БСП искат касиране на изборите в Ивайловград

бсп, касиране, избори, ивайловградСтефан Танев, който беше кандидат за кмет на община Ивайловград и общинската левица са внесли жалби за касиране на изборните резултати от балотажа.

Жалбите са внесени в Общинската избирателна комисия в Ивайловград в края на миналата седмица. От Общинската избирателна комисия са препратили жалбите до Административния съд в Хасково. В тях се посочва, че в изборните секции в община Ивайловград е имало бюлетини за гласуване в  Тополовград, а не в Ивайловград. В жалбите се споменава и за допускане до гласуване на гражданин, който е фигурирал в забранителния списък.

Други оплаквания на жалбоподателите са, че в изборния ден в много от секциите не са допускани избиратели с увреждания с придружител, а също и че в изборните помещения са допускани лица без баджове за застъпници.

Информация: Вестник Нов Живот, Диана МАРКОВА

26 thoughts on “БСП искат касиране на изборите в Ивайловград”

 1. Толкова много хора да покажат ,че не те искат в Ивайловград и ти после пак да искаш касиране ей тва е наглосттттттттт !!!

  Reply
 2. Когато една нова кола излезе от магазина ,цената и вече е паднала със 30 процента .Не дай боже ,нови избори в Ивайловград !!!Че може да си караме със старата кола.

  Reply
 3. Големи сте политици всичките ,след 4 години само да не изревете че не сте доволни искате пак НОВА КОЛА или нов кмет

  Reply
 4. Танев трябва да е в затвора а не да иска касиране на изборите. Гаден комунист

  Reply
 5. Ако БСП не признават резултата от изборите ,трябва да бойкотират заседанието на Общинския съвет и да го напуснат.

  Reply
 6. Най добре да бойкотират Ивайловград и да се махнат от него . Ще станем град мечта без такива боклуци

  Reply
 7. Тея хора нямат спирачки 🙂 Това тяхното вече е безобразие. На сила работа не става, НЕ ГО ИСКАМЕ за кмет, НЕ ГО ИСКАМЕ и в града ни вече, показа си рогцата. Как може да има толкова долни хора не мога да проумея. Вместо да се оттегли с достойнство … това са 12 години не му ли стига, ояде се, та се ошишка… и още иска. Напълни се до четирибуквието с пари и ОЩЕ и ОЩЕ продължава със зъби и нокти … да иска това, което вече не му принадлежи!

  Reply
  • Ако 23 човека от гласоподавателите на вторият тур бяха гласували за Танев , щеше той да е победителят .И тогава щеше да си по разочарована . Сега обаче делото е в съда и ще трябва да изчакаме решението му .Все пак 120 бюлетини са обявени за недествителни ,има допуснати хора до урните извън списъците .Има и Тополовградски бюлетини .Ако питат мене избора трябва да се повтори …….Радина , чакам те на трета секция.

   Reply
   • Много правилно.след като има неща ,които не са както трябва,и щом законът позволява пускане на жалба за касиране на изборните резултати-защо не.Да не говорим ,че още на 23.10 ЦИК наруши Избирателния кодекс.Така ,че щом има законово право за касиране,няма лошо.
    Ние все гледаме да нападаме-нека съдът реши.Това е.Другите думи мисля ,че са излишни.

    Reply
   • Алоо неинформирания, така като гледам си бая информиран и си доста гъст с господин Танев 🙂 Слабо ме вълнува какъв ти е и защо го защитаваш! Града направи своя избор а той трябва да се примири!
    Ако бил, ако не бил … нали знаеш какво прави това АКО! 😉
    И да,разочарована съм,че има толкова долни хора, още повече ми паднаха в очите …
    При такава висока активност на гласуването 120 недеиствителни са НИЩО! А това с Тополовград са просто 3 бюлетини,вероятно подхвърлени в урната от някого от БСП-то, по средата на изборния ден, когато са осъзнали, че вече няма на къде и са разбрали, че те ще са губещите.И сега не ми успорвай,че не са били Те, защото ако е печатна грешка нямаше да са 3,а щяха да са цялата купчина сгрешени.Никаде в другите секции не са открити такива бюлетини,а само в Лъджа … а от къде беше г-н Танев ? … С тези си действия показва не само наглостта си,а и своето безсилие ..

    И нека проверят, нека съда реши, но съм убедена, че нищо няма да се промени !!! Диана е нашият избор и тя ще БЪДЕ 🙂

    Reply
 8. БСП и Дявола ще потърсят само да се докопат до власт !
  За да Крадат Червените мафиоти , те без кражба не могат !
  Готови са на всичко за да са във власта, без да отстояват каквито и да било политически принципи.
  Явно заради това са най-старата партия. Най-безкрупулните винаги оцеляват.Хора без достойнство и морал, нямат място в този град !

  Reply
  • Кажи нещо и за тези ,които излязоха от БСП. Едни отидоха в СДС,други отидоха в ГЕРБ. Но си останаха същите .Който е крал ,пак ще краде .Защото бивши комунисти няма .Така както няма и бивши негри ..

   Reply
   • Няма така е ,само че спрете с теч комунистически истории ако вече не са на власт БСП -останките от комунизма в България сега са ГЕРБ-които се ръководят от истинските комунисти

    Reply
   • Неинформиран, ” който е крал ,пак ще краде” Вие до сега крадохте, вече няма от къде.
    Бюрото по труда ви зове

    Reply
    • Аз съм от тия дето досега не са крали .Ще крада като стана кмет .И после няма да чакам на бюрото по труда .Като гушна един милион за четири години , после челастрил съм ти Бюрото по труда .

     Reply
     • Думата челастрил не е в речника ми .Ама се съобразявам .Така става като се нарушава свободата на словото шефе ,Има и опасност да не бъда разбран .Какво лошо има да казвам нещата със собствените им имена ?Затова ще се редактирам сега сам.Коментара ми звучи така: Като гушна един милион лева ,ебал съм ти и Бюрото по труда и изобщо няма да ми пука какво щели да приказват за мене .

 9. Административният съд в Хасково е приел жалбата на БСП и е изискал изборните книжа за вота в Ивайловград от Окръжната избирателна комисия. Делото е насрочено за понеделник, 14-ти ноември т.г.” Очаквайте неочакваното !!!

  Reply
  • Мм, да то от вас всичко може да се очаква вече нищо няма да ме очуди… НИЩО чудно пак да сте направили някой шмекер или пак работихте по стария начин с подкупи и рушвети 🙂 …
   Има Господ от горе и той гледа … само това ще ви кажа, то е достатъчно!

   Reply

Leave a Comment

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.