Помогнете, дарете надежда!

Нека помогнем на 21 годишния  Георги Жеков от Ивайловград  да проходи отново.

След падане от 10 метрова скала, момчето е на инвалидна количка. Въпреки направените операции, подобрение в състоянието на Георги няма. Единственото решение е присаждането на стволови клетки, което може да се осъществи успешно само в чужбина. Необходимите средства за операцията и престоя в болницата са 30  000 евро. Тази сума е непосилна за родителите на пострадалото момче. Общинският съвет в Ивайловград също отпусна 10 000 лева от бюджета на общината, за да подпомогне събирането на средствата за лечението. Нека покажем, че сме хора и да помогнем на Георги отново да проходи!

Средствата се събират на откритата банкова сметка :
IBAN:BG20UBBS 80021056597230
BIC: UBBS BGSF
ОББ клон Ивайловград
Титуляр на сметката е Георги Жеков.
Телефон за връзка с майката : 0878384868

Призовавам всички който имат възможност да помогнат! Бъдете хора! Даваме толкова пари за щяло и нещяло, нека помогнем на хората който се нуждаят от тази помощ! Помогнете, дарете надежда!!!

3 thoughts on “Помогнете, дарете надежда!”

  1. С теб сме, Гоше ! Горе главата 🙂 още малко остана и пак ще ходиш 😉

    Reply
  2. Както вече е споменато;Всеки ден,всеки един от нас дава пари за щяло и нещяло,нека сега направим нещо добро,нека докажем,че все още са останали добри хора,като дарим надежда на едно младо момче,което всяка сутрин се буди с надеждата,че отново ще проходи.Нека всички заедно се постараем да осъществим мечтата на Георги!

    Стискам палци,Гоше и искрено се надявам и вярвам,че всичко ще се оправи!

    Успех!

    Reply

Leave a Comment

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.