Диана Овчарова спечели изборите в Ивайловград

диана овчарова, кмет на ивайловградДиана Овчарова печели изборите в Ивайловград с минимална преднина. Ивайловград гласува за нея!!!!!!!!!!!!!!!!

145 thoughts on “Диана Овчарова спечели изборите в Ивайловград”

  • Най-после доброто победи, стария агроном и учител по физическо го няма, този лъжец си отиде заслужено. Постоянните му разпивки с местните богаташи му изядоха главата. Сега няма фактури, няма пари, надписани сметки, % в джоба…

   Дянков го каза да спрем кражбите, да ги спрем завинаги, така ще спрем и БСП, БКП и всякакви други партизани – крадци и измамници.

   Reply
   • А стига бе ,поголовна сеч!!! Ама те от ГЕРБ да не би да са главорези? И само на крадци и измамници ли ще режат главите ,или просто става дума за 15 процента съкращение .

    Reply
  • ei po ne 4esni izborinqma da vidim a da ste jivi i zdravi nai ve4e belopolci te takova kupuvane nema nikade trea da zimat primer ot nas
   😀

   Reply
  • Честито на всички в Ивайловград. Неинформирания е в сградата на киното, над орбилукса, реве та се късаа

   Reply
  • Кака Будка е стара кримка с опит в агитацията. Освен това тя повлия на доста чугунени глави да гласуват за нейното протеже -Дияна. Да и отдадем заслуженото. Без неината “светла” личност в редиците на ГЕРБ, кмета щеше да се казва пак Танев………

   Аз го разглеждам, като изкупуване на стари грехове от нейна страна….

   Reply
   • Да пожелаем на г-жа кметицата , нейният екип и общинските съветници да работят заедно за благото на Ивайловград. Около избори винаги страстите се разпалват, но всяко чудо за 3 дни. Дано да вземат винаги решения в интерес на гражданите , а не на определен гражданин……….и дано се намери поне една инвестиция ,която да създаде така необходимите работни места

    Reply
 1. Дано има промяна и дано обещаното се изпълни.Не знам само защо хората избират Будинка Коларова и Златил Хаджиев.Много добре всички знаят кой ще управлява,така че после пак да не се сърдят за ттова ,в което ще се превърне Ивайловград.Много ще е жалко .И да видим как ще се назначат млади хора в община и на постове из общината,ще уволнят другите ли-хах смешници.Както и да е -и днес някой по някоя от медиите каза-Гласувате,а после се сърдите,защо ли?Така ,че всичко розово ,което обещават ГЕРБ и Диана Овчарова, надали ще се сбъдне.И не няма да си напиша името,защото ме е срам,заради това което става в моя град.Направо нямам думи.Грозно ,много грозно….

  Reply
 2. И още нещо ,промяна не значи да обещаваш и да не можеш да изпълниш.Хайде да видим кои млади ще се върнат в града- на Диана Овчарова дъщерята ли?Нека нейните деца останат да живеят в Ивайловград и да работят ,а след това да обещава светло бъдеще на другите.Ми то бива ,бива наглост,ама то на нищо не прилича.То каквото и да напише човек вече няма значение-дано Ивайловград е доволен занапред за избора ,който направи.

  Reply
  • А колко млади биха се върнали, ако Негово Фотоволтично Сиятелство , не дай Боже беше спечелил отново ? Май николко, а? Много странно чувство за срам имате 🙂 2/3 от съгражданите ни не желаят Танев да е кмет и вие се срамувате от това../ тях……..ами времената дето имаше един кандидат и той печелеше с 99.99% минаха за щастие…

   Поне да бяхте се сетили да поздравите победителката, срамота е да започвате с махленско – роднинско заяждания без да уважите волята на мнозинството ……

   Reply
 3. Гледъийти, завиждайти Диана вече е кмет!!!!Хъкъта-мъката това е!!!! А на Танев сега ще му остане само Пенка (което и това даже не е сигурно)!

  Reply
  • Отправям изказването си към оффф … Първо за какво “завиждане” става въпрос ? ? ? Нали за това са изборите,нали затова са анонимни … , за да може хората да упражнят правото си на лично мнение! Дали гласуването е протекло честно или не,ние няма да разберем!Честито на г-жа Кмета!
   А относно на г- н Танев кой му е останал,бързо ще оправя критика!Г-жа Овчарова и Будинка (ако нямате амнезия) ако не бяха,ще ги опиша с един много цветен израз,” като фурнаджийска лопата” и не си сменяха партийната принадлежност,щяха да правят компания на Пенка! Молете се ,като сте се поддали на манипулации,да не останете с празни ръце!
   И каква е тази мания за величие,започнете да работите и да си гледате семействата,вместо да чакате подаяния! Аз лично съм потресена,как ГЕРБ вербуват малки “деца” и им промиват мозъците!Чета политически изказвания от личности,на които все още мама им дава пари да пият кафе в Дианата и най-голямото нещо,което са виждали е табелата “/Ивайловград/”.

   Reply
   • То и аз чета нескопосани изказвания от хора с претенции, но какво от това. Нека се изказват, това е тяхно право. Пък и какво точно сте вие, за да давате оценки. Някакво анонимно създание от миналото, оставено да се вихри на спокойствие на място, където времето е спряло! Хайде моля ви, няма нужда!

    Reply
  • Йероним Стридонски – блажен, западен отец на Църквата, един от най-големите екзегети през периода на светите отци.

   “Видях – пише Йероним – някои, които, след като са се отрекли от света, но по одеждата, по обещание и на думи, а не на дело, не са променили нищо от предишния си живот – БЛАЖЕНИ СА НЕВЕЖИТЕ ГОСПОДНИ . . .
   Е сами си го избрахте и почакайте да видите кого само ще назначи Диана Овчарова в общината сега – любимият и Койчев от полицията, с когото 12 години се заключваше в кабинета си докато нейните омразни колеги, които сега ще уволнява и вършеха работата.

   Reply
 4. Честити г-жо Кмет
  пожелавам ви да управлявате града с твърда ръка и да постигнете целите които си набелязахте за изпълнение за да издигнете града на едно по-добро ниво
  и помнете от къде сте тръгнали помнете думите ви преди да ви изберат
  Аз съм сигурна във вас и че съм дала правилно гласа си
  УСПЕХ

  Reply
 5. Само чакате някой да ви подаде и почвате,хаха.

  Хъката мъката и махленски много моля,все едно,ще видим живи и здрави.Търсете си това ,което обеща г-жа Овчарова.Недейте да свеждате глава и да затваряте очи. И това,което обеща и на младите,как щяла да им осигури работа и развитие.Ха дано.

  Към -Умерен-дали 2/3 не желаят Танев да е кмет само те си знаят-как са гласували под натиск или не,заплахи дали ще са на работа и такива ми ти неща.
  Е,така ли се печели?
  Дали искам да поздравя новия кмет си е моя работа-нито подкрепям единия,нито другия-дори не знаеш дали съм гласувал.Но наистина-хората нека си търсят обещаното,пък може и ГЕРБ като управляваща партия и нещо да направи.Само можем да се радваме.

  Reply
  • “……… Към -Умерен-дали 2/3 не желаят Танев да е кмет само те си знаят-как са гласували под натиск или не,заплахи дали ще са на работа и такива ми ти неща.
   Е,така ли се печели?……………………. ”

   Имате ли поне едно име на принуден, заплашван да гласува ? Ако имате обърнете се към съответните органи……Аз лично си мисля ,че изборите са анонимни и никой не може да принуди никого да гласува против волята му.

   Разбира се има и изключения -Червената Мая Младенова агитираше циганите в Кюстендилско по следният иновативен начин. Даваше им по една маратонка преди изборите и им даваше втората чак след ,като станеха известни резултатите……

   На Вас някой предлагал ли ви е маратонки – преди и след ????!?!?! 🙂

   Reply
 6. И не- не ми харесва новия кмет на Ивайловград.Нито по роднински го казвам ,нито по махленски.Само се надявам хората да са гласували по съвест и вътрешни убеждения.Правото на глас е право на всеки пълнолетен гражданин,провъзгласено в Конституцията право.Но ,ако всичко в БГ се прави като по Конститция и по закони,не само БГ щеше да е различна ,но и Ивайловград.Хората са адски заблудени.
  И сега от тази нощ спете спокойно,щом си избрахте вашия кмет,всеки сам избира.И после всички мрънкат.Защо ли?

  Reply
  • Е ти какво искаш да изберем твоят кандидат ли 🙂 Ами представи си ,че не искаме, а ? Какво ще направиш ? Ще ни се обидиш? 😛 научете се да губите ,друзя……..вечно е само царството на Онзи на небето.

   Reply
 7. Сега ще е много трудно да се направи нещо от ГЕРБ защото кметовете им станаха много.Досега беше лесно с по-малко.Сега като ревнат всички “ШЕФЕ ДАЙ ПАРИ” ще видим Боко какво ще прави.Честито на кметицата!!!Но незнам как ще се оправя с тези стари муцуни дето си ги е взела за съветници.Много ще е трудно-даже невъзможно.

  Reply
 8. Аз винаги съм я подкрепяла, но никога до сега не съм си позволявала да пиша в които и да е форум до днес
  Никога не съм крила за кого ще гласувам аз или моето семейство
  дори децата ми макар и малки казват мнението си
  Лично аз много се подразних на глупостите които се наговориха против нея
  някой от вас да е чул тя да каже нещо срещу опонентите й

  Reply
 9. Добър вечер уважаеми зрители.Спите ли..или чакате да дойдат поредните спасители?Колко пъти се повтаря старата история?
  Изхвърляме единия, прегръщаме втория.Някой знае ли как един милиционер внезапно събужда се милионер?И нали уж са нови, а …пак са си същите,правят се на шефове, гледат мрачно, мръщят се.И изведнъж става ясно, че са пълни с имоти.И изведнъж става ясно, че са пълни идиоти.И какво да ги правим сега тея кавали
  щот така или иначе вече сме ги избрали?

  Reply
  • Както се пее в едно парче много известно, да знаеш, we don’t need no thought control!!!!!!!!!! Ама даже хич!

   Слави Трифонов и той сам си го каза, че има политически пристрастия, с което доказа, че само приказките са му много!

   Поздравче за всички 😀

   http://www.vbox7.com/play:5701ef92

   Reply
 10. “как ГЕРБ вербуват малки “деца” и им промиват мозъците ” ???
  Тези според вас малки “деца” сме бъдещето на страната ни, и ние имаме право на глас. Стига са ни командвали “червените” пенсионери, време е за промяна. Ние виждаме по-добро бъдеще в лицето на г-жа Овчарова! Поздравявам я за победата, която беше успорвана, но въпреки това, както става в приказките “Доброто винаги побеждава злото!” Доказахме, че ПАРИТЕ не са всичко! Горкият г-н Танев сега е назад с няколко хиляди,но да се спасява кой както може … Какво да го мислим него, той 12 години не помисли за нас,та сега ние ли да го мислим … 😉
  А сега драги ми злословници, няма смисъл от жалките ви коментари, НИЕ младото население в Ивайловград направихме своя избор! На вас ви остава само да се скътаете в някоя ъгълче и да си ближете раните!

  Браво на Лиляна за коментара! Диана е достоен кмет, въпреки глупостите които се изговориха по неин адрес, тя с достоинство понесе всичко и не се повлия и никога не е казала лоша дума за опонентите си!

  Reply
 11. Честито ВИ комплексарчета … сега освен да пиете газта, кото Танев пикае нищо друго не можете да направите !!! Овце с овцете ви червени !!! БИХМЕ ВИ И ВИНАГИ ШЕ ВИ БИЕМ !!! Ревете и завиждайте маймуни !!!

  Reply
  • Приятелю,
   Винеги довчера беше никога, опичайте си акъла и помагайте на промямата.

   Reply
 12. . Младите показаха ,че техният глас е важен .Младите празнуваха , младите са бъдещето на Ивайловград ,но Танев не го разбра и е загуби

  Reply
 13. младите които са останали в тоя град са 99% лузъри, които нямат гъз да учат нагоре или да работят другаде. така че стигате сте ревали за тия младите в града щото ставате смешни. просто кадърен човек няма да остане в ивайловград!

  Reply
  • Защо наричаш приятелите ми и роднините ми лузъри? Я си кажи името, да видя колко си успял ти? И в какво си Успял? И какво, като някой е избрал да живее в Ивайловград, той автоматично е по-лош човек, така ли? Кажи си името ако си човек с достойнство!!!

   Reply
   • офф стига с тва кой в кво успял, трябва ли да е успял в нещо? има си мнение човека изразил си го е, голяма работа! И аз също съм на мнение, че на някой хора просто не им стиска да се отделят от мама и тати! Но разбира се има и такива които са избрали Ивайловград като място за живеене, което е много хуваво!

    Reply
 14. Остави го, поредния хейтър.

  Честито на новия кмет, г-жа Овчарова.
  Дано донсе промяна в града, че ми омръзна да си правя ходовата част на колата когато се върна от отпуска 😉

  Reply
 15. Поздравявам Диана Овчарова с победата. Желая и успех . Победата и е резултат от общите усилия на всички ,които искат промяна и ново бъдеще за Ивайловград. Поздравявам и Стефан Танев за изключително силното и достойно представяне .За разлика от другите градове в ,които социалистите бяха пометени ,тук Стефан Танев , останал сам срещу всички доказа ,че и “сам войнът е воин”.

  Reply
 16. Дано сега Стефан Цветков стане зам. кмет, та да настане малко ред и дисциплина в общината.

  Reply
  • Дано , ама едва ли. Да ама не – “….свестните унас считат за луди”…..- още Ботев го е казал!
   А иначе , ако това стане- Цветков да е зам.кмет -ще се радвам!

   Reply
 17. Поздравявам госпожа Овчарова за победата,и силно се надявам че в забравеният ни от всички държавни институции град ще се случи нещо по добро, макар да се съмнявам.Ще кажа и защо се съмнявам.Ако се вгледаме малко по от близо ще видим че Д.Овчарова е рожба на същата партия която управляваше и до сега, просто сега сменихме цвета на управляващите както в много други градове в страната.Дано сега когато кмет,премиер и президент са от една политическа сила да потекат реки от мед и масло към “Най хубавото място във всемира”,дано но дано не потекат само към близкото обкръжение на Д.Овчарова.С огромен интерес ще наблюдавам управлението на ГЕРБ и Ивайловград за да видя как и по какъв начин ако не да върнат младите в града то поне ще съумеят да задържат тези който все още не са избягали.Интересно ми е как ГЕРБ и в частност Д.Овчарова ще успее да мотивира вече избягалите от града хора да се върнат,какви работни места ще създаде.И се питам, дали промяната няма да се състои само в чистка на приближените до Танев и с назначаване на приближени до Овчарова.Пожелавам от сърце успех на госпожа Овчарова,защото ако тя бъде успешен кмет на общината от това ще спечелят всички,в противен случай на следващите избори в Ивайловград е възможно да не бъде избиран общински кмет,а да ни бъде назначен кметски наместник.

  Reply
 18. Честито на г-жа Овчарова, нека стане най успешния кмет за всички времена на община Ивайловград, нека създаде силен екип от млади хора и постигне начинанията си. Успех, късмет и най вече здраве!!!
  Независимо от всичко, мноооооооооооого обичам когато гадните червени боклуци го духат:))) Ще пия една ракия по тоя случай:)))

  Reply
  • Първа стъпка към промяната – не ползвай речника на Неинформирания ! Така им првиш услуга на другарите, която те не заслужават.

   По-важно е да обясним на младите , че червените са шайка крадци на кашкавал , дошла на власт на щиковете на чужда окупационна армия, избила българската интелигенция и натрапила ни мутро -капитализъма си… Знанието е това , което ни гарантира,че чумите на 20 век нацизъм и комунизъм няма пак да се завърнат. пак.

   Честито на Дияна и дано оправдае надеждите ни !

   Reply
 19. Недей така !!! От ГЕРБ ще вземат да се засегнат ,че и при тях е пълно с червени боклуци. Преди двадесет години народа пееше “45 години стигат”,ама се оказа ,че не стигат. Защото червени още има -най вече в ГЕРБ. Днес народа пее “45 гласа стигат”. Но нека в емоцията си не забравят , че тези 45 гласа са за всички .

  Reply
  • Ама за кашкавала си прав де .Има такива червени ,за които кашкавала е по -важен от идеите .Лесно ще ги познаете .Приличат на една порода кучета самунджии.

   Reply
  • Не ме интересува кой и кого ще засегна. Отдавна животът ми не зависи от някакви си мушмороци с мераци за власт – без значение ,как се нарекли ……..а дедо Ви Маркс сигурно се върти ,като шпиндел в гроба щот’ така наречените комунисти си изтриха задницата с Капиталът му и станаха баш капиталисти………

   Reply
 20. Владимир

  October 31, 2011 • 11:23 am .Поздравявам госпожа Овчарова за победата,и силно се надявам че в забравеният ни от всички държавни институции град ще се случи нещо по добро, макар да се съмнявам.Ще кажа и защо се съмнявам.Ако се вгледаме малко по от близо ще видим че Д.Овчарова е рожба на същата партия която управляваше и до сега, просто сега сменихме цвета на управляващите както в много други градове в страната.Дано сега когато кмет,премиер и президент са от една политическа сила да потекат реки от мед и масло към “Най хубавото място във всемира”,дано но дано не потекат само към близкото обкръжение на Д.Овчарова.С огромен интерес ще наблюдавам управлението на ГЕРБ и Ивайловград за да видя как и по какъв начин ако не да върнат младите в града то поне ще съумеят да задържат тези който все още не са избягали.Интересно ми е как ГЕРБ и в частност Д.Овчарова ще успее да мотивира вече избягалите от града хора да се върнат,какви работни места ще създаде.И се питам, дали промяната няма да се състои само в чистка на приближените до Танев и с назначаване на приближени до Овчарова.Пожелавам от сърце успех на госпожа Овчарова,защото ако тя бъде успешен кмет на общината от това ще спечелят всички,в противен случай на следващите избори в Ивайловград е възможно да не бъде избиран общински кмет,а да ни бъде назначен кметски наместник.

  Браво, много точно казано.

  неинформиран

  October 31, 2011 • 3:32 pm .Недей така !!! От ГЕРБ ще вземат да се засегнат ,че и при тях е пълно с червени боклуци. Преди двадесет години народа пееше “45 години стигат”,ама се оказа ,че не стигат. Защото червени още има -най вече в ГЕРБ. Днес народа пее “45 гласа стигат”. Но нека в емоцията си не забравят , че тези 45 гласа са за всички .

  И затова браво.Дано всички са доволни.
  Живи и здрави бъдете.

  Reply
 21. Честита победа на г-жа Овчарова! Пожелавам и много здраве и успешно управление !

  Reply
  • Голяма заблуда.Дано обещанията на новия кмет станат реалност ,
   Защото червени още има -най вече в ГЕРБ- няма как.Или всички сте си затворили очите от страх ли от какво ли.То затова държавата ни е на това положение,заради такива фурнаджийски лопати.Като си от БСП, остани си в партията.Не,той бил от ГЕРБ,НДСВ-хах смешници са всичките.

   Reply
   • И какво 45 гласа-голяма победа.Изобщо не е никаква победа.Лошото е ,че всички сте се превъзнесли и наистина не разбирате,че не Диана Овчарова ще управлява града.Как не го разбрахте.Явно наистина разумът взе да бяга от българския народ и затова няма да се оправим.

    Reply
   • Абе клоун, стига си казвал кой какво да прави. 🙂 Имаме право на избор – с кого да живеем, къде да живеем, какво да работим и на коя партия да симпатизираме…………. Като не ни харесват – сменяме градът/партнцора/работата/ партията……… piss of 😛

    Reply
 22. офф айде пишете вече след 4 години, за другия мандат, че ми писна да ви чета глупавите коментари, след 4 години отново ще имате поле за изява!!!

  Reply
 23. Всеки може да си пише ,недей чети.Никой не търси поле за изява.Днес за първи път дори пиша тук и вече съжалявам.Няма да се променят нещата -напротив,само да не стане по-зле.Дано, ивайловградчани ,след няколко месеца, с тези 45 гласа ,донесли им победата,(не знам само на какво и за каква победа може да става дума-на фурнаджийските лопати -г-жа Коларова и Овчарова) да са доволни.Дано само не съжаляват.Това е.За последен път пиша-явно заблудата е много голяма.Успех,Ивайловград.

  Reply
  • Кажи къде си , ще ти донеcа маркови салфетки да бършеш сълзите , па може Памперс , че ми се чиниш много разстроен …………стегни се .

   Сигурен съм,че Танев се държи по-мъжки от тебе, въпреки че той е големият губещ …piece

   Reply
 24. Жалки сте, както и заядливите ви коментари са жалки 🙂
  Не разбрахте ли, че града гласуваше за ЛИЧНОСТ,а не за партия. Стига с тези едновремешни разбирания, вече ги няма бюлетините оцветени в цвета на партията (червени,зелени,сини)… В днешно време личноста е по-важна от всичко и го доказахме! А това,че вие сте недоволни си е ваш проблем, не можете да промените нищо, дори и да продължавате да я оплювате, доказахме че има хора които вярват в нея въпреки думите от клеветници като вас!
  Победата беше много достойна, и точно заради малката разлика в гласовете се изяждате от злоба … Битката беше успорвана,а ПОБЕДАТА заслужена !!!

  Reply
  • До по-горния клоун-Абе клоун, стига си казвал кой какво да прави.
   Съчувстващ-Кажи къде си , ще ти донеcа маркови салфетки да бършеш сълзите , па може Памперс , че ми се чиниш много разстроен …………стегни се .

   Колко недостойни изказвания,браво.
   Никой не хленчи.Дори няма да коментирам думите ви.
   Всеки има право да напише каквото си иска.И никъде не съм писал, че защитавам Танев.Нито пък съм разстроен,нищо подобно.

   Просто само ще кажа отново:
   Успех , на Ивайловград в промяната.

   Reply
 25. не мога да ви поздравя г-жо овчарова, защото спечилихте по нечестен начин, чрез заплахи и манипулации, благодарение на сем. хаджиеви, които вложиха цялата си простащина и наглост, които използват държавни структури, институции за лично забогатяване, те правят ивайловград “най-вмирасаното място във всемира” както се писа във форумите, единствено фирма “марчела” -хасково,чийто съсобственик е “ВЕЛИКИЯ” за вас даниел хаджиев, изяви желание да разруши “незаконните” вили на язовир ивайловград, за да може той и неговите покровители /професора, плевнелиев, дянков и др. / да си построят “законни палати” с парите които ще спечели от разрушаването и благодарение на вас-кмета на ивайловград, на когото младите – неопитни и незнаещи мръсните политически заигравки, се довериха

  Reply
  • Ей пеншън , вземай хапчетата и наблюдавай кръвното …… ❗ Посочи ми един, който да е заплашван ако можеш. Изборите са анонимни все още – на никого не давам обяснения за кого и как ще гласувам.Кой може да ме заплаши ??!

   И къде са манипулациите ? Ако знаеш такива сигнализира ли ЦИК ? Или просто ви правиш вятър на устата по стар кумОнаниски обичай 😛

   Колкото до незаконните постройки – те трябва да бъдат разрушени. Има си закони и те трябва да бъдат спазвани. За 12 годниги докато червените бяха на власт да бяхте натиснали кмета си да се размърда и да ги узакони, властта беше тяхна……….само че другарите си узакониха само техните вилички, а вашите забравиха…

   Колкото до твърдението ,че някой щял да строи палати на язовира с пари спечелени от събарянето го намирам за архи идиотско и плод на мозък фрустриращ след изборния шамар вчера : ) и двете събития не са се случили и са в бъдещето……..едва ли ме разбираш..

   Reply
 26. .Благодаря Ивайловград! Благодаря на младите хора, които бяха до мен и които не ме предадоха…Диана Овчарова
  October 31, 2011 • 3:54 pm
  Вие сте най-голямата предателка,която предаде човека,до чието рамо бяхте толкова години……………..
  Коментар от другата тема в сайта,пак за победителя в изборите.

  Ето това е ,намери се един човек да го каже.Браво.
  Да ,така е.Ама на хората им харесва.И е била хитра,щом не са я усетили каква е лисица,иначе отдавна да я бяха махнали от общината.И после се бият в гърдите.За кое,че спечелили ГЕРБ,хахаха,смешници са всичките.

  Reply
 27. Партиите нямат голямо значение в наши дни. Значение имат личностите. Танев е предателя осмелил се да се опитва да изиграе човека, който му помогна да стане кмет. След това същият този човек го свали от този пост. Много си беше повярвал.

  Reply
 28. църна офцо червена защо не питаш кръстев как си узакони бунгалото на язовири.тогава приказвай за хаджиев и кой събарял незаконното.всички приближените на кмета са си узаконили бунгалата.а на ивайловградските обикновени хора ше ги съборят.

  Reply
 29. Admin !
  Забежка – забележка !
  Трябваше статията да е ” Падна Саадам от Лъджа “

  Reply
 30. църна офцо

  не мога да ви поздравя г-жо овчарова, защото спечилихте по нечестен начин, чрез заплахи и манипулации, благодарение на сем. хаджиеви, които вложиха цялата си простащина и наглост, които използват държавни структури, институции за лично забогатяване, те правят ивайловград “най-вмирасаното място във всемира”

  Това имах предвид,че е така синя оФцо

  Reply
 31. църна офцо кажи как близките на кмета и бесепето си узакониха вилите ма

  Reply
 32. Комунизма се завърна в България ,респективно и в Ивайловград.
  Комунистите родината изграждат.
  комсомолците след тях летя
  комунисти, комсомолци
  заедно един и същи строй градят
  и Ивайловград

  Reply
 33. А сега да попитаме 🙂 Кой и до кога трябва да премахне всички плакати които бяха налепени из целия град? Това с безразборното лепене на плакати е… Не мисля че е редно да останат още дълго време по стени, магазини, стълбове… Не говора само за плакатите на герб!

  Reply
 34. Абе вие всичките лозя нямате ли за бране?
  Какво сете ми записали врели не кипели.
  Утре всички пред Общината строени.

  Reply
  • Знам само ,че си неграмотен 🙂 ………от толкова пишещи само ти не знаеш къде е кирилицата на компа 😛

   Reply
 35. Ивайловград е свободен от такива психопати като теб и повече няма да им се даде. Свърши се терора на БКП и БСП в Ивайловград. Сега може да наведете глава като победени. Сега всички бизнесмени, които ви подкрепяха ще ви изоставят.

  Reply
 36. ne e to4no taka ima mnogo mladi xora koito iskat da ostanat v ivailovgrad a sa prinudeni da se maxnat zashtoto na texnite mesta stoiat 4rveni pensioneri i nosiat stakla na o4ilata si debeli kolkoto kufteta

  Reply
 37. 45 гласа разлика ,която всъщтност е 23. Ако 23 от тях бяха гласували за Танев ,победата щеше да е негова.Не омаловажавам победата на Овчарова , нито я отричам .Напротив победата си е победа .Една победа равна на изключително достойната загуба на Танев. Вчера ГЕРБ беше на върха .За съжаление всички пътища от върха водят надолу. И всички рано или късно слизат от върха .Пожелавам на Диана Овчарова не успех ,а много усилия за развитието на града ни ..Защото успех се постига не с пожелания,а със струд .Само тогава ще слезе от върха силна и с достойнство .Като Танев.

  Reply
  • Едно от нещата, които не направи г-н Танев, е да поздрави г-жа Овчарова за победата. Какво достойнство има в това дори да не поздравиш опонента си? Това ли значи да си тръгнеш с достойнство?

   Reply
   • Не прави такива заключения .Има си време и място за това .Убеден съм ,че когато Диана Овчарова встъпва в длъжност , Стефан Танев не само ще я поздрави с победата ,но и ще направи всичко възможно да и съдейства за реализиране проектите, изработени от общината, за да може тя да получи ресурс от държавата,или от възможността да се възползва от европейските фондове.

    Reply
  • Преди 15 години един кмет на града ни спечели с 12 гласа преднина. Малките разлики при мажоритарни избори не са нищо необикновено.

   Колкото до ГЕРБ, те печелят вече 5 последователни избора за последните 3 години – кмет на София, Европарламент, парламентарни, общински, президентски……….вън от всяка вероятност е да продължават все така.

   Да си пожелаем да видим старият и новият кмет, местните политически сили да ни дадат пример за цивилизовано общуване и сътрудничество без обичайните на нашите ширини партизанщина, шуро-баджанащина , селско – партийно стадна принадлежност и пр. екстри……..за благото на Ивайливград и гражданите му 🙂

   Reply
 38. Ще мине малко време и ще започнете да се съмнявате и в нея както и преди ставало,но както и да е дано все пак да се стигне до положителни неща в Ивайловград. Сега цялата власт в държавата ни е в ръцете на един човек-ББ ,а това със сигурност не е добре…..няма да има 1 сериозен фактор с който да се съобразява в управлението си ГЕРБ и това не е хубаво.

  Reply
  • В България министър председател може да бъде всеки от нас.Страната ни се управлява от МВФ и няма голямо значение как ще се казва министъра . А Бойко Борисов ще го призная ,ако иде да управлява Гърция. И с ръките в джобите да им каже :”Ми направете си заплатите и пенсиите като в България ” А гърците да го гледат влюбено и кандидатите им за кметове да се снимат предизборно с него .Та да види народа колко ще помага .

   Reply
 39. “Партиите нямат голямо значение в наши дни. Значение имат личностите. Танев е предателя осмелил се да се опитва да изиграе човека, който му помогна да стане кмет. След това същият този човек го свали от този пост. Много си беше повярвал.”

  Най-после!!!
  Нещо в десятката!!!
  Допълвам: свали-да,но не унищожи…..поне засега!!!!!!

  Reply
 40. Коалиция “За Ивайловград ” могат да подкрепят Ирина Андонова за председател на Общинския съвет .Откак са трети на изборите , това им е работата .Да подкрепят .

  Reply
 41. мойта информация пък е че стефан цветков ще е председател на общинския съвет

  Reply
  • Но ,не ми се вярва ,че ГЕРБ ще дели властта с някого .Възможно е и да не бъде избран председател на първото заседание ,както е ставало и преди.Но мисля, че Ирина ще има най широка подкрепа .

   Reply
  • Фичо дано ти е вярна информацията 😀
   Може ли някой да ме “светне” какво точно прави председателят на Общинския съвет? Единствените неща който си мисля ,че прави са да пуши цигари и да говори по телефона .Пропускам ли нещо?
   Предварително благодаря!

   Reply
   • Глава четвърта.
    ОБЩИНСКИ СЪВЕТНИК

    Чл. 30. (1) (Изм. – ДВ, бр. 69 от 1999 г., в сила от 03.08.1999 г.) Пълномощията на общинския съветник възникват от деня на полагането на клетвата по чл. 32, ал. 1.

    (2) (Нова – ДВ, бр. 69 от 1999 г., в сила от 03.08.1999 г., отм. – ДВ, бр. 69 от 2006 г.)

    (3) (Предишна ал. 2 – ДВ, бр. 69 от 1999 г., в сила от 03.08.1999 г., изм. – ДВ, бр. 30 от 2006 г., в сила от 01.03.2007 г., отм. – ДВ, бр. 69 от 2006 г.)

    (4) (Предишна ал. 3 – ДВ, бр. 69 от 1999 г., в сила от 03.08.1999 г.) Пълномощията на общинския съветник се прекратяват предсрочно:

    1. при поставяне под запрещение;

    2. (доп. – ДВ, бр. 85 от 2000 г.) когато съветникът е осъден с влязла в сила присъда на лишаване от свобода за умишлено престъпление от общ характер;

    3. (изм. – ДВ, бр. 65 от 1995 г., изм. – ДВ, бр. 69 от 2006 г.) при подаване на оставка чрез председателя на общинския съвет до общинската избирателна комисия;

    4. (изм. – ДВ, бр. 65 от 1995 г., доп. – ДВ, бр. 69 от 1999 г., в сила от 03.08.1999 г., изм. – ДВ, бр. 69 от 2003 г., в сила от 27.10.2003 г.) при избирането му за народен представител, министър, областен управител или кмет, при назначаването му за заместник-министър, заместник областен управител, заместник-кмет, кметски наместник или на щатна длъжност в съответната общинска администрация;

    5. (изм. – ДВ, бр. 65 от 1995 г., изм. – ДВ, бр. 85 от 2000 г., изм. – ДВ, бр. 69 от 2003 г., в сила от 27.10.2003 г., изм. – ДВ, бр. 69 от 2006 г.) когато, без да е уведомил писмено председателя на общинския съвет за неучастието си в заседанието на съвета по уважителни причини – служебна ангажираност, отсъствие от страната, заболяване и други, не участва в три поредни или в общо пет заседания на общинския съвет през годината;

    6. (изм. – ДВ, бр. 69 от 2006 г., изм. – ДВ, бр. 32 от 2011 г., в сила от 19.04.2011 г.) при трайна фактическа невъзможност да изпълнява задълженията си поради заболяване за повече от 6 месеца;

    7. (нова – ДВ, бр. 154 от 1998 г., изм. – ДВ, бр. 69 от 2006 г.) при извършване на административно-териториални промени, водещи до промяна на постоянния му адрес извън територията на общината;

    8. (нова – ДВ, бр. 154 от 1998 г.) при извършване на административно-териториални промени, водещи до закриване на общината;

    9. (нова – ДВ, бр. 69 от 2006 г., доп. – ДВ, бр. 63 от 2007 г., в сила от 03.08.2007 г.) при избирането или при назначаването му за член на управителен, надзорен или контролен съвет, съвет на директорите, контрольор, управител, прокурист, търговски пълномощник, синдик или ликвидатор на търговски дружества с общинско участие или директор на общинско предприятие по Закона за общинската собственост, както и при заемането на длъжност като общински съветник или подобна длъжност в друга държава – членка на Европейския съюз;

    10. (нова – ДВ, бр. 69 от 2006 г.) при неизпълнение на задължението по чл. 34, ал. 6;

    11. (нова – ДВ, бр. 42 от 2009 г., изм. – ДВ, бр. 97 от 2010 г., в сила от 10.12.2010 г.) при влизане в сила на акт, с който е установен конфликт на интереси по Закона за предотвратяване и установяване на конфликт на интереси;

    12. (нова – ДВ, бр. 9 от 2011 г.) при установяване на неизбираемост;

    13. (нова – ДВ, бр. 32 от 2011 г., в сила от 19.04.2011 г.) при смърт.

    (5) (Изм. – ДВ, бр. 65 от 1995 г., предишна ал. 4, изм. – ДВ, бр. 69 от 1999 г., в сила от 03.08.1999 г., изм. – ДВ, бр. 30 от 2006 г., в сила от 01.03.2007 г., изм. – ДВ, бр. 69 от 2006 г., доп. – ДВ, бр. 32 от 2011 г., в сила от 19.04.2011 г.) Обстоятелствата по ал. 4 се установяват с документи, издадени от компетентните органи, които се изпращат на общинската избирателна комисия в тридневен срок от издаването им. В случаите по ал. 4, т. 3 в тридневен срок от подаването на оставката председателят на общинския съвет я изпраща на общинската избирателна комисия.

    (6) (Нова – ДВ, бр. 65 от 1995 г., изм. – ДВ, бр. 154 от 1998 г., предишна ал. 5, изм. – ДВ, бр. 69 от 1999 г., в сила от 03.08.1999 г., изм. – ДВ, бр. 69 от 2006 г., изм. – ДВ, бр. 9 от 2011 г., изм. – ДВ, бр. 32 от 2011 г., в сила от 19.04.2011 г.) В тридневен срок от получаване на документите, удостоверяващи обстоятелствата по ал. 4, т. 3, 5, 6 и 10, общинската избирателна комисия уведомява общинския съветник, който може да направи писмено възражение пред комисията в тридневен срок от уведомяването му. В тридневен срок от изтичането на срока за възражение общинската избирателна комисия приема решение. Когато установи, че обстоятелствата за прекратяване на пълномощията са налице, общинската избирателна комисия прекратява пълномощията на общинския съветник и обявява за избран за общински съветник следващия в листата кандидат.

    (7) (Нова – ДВ, бр. 32 от 2011 г., в сила от 19.04.2011 г.) В тридневен срок от получаване на документите, удостоверяващи обстоятелствата по ал. 4, т. 1, 2, 4, 7, 8, 9, 11, 12 и 13, общинската избирателна комисия обявява за избран за общински съветник следващия в листата кандидат.

    (8) (Нова – ДВ, бр. 32 от 2011 г., в сила от 19.04.2011 г.) Решенията и отказите на общинската избирателна комисия по ал. 6, както и отказите по ал. 7 могат да се оспорват пред съответния административен съд от заинтересуваните лица или от централните ръководства на партиите, компетентни съгласно устава, и ръководствата на коалициите от партии, компетентни съгласно решението за образуване на коалицията, които са представени в общинския съвет или от упълномощени от тях лица, по реда на чл. 267 от Изборния кодекс. Препис от решението на общинската избирателна комисия се изпраща на председателя на общинския съвет в тридневен срок от влизането му в сила.

    (9) (Нова – ДВ, бр. 69 от 2006 г., предишна ал. 7, изм. и доп. – ДВ, бр. 32 от 2011 г., в сила от 19.04.2011 г.) Преди началото на първото заседание на общинския съвет, което се провежда не по-късно от един месец след влизането в сила на решението на общинската избирателна комисия по ал. 6, съответно – след постановяването на решението по ал. 7, новоизбраният общински съветник полага клетвата по чл. 32, ал. 1.

    (10) (Нова – ДВ, бр. 69 от 2006 г., предишна ал. 8, изм. – ДВ, бр. 32 от 2011 г., в сила от 19.04.2011 г.) Ако в срока по ал. 9 председателят на общинския съвет не свика заседание на съвета или заседанието не бъде проведено, то се свиква от областния управител и се провежда в 7-дневен срок от изтичане на срока по ал. 9. При липса на кворум за провеждане на заседанието новоизбраният общински съветник полага клетвата пред областния управител в присъствието на представител на общинската избирателна комисия, общински съветници и граждани.

    Чл. 31. (Отм. – ДВ, бр. 65 от 1995 г.)

    Чл. 32. (1) (Изм. – ДВ, бр. 69 от 2006 г.) Общинските съветници и кметовете полагат следната клетва:

    “Заклевам се в името на Република България да спазвам Конституцията и законите на страната и във всичките си действия да се ръководя от интересите на гражданите от… община и да работя за тяхното благоденствие.”

    (2) (Изм. – ДВ, бр. 65 от 1995 г., изм. – ДВ, бр. 69 от 2003 г., в сила от 27.10.2003 г., изм. – ДВ, бр. 69 от 2006 г.) Полагането на клетвата се удостоверява с подписването на клетвен лист.

    (3) (Нова – ДВ, бр. 65 от 1995 г., изм. – ДВ, бр. 30 от 2006 г., в сила от 01.03.2007 г., отм. – ДВ, бр. 69 от 2006 г.)

    Чл. 33. (Изм. – ДВ, бр. 65 от 1995 г.) (1) Общинският съветник има право:

    1. да бъде избиран в състава на постоянни и временни комисии на съвета;

    2. да предлага включването в дневния ред на заседанията на общинския съвет разглеждането на въпроси от компетентността на съвета и да внася проекти за решения;

    3. да участва в обсъждането и решаването на всички въпроси от компетентността на съвета;

    4. (изм. – ДВ, бр. 65 от 1995 г.) да отправя питания към кмета. На питането се отговаря устно или писмено на следващото заседание, освен ако съветът реши друго.

    5. (отм. – ДВ, бр. 65 от 1995 г.)

    (2) (Нова – ДВ, бр. 65 от 1995 г., изм. – ДВ, бр. 45 от 2002 г.) Държавните органи, стопанските и обществените организации са длъжни да оказват съдействие на общинския съветник, както и да му предоставят сведения и документи, които са му необходими във връзка с дейността му на съветник, освен когато те съставляват класифицирана информация, представляваща държавна или служебна тайна.

    Чл. 34. (1) (Нова – ДВ, бр. 69 от 1999 г., в сила от 03.08.1999 г., изм. – ДВ, бр. 69 от 2003 г., в сила от 27.10.2003 г., изм. – ДВ, бр. 14 от 2009 г.) За изпълнение на задълженията си общинският съветник получава възнаграждение, чийто размер се определя с решение на общинския съвет, прието с мнозинство повече от половината от общия брой на съветниците.

    (2) (Предишна ал. 1 – ДВ, бр. 69 от 1999 г., в сила от 03.08.1999 г., изм. – ДВ, бр. 69 от 2003 г., в сила от 27.10.2003 г., изм. – ДВ, бр. 69 от 2006 г., в сила от 01.01.2008 г., изм. – ДВ, бр. 14 от 2009 г.) Общият размер на възнаграждението на общинския съветник за един месец не може да надвишава 60 на сто, а в Столичната община и в общините с градове с районно деление – 70 на сто от средната брутна работна заплата в съответната общинска администрация за последния месец от предходното тримесечие.

    (3) (Доп. – ДВ, бр. 65 от 1995 г., предишна ал. 2, изм. – ДВ, бр. 69 от 1999 г., в сила от 03.08.1999 г., изм. – ДВ, бр. 69 от 2003 г., в сила от 27.10.2003 г., изм. – ДВ, бр. 14 от 2009 г.) За времето, необходимо за изпълнение на задълженията му, общинският съветник ползва неплатен служебен отпуск, който се признава за трудов стаж. Времето, през което общински съветник е заемал длъжността председател на общинския съвет, се признава за трудов стаж.

    (4) (Предишна ал. 3 – ДВ, бр. 69 от 1999 г., в сила от 03.08.1999 г.) Пътните и други разноски, направени от общинския съветник във връзка с работата му в съвета, се поемат от общинския бюджет.

    (5) (Нова – ДВ, бр. 69 от 1999 г., в сила от 03.08.1999 г., изм. – ДВ, бр. 69 от 2003 г., в сила от 27.10.2003 г., изм. – ДВ, бр. 69 от 2006 г., доп. – ДВ, бр. 63 от 2007 г., в сила от 03.08.2007 г.) Общинският съветник не може да бъде член на управителен, надзорен или контролен съвет, съвет на директорите, контрольор, управител, прокурист, търговски пълномощник, синдик или ликвидатор на търговски дружества с общинско участие или директор на общинско предприятие по Закона за общинската собственост, както и да заема длъжност като общински съветник или подобна длъжност в друга държава – членка на Европейския съюз.

    (6) (Нова – ДВ, бр. 69 от 2006 г.) В едномесечен срок от обявяването на изборните резултати лице, което при избирането му за общински съветник заема длъжност по ал. 5, подава молба за освобождаването му от заеманата длъжност и уведомява писмено за това председателя на общинския съвет и общинската избирателна комисия.

    (7) (Нова – ДВ, бр. 42 от 2009 г.) Общинският съветник може да участва като представител на държавата в органите на управление или контрол на търговските дружества с държавно участие в капитала или на юридическите лица, създадени със закон, за което не получава възнаграждение.

    Чл. 35. (Изм. – ДВ, бр. 65 от 1995 г., изм. – ДВ, бр. 69 от 1999 г., в сила от 03.08.1999 г.) Трудовото правоотношение с общински съветник не може да бъде прекратявано през времето на неговия мандат в случаите на чл. 328, ал. 1, т. 2, 3 и 4 от Кодекса на труда.

    Чл. 36. (1) (Предишен текст на чл. 36 – ДВ, бр. 69 от 2003 г., в сила от 27.10.2003 г.) Общинският съветник е длъжен:

    1. (изм. – ДВ, бр. 69 от 2006 г.) да присъства на заседанията на общинския съвет и на комисиите, в които е избран, и да участва в решаването на разглежданите въпроси;

    2. да поддържа връзки с избирателите и да ги информира за дейността и решенията на общинския съвет.

    (2) (Нова – ДВ, бр. 69 от 2003 г., в сила от 27.10.2003 г., изм. – ДВ, бр. 69 от 2006 г.) При неизпълнение на задълженията по ал. 1, т. 1 от възнаграждението на общинския съветник се удържат средства в размер, определен в правилника по чл. 21, ал. 3.

    Чл. 37. (Изм. – ДВ, бр. 85 от 2000 г., доп. – ДВ, бр. 69 от 2003 г., в сила от 27.10.2003 г.) Общинският съветник не може да участва при вземане на решения, когато се отнасят до негови имуществени интереси или до интереси на съпруг и роднини по права линия и по съребрена линия до четвърта степен включително и по сватовство до втора степен включително.

    Чл. 37а. (Нов – ДВ, бр. 65 от 1995 г., отм. – ДВ, бр. 69 от 1999 г., в сила от 03.08.1999 г., нов – ДВ, бр. 9 от 2011 г., обявено за противоконституционно създаването на чл. 37а с РКС № 4 от 2011 г. – ДВ, бр. 36 от 2011 г.) (1) При напускане на група или изключване от състава й общинският съветник губи мястото си в комисиите като представител на съответната група и други изборни длъжности в общинския съвет.

    (2) Общински съветник, напуснал или изключен от група, става независим общински съветник и не може да бъде приет за член на друга група.

    Чл. 37б. (Нов – ДВ, бр. 9 от 2011 г., обявено за противоконституционно създаването на чл. 37б с РКС № 4 от 2011 г. – ДВ, бр. 36 от 2011 г.) Не могат да се образуват групи от независими общински съветници, както и да се сливат или разделят съществуващи групи.

    Чл. 37в. (Нов – ДВ, бр. 65 от 1995 г., предишен чл. 37б – ДВ, бр. 9 от 2011 г.) По решение на общото събрание на населението в кметствата могат да бъдат избирани кметски съветници при условия и по ред, определени с правилника по чл. 21, ал. 3. Те подпомагат кмета при изпълнение на функциите му по чл. 46.

    Reply
 42. Фичо, кажи на Стефан Цветков ,че ГЕРБ бяха десни само между първия и вторият тур на изборите .Иначе са си леви ,както и целият им електорат .Ама той Стефан сам ще го разбере, като ги види ,че още от сутринта са станали леви .

  Reply
 43. Какво ви става хора……
  вие от някое село ли сте или от град, какъв е този език
  така ли учите да говорят децата ви
  чета коментарите ви и ми е до смях, че точно вие сте тръгнали да коментирате тъй наречената влас в града
  а най- много се възмутих от един коментар – кои са били младите в града
  е моето семейство има образование и пак се върна тук
  защото беше спокоино за отглеждане на дете

  Reply
  • Знаеш ли, мила Лиаяна, хубаво е да даваш акъл на хората, но за целта трябва първо да го имаш.
   Като чета поста ти оставам с впечатлението, че и ти не знаеш добре нашия език. в него има едни нещица, казват се препинателни знаци. А също така и главни букви. За това не бива да поучаваш другите.
   Радвам се, че твоето семейство е образовано, но ако ти си се “образовала” в Ивайловград – срам и позор за учителите в града…

   Както и да е, отклоняваме се от главното. А то е, че е нарушено статуквото (леле, каква думичка знам само) и след три мандата на управление на БСП има някаква промяна.

   пп: Лиаянче, аз съм от град, но искам да изкарам годините си след пенсия на село 🙂

   Reply
 44. Абсолютно съм убеден ,че екипът на г-жа Овчарова ,ще се справи отлично с всички задачи и предизвикателства .Големи очаквания имам от работата на г-жа Даулова и г-н Цветков.Желая успех на новоизбрания председател на Общинския съвет- г-жа Зафирова!

  Reply
  • Даулова и Цветков новите зам. кметове ли са ?

   Reply
   • Нямам такава информация.Просто мисля ,че те ще са най-активни в Общ.Съвет .

    Reply
    • Ти не само си неинформиран,но и едно ортодоксално
     червено момченце, задръстено от омраза,че му спряха
     кранчето.Всичките ти “авторитетни прогнози” си ги залепи
     във WC-то и никога,ама никога не играй тото.
     Голям мъж се пишеш инкогнито във форума,бе мухльо!
     Сега запомни следната прогноза:
     В Ивайловград настъпи началото на края ви!!!
     В Ивайловград предстои ЛИКВИДАЦИЯ на крадците от БСП !!!
     Честити да са ви адвокатските хонорари и всички начело с
     тартора към ул.”ТЮРМА ЗАНДАН КАУШ”.
     Първото е вече факт- доклад на АДФИ и акт за 3000 лв. на Ст. Танев.
     Следва и първото дело за злоупотреба! Честито!

     Reply
     • Направо ме разсмя с тая ЛИКВИДАЦИЯ на крадците от БСП. Другите крадци, дето не са от БСП какво ще ти правим.Или ти си от тях и сега викаш ” Дръжте крадеца !!!” Бъди малко принципен и вземай пример от мене .Аз своята позиция съм я изразил отдавна ясно и категорично .Осъждам кражбите на всички нива и призовавах да си избереме кмет ,който няма да краде .Просто не мога да си представя нищо да не е останало ,когато аз стана градоначалник.

     • И прогнозите ми се сбъдват .Още преди седмица казах ,че Лукас Пападемос ще е новият премиер на Гърция .И вече е .От днес .Тъй ,че занапред ме чети внимателно ,води си записки и след време ги отрази в спомените си .

   • Никой от “Коалиция за Ивайловград” не се бори за никакъв пост, ако не знаете всички от коалицията са си на добра работа така че ти отговарям “Едва ли”.

    Reply
 45. Опиянени от изборната победа, герберите забравиха ,че са по -силни от БСП, само когато са заедно с сините .С други думи поотделно нищо не струват , а вече обявиха че БСП била в ликвидация.Наместо обаче да правят помен на столетницата ,по добре да побързат със следизборното споразумение .А не да карат Стефан Цветков ,Тонев и Борката Бояджиев да чакат,като циганче за вафла на одуша.

  Reply
 46. На вниманието на аматьорите от СДС ,дето се правят на политици. – Уважаеми аматьори ,остана само една точка от дневният ред на Общинската сесия на която ГЕРБ ще има нужда от вас : Приемане новата структура на Общинската администрация .След това вие просто ще бъдете никои.Затова е нужно да изтъргувате подкрепата ,която им оказахте скоро, а не да чакате .Не си мислете, че ГЕРБ няма да ви прецака .Те прецакаха парията си майка ,от която идват .Дето се казва -Ебали са си мамата .Очакавайте да направят същото с вас . Те и сега го правят ,ама вие не се усещате .

  Reply
  • Kомсомолчето е винаги готово
   на словесни битки за да е на власт,
   където се прави на мъж и помпа мускули.
   Когато падне обаче е толкова смешно и жалко,
   че не става дори да бели картофи!

   Reply
  • Ние сме принципни и последователни в политиките си!Промяна в управлението в полза на хората!
   За разлика от твоя гуру Танев,който още на 23.10.предлагаше какви ли не постове и корупционни облаги
   за евентуална подкрепа.Това е “големия”кмет!!!ТРАГИКОМЕДИЯ.

   Reply
   • Това, че сте принципни и ,че няма да предлагате постове заради подкрепата ,го кажете на трогателните примитиви от Коалицията за Ивайловград.И не си мислете ,че са ви подкрепили заради гениалните ви политики .Та те в самото предизборно обръщение с което ви подкрепяха ,споменаха за председателското място в Общинския съвет .Сега питат и в какъв срок трябва да се избере заместник кмет .По големи чорбари са от червените .И няма да ви простят ,ако оставите стомасите им да стържат на гладно .

    Reply
    • Всички от Коалиция за Ивайловград начело с Цветков застанаха отговорно и се бориха да падне
     червения мултак и неговата пасмина-Марков,Кръстев,Кърцев,Янчева и пр.
     Това не е примитивно!Това е почтено и достойно за уважение!
     И няма нищо ненормално в това да участват в управлението-честно и ясно дефинирано пред хората.
     Вие си гледайте вашите отломки,защото започва АПОКАЛИПСИСА!!!!!!!!!!!!
     Идва време за ресто!!!

     Reply
  • Почти всичките ви кметски наместници се молят безпринципно да останат на работа,
   напук на партийната лоялност.Типично за БСП-кадрите.
   Това ли са авторитетите отпреди 10 дни?
   ПАДЕНИЕ!!!!!!!!!!!!!!

   Reply
   • На кого се молят ? На вас ли ? Наистина много насериозно сте се взели .Още малко и ще искате да ви се молят .Само че аз никога ,никого за нищо не съм молил .И не съм искал .Каквото ми трябва си го вземам.Без да искам .

    Reply
    • Ти още ли не си вденал,че сме повече от сериозни?
     Цяла България го знае!!!

     Reply
     • Вчера от Америка казаха на бат Бойко -Изминаха две години и вече няма с кого да се оправдаваш .Очакваме от тебе резултати .Ако не ги постигнеш си заминаваш .Вдяваш ли колко сериозно е това ?

     • A на теб ти обещавам персонален курс на терапия-пръчкова,соларна,мухозолна и пр.Аз имам богато въображение!!!
      С отстъпка!!!

     • Ти пак нищо не си разбрал!
      Америка дойде в града ни два пъти за два месеца!
      Резултатите ще ги почувстваш!

     • Аз въображение нямам Нямам такава функция на мозъка.Имам обаче един голям уй за тебе ,но ми се струва ,че богатото ти въображение ще се окаже бедно , и май ще я караме степ бай степ.Резултата ще го почустваш !

 47. Имаме ли вече секретар на Общината? Че снощи като минавах видях, че горе кабинетът свети.

  Reply
  • Няма още .Диана си пази мястото за нея ,ако Стефан Танев се върне като кмет.

   Reply
 48. Снощи в новините чух, че пак са пуснали багерите в чашката на язовира. Май покрай сухото ще изгори и суровото – имам братовчед, който има виличка там. Заради “Веселото село” май ще го отнесат и други…

  Интересно ми е каква ли е позицията на новата кметица по въпроса?

  Reply
 49. Мале, колко е спокойно във форума след изобрите. Мъртвило… :))) Кеф…. Никой никого не плюе, никой никого не мрази…

  Reply
   • Имам прекалено много работа преди края на годината 🙁 и не ми остава време за сайта последния месец.
    Затова и не си ме мяркал по Ивайловград, иначе щях да съм се прибрал 😆 Знаеш, че не мога да издържа дълго без да се прибера 😆
    Много го обичам Ивайловград 😀

    Reply
   • Голям кеф !?…….Егати форума , дето ще се леят само благи думи ! Като в надгробно слово!

    Reply
   • Всички чакаме шефа да роди нова тема 🙂
    Ако той не може , нека шефката да е 🙂
    Ако и шефката не може – то бързо да налее една ракия на шефа , та да стане работа 🙂

    Reply
 50. Като гледам изборните резултати от кв.Лъджа , се питам – тези живеещите там наистина ли заслужават да са част от Ивайловград ?

  Reply
  • Не че изгарям от желание ама я дай линк към това четиво та да видя какво е дереджето в наше село( 70 на 100 са за Танев навярно)

   Reply
 51. Админ ,
  ти култ към личността ли ни натрисаш с тази заглавна “главна” страница ?
  Не допусках , че си толкова влюбен в новата кметица !
  И аз я одобрявам , но колкото пъти отворя сайта все нея виждам !
  Идва ми в повече !
  Четвърти месец служба захвана .
  Резултати чакаме от нея а не снимков мат’рял 🙂

  Reply
 52. “Мунчо

  July 5, 2011 • 6:40 pm .това, което забравих да допълня е:

  Милиционерско-бръснарската партия ГЕРБ си върти задника и влиза вече във всякакви безпринципни /разбира се/ споразумения, само и само да удържи до края на мандата си, което определено няма как да се случи при ограбения напълно и изгладнял народ. Още тези избори ще донесат адско поражение на пожарникарчето, внедрено в политиката лично от Тодор Живков и обкръжението му.
  Диана Овчарова може и да няма интелектуален потенциал за да разбере инструмент в каква игра е, но поне да си беше стояла при комунистите, защото това упражнение е трагическият завършек на кариерата й.

  Отговори на този коментар”

  Отговорът на този коментар е : БЕЗ ДУМИ ! Защото “Мунчо ” е прозрял истината още тогава !

  Reply

Leave a Comment

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.