Стефан Танев обжалва кметските избори в община Ивайловград

стефан танев, касиране, изборите в ивайловградБСП обжалва изборите за кмет в община Ивайловград в Административния съд в Хасково.

След загубата с 45 гласа на балотажа, който се проведе на 30-ти Октомври, Стефан Танев и БСП внесоха жалби за касиране на резултатите. Административният съд в Хасково е приел внесените жалби и е изискал изборните книжа за вота в Ивайловград от Общинската Избирателна Комисия. Този понеделник всички необходими документи са изпратени в Хасково и е насрочено дело. То ще се гледа следващия понеделник, 14-ти ноември.

Информацията е публикувана във вестник “Труд” след интервю с бившият вече кмет Стефан Танев.

92 thoughts on “Стефан Танев обжалва кметските избори в община Ивайловград”

 1. Да, одеве го чух и по радиото, докато се прибирах към вкъщи. Явно на човека 12 години власт не му стигат…

  Reply
 2. Ами какво да направим ? Искат го хората .Половината Ивайловград гласува за него .А другата половина пак за него ,защото Диана като секретарка правеше това, което и каже Танев .И ако Диана днес е уважавана като политик ,то е защото е била в успешният екип на Танев.Разбира се Овчарова си има и своите лични качества .Като това да умее да яхне гребена на вълната .А също и да забие ножа в десятката .Все едно с Будинка са били ученички на Маркус Юлиус Брутус.

  Reply
 3. Човека е длъжен да опита. Макар да зне, че ако има наистина касиране и има нови избори в общината, тогава ще загуби с 450 гласа, а не само с престижните 45!!!

  Reply
 4. Не знам дали някой изобщо си представя колко много пари струваха тези 2000 гласа на Танев и компания , пари и пари вкараха в тези избори , няма как да се откажат и до последно ще искат да си върнат властта. Какво крадене е било само той си знае , но с това искане доказа ,че се крало и то много .

  Reply
  • А бе що се занимавате с тези.Нека си искат ама не са искани от хората,явно не могат да спят от яд.

   Reply
 5. Е то сега ако не се занимават с тях кога ? 12 години ги оставиха да правят каквото искат и се вижда до какво е доведен Ивайловград . Да отива в Железино и Лъджата да става кмет ,там поне го искат . Всяка година да вижда ,че не го искат жителите на Ивайловград и пак да иска да става кмет ….без думи

  Reply
 6. А преди 12 години Ангел Петров защо не искаше касиране като разликата в гласовете тогавав беше и по малка … ?! Срамота просто, жалък е, нека се оттегли с достоинство.

  Reply
  • Не месете тук Ангел Петров, а и информацията ти е неточна- Стефан Танев загуби от него с 23 гласа. Всеки има право. Защо ГЕРБ навсякъде, където не е спечелила, търси касиране на изборите. А Стефан Танев има право да иска касиране, защото има хиляди сигнали за подмяна на вота- питайте обера, Бабаитка, питайте на Бодура зета в Розино, питайте тази от Гугутка, дето гласуваше многократно с личните карти на други лица, да не говорим пък за Лъджа и лъжеца Иван Желязков, който пробута бюлетини от Тополовград!!!
   мерете си емоциите!

   Reply
   • Не съм уточнявала колко е била разликата 23 гласа е БИЛА, а сега цели 45 🙂 Нищо няма да се промени, няма как да се стопи разликата , а едва ли ще се касират, знаеш ли колко пари ще коства това на държавата 🙂
    На който не му отърва той търси касиране и т.н. Останаха с пръст в устата,защото вложиха много пари и накрая загубиха, за това не се отказват! И не ми говори за това кой купувал гласове и кой лъгал, да не ти кажа аз Танев как вървеше от къща на къща и предлагаше по 100-тачка да гласуват за него. Плащаше и пътните на някой определени студенти и лица които са извън града, но само на такива за които беше сигурен,че ще гласуват за него, и не ми спори че не е вярно, защото не 1 и 2-ма ми го казаха … но явно го изиграха 🙂

    Reply
    • Според теб има ли победител в тези избори?! Аз самия мисля, че няма, защото победа с 45 гласа не е победа, а загуба с 45 гласа си е морална победа. Къде отиде разликата от 1200 гласа /тези от ГЕРБ, Коалиция за Ивайловград и ВМРО/ между първия и втория тур.
     Ще ти кажа едно- гласовете за Овчарова дойдоха от Белополци, където построи джамия. Нека тя всяка година на 30 октомври да си спомня на каква цена е станала кмет!

     Reply
     • Защо броиш ВМРО – те олевяха още на 23.09 .
      Бяха на ужким срещу Танев , бяха срещу Овчарова , не бяха с коалиция за Ивайловград !?
      До какъв извод стигаш ?
      Какво знаеш за безпринципните договорки между любимеца ти Танев и тези които се
      бориха за ” общОна ” ?
      Колко срещи са имали на тъмно тези от за ” общОната ” с Марков , Танев , Кръстев , Тамахкяров …. ?
      Псевдоподкрепата им след 23.10 беше толкова смехотворна както и състоянието
      в което се намира училищният двор например !
      А колкото в Железино е разликата толкова е и в Белополци .

     • Май си противоречиш … 45 гласа не били достатъчни за победа.а Преди 12 години 23 гласа разлика ДОСТОИНА победа ли беше ?!?! Първо помисли и след това защитавай някого, който в отплата изобщо не мисли за теб и едва ли би те защитил така както ти него!
      П.С. Аз не защитавам никого конкретно, говоря обективно за това което съм видяла и което “не се е променило” за 12 години 🙂

    • Това е правилната тактика. Взимат се парите на кумОнанистите и се гласува по съвест.
     Ефекта е двоен – хем фалират, хем губят власт. ❗

     Във филмите за възрастни на това му казват двоино проникване 😛

     Reply
     • В дългосрочен план обаче трябва и стратегия Затова освен пари ,вземаш и самите кумонанисти, и си правиш партия .И колкото по -дърти и пръдливи куманасти си взел ,толкова по сигурно след време всичко се осира .На това народа вика “Сам да си го вкараш” и после да питаш “Кой ти е акал в гащите .”

 7. Поне една година ще трае оспорването на изборните резултати .Без значение кой ще спечели делото в Хасковския административен съд ,решението ще бъде обжалвано във Върховният административен съд.Същият пък ще го върне за доразглеждане в Хасковския .Докато съдът се произнася обаче в Ивайловград трябва да се свършат някои неотложни работи . На първо място кметския стол,на който Стефан Танев седя 12 години трябва да се зачисли на музея.Когато аз стана кмет ще го продам на търг .Надявам се някой комуняга колекционер да плати добре за него ,защото този стол е част от историята на града ни .На второ място Диана ,освен на себе си трябва да купи още два стола .Един за Бойко и един за Росен .Когато дойдат тия двамата в Ивайловград и техните столове ще сложим в музея.На трето място герберите трябва да кажат най сетне дали са победили комунистите ,щото да не се окаже накрая ,че са победили себе си .Изобщо много работа я очаква новата власт .На всичкото отгоре и Коалицията за Ивайловград си очаква танто за тунтото .И те искат нещо, ама не знаят точно какво .Както се пее в песента :Скъпи куми ми нещо -може да е Живанши……

  Reply
 8. Честит празник !!!!!Днес е велика дата .-10 ноември .Началото на една нова епоха за България .Изминаха 22 години от преломния момент .За 20 години от 1944 до 1964, комунистите реализираха четири петилетки и построиха още една България ..Една България толкова голяма ,че вече 22 години сегашните ни некадърни политици не смогват да я продадат. Сега ГЕРБ гради .Желая му успех .И когато ГЕРБ изгради един Димитровград и един Хаинбоаз ,тогава и на него народа ще му построи паметник .На Бузлуджа .До този на партията .А Будинка и Златил ще учат младите как да градят .Защото те знаят как всяка тухла градихме с любов.

  Reply
  • Ние една България построихме за 45 години и 2 окраднахме след това за 22……… това е хумор от посерано 22

   Reply
  • А ти иди при Обира да те прегледа ,че пуфкаш като запушен карбуратор .

   Reply
 9. Абе на вас не ви ли омръзна да се плюете, обиждате и т.н. Всеки подкрепя/плюе леви, десни, централни, сини и не знам си какви. Имам въпроси към всички активни в тоя форум и не само.
  1-ви въпрос. С какво се е променил Ивайловград за 12 години?
  2-ри въпрос. Какво е направил г-н Танев за Ивайловград?
  3-ти въпрос. Защо Ивайловград прилича на бомбандирано селище а не на град, и единственото задръстване в час пик на града не са коли или хора а са козите, който се прибират.
  4-ти въпрос. Къде са заводите и предприятията, къде е работата и най – важното къде са хората и кой е виновен за това в което е превърнат Ивайловград?
  Искам да ви споделя нещо,което видях по новините скоро покрай изборите и ми направи впечатление, че кмет на също малка община го избират за 4-ти път и хората са доволни. Веднага последваха въпроси защо са го избрали пак, и как да не го избереш пак за кмет след като и улиците са асфалтирани и има работеща детска градина, паркове с райграси, детски площадки и всичко това благодарение на одобрени и реализирани проекти. Не информиран питам те аз, Танев за дванадесет години колко проекта има реализирани и може ли толкова години да ходиш на работа и улицата на която работиш да има такива големи дупки, кратери, че колата да се крие в тях. На всеки 5 години преди избори се кърпят дупки, и до кога така. Ето тук идва момента когато на всички нас ни писна и сменихме така да го кажа властта, никой не знае какво ще става, но различни интереси различни идеали, дано се промени Ивайловград.

  Reply
  • Според мен тази въпроси вече са задавани и от доста одавна им се е дало отговор! Нека спрем да тъпчем на едно място и да говорим кой какво бил (не бил) направил, имаме нов кмет който тепърва ще почва да прави, нека за в бъдеще следим и коментираме неговото управление!

   Reply
   • Единствено може да касирате имотите си и ида бягате в ЮАР,преди комисията
    “Кушлев”да ги върне на ивайловградчани.

    Reply
  • “Сменихме” е малко под въпрос!!!! Защото в общинския съвет са си все същите хора, които са били и досега, а и новия кмет досега си е бил на много кл’чова позиция в общината! Така, че хайде ми кажи какво смени?…..

   Reply
 10. Комуниста е отчаян
  комуниста е унил
  Партията се разпада
  лидерът е педофил

  как не ви е срам…другари?!
  сдадохте властта без бой
  Ленин ще ви порицае
  …спи ли червения герой?!!

  кво да правим? що да сторим?
  да си върнем пак властта
  ний на всичко сме готови
  че е тежка участта

  този Бойко връх висок е
  нищо…ний ще го свалим!
  както мандрите сме крали
  можем пак да победим

  Без униние другари
  вий напреде – аз отзад
  дайте да се понапънем
  да измислим компромат.

  Reply
 11. “О, достолепни генерале, поведи ни!
  Ний вярваме във твоя свят обет!
  От враговете – Де Пе Се гъза пази ни!
  и от комунягите отпред
  За да остане нашата България
  Във Европейския съюз със чест,
  Не кат Гърция – еба ли я ,
  Да я бъзикат всички днес
  Премъдри Господи Исусе, благослови Ти Генерала и България!

  Reply
  • Ми какво да правя !? Стихотворението се казва “Звездата от Витлеем “Вдъхновението на автора идва от Звездата на Си Банкя.

   Reply
 12. Ето и част от статията във в.Труд

  БСП обжалва изборите за кмет в община Ивайловград в Административния съд в Хасково. В родопския град спечели след балотаж Диана Овчарова (ГЕРБ). Тя изпревари досегашния кмет Стефан Танев (БСП) само с 45 гласа. За Овчарова на втори тур гласуваха 2275, а за Танев вота си дадоха 2230 души. Любопитно е, че и двамата кандидати преди изборите бяха дългогодишни членове и активисти на БСП.

  Диана Овчарова дори беше секретар на община Ивайловград през последните десет години, когато кмет беше Стефан Танев. Малко преди изборите обаче дамата смени партийния флаг и на изборите беше издигната за кандидат-кмет на ГЕРБ.

  Reply
 13. Административният съд в Хасково разгледа изборните книжа (протоколите от секционните избирателни комисии ) и извърши ново преброяване на бюлетините .Съдът констатира наличието на бюлетини от Тополовград .Съдът констатира наличието на бюлетини неправилно обявени за невалидни както за Стефан Танев, така и за Диана Овчарова .Съдът констатира и нарушения във изборният ден .Отчитайки всичко това ,съдът утре ще вземе следното решение : Хасковският административен съд остава без уважение молбата на Стефан Танев за касиране на изборите в Ивайловград . Съдът констатира наличието на нарушения на избирателният закон в деня на изборите ,които са незначителни и не могат да повлияят на изборният резултат .Съдът постановява изборът на Диана Овчарова за кмет на Ивайловград за законен .Решението може да се обжалва във Върховният административен съд в срок от две седмици .

  Reply
 14. Да обжалва във Върховния ако иска. Резултата 99% съм сигурен, че ще е същият.

  Reply
 15. 2 200 гласа за Диана и почти толкова за Танев……и двамата са били доскоро членове на БСП и двамата са работили рамо до рамо в общината 10 години…………излиза ,че скъпите ми съграждани са доволни от тоз тандем щом са го подкрепили масово, макар и един срещу друг ?!?!?! :((((

  Reply
 16. Не знам защо ама с линковете нещо се не получава затова ето заглавието на статията

  12:20
  09.11.11
  БСП поиска касиране на избора за кмет на Ивайловград

  Reply
 17. А ето и цялата статия барабар с коментарите под нея

  БСП поиска касиране на избора за кмет на Ивайловград

  БСП обжалва изборите за кмет в община Ивайловград в Административния съд в Хасково. В родопския град спечели след балотаж Диана Овчарова (ГЕРБ). Тя изпревари досегашния кмет Стефан Танев (БСП) само с 45 гласа. За Овчарова на втори тур гласуваха 2275, а за Танев вота си дадоха 2230 души. Любопитно е, че и двамата кандидати преди изборите бяха дългогодишни членове и активисти на БСП.

  Диана Овчарова дори беше секретар на община Ивайловград през последните десет години, когато кмет беше Стефан Танев. Малко преди изборите обаче дамата смени партийния флаг и на изборите беше издигната за кандидат-кмет на ГЕРБ.

  На първи тур в Ивайловград Стефан Танев водеше, след като успя да събере тогава 1563 гласа. Зад него с 1465 гласа беше бившата му колежка от общинската администрация. На балотажа обаче Овчарова не само, че догони, но и успя да изпревари бившия си началник.

  Според БСП това е станало с манипулации и непризнаване на действителни бюлетини за Танев. За това социалистите искат повторно броене и обжалват в съда резултата. Според протокола на ОИК недействителните гласове в общината са били 134. Ако част от тях наистина са били за Танев, но не са признати за редовни, то вотът в родопската община може да бъде касиран, смятат от БСП.

  “Административният съд в Хасково е приел жалбата и е изискал изборните книжа за вота в Ивайловград от ОИК. Делото е насрочено за понеделник, 14-ти ноември т.г.”, съобщи за “Труд” бившият кмет Стефан Танев.

  Коментари (3)
  dodo18 06:58 Сряда 09 ноември 2011
  И двамата са кадри на БСП-то – що се карат.Най-добре е да се земат и да продължат да управляват заедно.
  petrus 04:52 Сряда 09 ноември 2011
  AMA I UBAVA…[AMA, OT V’NKA SAMO
  Пепи 04:44 Сряда 09 ноември 2011
  Тази е к..ва а откьм всякъде. До гуша е в л…на

  Reply
 18. Административно дело 784/2011 с жалбоподател С.И.Т., Коалиция общинска левица започна от 11 часа във втора зала на Административния съд в Хасково До 13 30 часа съдът трябва да излезе с решение ,защото в същата зала започва дело 780/2011 със жалбоподател Коалиция за Хасково с ответник ОиК Хасково.

  Reply
   • Делото приключи .И аз чакам Дида Маркова да публикува решението на съда .То и аз мога да го публикувам ,ама за какъв уй е Ивайловград инфо ,след като аз дето съм неинформиран трябва да ви информирам.

    Reply
    • АДМИНИСТРАТИВЕН СЪД ГР. ХАСКОВО

     Административно дело No 784/2011

     ОСТАВЯ БЕЗ РАЗГЛЕЖДАНЕ жалба, подадена от местна коалиция “Общинска левица”, чрез представляващия Георги Марков ПРЕКРАТЯВА ПРОИЗВОДСТВОТО в частта по отношение на жалба, подадена от местна коалиция “Общинска левица”, чрез представляващия Георги Марков ОПРЕДЕЛЕНИЕТО подлежи на обжалване с частна жалба в седемдневен срок от съобщаването му пред ВАС на Р.България.

     Reply
     • Съдът за да вземе това решение ,жалбата трябва да не отговаря на определени изисквания по член 212 от АПК. Жалбоподателят се предупреждава за това от съдията и изрично му се указва , че при неотстраняване на нередовностите в законоустановения 7- дневен срок, касационната жалба ще бъде оставена без разглеждане и производството- прекратено.Протоколът от заседанието още не ми е доставен .След като го получа ще го публикувам веднага .

     • АДМИНИСТРАТИВЕН СЪД ГР. ХАСКОВО

      Административно дело No 784/2011: Оставена е без разглеждане жалбата, подадена от Георги Марков, но делото продължава с разглеждане на жалбата на Стефан Иванов Танев. Ще се събират доказателства, ще се броят бюлетини. От ОИК им треперят четирите букви, особено на колегата Араджиев, защото им е пълна каша…

     • ДО ИНФОРМИРАНИЯ АДВОКАТ О ,махни тез думи отровни ,не вливай в сърце им отрова………………………………

     • Не може да му се отрече , че е готин 🙂
      Ако се инициализира , ще гласувам за него след 4 години 🙂

 19. Състав на Софийски градски съд ще заседава по делото срещу бившия социален министър Емилия Масларова. Тя е подсъдима за престъпление по служба и за длъжностно присвояване в особено големи размери. Освен бившия социален министър, подсъдими са и Димитър Димитров, Иван Пенев, Венцислав Драганов, Михаил Методиев и Росен Стефанов. Според обвинението, Масларова е извършила и улесняващо присвояването престъпление по служба, а именно нарушила е служебните си задължения предписани в Закона за обществените поръчки – престъпление по чл. 282, ал. 3 от НК. Извършеното е в съучастие с бившия заместник министър на Министерството на труда и социалната политика – Димитър Димитров и бившия главен секретар на ведомството – Иван Пенев. По този пункт на обвинението Масларова може да получи от три до десет години затвор, както и да бъде лишена от право да изпълнява държавна или обществена длъжност.

  Ето хората които преди няколко дена бяха в Ивайловград и казваха колко е честен Танев къде са . Лошото е ,че съда е с тях и пак няма да я осъдят тази женица, с каквито се събереш такъв ставаш !

  Reply
  • Софийският градски съд по делото Масларова го отложи за след един месец ,защото основната експертиза по делото не е готова .Няма да е готова и след месец .Делото вече е опорочено и се води в грешна посока .По скоро Масларова ще осъди България в Страсбург и наместо да получи от три до десет години , ще получи от 100 до 300 хил евро обезщетение за нанесени и морални и материални щети от държавата .

   Reply
 20. Куманастите дойдоха на власт благодарение на червената окупационна армия , а сега се опитват да останат на власт с помоща на закон и съд ??!?!

  Много зле……но няма да коментирам, понеже няма да мине

  Reply
  • Те са си на власт ! Будинка ,Златил и Диана какви са ?От как се помня ,те са си куманасти .Само дето не помня времето ,когато Червената армия ги сложи на власт .

   Reply
 21. Понеже липсва всякаква информация относно делото за касиране на изборите се поразрових и намерих това.Ако правилно съм разбрал това е крайното решение на А.С.Хасково.Ако някой разполага с по сигурна информация ще съм му благодарен да я сподели.

  Административно дело No 784/2011
  Дела по ЗМИ, ЗИНП
  С.И.Т. И КОАЛИЦИЯ “ОБЩИНСКА ЛЕВИЦА”
  ОИК И.
  Определение от 14.11.2011г.
  ОСТАВЯ БЕЗ РАЗГЛЕЖДАНЕ жалба, подадена от местна коалиция “Общинска левица”, чрез представляващия Г.Д.М.
  ПРЕКРАТЯВА ПРОИЗВОДСТВОТО в частта по отношение на жалба, подадена от местна коалиция “Общинска левица”, чрез представляващия Г.Д.М.
  ОПРЕДЕЛЕНИЕТО подлежи на обжалване с частна жалба в седемдневен срок от съобщаването му пред ВАС на Р.България.

  Reply
 22. Прочетете протокола и си направете изводи.Основният извод е грешна стратегия и тактика на предизборната кампания .Никой не е педвидил ,че може и да загуби и ще се наложи да се обжалва .Затова и протокола и решенията на ОИК ,които се обжалват са подписани единодушно от всички 17 члена на комисията .Няма забележки ,няма особенни мнения. Ето защо съдът ще отхвърли жалбата на С.И.Т като неоснователна и ще обяви избора на кмет на Ивайловград за законен .

  Reply
  • Досега не знаех на база какво основание от БСП са поискали касиране, ама след като прочетох протокола, вече ми е ясно. На никакво!
   Те по време на балотажа са казали, че всичко е ОК. Какво точно искат сега ❓
   Ама нека си харчат парите по адвокати, щом ги имат.

   Reply
 23. Ако Стефан Танев беше спечелил избора ,тогава пък ГЕРБ щяха да обжалват .А БСП щяха да твърдят ,че точно тези избори са били най свободните ,най честните и най демократичните .На това се казва некомпетентност и безпринципност .Некомпетентност ,защото не са си инструктирали членовете, застъпниците и наблюдателите в ОИК и СИК за да реагират адекватно в деня на изборите .И безпринципност ,защото съдят според резултата ,а не според принципа .И едните и другите .Впрочем те са си едни и същи .

  Reply
 24. “В политиката, ако искаш нещо да бъде казано, потърси мъж. Ако искаш да бъде направено, потърси жена.” М. Тачър

  Reply
  • В Ивайловград ,ако искаш нещо да бъде казано ,потърси неинформирания. Ако искаш нещо да бъде направено потърси Диана Овчарова .А може и Буд.К.-ивайловградската М.Тач..И всичко ще бъде направено така ,както се е правило през последните 20 години .

   Reply
   • Казах ди 2 месеца преди изборите, че кака Будка ще реши изборите – така и стана. Колкото до аналогията с Желязната лейди, се засмях, но не мисля ,че и подхожда……….макар,че като се замисля нашите куманази и торита-та в кралството са доста крайни в идеите си и това всъщност ги сближава…….

    Reply
    • Баба Будка нищо не може да реши ..Приписваш и големи качества и възможности .Убеден съм че Диана щеше да победи убедително а не инфаррктно с 45 гласа ,ако баба Буда не “работеше”за ГЕРБ.Просто хората искаха промяна,а Диана успя да се хване за гребена на вълната .Ако искаш да разбереш наистина колко може и колко струва Будинка Коларова ,то нека следвашиге избори я издигни за кмет .И ще видим колко хора ще гласуват за нея .

     Reply
    • Хахаха !!!!Ееееееееее къде си бил ти досега бе Умерен !?Чак сега разбрах ,че имаш чуство за хумор! Хахаха !!! Като каза че баба Буда ще ме победи се сетих за един клип от скрита камера .”Баба надбягва мъж “

     Reply
 25. Вие една жалба не можете да внесете бе алооооо , господа бивни управляващи ,чета протокола и ми става смешно . Марков и той каквото му кажат без да мисли прави . Упълномощили го били .Нямали забележки по протоколите а после решили ,че след като се подписали и видяха ,че падат БСП имали забележки …Виждате ли се колко струвате и колко са ви възможностите . Трагикомици !

  Reply
  • Бе нека се жалват .Имат право на адвокат .Ако искат да се жалват в съда ,ако искат при поп Здравослав.Той попа ще ги изповяда и ще им напрай по едно салто мортале и масаимушикура.

   Reply
 26. Шефе ,ззащо аз като пиша ,ника ми е с черни букви ,а твоя излиза със сини ?.И на Владимир ,и на някои други също никовете им са със син цвят .

  Reply
  • Шефът е в творчески отпуск / пробва божолето /
   и събира ум и плам , как да направи твоят ник червен а моят син 🙂

   Reply
 27. Можеш да си направиш, като прочетеш тази моя стара тема – http://ivailovgrad.com/2009/07/15/%D0%B7%D0%B0-%D0%BF%D1%80%D0%BE%D0%BC%D0%B5%D0%BD%D0%B8%D1%82%D0%B5-%D0%B2-%D0%B8%D0%B2%D0%B0%D0%B9%D0%BB%D0%BE%D0%B2%D0%B3%D1%80%D0%B0%D0%B4-com/

  Измисляш си един мейл, правиш си глобален аватар и после навсякъде където пишеш (във всички сайтове, където пишеш същия мейл), ще ти се появява картинката, която искаш. Можеш да си го направиш така, че да си останеш анонимен и да си имаш картинка 😆 ако трябва и с нов мейл, който е само за целта 😀

  Ама вярно ще е добре да си направите 😀

  P.S. Иначе работата е в повече тия дни, че има бюджети за усвояване преди края на годината 😀 И на винцето наблягам де. Накъде без него 😆

  Reply
  • Наздраве! Как е виното таз година – въпросът ми е до всички.

   Аз надигам тук една бУзЪ, дето и викат вино и се каня да си дойда по Коледа да уважа нашенското….

   Reply
   • Идеята за Коледа никак не е лоша. Иначе виното бълбука долу в гаража, макар и в София – страхотно става, ммм…

    Reply
    • Шефа ни е заеб*л сами да се оправяме в сайта .
     Ама как да се справим като толкова строго ме гледа новата кметица от водеща
     статия 🙂 Барем едно наздраве да продума 🙂

     Reply
 28. Благодаря шефе!!! Аз нищо не разбирам от компютри и се радвам че понаучавам нещо тука . Ще си направя граватар ,макар че никъде другъде не ходя в интернет.

  Reply
 29. Стефане честит ти имен ден !!!!!!!!! Да е живо и здраво името ти !!!Весели коледни празници и щастлива Нова година !!!!!!!!!!

  Reply
  • Някъде във форума бях писал за притчата за момчето , което тръгнало да пали морето с главня…..
   Ама ти четеш само латински – не разбираш български.
   Писането на латински неанонимен ли значи ?

   Reply

Leave a Comment

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.