Ивайловград не е забравен от Правителството!

симеон дянков, патрон на ивайловградНа 26 октомври 2011 г., министърът на финансите г-н Дянков посети Ивайловград по повод инспектиране на пътен участък Славеево – Ивайловград, финансиран по ОПРР, в качеството му на ресорен вицепремиер.

За краткият му престой в града, той проведе обществена среща с представители на Младежка организация Ивайловград, ПП ГЕРБ, Коалиция за Ивайловград, ПП Обединена социалдемокрация и съграждани. За последните 3 месеца, г-н Дянков ни посещава за втори път и изрази свой личен сантимент към града и района.

С голямо задоволство споделяме изпълненото обещание на вицепремиера поето при първото му посещение, а именно получаване на седма концесия за кариера за добив на гнайс в Община Ивайловград. Само за сравнение добавям факта, че в продължение на 10 години са издадени 5 концесии.

Г-н Дянков направи своето поредно обещание за подобряване на инфраструктурата на кв. Лъджа, от където тръгват туристическите дестинации за римска вила Армира, тракийска могила Свирачи, крепостта „Лютица”. По- добрата инфраструктура ще допринесе за по- добрата социализация на културно- историческите обекти и по- лесното им представяне за туристите. Впечатлен от значимостта на КИН на района ни, г-н Дянков пое личен ангажимент за реализиране на необходимите дейности, като посочи конкретни мерки и програми за финансирането им.

Отчитаме изборната победа на ПП ГЕРБ за общинска листа като победа на предизборната Програма на кандидата за кмет на Ивайловград Дияна Овчарова. Вицепремиерът заяви своята пълна подкрепа за изпълнението на Програмата и сам пожела да стане патрон на новото управление на Ивайловград.

19 thoughts on “Ивайловград не е забравен от Правителството!”

 1. Na Dqnkov rabotata e da vika nqma nqmam i v biudjeeta nqma. Finansista e kato starshinata. Shtom sa go dolarali da obeshtava tova e dobre. Koncesiite sa mnogo vajni. BSP tolkova godini gi dyrjaha na tymno da si pravqt dalaveriti no neshtata se opravqt. Kondaka zatova taka se e spekal. Hubavo mu beshe da preprodava nezakonen gnais i da podbiva cenite. Sega da go vidim. Idva novoto vreme.

  Reply
 2. Чудно защо Хер Флик не дойде да инспектира след изборите а точно сега???Никой ли не се замисля?Как така Ивайловград беше забравен от правителството до преди изборите,а сега се сетиха че има и такъв град на картата на Р.България?Явно народа български обича да бъде лъган,но трябва да признаем,Хер Флик и компания лъжат доста майсторски.Жалкото е само че има кой да им вярва.Жалко наистина.

  Reply
 3. всички които се кандидатираха на тия избори за пълен фъш! Ивайловград винаги е бил и ще бъде червен докато има хора като златил хаджиев,будинка коларова и тем подобни комунисти. Ако искаме да се оправим трябва да ги наредил на площада и да ги разстреляме показно. Само вижте кои са най-големите гербаджии: 1. овчарова- 12 години заклет комунист и марионетка на будинка и изведнъж като фурнаджийска лопата се обръща и минава от ляво към дясна партия каквато е герб 2. андонова – събираше пред на карадимов заведението подписа за НДСВ и царя 3. хаджиев – топ комунист от класа, човек които няма наяване и зад всички, човека които дърпа конците е как ви будинка, която се разсърди на танев, че я разкара щото вече е пенсия и от най-голямата и заклета комунистка стана от герб и обикаля селата да агитира. цветков беше единствения щп годе достоен кандидат ама нали повечето са тъпи и кухи и повярваха на обещанията на другите. на балотажа гласувайте по съвест и не вярвайте на дянков борисов и другите с големи обещания след изборите никой няма да се сети за ивайловград просто градът ни е мн затънтен

  Reply
  • Дазер , много си прав , особено за Стефан Цветков ! Но резултата му се дължеше не толкова на зомбираните кухарки , дето вярват само на голите обещания на конкурентите , най-вече на “демократа” Тонев , който плашеше децата от втората снимка на предизборния плакат. На който не му държи г…за сам да се яви на избори ,а все някой трябва да е впрегнат за него!
   Сега съм сигурен , лично той и никой друг изнудва и Танев , и Овчарова за готина службичка или за пари (той за друго не мисли) в замяна на гласове.

   Reply
 4. Знауте ли какво е това, което е глътнало хелий- познайте от първия път- Дянков. Не му вярвайте за нищо, не вярвайте и на Овчарова, на Будинка Коларова и на Златил хаджиев. Не се продавайте за 50 лв., раздавани от сина на Златил Хаджиев или ги вземете и си знаете работата.
  Както казаха по-горе: на 01.11.2011 годиина Ивайловград ще има кмет и той ще се казва Стефан Танев.
  23 е повече от 2
  Успех на “Общинска левица”!

  Reply
 5. Дянков, за когото от Световната банка писаха благодарствено писмо към Борисов след като го взе в екипа си с думите :”Благодарим Ви, че ни отървахте от него, г- Борисов!!!!” явно има за задача да посещава само малки населени места. В малките градчета на всеки, който ги посети от тези които гледаме от екрана се радват и лакействат, независимо какъв е! Защото ако отиде в голям град където хората не се страхуват и имат собствена позиция и я споделят без притеснение да сеагитира предизборно – просто ще го линчуват!

  Reply
  • Интересно г-н Никой, защо вие не сте финансов министър?
   Въпреки, че на моменти Дянков увисва в изказвания, единствено неговата работа, ни спасява от гръцките шитни. Да, краен е и на моменти “екстремно скръндзав”, играе с икономиката на страната и финансовите и резерви като дилър от фондовата борса, но лично аз съм доволен едиствено от него в този кабинет.
   Да попитам колко предишни министри, зам.министър председатели и прочие (изключая Масларова- тя си е с интереси) са идвали на гъза на географията, за да могат после комплексирани хейтъри да ги оплюят и да заспят в задоволсто от изпълнения си граждански дълг.

   П.С. Въпроса е риторичен, не желая лични отговори съдържащи страста на възрожденски комита, на който са му откраднали издънения калпак от сайванта! За това си има ” На кафе” и “Море от любов”.

   Reply
 6. Кукумявки с кукумявки
  Попитайте вашия господ Танев кой го направи кмет на тоя град и кой му даде всичко
  Това беше Златил който го водеше за ръчичка и го издигна до кмет
  Това не попречи на неблагодарния Танев да започне да си мисли че града е негов
  Започна да се разпорежда с всички все едно е бог
  Ясно е че когато човек се замозабрави пада от високо и много болезнено
  Никой не иска замозабравил се човек който се държи с хората като с животни

  Reply
 7. Дянков дойде обеща и изпълни ,правят и път 5 км.Направиха много повече от тоз кмет Танев за 12 години. Танев се мисли за БОГ заедно с Кондака и Холандеца,които се предполага ,че върти парите от наркотици на Подмола.После защо ги плюели хората, не се наядохте и накрадохте, ама хората страдат заради вас.Едно нещо не е свършил Танев както трябва, за това неделя трябва да му бием шута не само от поста на кмет , но трябва да се махне от Община Ивайловград .

  Reply
  • А така…кажи и за Васко “Холандеца”……изкарай и неговите далавери на светло ,щом ги знаеш …да види той…???

   Reply
  • Колкото и странно да звучи това там си е законен бизнес 😆 А Подмола вече не му се чува името. Май Кушлев му прибра имуществото, демек конкуренцията ❓

   Reply
  • Това , са млади момичета в национални холандски носии, със сърпове в ръка ..събират ръкойки трева и ти си седнал по средата и ги караш да се въртят …:) 🙂 🙂

   Reply
 8. Не съм мислила до сега, че ще пиша тук, но вече ми е смешно като чета коментарите ви
  Как може да подкрепяте Танев, какво е направил той за този град
  Има ли нещо направено из града, има ли някакви инвестиции тук само едно рушене
  Защо бягат младите хора от този град с какво той ги задържа С ЕДНО ГОЛЯМО НИЩО тук няма нищо
  Ако Танев няма изгода от някоя инвестиция няма да даде разрешение за нея
  Сякаш сте зомбирани от него и продължавате да го избирате
  браво на вас този град ще умре и никой или нищо няма да го спре освен вие самите
  ВИЕ ЗАТРИВАТЕ ГРАДА
  ВИЕ ГО РУШИТЕ
  ВИЕ И ВАШИТЕ ГЛАСОВЕ
  А това кой коя партия е е толкова глупаво
  Да може Диана да е била от БСП но за да се кандатира за кмет трябва да избере все пак някоя от тях ,нали
  защо не ГЕРБ
  ТЕ поне направиха пътищата из страната, които не бяха пипани от колко години 20-30
  Май се отплеснах доста, а исках само да ви кажа една две думи
  Ако Танев спечели ………..Е ПОГРЕБАХТЕ СЕ САМИ

  Reply
  • Така значи .Избираш си партия и хайде на изборите . Все едно избираш тоалет или парфюм ,за да те харесат.

   Reply
   • Ами да! Кое те учудва? Това са избори. Самата дума – избор, би трябвало да ти подскаже, че се избира. Дали ще е тоалет или парфюм, или партия каква е разликата?!

    Reply
   • Мили мой неинформиран
    ти какво искаш за този град …… да бъде една играчка в ръцете на Танев да прави каквото си поиска с него
    Е няма да бъде така дойде времето да си тръгне
    ИСКАМ ДА ЧЕСТИТЯ НА ДИАНА ОВЧАРОВА ПОБЕДАТА
    Виждам че има истински хора тук и са избрали правилния кмет

    Reply

Leave a Comment

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.