Коалиция “За Ивайловград” подкрепя Диана Овчарова

коалиция, за ивайловград, подкрепя, диана овчарова

ДАМИ И ГОСПОДА,

УВАЖАЕМИ СЪГРАЖДАНИ,

Ние, кандидатите на Коалиция “За Ивайловград”, участвали в местните избори, проведени на 23.10.2011 г. благодарим, на тези от Вас, които ни подкрепиха!

Оценяме представянето си за достойно, но за съжаление то не ни отрежда балотаж.

Ние и Вие, които ни подкрепихте, участвахме в тези избори с ясната визия за промяна.

Болшинството ни съграждани – 2 418, гласуваха против статуквото, виждайки го в лицето на г-н Танев.

Запознавайки се със социално-икономическата програма, представена от г-жа Овчарова на тези избори, установяваме, че тя съвпада в по-голямата си част с нашата такава, както и вижданията ни за решаването на належащите проблеми на общината.

Представителите на Коалиция “За Ивайловград” ще бъдем гарант в процесите на реформиране и изграждане на нов европейски модел на управление на Общината, насочено към хората.

УВАЖАЕМИ СЪГРАЖДАНИ,

Преди четири години общинските съветници на Коалиция “За Ивайловград” подкрепиха г-жа Овчарова в избора за Председател на общинския съвет, виждайки в нея по-достойния и по-подготвен кандидат.

В избор, в който няма наш кандидат, ние и сега ще бъдем последователни.

Призоваваме всички наши гласоподаватели и онези, които не успяха да гласуват на 23.10.2011 г, участвайте в гласуването на 30.10.2011 г. и подкрепете г-жа Овчарова на този балотаж.

ЗА ПРОМЯНА И ПО-ДОБРО БЪДЕЩЕ!

45 thoughts on “Коалиция “За Ивайловград” подкрепя Диана Овчарова”

 1. Оказа се ,че това което говорих вчера днес е факт. Подкрепата за Овчарова на втория тур ,намекът за председателското място в Общинският съвет (намекът между другото е много ачик и звучи бодро ).Още не са взели властта , а вече напират за постове .

  Reply
  • Не се прави на врачка. Това беше ясно за всеки. Но ти май не си местен и инфото достига до тебе със закъснение…

   Reply
 2. Откъде наглият и тъп неинформиран знае и писа коментари точно за това, което коментираме сега.Или е много умен ,което не ми се вярва ,или има предател в редиците на тези които са се договаряли вчера .

  Reply
  • Кой му дреме? Неинформирания и неговия кумир / ментор Танев са история след 4 дни….

   Reply
  • Аз мисля, че в подобна ситуация е логично, двете политически сили да търсят подкрепа на коалиция “За Ивайловград”. Точно така и се е случило! Логичен е и избора на коалиция “За Ивайловград”, да подкрепят Диана Овчарова.

   Естествено е, представители на десни партии да подкрепят дясно-центристката ГЕРБ. Все пак те повече от всичко желаят да има промяна в управлението на Ивайловград.

   Reply
   • Добър вечер от дядо ви махмур само ено ще ви кажа господин admin Логичен е и избора на коалиция “За Ивайловград”, да подкрепят Диана Овчарова само ,че с наведени глави с поглед забид в земята на снимката. Е замислете се от там на татък за какво става въпрос.

    Reply
 3. Който иска най-сетне да има някаква Промяна в Ивайловград, ще трябва да подкрепи Овчарова. Знам че е болезнено и дори малко унизително, но в тази ситуация това е рационалното и умно поведение. В този избор има шанс, докато оставането на Танев е вечно бетониране на червения феодализъм- БКП/БСП, др. Масларова, ченгетата и т.н. И още един важен момент: по този начин ще се гарантира финансирането на жизненоважни инфраструктурни проекти, което зависи от правителството. Може да е цинично, но мислете и за това.
  Някой ден и ГЕРБ ще си отиде като НДСВ, но към момента трябва да сме гъвкави и да мислим прагматично.
  Извинявайте за акъла, но така стоят нещата към днешна дата. Иначе и аз не съм от най-щастливите хора в тази страна, но исторически сме принудени да правим компромиси и така ще е още около едно поколение.

  Reply
 4. “ВИЕ” господа от “Коалиция За Ивайловград” не давайте “акъл” за кого да гласуваме…не сме малоумници… просто не е честно спрямо нас , след като сме гласували за вас ,сега да ни “нареждате” за кого да гласуваме…или това е истина ,както казват “нареждане от горе”…

  Reply
  • И до всички участници в сайта…-Толкоз ли ви е страх да си напишете истинските имена??? -какви са тези нелегални имета ??? страхувате се че ако напишете нещо против единият кандидат, и ако спечели другият…после как ще го погледнете в очи ли ???

   Reply
   • Май 99% се страхуват, да. Това вече не е нормално 🙁

    А, аз съм Митко Катранджиев, че някой все още не са разбрали и викат, че се крия 😆

    Reply
   • Анчо , ти , за да се изкараш герой ли се включи в коментарите ? Или си се включвал и досега , ама под друго име?
    Ако чувстваш , че някой ти е сложил чатал на врата или пък те води за ръчичка до урните – проблема си е изцяло твой и , ако обичаш не ни го натрапвай ! Всеки си има глава на раменете !
    А относно псевдонимите – виждам , че вече са ти отговорили.

    Reply
    • “Приятел” ме съм казал че не ми харесва сайта..напротив…много си е “хубав” дори …възмущава ме двуличието на участниците в него/не на всички естественно/ всеки споделя ,всеки се изказва свободно уж, а не смее да си напише името накрая…А колкото до това да вляза в сайта на Калфин или на Гоце, може -няма лошо…но който ме познава знае че от 89 година съм против БСП-то… .Но работата тук е друга- че тук не гласувам вече за партия ,а за личности и то Личност която ще направи нещо за града ни и за хората който са останали да живеят тук…. 🙂 💡 🙂

     Reply
     • “И до всички участници в сайта…-Толкоз ли ви е страх да си напишете истинските имена??? -какви са тези нелегални имета ??? страхувате се че ако напишете нещо против единият кандидат, и ако спечели другият…после как ще го погледнете в очи ли ???”

      Защо мислиш така? Името ми е написано на латиница, но си е моето, което тате ми е дал като бебе. Мога разбирасе да го сменя, но този ник полвам от близо 10 години и съм си свикнал да го пиша на “шльокавица”.

  • Защо се палиш 😀 Аз виждам думи като “благодарим”, “прозоваваме” и т.н. Виждам и обосновка на това им решение. Напълно нормално при създалата се ситуация 😀

   Излизат със своята позиция хората и казват каквото имат да казват. Съответно всеки с нещото си на раменете, решава за кой да даде или да не даде своя глас 😀

   P.S. Наздраве 😉

   Reply
   • Честит имен ден! Ти знаеш,че малко мисля и много говоря. На днешния ден обаче мислих дълго-о и го измислих: Наздраве, да ти е живо и здраво името!

    Reply
 5. Г-н Калайджиев, като не ви харесва какво си споделят хората тука, можете да си четете сайта на Калфин или на Гоце например. Ваша воля… А повечето пишат с псевдоними, защото Ивайловград е феодално владение и всеки може да бъде наказан за свободно изразяване на лично мнение. До там сме се докарали…

  Reply
  • offtopik
   За Калфин добре, ама ‘що против Гоцето бре? Знаеш ли какъв е хубав пътя до вилата ми, черен и гладък асфалт, от него е? Верно, че минава покрай селото му и за туй …ама…съжалявам, че не съм покрай Банкя, че да е магистрала.
   Иначе за ивайловградския феодализъм и безочие съм съгласен на 100%
   /offtopik

   Reply
 6. Админ ,
  не може да ти се отрече , че уцелваш 🙂 снимките към статиите си .
  Този прозиращ слънчев лъч …………. 🙂

  Reply
 7. Добър ден от дядо ви махмур виждам и чета ,че има голяма активност след изборите в сайта
  Пищете,че вашата промяна е свързан със ГЕРБ – Д.Овчарова и Коалиция за Ивайловград – С.Тонев който използва С.Цветков дълги години и се крие зад него като една изпържена мишка.Тези ли хора искате да ви управляват.Попитайте г-жа Овчарова за тези години които е била в управата на общината колко работни места е открила защото аз знам само за едно няма да ви кажа попитайте госпожата мога да ви дам жокер но няма смисъл вие сте умни ще се сетите,колко читалища има в общината и какво е направила за тях пълни гробници.А за г-н Тонев какво да ви кажа много съм умислен за тези години той си джътка нагоре на долу гони си личните интереси и за това на всеки избори губи а ма това е логично а сега ще ви издам една голяма тайна за него значи поставяме едно доматено колче в изборния ден срещу него въпрос кой ще спечели разбира се ,че се сещате колчето.Е с такива ли хора търсите промяната –евала.

  Reply
 8. До всички участници в сайта — След изборите ще бъде организирана среща на участниците в сайта . Разходите ще бъдат за сметка на кандидатите за кметове ,които ще почерпят затова ,че ги подкрепяхме . Възлагам организацията на Митко Катранджиев който ще ни информира за мястото и времето на срещата .

  Reply
  • Мите /Катранджиев/..чакаме потвърждение за часът и мястото на стрещата…..

   Reply
   • Срещъ нъ Бърбукътъ къде 0 чъсъ
    оттаме пиша ду Женското клъденчи 🙂 посли Голямиът гьолъ
    сетни у чичо теухъридис и нъй сетни нъ голимътъ чършия 🙂
    Атеши ду пърфи колдури 🙂
    Фаф 8 саатъ у общоната с новътъ кметка 🙂

    Reply
 9. Митко, на мен ще запазиш място до Златина Гайдаджиева – Фрини . Ако Деси дойде и тя ще е до мен .

  Reply
 10. Ето ви име!Нали искате да знаете имена!Решението на Коалицията е много правилно!И не е нареждане от горе,както твърдят,а е решение на местно ниво!Не мислите ли,че тук участващите не искат да се показват кои са,поради простата причина,че ги е страх!Калайджиев!Никой не ти нарежда!Това е призив,никой не те задължава,а и това им е работата!Никой,никъде не споменава,че гражданите са тъпи или малоумни,така че не пиши неща,които не са верни!Истината е една:Ивайловградчани не гласуват за ЛИЧНОСТ,а за ПАРТИЯ!Това според мен показа вота на редовните избори!Ако за една седмица това не се е променило,всичко ще си остане по старому!И днес(събота 29.10-ден на размисъл),ако не си зададем въпроса:Аз всъщност защо давам вота си,за кого и за какво?-тези избори отново ще бъдат изгубени!Два дни след тях всичко ще си е както преди и ще сме забравили предизборните битки,хората ще се трудят да преживяват и надали след още месец ще им прави впечатление кой е кмет!Скъпи съграждани,задайте си този въпрос!Ние виждаме,че промяната идва,виждаме я в личност!Ако наистина я желаем,партията няма значение!Аз ще гласувам за това,а ТИ?

  Reply
  • Наредиха им отгоре .Казаха им да се строят в две редици като деца в детската градина ,да се хванат за мантичките отзад и да ходят да гласуват .Ако решението беше на местно ниво ,им трябваше технологично време – да се допитат до избирателите ,да помислят и тогава да решат .На тях обаче им беше наредено и до сутринта призива беше публикуван в нета .Бързали са , защото им е било наредено .Личи си и от самият призив -необмислен и нескопосано написан .Посланието е по скоро написано за ГЕРБ. С други думи ние покдрепяме Диана Овчарова ,но и вие ни подкрепете за председателското място в Общинският съвет ,така както винаги ние сме подкрепяли Диана . Товаа е .Елементарно и просташко .Достойно за цялата простащина и милиционерщина която цари в ГЕРБ.

   Reply
   • Радина, ще взема и аз да се строя утре да гласувам с вас .Ще се хвана за шортите ти и така право в трета секция.По някаква случайност двамата гласуваме на едно място .. Пък кой знае? Може и да ме убедиш за кого да гласувам .

    Reply
    • Аз не искам да убеждавам никой за кого да гласува!Всеки сам избира!Другото,което е,че аз подкрепях на редовните избори коалицията,поради ред причини:една от които е роднинска,другата е,че съм с техните виждания и не на последно място,че винаги съм била за СДС!Съществуващо или не!Не ме интересува кой какво е наредил,аз знам за какво гласувах и за какво ще гласувам!И ако не те е страх кажи кой си все пак да знам кой ще ме хване за шортите,току виж пък съм те убедила!Не мисля,че има някакъв срам в това явно и открито да искаш нещо,поне не се криеш,не манипулираш,не подкупваш и не лъжеш!Така че аз намирам за напълно нормално да поискаш ЯВНО каквото и да е място!И мисля,че ти май обичаш скритото и покритото!Ако греша поправи ме!

     Reply
     • Ами ще те поправя. Не обичам нито скритото, нито покритото . И ще съм по щастлив ,ако те видя без шорти .Не мисля,че има някакъв срам в това явно и открито да искаш нещо.И много се радвам , че го намираш за нормалн, да поискам каквото и да е ЯВНО.Какъв мъж съм, ако не направя първата крачка нали!!!?

     • И не си била винаги от СДС. В Пловдив ти подкрепяш Георги Титюков “Кауза България” ,а не кандидата на Синята коалиция СДС-ДСБ Илко Николов .

   • Имаш право да квичиш, утре ще ви правим Коледа 😛 А милиционерите бяха най-верните чеда на шайката ви 45 години.

    Отцеубийството и педерастията са ви в гените, другари ………разправиите ви с милиционерите ви не са наша работа, амин 🙂

    Reply
    • Коледа още недошла ,а вие сте се надървили за парата от постната питка на бъдни вечер .Но понеже нямахте кон за състезанието, сега ви остава да квичите като прасета ,и да ядете каквото ви турят в кочинката .И да се надявате ,че ще има “Коалиция за баницата в Ивайловград”

     Reply
     • И по голяма простотия и тъпотия от това да поискате председателското място в съвета и то публично – няма .Няма кой да ви го даде .Това е толкова стратегическо място ,колкото и кметското .Акъла ми не побира колко голям тъпанар и аматьор в политиката трябва да си , та в това обръщение да пишеш -” Преди четири години общинските съветници на Коалиция “За Ивайловград” подкрепиха г-жа Овчарова в избора за Председател на общинския съвет, виждайки в нея по-достойния и по-подготвен кандидат.” Вие от Коалиция за Ивайловград сте гъзолизници и ибрикчии .Вие сте резилите на демокрацията и срам за синята идея.

 11. Срам за България са тези ,които я продадоха на МВФ и я вкараха във валутен борд при външен дълг 70 (седемдесет) пъти по -малък от гръцкия в момента .Тези ,които доброволно се отказаха от огромният руски пазар ,при положение ,че другите се борят за него .Тези които разбиха военната промишленост ( 6 милиарда долара печалба годишно ) ДЗУ Стара Загора ( 1 милиард долара годишно ) и т.н. списъкът е огромен. Спомняш ли си кои бяха те? На кого Петър Стоянов рече:.”Иване кажи си !” А Иван нищо не каза. Защото беше secret.

  Reply
 12. Здравейте,

  Искам да споделя няколко неща, които са провокирани от цялата тази изборна параноя. Мислите ли, че в умиращ град има значение кой е управляващ. В целият свят е налице процес на урбанизация. Което означава, че бъдещето за Ивайловград не се очертава да бъде никак розово. Процесът е необратим. Завършващите училище ще отиват и занапред в големите градове да учат и работят. Мислите ли, че нов кмет ще промени нещата? – Не съм убеден. Още повече, че кандидат изпълнителите са познати от предишни “епизоди”. Смятам, че в тази ситуация напълно е валидна поговорката : “Със стари к..ви нов бардак не се прави”.

  Живи и здрави всички,

  Поздрави,

  Reply
 13. Градът ни спокоен е за слава розова достоен .И с баба Буда във бардака , светло бъдеще ни чака.

  Reply

Leave a Comment

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.