Не на страха – не се продавайте!

не на страха, не се продавайтеВсички знаем, че разни хора предлагат разни облаги ако се гласува, както на тях им харесва!

И освен, че предлагат разни неща, понякога дори ни заплашват. Заплашват, че ако не гласуваме за тях, ще се случи нещо. Нима искаме такива хора да решават бъдещето ни?

Затова, не го правете! Не се продавайте! Дори да вземете това, което ви предлагат гласувайте, както вие смятате, че е правилно. Не както те ви казват. Нали възможността ни да мислим и да взимаме сами решения ни различава от животните! Затова не оставяйте да ви правят на такива. Решавайте сами, защото сте свободни хора! А за нещата, които ви предлагат, ако са ви нужни и ги искате, вземете ги. Не е луд този дето яде баницата, нали знаете.

И в неделя, когато отидете да направите своя, а не нечий друг избор, не се притеснявайте. Няма кой да разбере как сте гласували! Затова го направете като свободни хора, които имат мнение и държат на него! А тези, които ви дават разни неща или ви заплашват, явно нямат други качества и разчитат само на това. Затова, не им се давайте, да ви манипулират и да ви отнемат правото да бъдете свободни хора!

44 thoughts on “Не на страха – не се продавайте!”

 1. Много хубава снимка си избрал за тази публикация и в този ред на мисли ще сложа едно стихотворение което ми хареса много!
  Писмо до Левски” /автор: Златина Великова/

  Спи, Дяконе! Не се събуждай!
  Остани в незнайния си гроб!
  Добре си ти… От там не виждаш
  съдбата на достойния ни род.

  Не виждаш майките,които днес не раждат.
  Стариците край кофите за смет.
  Бащите със джобове празни,
  в ръцете с куфари и здравец за късмет.

  Децата ни са вече на изчезване.
  Селата мъртви. Пусти градове.
  Строим хотели, паркинги, гаражи…
  Край просяка минава БееМВе.

  На “пътя към Европа” се продават
  в ръцете с кукли малките моми.
  Те детството си в сънища сънуват.
  Стаена скръб в очите им гори.

  Спи, Дяконе! Не се събуждай!
  Добре си там под тази черна пръст.
  Завиждам ти за туй, че не дочака
  мечтите си, разпънати на кръст.

  Купуването и продаването на гласове е престъпление ,но силата на нашият кмет е в това и в заплахите. Моралът не значи нищо за нашите управници , а този човек решава съдбата на Община Ивайловград. Гласуването на сила и с заплахи е било присъщо на управляващите преди 20 години,за съжаление то продължава и в Ивайловград.Недопустимо е с сила да управляваш . Тази статия е хубаво да я видят хората от селата ,заблудени и невежи ,държани така в изолация и сещащи се за тях по избори .Тъжно , тъжно.
  ДПС ще решат изборите тази година и това в голяма степен ще бъде за С.Танев,тъжно.Единственият начин Ивайловград да бъде отново свободен и съдбата му да не се решава от хора които са овцете и им се дават пари за това е ВСИЧКИ ДА ГЛАСУВАТ, без значение за кой от другите кандидати.Всички те са по-добри и по човечни от С.Танев!
  Спи дяконе не се събуждай ! 🙁

  Reply
 2. Хора, разберете, че вашият глас е безценен ! Той не струва 2 кебапчета и една бира ! Не струва 20, 50 или 100 лева !!! Не ви агитирам да гласувате за Танев, Овчарова или който и да е било …. агитирам ви да гласувате по съвест, за най – достойния кандидат и за този, за който мислите, че може да въведе нашата община в ред !!! Оставете партиите, а гласувайте за личност !

  Reply
  • Ако ще се гласува за личност без да е намесена партия за какво да се гласува тогова.
   Нека да подкрепим Стефан Цветков а не тези които досега са ни управлявали.

   Reply
 3. Това е снимката на най-чистия българин за мен , и ще споделя едно стихотворение в този ред на мисли .
  “Писмо до Левски” /автор: Златина Великова/

  Спи, Дяконе! Не се събуждай!
  Остани в незнайния си гроб!
  Добре си ти… От там не виждаш
  съдбата на достойния ни род.

  Не виждаш майките,които днес не раждат.
  Стариците край кофите за смет.
  Бащите със джобове празни,
  в ръцете с куфари и здравец за късмет.

  Децата ни са вече на изчезване.
  Селата мъртви. Пусти градове.
  Строим хотели, паркинги, гаражи…
  Край просяка минава
  БееМВе.

  На “пътя към Европа” се продават
  в ръцете с кукли малките моми.
  Те детството си в сънища сънуват.
  Стаена скръб в очите им гори.

  Спи, Дяконе! Не се събуждай!
  Добре си там под тази черна пръст.
  Завиждам ти за туй, че не дочака
  мечтите си, разпънати на кръст.

  Дано не вижда дякона силата и принудата с която се иска да се държи една община и опитите на другите хора да я освободят от ръцете на един завоевател, който чрез сила и принуда се опитва да я задържи.
  ГЛАСУВАЙТЕ ИВАЙЛОВГРАДЧАНИ ,няма да агитирам за никои от другите трима кандидати за разлика от другите тук .Всеки един от тях е хиляди пъти по-достоен от този кмет,но този кмет със силата на парите ще се опита да спечели властта ,не заради това ,че хората го харесват ,а заради това ,че са заплашвани или им се дават пари заради това. Ако вие не гласувате има няколко хиляди човека по-селата за които 50 лв са много и ще вкарат в пропастта Ивайловград за още 4 години и вече излизане от тази пропаст няма да има. Както е казал админа вземете парите но гласувайте по съвест . Промяната трябва да стане сега или после ще бъде късно за това. ГЛАСУВАЙТЕ защото всеки един от вас има това право и трябва да се възползва от него.

  Reply
 4. Ако се вярва на педала – терорист В. Улянов – Ленин , комунизЪма е съветска власт плюс електричество.

  Видния последовател на горе-цитирания и настоящ кмет на града ни си построи личния комунизъм, който в неговия случай е неограничена местна власт плюс слънчево фотоволтично бъдеще за него и за потомството му.

  Остава да разберем дали днес уфсете отново са му натикали властта за още 4 години…..

  П.С Купуването и продаването на уфсе не е престъпление……

  П.С.С. В древния Рим плебса (народа) е имал право да изпрати в Сената трибуни, който са имали право на вето върху решенията му…….Вие драги ми съграждани нямате това право….демоKрадция ,какво да се прави

  Reply
 5. Престанете да спекулирате с младите хора и с това, че те подкрепят само Овчарова. Напротив- с нея са една тълпа неуспели+ любимите мъже на лигавата й дъщеря. Зад Танев има интелигенти и успели млади хора, които знаят какво е чест и достойнство.
  Танев ще успее на изборите на 30.10.2011 г. с подкрепата на повечето жители на общината.
  Той не раздава пари като Даниел Хаджиев, не строи джамии като Диана Овчарова в с.Белополци, не подписва фалшиви договори с избирателите като нея, не оказва натиск и заплахи за уволнение на служители от администрацията, от ДГС, от предприятията в общината.
  Ивайловграде, насочи погледа си към правилната светлина- Коалиция “Общинска левица” с №23 в интеграрната бюлетина.
  Пази се от №2, защото този номер и хората, които стоят зад него насаждат страх у хората, държат се зверски и злобно!
  На 01.11.2011 г. Ивайловград ще има избран кмет и той ще се казва СТЕФАН ТАНЕВ!
  Повярвйте ми и няма да съжаляваш, Ивайловграде!

  Reply
  • Изберете ,Него, Спасителят и ваше е царството небесно ! 😛

   Той ще си построи мини ВЕЦ на Арда следващия мандат !!!

   Той ще си построи мини АЕЦ по- следващия мандат !!!!

   Вие имате право да блеете възторжено – ПОбеда, Победа! * 😆

   P.S. Купуването и продаването на уфсе не е престъпление….

   P.S.S. *Победата ще е на собствената ви глупост над самите вас 😆

   Reply
  • Съграждани и съмишленици ,
   aз никога досега не съм гласувал за печеливш работещ кмет в родният си град .
   На 30. 10. 2011 г. ще съм първият от многото , който ще отиде да гласува

   ЗА Диана Овчарова , защото съм убеден , че тя ще бъде работещ кмет

   с усилията си насочени към хората , с визията си за ново европейско
   мислене и стил на управленческо поведение .
   Твърдя всичко това , защото изчетох предизборната и социално – икономическа програма ,
   а тя се препокрива с тази на коалиция „ За Ивайловград „
   и в нея виждам Вас , децата ни и себе си .
   Аз съм убеден !
   Успех Диана !
   Борислав Бояджиев

   Reply
  • Здравей г-н Никой, или може би Никоя. Казвам се Димитър Катранджиев и подкрепям Диана Овчарова за кмет на община Ивайловград.

   Пиша в отговор на мнението, че само неуспели хора подкрепят Диана Овчарова. Така е. Аз съм неуспял човек. Аз съм един прост служител в смешна интернационална компания с офиси в 10 европейски държави, на още по смешна длъжност като Старши експерт. Работил съм като някакъв тъп консултант по някакви мижави проекти в повечето още по-мижави български компании и институции като МТел, Vicacom, Globul, Blizoo, Нефтохим, Министерски съвет, БНБ, ОББ, Орбител, Булбанк, Булгаргаз, Транскарт и т.н. Работил съм и за смешни компании в почти цяла Европа. Имам някакви обикновени умения доказани с успешно положени изпити, които са толкова незначителни, че в България ги имат хора броящи се на пръстите ви.

   С две думи, неуспял човек съм! Или поне така твърдите вие. Защото това го умеете. Да твърдите неща, които не може да докажете.

   И така г-н Никой. Един неуспял човек пожелава успех на Диана Овчарова! А кой бяхте вие?

   Reply
  • Ахххх, маймуно маймунскааа … как казваш неща, които точно Танев прави. Скрий се ма пача преварена! Май и на теб ще ти спре кранчето като Диана стане кмет ?!?!?! И хората от Белополци са пожелали да им се стегне джамията ! И това, че Овчарова им обръща внимание и е отворена към техните искания не е нищо лошо! Танев какво е направил за тях ?!?!?!?! Те са част от тази община ! И не приказвай глупости щото ДПС не са с Диана, а със вас !!!!! ДО ТУК БЯХТЕ ! РАЗБЕРЕТЕ ГО !!!!

   Reply
 6. Дай пример за успял млад човек който подкрепя Стефан Танев. Дай пример за 1 такъв човек. Само за 1 дай пример. Това да не е Митьо Райков бъдещето на Ивайловград както го обяви Маркова или лявата китка мъжа й на Маркова. Или Кондака човека който никой в Ивайловград не обича и който е с коефицент на интелигентност на рашково циганче във втори клас.

  Reply
 7. Овчарова не е строяла никаква Джамия, сградата си я имаше, просто имаше нужда от ремонт на покрива. Кой чул – недочул и си прави грешни изводи.

  Reply
 8. И аз чух за джамията, значи е вярно. Ха сега, какво става, за да дтане кмет, Овчарова е готова на всичко, дори и джамии гради. Апостоле, Апостоле, не се събуждай, защото само предатели има тук.
  Ивайловград ще гласува умно и интелигентно и няма да се поддаде на манипулациите на купувачките на вълна, които шетат предизборно по района!

  Reply
  • И кво ше рече, тва ?! че като дпс е на власт да не даде нито една стотинка на църквите ли ?! Я се стегни бе ! тва са хора които живеят в тази община и малко или много допринасят за нея ! Ако в Ивайловград турчин стане кмет … кво … да ни събори църквите, а ?!?!?! Направил ли си едно дарение в тия църкви? Целунал ли си ръката на тоя поп поне веднъж ? Айде моля ти се … от ясно по ясно, е че като ви опре яйцето на четирибуквеника и започвате да дрънкате глупости !! Диана ще е новия кмет и с времето и с действията си ще покаже,че напълно го заслужава ! Всички се обединиха срещу Танев и май доста студени тръпки ви обливат ?!?!?! Много ми е интересно кой ли ще е първи лизогъзец ?!?!?!?! Вече започнахте да се проявявате един по един и да се мазните като онзи от Меден Бук !

   Reply
   • ” Обичайте неприятелите си и се молете за тези които ви гонят ,за да бъдете чада на вашият Отец .- Матей 43 Любов за враговете . Недей да мразиш ! Обладан си от зли духове. И попа няма да ти помогне като му целунеш ръката .Трябва да идеш на ходжа за да ти развали правенето .Правенето ти е е правено от двама и има двойна сила .Затова и от двама трябва да се развали .От ходжата и от тебе .Най напред ходжата ще напъне отзад откъм четирибуквеника, а после ти отпред ще му засмучеш бонбона та да избягат злите духове. И да се сбъдне предсказанието -” Че като обичаш само тези които те обичат ,такава награда ти се пада .”

    Reply
    • Неинформирания след около 48 часа ще бъде много информиран, даже ще му прегрее заядливото мозъче от толкова много информация :)))

     Reply
     • Разбира се !!! По онтошение на крайният изборен резултат всички са неинформирани . Само аз обаче го декларирах залагайки и името си за това . Утре всички ще бъдат информирани .Единствено аз ще си остана неинформиран и няма да твърдя обратното , поради присъщата ми скромност . И другото е вярно – шегувах се ,заяждах се, но никога злобно . И никого не мразя.Ще се радвам ,ако победи Танев защото по идеи съм социалист и почтеността изисква да подкрепиш партията си .А цветенцето в градината от гербери Диана ,за мен наистина е слънчев лъч в пещерата . Пещерата обаче е тъмна и само един лъч не е достатъчен.

   • Филип Касабов, кога стана циганин, кога ти почерня гъза!!!!! Много бързаш, момче! Много! И престани да заплашваш танев и хората му, че глистите на ветеринаря ще влезнат в гъза ти!

    Reply
 9. Очаквайте неочакваното , първият бизнесмен, заплетен в схемите на власта е на път да гръмне, четете на …… .net

  ============================================================

  От админа – ей спамер, ако ще пишеш нещо пиши. Ако ли не, спри да си правиш реклама на малоумния сайт, че ми писна от тебе 👿

  Reply
 10. Неинформирания прекалява с простотиите си….против цензурата съм по принцип, но той и друг път е показвал наклонностите си към хомо сношенията, което няма връзка с писания тук.

  Разбирам, че си изпускат нервите, местните куманасти , предвид загубата им в неделя, но защо трябва да четем проявите на фрустрациите им тук ?

  Reply
   • Тц Тц Тц….ти горещо го препоръчваш ходжата на всеки 😛 явно ти е помогнал 😆

    Нали съм ти обяснил ,че левите ви мераци и левите ви идеи ги имате по наследство от педалът – терорист В. Улянов …

    По -добре кажи как честният ни кмет с една заплатка построи 3 апартамента и скромна фото електрична централка……май няма как да стане , а ?

    Мирише на корупция и затова се нервите. В неделя Ви бием шута и бившия кмет ще трябва да отговаря за произхода на парите си……може би и него ще пратиш при твоят най-добър приятел -ходжата 😆

    П.С Вие сте си безбожници, куманастите , но около избори започвате да вярвате в чудеса – като например ,че можете да спечелите 😆

    Reply
     • Този женски ходжа сигурно е с една бозка !? Една такава продълговата , продълговата с разширени вени и трябва да е някъде под пъпа ? С едно такова гъсто мляко , дето много ти помага ,а ? И ти си бозал , бозал , докато ти се запълнило всичкото ти черепно пространство , предназначено за мозък !!!

     • Това къде ходиш ти не е интересно….. Що подминаваш темата за недоказаните доходи на кмета, кат митничар дребен рушвет? Неудобна тема? Ами измислете нещо щото ние за крадци не гласуваме……..кой пуска крадци в къщи?

     • Ииии позна ! Изобщо Бай Пенчо, има ли нещо дето не знаеш !

     • Пазете се от лъжливите пророци ,които идват при вас с овчи кожи ,а от вътре са вълци грабители.По плодовете им ще ги познаете.Всяко дърво ,което не дава добър плод ,отсича се и се хвърля в огъня -Матей- 15 Дървото и неговият плод.

 11. Педали са такива като тебе дето мразят куманастите , но най педерасти са европейските антикуманасти .Дето охпростиха 100 милиарда евро на гърците , а нас ни вкараха във валутен борд при пет милиарда евро външен дълг.И вече 15 години народа мизерства .Напираме за Европа като уй за тясно дупе ,а в същото време двубузника ни е широко отворен .И ей такива като теб с по халтав и лаком двубузник ,изобщо не се усещат какво става .

  Reply
  • По- кротко да не се гътнеш от плам 🙂 …….вас, куманастите ви влече все към матушката Ви. Обяснявам за последно – патриотизъм е когато обичаш България, не русията ви…….. понял :P.

   А обединена Европа е 500 000 000 милиона, с брутен вътрешен продукт по-голям от кочината Китай и технологично мнооого по-напред от азиатците, като махнем Япония…..естествено,че не подкрепям гърците които са лъгали поне 10 години за да се стигне до тоз дефицит. Впрочем гърците само показаха,че соц. модела не работи.

   Сега германците ще трябва да платят стотина милиарда заради мързела им и съответно Меркел вече получи шут на изборите преди 3 седмици…..

   Колкото до педалите , най- известната тройка педали са Ленин, Зиновиев, Троцки. Ленин е бил пасивния…….:oops:

   В заключение , другарчета научете се да губите…..пък и кой му пука за вас 😛 поздравявам триото Калфата, майор Збогом и Негово Фотоволтично Сиятелство с песента Збогом, Не -Любима 😛

   Reply
   • Дано да е за последно ,че напоследък взе да ми се обясняваш като осмокласничка .Китайците ,германците ,педалите – боли ме курец за тях .Ако има нещо да казваш, казвай си го направо .Ленин,Зиновиев,Тръцки ,Пръцки. Дрън , дрън, чи пляс!!!

    Reply
    • Нивото ти е такова – около 8-ми клас, незавършен при това ……и спирам наистина понеже не възприемаш. С толкоз акъл само партиен работник може да станеш – без значение партията….успех 🙂

     Reply
 12. И тъй , всеки ,който чуе тези Мои думи и ги изпълнява ,ще се оприличи на разумен човек,който е построил къщата си на канара . 25. и заваля дъжд, придойдоха реките , духнаха ветровете и устремиха се върху тази к ъща ;но тя не падна защото бе основана на канара 26.И всеки ,който чуе тези Мои думи, и не ги изпълнява , ще се оприличи на неразумен човек ,който е построил къщата си на пясък ;27 и заваля дъжд ,придойдоха реките ,духнаха ветровете и се устремиха към тази къща ; и тя падна; и падането и беше голямо .Матей -Разумният и нераумният строител .

  Reply
  • А да си чул това -Лозе на баир не ти трябва и кмет кумунаст тоже ? 😛

   Reply
 13. Пролетарий от вси бои , съединявайте се!!!! В неделя да го зашием 9 ( девет) ката в гъзеца на червената буржоа !!!

  Reply
  • Не позволявайте на рашковите цигани и турците да ви избират кмет ! Гласувайте утре! В политиката идеални няма – гласуваите се за по-малкото зло…

   Reply
 14. Разликата между Майстора и Калфата в състезанието за Голямата награда на Занаятчийската камара вече е 12.0%.

  След 17 часа се очаква башибузукът на Доганя да атакува урните, което може да промени изходът…

  За Бога, братя гласувайте – не оставяйте цигани и турци да ви избират президент !

  Reply
  • Тези ,които наричаш цигани и турци са българи както тебе .Те са родени тука и друга Родина си нямат .България им е мила точно толкова ,колкото и на тебе.

   Reply
   • Българските турци са сред най-достойните граждани на България и аз дълбоко вярвам, че днес те ще гласуват за себе си, заяви културният министър Вежди Рашидов, след като даде своя глас за президентска двойка. Той се надява

    етническите турци в България да спрат да бъдат роби на мултимилионери, които са ги стегнали в срамната прегръдка на собствените им възродители.

    „Нека да видим положителната енергия, която излъчват изключително добрите взаимооотношения между Република България и Република Турция в момента благодарение на волята на двамата премиери – Бойко Борисов и Реджеп Тайип Ердоган. Нека да оценим категоричната позиция на българското правителство за пълноценна интеграция на всички български граждани, независимо от техния етнос и вяра, нека да видим и успешната реставрация на църкви и джамии, показваща уважение към вярата на всички хора”, допълни министър Рашидов.

    Reply

Leave a Comment

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.