  Не зная кой е спал повече – този, който е изготвял списъците или този, който е писал новината в днес бг, но ми стана любопитно как така на две различни места по погрешка се появява още една секция.

  Reply
 19. И само още един въпрос.

  Дали случайно вече са излезли резултатите по секции?

  Цял ден чакам да ги качат в блока ИЗБОРИ 2011 на официалния сайт, но явно това няма да стане днес.

  Любопитно ми е как точно са разпределени по секции гласовете за г-н Танев, г-жа Овчарова и г-н Цветков.

  Мисля, че тази информация ще покаже много точно кой кандидат кмет от кои избиратели е получил гласовете си и няма да се налага да се спори повече за кого са гласували “умните и интелигентни хора”.

  Reply
 20. Работа за младите в Ивайловград —— Златил Хаджиев. :mrgreen: Дали е по малкото зло? Не само че няма да ви намери работа, но може да остави без работа майките и бащите ви!

  Reply
 21. Коалиция за Ивайловград със сигурност ще подкрепят Диана Овчарова!И тези,които си мислят,че Танев ще спечели ,могат само след балотажа да си ядат ушите от яд,защото новият кмет ще е Овчарова!950 гласа има за Цветков,които ще отидат при нея!Никой от глсувалите за Цветков няма да подкрепи Тенев!Тези гласове,които той събра са му тавана,повече не може!Овчарова ще води с много на балотажа!Дясното си е дясно,не зависимо от коя партия,всички те не харесват БСП,не искат Танев!Искат честност и промяна!

  Reply
  • Танев ще е новият стар кмет на община Ивайловград. Овчарова не носи промяна, защото зад нея са хора, които никога не работят за хората, а за себе си. Тя щеше да победи още на първия тур, а какво стана!!!

   Ще се радвам да пишете отново и на 30.10.2011 година!!!!!!!!!!!
   И гледайте да не се скриете като мишките и да не изглеждате като напикани мушката!!!!

   Reply
  • Само да не ти се окажат криви сметките. Тия 950 човека щом са гласували за Цветков значи не искат никого от другите двама кандидати. От тях половината едва ли изобщо ще отидат до урните на балотажа. А останалите не са крепостни селяни на синята коалиция и си имат глава на раменете, така че не се знае, знае ли се.
   Дефинирай “дясно”, защото напоследък станахме свидетели как довчерашните червени рози (и то най-тъмно червени) са мутирали в гербери излиза, че то май БСП станах по-десни от тия десните.

   Reply
   • Дясното и лявото в една малка затворена общност, като нашата не могат да имат ясни граници. Тук нещата опират повече до личности . Негово Фотоволтично Сиятелство е нартупал достатъчно негативи, както се вижда от първия тур.

    Хората искат промяна , или поне 2/3 от тях…….

    Reply
  • Аз пък ще гласувам срещу ГЕРБ и срещу родовете и клановете на Хаджиевци, Овчаровци и тем подобни, които освен да манипулират с популистки изказвания друго не умеят!

   Reply
 22. кой не скача е червен ! / ало, неинформирания, имай впредвид едно място някъде по проектите/

  Reply
 23. Prosto ne moga da povqrvam!!!!! Horata koito mrazqt Boiko BORISOV ZARADI VILITE SEGA PODKREPQT GERB.I DOSEGA NE SAM VIJDAL SINITE DA PODKRPQT CHERVENITE ZLATIL I BUDINKA STOQSHTI ZAD MARIONETKATA OVCHAROVA!!!!!!!!!!SMQH V ZALATA . QVNO IMA SDELKA MEJDU TONEV I DANIEL HADJIEV NO VIE OBIKNOVENITE HORICA NE STE VKLUCHENI . A CVETKOV UJ NAI- CHESTNIQ ,NAI-MORALNIQ A PODKREPQ NAI-GOLEMITE IGRACHI

  Reply
 24. От София вече е наредено – Стефан Цветков официално да подкрепи Овчарова на вторият тур.

  Reply
  • от космоса е наредено-прибирайте се клонираните неинформирани таневчета.на цветков никой не му нарежда. на танев му нарежда масларова и драганов.

   Reply
   • Не само му наредиха, но и го строиха в две редици. Сега ще призове подкрепилите го на първия тур да гласуват на балотажа за ГЕРБ , които се обявиха за дясна партия . И така леви -десни с бодра маршова стъпка да вървим напред !!!

    Reply
    • Както вече ти казах, Неинформирания – таз неделя Негово Фотоволчино Сиятелство сдава властта…..честито на Диана 🙂

     Reply
     • Съболезнования пък на вас, които повярвахте на онази, която има не по-малко вина за неспечелените пари и проекти и да заблуждава хората, а всъщност това е нейната несвършена работа. Тя къде работи презпоследните 12 години и как смее изобщо да използва това в предизборната си кампания. “Аз досега не си вършех работата, за което получавах немалка държавна заплата ама изберете ме обещавам вече да започна.” С това ли ви спечелиха наивници бленуващи промяна.

     • Не бързайте да се радвате! Не точете баници и не месете хляб!
      Не колете животни за чевермета или курбан!
      ще е напразно!
      Диана Овчарова няма да е кмет. Нещо друго може да е, но не и кмет на Ивайловград!

  • Не стига че си неинформиран ама и много глупав
   или по точно изключително глупав.

   Reply
 25. Неинформиран, или да те нарека ЧЕРВЕН, знаеш ли, че Цветков и сие направиха канпанията си с джобните си пари, никой не им е дал и стотинка и въпреки това успяха да вкарат трима съветници, да ти напомня, че твоите БСП вкараха само един повече, представи си , какво щеше да стане ако имаха средствата на БСП, нямаше да има балотаж!!!

  Reply
  • “REALIST”-напълно съм съгласен с теб че Стефан Цветков направи “чиста”кампания…но обясни ми защо трябваше да включва в листата си хора като Стефан Тонев и Борислав Бояджиев,,,толкоз ли нямаше други обикновенни хора,това ли са най-подходящите му хора от екипа …и ако найстина си “РЕАЛИСТ” ще признаеш че те го провалиха ..много от избирателите се отдръпнаха от него заради тях двамата ….

   Reply
   • И аз заради Стефан Тонев не подкрепих човека ,който мислех че е най-подходящ за кмет …..

    Reply
   • Избирателите се отдръпнаха най -вече заради първия от двамата – вечния нагаждач , който и на тези избори не пропусна да вреди цялата си рода (до най-малкото черакчийче ) по комисии във всички изборни секции!

    Reply
 26. Любопитно
  Златил Хаджиев – Председател на общински съвет-(пенсионер)
  Йордан Араджиев – Зам.кмет – (пенсионер)
  Секретар – Будинка Коларова (пенсионер)/ Ирина Андонова
  Директор на дирекция – Ана Араджиева
  Директор на дирекция – Филип Касабов(Фикри)
  Директор на дирекция – София Деведжиева – (пенсионер)

  След брадската прегръдка – вижте кой ще ни управлява!

  Reply
 27. Сега ми се иска да съм на мястото на Стефан Цветков ,цената на когото сега се е вдигнала като на барел по време на арабска криза. Че от София са му наредили да подкрепи ГЕРБ , наредили са му – това е факт. Но ако ГЕРБ е наистина дясна партия е редно да сключи ясно предизборно споразумение с “Коалиция а Ивайловград”. И в следващото управления мястото на Председателя на Общинският съвет , на председателя на икономическата комисия а също и на Главният вътрешен одитор на общината трябва да бъдат за ” Коалиция на Ивайловград.” Това са нормалните неща в политиката .Това е и гаранция , че утре ще имаме прозрачност в управлението .Едно управление ,което ще работи за Ивайловград и няма да преследва тесни партийни цели и интереси .

  Reply
 28. Pozna. Desnite shte podkrepqt Diana Ovcharova i sled tova shte uchastvat aktivno v udpravlenieto. Taka shye sa koreltor i vajen faktor da se predotvrati ednolichno upravlenie kato tova na tanev. Tova e v interes na grajdanite.

  Reply
 29. Уважаеми съграждани ! Днес бившия кмет Стефан Танев направи изказване по местното радио по което ни уведомяваше за пореден път че няма никакви задължения към никой . Това е лъжа ! Чувствам се пряко засегнат и мога да оспоря неговото твърдение с факти .Господинът много добре знае на кого-колко има да дава и как не си е изпълнил обещанието. Смятам че несъм единствен . Много са не само излъганите , но и заплашваните . За сетен път го призовавам (му напомням) да се издължи .
  Хора ! Не вярвайте на предизборните му обещания .
  Апелирам ви да гласувате разумно .

  от : ИВАН ЖЕЛЯЗКОВ ДИМИТРОВ

  Reply
  • Я се скрий бе! Ти окраде Топливо. До скоро нямаше пари хляб да си купиш, сопола ти течеше и го ядеше! Не се ли видиш на какво прасе приличаш, ами жената ти- маторица!
   Ядете от хорските пари. И точно ти си тръгнал да пишеш!

   Reply
 30. Уважаеми съграждани !
  Днес бившия кмет Стефан Танев направи изказване по местното радио по което ни уверяваше за пореден път че няма никакви задължения към никой .
  Това е лъжа . Чувствам се пряко засегнат и мога да успоря неговото твърдение с факти. Господинат много добре знае на кого – колко има да дава и как неси е изпулнил обещанието . Смятам че несъм единствен . Много са не само излъганите , но и заплашваните . За сетен път го призовавам (му напомням) да се издължи .
  Хора ! Не вярвайте на предизборните му обещания . Апелирам ви да гласувате разумно .

  от : ИВАН ЖЕЛЯЗКОВ ДИМИТРОВ

  Reply
 31. Който и от двамата кандидати да спечели ,няма да може да управлява ,без да има подкрепата на мнозинството от общинските съветници. Формирането на това мнозинство е също толкова важно ,колкото избора и на самият кмет .И ако сега сме принудени да избираме по малкото зло ,което по късно неуминуемо ще се превърне в по голямото ,то прегрупирането на силите в сесията ще е също толкова съдбовно и необратимо . 30 октомври ще мине като вчера и проблемите по управлението ще се стоварят върху главите ни с непремерена сила .И няма да търпят отлагане .Избор на нов председател на съвета ,комисии,структура на общинската администрация ,отчет на бюджета и приемането на нов за 2012 год, местни данъци и такси и т.н. И става ясно ,че тези които до днес се плюеха, утре трябва да работят за Ивайловград заедно и безкористно . Не го ли направят ,на изборите след четири години ще се срещнат с мене .

  Reply
  • Ще се срещнат с тебе , когато дойдат в Любимец!
   Пак си прекалил с червения телефон на др. Танев! На всички глупави коментари ли ти плаща Лятния или на обща бройка (което е едно и също )?!

   Reply
   • Заради мене ще идат навсякъде .А за парите не съди по собственият си критерии.

    Reply
 32. Znaete li,tozi sait trbva da mu se smeni imeto .Az predlagam UIKEND ili JALTATA GOSTENKA ,kato na Slavi rubrikata.Tolkova pomiq i laji se izlq varhu Tanev i za nqkoi drugi hora -otvratitelno!!!Prisastval sam na nqkoi ot agitaciite na Ovcharova to ne beshe pluene ta kakvo li ne beshe.Tova li vi e agitaciqta g-jo Ovcharova?

  Reply
  • 1. Научи се да пишеш нормално, ако искаш някой да ти обърне внимание!
   2. Много вероятно е ти да си от хората, които изписаха супер много глупости по адрес на останалите кандидати за кметове!
   3. Вота на хората ще реши кой е крив и кой е прав. Всичко останало са празни приказки!
   4. Не си ти човека, който ще каже какво да е името на сайта!
   5. Като твърдиш нещо, добре е да го подкрепиш с доказателства. Останалото ти казах, са празни приказки!

   Айде със здраве!

   Reply
   • Админ, защо не дадеш права на двама модератори, които да трият мнения, написани на шльокавица?
    Свободата на словото е хубаво нещо, имаме си и прекрасен език. Имаме и азбука, която е написана специално за нас.
    Извинявам се за офтопика.

    пп: големия ми син си направи сайт и форум, нешо споменаваше “джумла”, нямам никаква идея какно е това. Ако искаш мога да го помоля за помощ в техническата част на сайта…

    Reply
 33. Всеки един се криеше до няколко дни. Минаваха се дори през proxyta админа вижда добре и сега минавам така. До това е докаран Ивайловград-ако не бяха налагани заплахи щях да си напиша името, дано след изборите спрем да се крием . Ивайловградчани са хубави хора , но липсата на работа сега ги кара да се крият . Танев е пресметнал добре – махни младите хора , остави града без работа и ще манипулираш всеки глас. Ивайловград трябва да гласува за Овчарова и да бъде спрян този терор от една шепа хора !

  Reply
 34. Стига сте писали че всички млади в града ще гласуват за Овчарова! Кои са тия младите некви лузъри дето за нищо не става от тях само малоумници, кадърните момчета и момичета са нагоре или учат или направо си работят там. За ква младеж ми говорят ква е тая младежка организация пълен смях, фарс. И тия агитации по фейсбук направо ме убиха три пъти им отказвам приятелство и пак се натискат наглостта им няма край. направих си гавра и писах че съм роден на 20 октомври и най-големите гербери всички ми честитиха рожденния ден в фейсбука станаха за смях с това прекомерно мазнене 🙂

  Reply
 35. Заблуда на хората в Ивайловград за срещата с Дянков!!!
  CЪОБЩЕНИЕ
  На 26.10.2011г/сряда/от17 часа в НЧ “Проуда” ще се проведе среща на обществеността на Ивайловград с
  гн.Симеон Дянков –
  Вицепримиер и министър на финансите и избраните общински събетници от
  ПП “ГЕРБ” и
  Коалиция “За Ивайловград”
  Заповядайте!

  Това съобщение не е вярно.Защото министъра беше тук в 9 часа. Много е лесно Гербаджии, да излъжите хората,както и правите.Както чакаха на студа снощи , така и ще чакат за обещанията, които сте дали. Лесно се манипулират студенти, затъжили се за близки и роднини. С това, че им плащате пътните дотук, не ги държите. Автобуси с който идват, много приличат на тези, идващи от Турция.
  Ние сме за Стефан Танев и не сме на 50 години.
  Няма да позволим агресията и заблудата на една част от младите хора в града ни да наделее. НЕ!!! Сега е времето, в което смятаме, че е нужна нашата помощ. Не се управлява с мазни приказки, а с опит и желязна логика.

  Reply
  • Доста сте жалки хора на Танев
   Съобщението не беше такова
   Откъде го извадихте това или си го измислихте
   Клеветници

   Reply
 36. Мислех си, че читалището се казва “Пробуда”, но явно съм се заблуждавал. Господин се съкращава “г-н”, от време на време се натиска и интервала – онова, дългото клавишче най-отдолу.
  Като ще пускате провокативни постове поне се старайте да не правите очевадни правописни грешки.

  Reply
  • ” ПроБуда ” е името на читалището . Чудя се ,да не би да е кръстено на Буда, ама не съм сигурен .Ще попитам Диана .Ако не я намеря ,щото тя сега е много заета ,ще питам София Божинова или Златка Шереметова .Ама както и да е ,Пробуда си е хубаво име. Не е като да речем Прокуда.

   Reply
 37. Колко жалко!!!
  Виждате правописните грешки.А сами се запитайте,не е ли това самата истина.
  Но така е вие така действате,такива хора като вас искат да управляват.

  Reply
  • Малко ще ми е трудно да управлявам града по простата причина, че живея в София. Поне за сега… Пък и нямам такива амбиции.
   Но за едно нещо си прав – трудно се сдава власта, нали за нея кръв и пот са се лели 🙂

   Reply
 38. “ГЕРБ” ли ще са тези,които ще ни оправят града.Едва ли?То ,ако било толкова лесно,защо до сега не го направиха.Нали същите хора,които се бъркаха на кмета,с грешни преценки бяха точно те. Лицата,които вече не са от БСП,сега са най-големите агитатори на ГЕРБ!

  Reply
 39. Жалко за грешката на Стефан Цветков,горкия няма да види “ново начала”,СТАРАТА ПЕСЕН НА НОВ ГЛАС!

  Reply
 40. ПОБЕДА !!!!
  1. Ивайловград ще бъде управляван от нови политически сили – ГЕРБ и Коалиция за Ивайловград, които имат общо 7 от 13 съветници! остава само да се избере и изпълнителят на програмата – Кметът. Само още една крачка да се сбъдне желаната промяна !
  Трезвият анализ е следният :
  — Диана Овчарова – естественият избор, за да се осъществят инвестициите в града и европейските програми !!!
  — Стефан Танев – неефективно управление в пълна изолация, както от общинските съветници така и от държавата !!!

  ПРОСЯКА ТАНЕВ !!!!
  2. Вижте само какъв кмет сме имали. Говори за авторитет, принципи, опит …..
  А показва :
  –предлага 3 заместник кметове ?! секретар на общината; директори на дирекции, отдели, кметски наместници 50% !
  –ще излъже дори собствените си служители само и само да стане кмет !!!

  Reply
 41. Няма ли кой да вкара в затвора този човек . Хората му обикалят и заплашват всеки един човек . Изгони младите хора ,а сега им дава пари да дойдат да гласуват, но не е виновен този който яде баницата а този който му я дава. Казва ,че съвестта му е чиста. Дано да паднеш неделя и ще видиш колко хора ще излязат и ще има обвинения към теб.Ето затова искате да задържите властта за да сте недосегаеми. Най-малкото сте виновни ,че не сте накарали един инвеститор да отвори работни места ,а обрано гоните го за да няма хора и да печелите с кебапчета по-селата. Нямаме един спечелен проект Танев , един . Какъв кмет си ти и хората около теб. Вие сте крадци и диктатори . Спрете се и спрете да заплашвате хора с думите :” Внимавай за кого ще гласуваш ! ” Дано смед неделя Ивайловграда е свободен от своят диктатор.Между теб и Сталин няма разлика,искате да постигнете победата със сила. Разбери ,че нищо хубаво не си направил за този град, а обратно накара хората да избягат от него ! Нямате срама…..

  Reply
 42. Лъджата не се е събудила само бабичките гласуват за Стефан Танев … мисля че нетрябва да се гордеете с това .

  Reply
  • Лъджа ще подкрепи Стефан Танев.
   Престанете да ни обиждате и унижвате. Ние не се продаваме за нищо! Всички възрастни и млади са зад Танев, с изключение на изкупвачките на вълна, тяхната рода и заплашените от уволнение от В и К и Пътно!
   Престанете да ходите по къщите и да ни притеснявате нощем! Дори Стефан Танев не си е позволил това! А само той има това право!
   Ивайловграде, събуди се! Лъджа се събуди!
   Не ти трябват изкупвачи на вълна като пратениците на Диана Овчарова, а истински хора като Стефян Танев!

   Стефан Танев може да разчита на нас!
   Всички производни на овчари, чобани, черакчии, продажници да не припарват до Лъджа!

   Лъджа се събуди!

   Reply
   • Тя , Лъджата и като спеше правеше пак същото – подлагаше се на Танев!

    Reply
    • По- добре на Танев, отколкото на Будинка Коларова, Златил Хаджиев и раздаващия пари негов син Даниел, предателката Диана Овчарова и огладнялата покрай нея Ламбушенска, Драбишенска и Свираченска вълноизкупваща тълпа!

     Reply
   • Ако някой пита в Ивайловград има ли циганска махала да знаете ,че това е ЛЪДЖАТА.

    Reply
 43. Не е важно как гласуват избирателите, а кой брои гласовете.

  Йосиф Сталин 🙂

  Reply
 44. На крак, о парии презрени,
  на крак, о роби на труда!
  Потиснати и унизени,
  ставайте срещу врага!
  Нека без милост, без пощада,
  да сринем старий, гнилий строй!
  Светът на нас се днес надява,
  напред в решителния бой!

  P.S. По ирония на г-жа Историята химна на кумунастите е много подходящ за тези от нас ,които утре ще гласуват против тях…. 😆

  Reply
 45. Дами и господа от ГЕРБ!
  Престанете да заплашвате с уволнение всички, та чак до най-обикновената шивачка, чистачка и продавачка, горски. Този път сметките ви ще излязат криви!
  Знаете ли, че в цяла България СДС е срещу ГЕРБ, а нашите “сини” станаха подлога на ГЕРБ, защото им е обещано да управляват. Представете си кой ще Ви управлява: Златил Хаджиев, Даниел Хаджиев, Будинка Коларова, тази юда, която допреди време зовеше БСП, а сега изпада в ерекция, споменавайки името ГЕРБ! Стефан Цветков пък е принуден да зове за гласувате за ГЕРБ като самият той ще пусне празна бюлетина! Лекето Борислав Бояджиев пък си търси тръмплин, за да изплува от лайняната яма, в която живее!
  Доживяхме да видим кривата Бабаитка и мъжа й до Будинка Коларова и Златил Хаджиев, които до преди 10 години кълнеше- явно й огладня гъза!
  До скоро Мария- сестрата на Златил Хаджиев кълнеше Ирина Андонова, а сега й се кланя! Явно й затвориха устата с пачки!
  Некадърникът Иван Коларов пък пие кафето си със Стефан Тонев- хахаха!!!
  В ГЕРБ пък търсят врага си с партиен билет! Уволняват, заплашват от уволнение, махат хора от комисии!

  Но имаме новина! Утре светлинен лъч ще предвещае победата на Стефан Танев на избори 2011 г. и началото на края на предателството! Защото най-големия грях спрямо Господ е предателството- за да спечелиш си готов на всичко, дори джамии да строиш!

  Успех на номер 23 в интегралната бюлетина за кмет на община Ивайловград!
  Успех на №8 в интегралната бюлетина за президент и вицепрезидент!

  Стефане, щом Лъджа е зад теб- ще успееш! Щом обикновиният ивайловградчанин е зад теб- ще успееш!
  Ти никого не предаде- ще успееш!

  Reply
  • Много сте се надървили бе , Лъджата ! Това , че сте ЗАД Танев как да го разбираме , не е ли малко двусмислено ? И удобно !?

   Reply
   • Аз съм твърдо зад Будинка .Тя малко се усра , ама карай .Наперен уй ,насран гъз не признава .

    Reply
    • Голям изрод си , ама на моменти ,признавам , си много оригинален!

     p.s. От тук нататък много внимавай какви ще ги ръсиш за печелившите ( вече) !

     Reply
  • Ура за новият Президент на Републиката ! Да се надяваме ,че няма да е п-Резидент на Кремъл, като агент Гоце Седефчов !

   Reply
 46. Който и да спечели изборите за кмет му желая успех!!! Защото това е моят град.

  Reply
 47. Иван Иванов да се чете като Диана Маркова или Милена Танева . Нямат смелостта да използват имената си затова използват лъжливи . Смешни сте !

  Reply

Leave a Comment

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.