Диана Овчарова е кмет на Ивайловград

диана овчарова е кмет на ивайловград, диана овчарова, кмет, ивайловград, на община ивайловградДиана Овчарова спечели балотажа за кмет на община Ивайловград. Победа и донесоха 45 гласа разлика!

Първо суровите данни. Избирателната активност в Ивайловград беше изключително висока – 73%. Имайки предвид колко ивайловградчани живеят в други градове и държави, това означава, че много от тях са се прибрали за да гласуват! Подадените действителни бюлетини в община Ивайловград са 4505. От тях 2275 гласа са за Диана Овчарова, а 2230 за Стефан Танев. Това прави 45 гласа разлика в полза на г-жа Овчарова, или 1% от гласовете!!!

Нервите в края на деня в Ивайловград бяха опънати до крайност. Почти до самия край Стефан Танев водеше с малка преднина пред Диана Овчарова. След резултатите от предпоследната секция кандидатът на БСП имаше с 47 повече от г-жа Овчарова, но на финала последният протокол от 3-та секция в квартала преобърна резултата. Ивайловград донесе победа на г-жа Овчарова!

И така, след балотажа Ивайловград има нов кмет – Диана Овчарова! Първата жена кмет на община Ивайловград! Кмет, който избраха ивайловградчани и младите хора, дошли от цяла България за да гласуват за нея. Тези, чиито съзнания не са промити и не продават гласа си за жълти стотинки. Тези млади хора, които искат и вярват, че Ивайловград може да има бъдеще. Които обичат истински Ивайловград. Те гласуваха за Диана Овчарова с надеждата за промяна!

И сега искам да честитя на г-жа Овчарова. Аз и вярвам всички останали, искрено се надяваме, че ще работите за Ивайловград и за хората, които живеят в него. За да бъде поне малко по-добър живота, в това откъснато от света красиво кътче, наречено Ивайловград.

Ние повярвахме във вас и поискахме промяна, не ни разочаровайте!

87 thoughts on “Диана Овчарова е кмет на Ивайловград”

 1. Поздравления госпожо Овчарова!Нека чрез нашия вот,промените Ивайловград във всяко едно отношение! 🙂

  Reply
 2. Най после вятъра на промяната задуха и във Ивайловград.
  Честито госпожо Овчарова и дано наистина работите усърдно както обещахте в предизборната агитация и дано наистина това красиво кътче изплува нагоре и да започне да се развива в положителна насока.
  Желая ви успех .

  Reply
  • Честито г-жо Овчарова!!!

   Дано най после Ивайловград да започне да “изплува нагоре”(както казва Ангел). Дано от тук нататък да няма пречки за развитието на града и на хората, да няма манипулиране и спиране на всякакъв вид начинания, дейности които биха били положителни за развитието на града и на младите хора в него, както беше досега!

   П.П
   Дано вярата в хората за по-добро бъдеще на Ивайловград се върне!

   Честио отново. Желая ви успех и дано да работите, усърдно, честно, почтенно и най-вече за хората в града за да се случи всичко това! Хората в Ивайловград имат вяра в вас за едно по-светло бъдеще!

   Reply
 3. В Гугутка печели Съби Башев КП “За Ивайловград” 57,14% срещу Зекерия Емин ГЕРБ-42,86%. В Железино Мехмедали Садула ДПС 53,97% срещу Димитър Деведжиев ГЕРБ – 46,03% В Беелополци ,Планинец и Свирачи резултатите са известни от първи тур. Белополци -Шюкрие Реджеб Исмаил ДПС,В Свирачи Тянка Пехливанова -БСП и в Планинец Шенол Юмер ДПС.

  Reply
 4. Благодаря Ивайловград! Благодаря на младите хора, които бяха до мен и които не ме предадоха, напук на всичко, което се изписа.
  Благодаря на всички, които ми повярваха и гласуваха за мен! Аз не само вярвам, аз ще работя с всичките си сили за доброто на този град и за хората, които живеят в него и в цялата община… “За да бъде поне малко по-добър живота, в това откъснато от света красиво кътче, наречено Ивайловград”. И няма да ви разочаровам!

  Reply
  • Поздравявам Ви госпожо Овчарова макар да не съм симпатизант на партията която ви направи кмет.Имам един въпрос към вас.По какъв начин,как ще мотивирате напусналите града да се върнат?Какво по различно ще се случи в Ивайловград след като вие седнете на кметският стол?
   Искрено Ви желая успех,защото ако и сега не се промени нищо то гадът ни ще се превърне в копие на селата Горно Луково и Сив Кладенец.Още веднъж УСПЕХ Ви желая.

   Reply
  • И още нещо искам да добавя.Сега госпожо Овчарова пред вас има два пътя:
   Първият е да изпълнявате стриктно партийните повели на “човекът слънце” ,а вторият да работите с цялата си душа и сърце единствено за благото на всички ивайловградчани,без значение дали са сини и червени жълти и зелени,дали са християни или мюсюлмани.Вие ще решите по кой път ще тръгнете.И помнете, че от това кой път ще изберете зависи не само вашето бъдеще като кмет,а бъдещето на цялата община.Три пъти мери,един път режи.

   Reply
   • Много хубаво го каза …брависимо. Що ми се струва ,че трябваше да го кажеш и на предшественика и ? Щото горните изисквания би трябвало да важат за всеки кмет , а не само за опонентите ви…

    Reply
 5. Пожелавам на госпожа Овчарова спорен и успешен мандат , насочен към развитието и просперитета на града и общината , защото хората които живеят тук отдавна го заслужават !!! Надявам се хората от общината да ви окажат пълна подкрепа във вашите начинания , госпожо кмет !!

  Reply
 6. Умерен

  Ако имаш предвид моите коментари ще ти отговора,ако не извинявам се че заемам място във форума.
  На Танев не съм го казвал понеже не съм го срещал по форумите,пък аз рядко се свъртам в Ивайловград да му го кажа в очите.А що се отнася до това за кого важат коментарите ми,смятам че те важат не само за кметовете,ами и за правителствата и другите институции който трябва да работят не за партийните интереси,а за народа,за онези който са им гласували доверие.Без значение какви са им политическите убеждения от какъв етнос са и каква религия изповядват.И като казвам че не съм фен на ГЕРБ не ме причислявайте директно към БСП.Моите политически убеждения са коренно различни от тези на горе споменатите партии,аз имам съвсем друг мироглед “За живота,Вселената и всичко останало”

  Reply
 7. Благодаря Ивайловград! Благодаря на младите хора, които бяха до мен и които не ме предадоха…Диана Овчарова
  October 31, 2011 • 3:54 pm
  Вие сте най-голямата предателка,която предаде човека,до чието рамо бяхте толкова години……………..

  Reply
  • Свирко непоръбена, длъжността кмет е ИЗБОРНА и всеки гражданин може да се кандидатира за нея. Тя не принадлежи на определен партия или личност.

   А нашата работа, като избиратели е да преценим за кого да гласуваме. Глас народен – Глас Божи…….. това за предателствата, заверите си го запазете за сбирките на кашкаваладжиите където ще си ближите раните….

   Reply
  • Малоумнице или малоумнико, защо обиждаш избраната на повечето Ивайловградчани, не ти прави чест, хората си я избраха, дано не ги разочарова.

   Reply
 8. .Благодаря Ивайловград! Благодаря на младите хора, които бяха до мен и които не ме предадоха…Диана Овчарова
  October 31, 2011 • 3:54 pm
  Вие сте най-голямата предателка,която предаде човека,до чието рамо бяхте толкова години……………..

  Браво,на този който се осмели да го напише.Така си е.Фурнаджийски лопати и то каквато и дума да се използва -все тедно е вече.
  Бъдете щастливи и доволни ,надявам се ,от избора си.

  Reply
 9. реши да пикае срещу вятъра и се опика така мощно че опика и тия около него

  Reply
 10. Толкова ли е заета госпожа Овчарова та не намери време да отговори на въпросите ми,или просто и тя няма отговор за тези прости въпроси?Аз съм длъжен пак да я попитам,а тя ако сметне за нужно нека ми отговори ако може.Ще продължавам да питам и да очаквам отговори,защото мое право е да питам,а нейно задължение да отговаря.Нека не се заблуждаваме,че със спечелването на изборите работата е свършила напротив,работата сега започва.

  По какъв начин,как ще мотивирате напусналите града да се върнат?Какво по различно ще се случи в Ивайловград след като вие седнете на кметският стол?

  Reply
  • Има си специална страница във Фейсбук, където всеки може да си зададе въпросите към г-жа Овчарова! Тя не е длъжна да следи всеки един сайт, за да види да не би някой случайно, някъде и е задал въпрос… Като имаш въпроси, задай ги там където трябва, а не където ти сам решиш!
   https://www.facebook.com/pages/%D0%94%D0%B8%D0%B0%D0%BD%D0%B0-%D0%9E%D0%B2%D1%87%D0%B0%D1%80%D0%BE%D0%B2%D0%B0-%D0%9A%D0%B0%D0%BD%D0%B4%D0%B8%D0%B4%D0%B0%D1%82-%D0%B7%D0%B0-%D0%BA%D0%BC%D0%B5%D1%82-%D0%BD%D0%B0-%D0%9E%D0%B1%D1%89%D0%B8%D0%BD%D0%B0-%D0%98%D0%B2%D0%B0%D0%B9%D0%BB%D0%BE%D0%B2%D0%B3%D1%80%D0%B0%D0%B4/110093099090238?sk=app_197667490251160

   Reply
   • Ти Д.Овчарова ли си???Онази страница в Сорат Тефтера е за кандидат кмета.Аз сега задавам въпрос на кметицата,така че не отговаряй вместо нея.

    Reply
   • Госпожа Диана Овчарова е избрана за кмет на Ивайловград и Фейсбук не е мястото, където можем да задаваме въпроси към нея .Има си ред и начин на питания , определен чрез закона за местното самоуправление и местната администрация.И уважението към институцията ,която тя представлява изисква да се съобразяваме с това .Дори и да сме по специални от твоя милост ,на която досега може и да са отговаряли чрез Фейсбук.

    Reply
  • Владимир…. Ти наистина ли очакваш кмета на общината да ти отговори на въпросите тук в сайта…Изумяваш ме !!! ..А имаш интелигентен вид ! ❗

   Reply
   • Че какво лошо има в това да ми отговори тук.Ако го стори тук,то всеки ще може да види и моят въпрос и нейният отговор.Някъде прочетох нещо за прозрачност, от това по голяма прозрачност ако има здраве му кажи.Аз чакам госпожо Овчарова,а може би и не само аз.

    Reply
    • Ангеле , защо трябва да отговоря кмета на общината , когато въпроса е зададен към Диана Овчарова ?!
     Още не сте седнали на магарето , а взехте да си клатите краката !

     Reply
  • Хахаха !!! Не е по различна .И двамата се снимаха с бъдещите президенти .Танев с Първанов ,а Овчарова с Плевнелиев ,не устоявайки на изкушението за показност и шумно себепоказване- едно качество залегнало дълбоко в бита и душевността на българския народ.

   Reply
   • Махни я тази снимка госпожо Овчарова ! Важно е коя си ти .Без Плевнелиев и Бойко Борисов .

    Reply
    • Ако махне Плевнелиев и Бойко Борисов под долния пласт ще се покажат Първанов и Станишев !

     Reply
 11. Преди 4 години Коалиция за Ивайловград предложи Ирина Андонова за председател на Общинският съвет .Тя обаче си направи самотвод и тогава сините подкрепиха Диана Овчарова .Сега се очаква ГЕРБ да върне жеста и да предложи Стефан Цветков за престижното място .Политиката обаче както знаем е курва и веднага възниква въпроса :За какъв кур ГЕРБ спечели изборите , ако властта ще е в други .Новият кмет е червен ,независим подкрепен от ГЕРБ, но заобиколен от много червени и то зависими .Нужен му е коректив и коректива ще е от ГЕРБ в лицето на председателя на Общинския съвет .За Стефан Цветков ще остане утешението секретар на общинската администрация .Той там има опит ,като член на комисията по оперативното ръководство.А може и някое директорско място .Поживем ,увидим.

  Reply
  • Според мен ако Ирина Андонова заеме някаква позиция в общината ,това ще е един голям минус за Диана Овчарова ❗ .Силно се надявам да си остане в пощата ,но едва ли тя ще се примери да не я наредят някъде на “по видно място” 😉 .
   Силно се надявам ГЕРБ да сложи Стефан Цветков на престижното място, според мен той го заслужава (не съдя от коя партия е, съдя по Човека ) 😀
   Нищо не каза Неинформиран за Стефан Тонев? ❓

   Reply
   • Копривке,нищо не съм казал за Стефан Тонев ,защото си меря приказките .А и не се е наложило да се говори за него .Копривке ,много съм поласкан от това ,че си ми чела цялото творчество тука и знаеш какво съм писал.Умните хора не обичат ласкателствата ,защото мразят да ги смятат за лековерни .А и ласкателите били като лешоядите .Само ,че лешоядите ядат хората мъртви а ласкателите ги ядат живи .Но признавам че се чувствам поласкан и го приемам като комплимент .Някой път и аз ще ти направя комплимент Защото комплименти правя само на умни жени, на такива които ще го разберат .На курвите комплимент никога не правя. Защото ако им направя те си мислят ,че искам да ги чукам.При такива жени вадя парите и ги еба веднага .

    Reply
    • С кое мое изречение точно разбра ,че съм ти направила комплимент? Нещо си се объркал 😉

     Reply
     • Нищо не каза Неинформиран за Стефан Тонев?
      Ето с това изречение . То означава ,че си ми чела всички коментари за да знаеш ,че нищо не съм казал за Тонев . Е как да не го приема за комплимент това ,че си ми чела цялото творчество.

     • За съжаление си много заблуден 😀 Прочетох само коментара на който дадох отговор.
      Съвсем скоро открих форума и не съм имала възможността да ти чета всички бисери 😛
      Хубав и слънчев ден от мен!

     • А и не искам да си мисля ,че няма да ми правиш комплимент и ще ме чукаш веднага .

     • Едва ли ще издържиш повече от минутка ,така че не се слагай там където изобщо “не вървиш “. 😉
      Тези който много приказват нищо не вършат , А ТИ ОПРЕДЕЛЕНО СИ ТОЧНО ТАКЪВ :mrgreen:

     • Аз наистина не вървя .Те сами си идват на краката ми и в тая криза не ги връщам .Стар познавач съм на женските души и изкусен майстор в любовта .Опашка се реди за мене и то не само от грозници .

     • И не ми се вярва да си толкова еблива, че да не ти издържа и минутка .Копривке!

     • Аз наистина не вървя .Те сами си идват на краката ми и в тая криза не ги връщам .Стар познавач съм на женските души и изкусен майстор в любовта .Опашка се реди за мене и то не само от грозници .

      Е щом си плащаш то е ясно какви “хубавици” идват при теб 😉
      Къде се вихри таз опашка? Много ми е любопитно,кажи? Обещавам ,че няма да се нареждам :mrgreen:

     • Не си първата ,която иска да знае къде е опашката и не иска да чака реда си .Но трябва да знаеш ,че тези които изпреварват другите си плащат ,Копривке!

     • Нямам цена Копривке. Затова и не я зная .Тези ,които си знаят цената ,често пъти им се налага да я казват .

     • Скайпа ми е neinformiran.Когато пожелаеш може да а ме намериш там.Само предварително ми пиши кога ще си на линия ,за да ти дам пъномощтно.

     • Тези който си знаят цената не си пишат на скайп с не информирани личности !

     • Добре де ,кажи къде да те чакам? Аз може и да съм не информиран ,но имам скрити достойнства ,които не личат от пръв поглед.

 12. Добро утро !Днес е хубав слънчев ден за Ивайловград. Топлина за хората ,слънце за соларите – сухо за едни ,на сухо ще останат други .Каквото и обаче да се говори ,едно е вярно .Когато Диана Овчарова спечели изборите за кмет в ,града ни изгря още едно слънце.А без слънце знаем денят ни не е хубав,нито утрото е тъй щастливо .Сега остава да се наредят планетите които ще се въртят около слънцето ни .Най важна ще е Венера .Тя е винаги до слънцето .Наричат я още Зорница.Най добре я виждаме сутрин при изгрев ,като се събудим .Чудя се само защо не и викат “Будинка “.Но това е друг въпрос.Въпроса на деня е ,че днес Будинка може да каже коя ще е Венера .

  Reply
  • На Венера обаче и казват и Вечерница .Защото тя е най близка до слънцето ,винаги е до него и залязва заедно със слънцето.

   Reply
   • Гледай си политиката и не се меси на моята работа ! Венера,Деница, Вечерница,Зорница показват, че Ив-град ще се управлява от жени занапред – това казва звездите…….а че някои мъже им бяха скъсани топките по волята на народа преди 3 дни е всеизвестно 😆 …….а мъж без топки е като куманаз без власт 🙂

    Reply
    • Така е .Затова поне един Меркурий трябва да има .Може да е малък но си е мъж с хубаво име .Идва от мерак и курий.Бог на алъш -вериша (стокообмена и печалбата ).Познавам един много подходящ .И ще го препоръчам на Диана .Ако ме пита де .Хахаха !!!

     Reply
     • Не бил подходящ.Бил малък и нямал спътници . А само с мерак и един гол курий нищо не се постигало .

     • Меркурий / Хермес може да си закачите на партийното знаме до петолъчката. Много ще ви ходи понеже далаверата и алъш-вериша ви са верую….Внушението ще е – ние крадем в името на идеите си !

      А по-важно е да не сънуваш и бълнуваш

      – Поликурус ти си само мой 😆

  • Според мен ако Ирина Андонова заеме някаква позиция в общината ,това ще е един голям минус за Диана Овчарова ❗ .Силно се надявам да си остане в пощата ,но едва ли тя ще се примери да не я наредят някъде на “по видно място” 😉 .
   Силно се надявам ГЕРБ да сложи Стефан Цветков на престижното място, според мен той го заслужава (не съдя от коя партия е, съдя по Човека ) 😀
   Нищо не каза Неинформиран за Стефан Тонев? ❓

   Reply
  • Недей да плюеш кака Будка ! Тя е направила на Партията ви стократно повече от еднодневки , като тебе……..

   Reply
   • Аз не съм политик .Не живея от политика .С партията съм свързан само идейно .А тя е свързана с мене материално, защото винаги съм я спонсорирал.Никога не съм бил политик ,нито съм бил на платена длъжност ,която има връзка с партията .Затова и не мога да се равнявам с другите по отношение на това ,кой какво и колко е направил.Политиката е курва и тези ,които които са вътре в нея, са също като деца ,които си мерят пишките .И като ги опъват си мислят ,че им стават по- големи

    Reply
    • Tц тц тц……….Като едно херувимче си – само даваш и нищо не вземаш и не се надяваш да докопаш, ако ваш’те са на власт, нали 😆

     .

     Повече ми приличаш на кашкавал -кумунаст, само че тоз път заложи на губещ кон …сорка 😛

     Reply
     • Благодаря ти за сорито и за разбирането Умерен .В това състезание заложих на два коня ,но и двата загубиха .За единият обаче не съжалявам и ако трябва ,пак ще заложа на него .За кашкавала, обаче не си прав.Не ми харесва като мезе.И ако аз съм кашкавалджия ,то тези ,които сега са на власт в Ивайловград са мандраджии от Мандрица.

 13. Неинформиран седя тука гледам ти снимката и чета за тебе. Изглеждаш умно момче с очила , от къде таз злоба бе човек ? Ела на 60 километра си , честити на Овчарова , надмина и бившият кмет по простотия и език ? Вярно делели сте, маже ли сте двамата преди ама времената се менят , айде бъди мъж , ела и и честити на жената , стига сте нареждали зад тез компове . Предлолагам се познаваш и с Овчарова , от къде таз слоба незнам я вадите ….

  Reply
  • Ей голям шегаджия си!!! За простотията и езика ми съм съгласен .Но за злобата не .И ако към някого съм проявил злоба ,нека ми каже .Ще му се извиня публично тук. Макар да не е в стила ми да се извинявам, но ще го направя .Познавам Овчарова и я поздравих с победата и .Със сигурност познавам и тебе .И със сигурност като се срещаме ти казвам здравей …..И очила не нося .Възхищавал си се не на моя, а на чужда снимка .

   Reply
 14. Митко,

  Остави метаните, омеси една баница и я занеси утре на новата кметица да и честитиш историческата победа на изборите. Това ще се запомни, да знайш!

  Загубата на Стефан Танев ме радва, победата на Диана ме натъжава.

  Reply
  • Вдъхновен от парчето по-долу, реших и аз да отправя поздрав,
   пък и тия двете, партизаните и уфците, имат много общо…

   Reply
 15. Не можах да разбера каво общо има между партизаните и “уфците”. Обясни по-подробно, моля те.

  Reply
  • Това е метафора ,бе пич……….сега да ти обяснявам какво е това ли ? Не си ли ходил на училище? В родния ни град все още има прилична гиманизия и много сме тез тръгнали от там и сме стигнали далече……..

   Reply
  • Всъщност, сред тях е имало и такива, които не са били уфци.
   Имало е уфчари. Дето от цървулари, превърнали се в ботушари.
   А уфците, те си останали уфци. И тъй и до ден днешен.
   Те продължават да търсят кой да ги дои и да им показва “вярната” посока…

   P.S. Не ме занимавай повече, че имам много по-важни неща да върша,
   от това да се занимавам с някакъв комплексар със закърнял мозък и объркан мироглед… Хау!

   Reply
 16. Шефе ,махни я тая анкета -Ще гласувате ли на балотажа . Че тая сутрин като я прочетох се стреснах .Помислих си ,че са анулирали изборните резултати и ,че пак ще има балотаж .И пак ще ходя в трета секция да държа Радина за шортите .

  Reply
   • Шефе, аз предусетих инфаркта един ден по рано.Единствено аз споменах трета секция ден преди изборите .Спомогнах и за избирателната активност в нея заедно с Радина .Ама кой ти признава ?Добре, че не търся признание. След 4 години всички секции ще са мои.

    Reply
   • Ни тряа съ ибавате с админа 😆
    Иначе наздраве, довечера ще обърна 2-3 чаши за здравето на потребителите 😆

    Reply
 17. Наздраве @ админе. Е*аването е с най-добри чувства. Освен това тази вечер задължително трябва да обърнеш няколко чаши – за здравето на майка ти. Да ти е жива и здрава, да я караш да се гордее с теб винаги и навсякъде.

  Reply
  • Е как няма. Да не е жива, здрава и щастлива 🙂 Пък ще опитам да се гордее с мене, въпреки това, че съм голямо диване 🙂 хайде наздраве 🙂

   Reply
 18. Ама на всяко наздраве вдигате ли чашата? Щото аз така правя и… Кой ще къпе децата?

  Reply
 19. Първото заседание на новоизбраният общински съвет в Ивайловград ще бъде на осми ноември -вторник от 14 часа .Преди началото му избраният кмет и общинските съветници ще положат клетва,след което възникват и техните пълномощия .На това първо заседание ,което ще се води от най -възрастния общински съветник(сетете се сами кой е той ) ще бъде избран и новият председател на Общинският съвет .

  Reply
 20. Лукас Пападемос ще е новият премиер на Гърция до провеждането на нови избори .

  Reply
  • Папаандреу , Пападемос – всички папат и лапат. Сами ние в България лапаме шнорхела, та да оцелеем.

   Reply
   • Нищо чудно -Папандреус е солциалист, модерен лев демек. Освен лапане друго не могат. Но трябва да се признае че там лапаше целият народ , докато свърши баницата. А у нас другарите лапаха сами, докато народът лапаше мухи………

    А шнорхелът го лапаме благодарение на крадците от БKП/БСП или както се казва шайката им в момента. Ако тез разбойници върнат откраднатото ( около 120 милиарда долара от 1985 досега ) ще сме една малка Балканска Швейцария…….

    Reply
   • Успях да се видя с майки и сестри на политически затворници, което, разбира се, пак бе организирано от техните служби. Плачът, стенанията на тези хора, които не знаеха какво се случва с техните синове, бащи и братя, които, като видяха журналист от западна страна, започнаха да му целуват ръцете, ето – това е най-екстремното нещо, което съм изживял.

    Това искам да кажа и на всички почитатели на този режим – един от тях е моят приятел Мартин Карбовски…

    – Откога Карбовски си пада по Куба?
    – Аз го бях поканил с мен веднъж. Един от големите митове, които разпространяват хора като Мартин и Йорданка, е, че там има безплатно здравеопазване. Само че на хората им се чупят костите от липса на калций, защото няма сирене. Хората ослепяват, защото там няма плодове. Нещо повече – внасят захар. Буквално няма нищо.

    – Опиши ми един кубински магазин.
    – Тропик кола, което е много по-гадно от нашия “Алтай” навремето, може би малко ориз, малко боб. И ако е малко по-луксозен магазинът – ром. Всичко друго е празно. В заведенията се плаща директно с долари. Никой не може да си го позволи.

    – Има ли много кубинки, желаещи, казано иронично, да напуснат “Острова на свободата”? Наскоро писахме, че първият лидер на СДС в Бургас Стойчо Кьосев се е оженил за танцьорка от Хавана – тоест, спасил е една добра душа.

    – Както е известно, те предпочитат да ги изяде акула, отколкото да живеят на Острова на свободата.

    Reply

Leave a Comment

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.