Ученици от Ивайловград спечелиха стипендии в национален конкурс

ивайловград, ученици, спечелиха, стипендииДаниел Емилов Манчев и Боян Янакиев Янакиев спечелиха стипендии в националния конкурс “1000 стипендии”.

Двамата са възпитаници на СОУ “Христо Ботев“ в Ивайловград. Боян спечели стипендия със знанията си по предмета Физика, а Дидо със знанията си по ИТ и информатика. За да получат стипендиите, двамата младежи показаха както сериозни познания в областите, в които се представят, така и богата обща култура. Доброто им представяне им донесе следните награди:

 • 500 лева за цялата учебна година;
 • допълнителни 200 лева под формата на кредит за книги;
 • възможност за писмени консултации с видни български учени и специалисти;
 • достъп до форума на “1000 стипендии”.

Искам да поздравя момчетата с постиженията и да им пожелая все по-големи успехи. Спечелвайки тези стипендии, те показаха, че освен знания те имат и нужното самочувствие, което е необходимо за доброто им представяне при провежданите с тях интервюта. Доказаха и това, че стига да желае, положи ли усилия, човек може да успее!

И за финал искам да припомня на ръководство на СОУ „Христо Ботев“ да обръща повече внимание на децата, които тепърва откриват своя път в живота! Поели сте грижата за образованието на бъдещето на града ни и на България, не го забравяйте, както се случва все по-често!

131 thoughts on “Ученици от Ивайловград спечелиха стипендии в национален конкурс”

 1. Общината също може да се намеси ,с отпускането на стипендии,за талантливи ,активни и отлични ученици .Макар и да не са на голяма стойност ,те несъмнено ще са стимул за всички ,които искат да се изявят,както в училището ,така и извън него .

  Reply
  • Поздравявам те за коментара .Общината не само може ,но е и длъжна да се намеси съгласно ПОСТАНОВЛЕНИЕ № 207 на Министерския съвет за условията за получаване на стипендии от учениците след завършване на основно образование .В България почти няма община, която да не дава стипендии ,както на изявени ученици така и на ученици със специални образователни потребности ,а също и на деца без родители .Средствата се осигуряват от държавата и общината. Не са кой знае колко голяма сума .Просто някой трябва да си свърши работата .В случая Общинския съвет и Общинската администрация .

   Reply
 2. Искам да кажа, че лично аз бях подкрепян от учителите си, като им благодаря много, защото училището е мястото, където се изграждаме като личности и което ни дава началния стимул! И аз се надявам да има повече хора като нас, на които да помага самия Ивайловград!

  Reply
 3. С учители като Андонова и загащения ще ни подготвят за кариерите и за торбичките
  Да бях отишла да уча в хасково

  Reply
  • Права си ,донякъде.Андонова ,Ангелов и ред други ,наистина са там ,само за да вземат заплати. Не трябва обаче да се пренебрегват учителският опит и професионализъм на Цвета Митрева,Христина Младенова,Галена Попова,Милена Димова ,които осъзнават защо са в училище и си вършат съвестно работата.

   Reply
   • Аз имах един учител ,много добър.Все ми викаше :Момчееее,стига си се учил толкова ! И без това нищо няма да излезе от тебе .Но мисля ,че е сбъркал ,щото смятам да се развивам .Макар и по късно .

    Reply
   • В Ивайловград има много учители, които дават мило и драго за учениците. И като процент, сигурно са повече от тези в останалите градове в България. С тях трябва да се гордеем!

    Reply
     • Е то за тези учители, за които говоря, е повод за радост това, да се гордеят с учениците си 😉

    • Вярно е . Нивото на преподаване е на много високо ниво .Успеваемостта във ВУЗ ,също е изключително висок процент.

     Reply
  • това курве е със две .моля да не се изказва за даскалите защото освен за шибане за друго не става

   Reply
 4. А че ме боли за нещата, които се случват в моя роден град и в училището, в което съм прекарал 11 години, боли ме! Нещо лошо ли има в това ❓

  Reply
  • Шефе, и аз прекарах 11 години .Ама сега в СОУ то учат 12 години. А аз учих само до 11 клас .И се чувствам много подтиснат от това .Сега съм подал молба до министъра , защото по конституция имам право на образование .Надявам се догодина да съм абитуриент и Хорозова да се гордее с мене .След време де .

   Reply
 5. Горд съм с това ,че учих в това училище и мога само хубави неща да кажа за учителите в този град . Това е за тях .

  Случайна среща,
  във жената бяла
  Учителката своя аз познах,
  отмина ме, не беше ме познала,
  затичах се, извиках и я спрях.
  Представих си я хубава и млада,
  с коси от злато във учебен час.
  И ако днес е бяла безпощадно,
  то тя е побелявала от нас.

  Прости ми прегрешенията много
  и болките от другите и мен.
  Ти хора ни направи със тревоги,
  учителко любима, “Добър ден”.
  Снегът в косите падал е неволен,
  но аз не вярвам, че е сняг това.
  А все си мисля, кръг е ореолен!
  Учителко, целувам ти ръка.

  Reply
 6. Трибуна ,тъпа ТРИБУНО на некадърността ,нещастник като ГАЩЛАТА ЛЪДЖАНСКА АБИТУРИЕНТКА (КОЯТО ОСВЕН ДА ПРАКТИКУВА НАЙ-ДРЕВНАТА ПРОФЕСИЯ ЗА ДРУГО НЕ СТАВА И Е СТАНАЛА СЪС ЗАДНИКА НАПРЕД) не плюй по единствения даскал класирал участник на Национална ОЛИМПИАДА ПО ИТ – АНГЕЛ .АНГЕЛОВ И достойната АНДОНОВА ,А МИ КАЖИ КОЙ ТИ ПРОМИВА МОЗЪКА И ТИ ДЪРПА КОНЦИТЕ.САМО ГЛЕДАЙ ДА НE МЕ ИЗЛЪЖЕШ .СЛУШАЙ ТВОИТЕ МЕНТОРИ И ЩЕ ПОТЪНЕШ КАТО
  ТИТАНИК.

  Reply
  • Как не ви е срам да пишете подобно нещо!

   Даскала не е класирал ученика, а ученика се е класирал на олимпиадата! Според вас учителя (не даскала) ли е решил задачите на олимпиадата? Вярно, той е може да помага, да напътства и т.н. но да кажеш, че той го е класирал???? Просто няма как да не се намеся, защото с тези думи, все едно плюете на труда на едно толкова упорито и умно момче 👿 Засрамете се. Споменавате името на даскала, а ученика кучета го яли. Някой нали го бил класирал, какво значение има ученика????? Как не ви е срам???????????

   Reply
  • Че да не го е класирал Ангелов на състезанието ? ? ? ? Нали ,ако не беше Даниел да чете ден и нощ ,нямаше да се класира и спечели ? Май много повърхностно мислим .Ама нормално ,в Ивайловград е пълно с плоско -мислещи хора,добре че има хора като Даниел и Боян (естествено и много други дейни и мислещи хора),че да разнообразяват общата картина …. Конците,слава Богу ,сам си ги дърпам ,ама май ти дърпаш конците на доста хора.Че сега си малко афектиран ,а ?

   Reply
 7. Юзъри ,нека да се поздравим с големия успех на учениците.Защото от разни помияри ,щяли и не щяли пълни със завист и злоба вместо да се зарадваме истински на големия успех,който е успех и на училището и на учителите ,се занимаваме с една СВОЛОЧ
  КОЯТО СЕ ОПИТВА ДА МАНИПУЛИРА ОБЩЕСТВЕНОТО МНЕНИЕ. Даниел Манчев е в ТОП 30 НА 100 ТЕ УЧАСТНИЦИ В НАЦИОНАЛНАТА ОЛИМПИАДА ПО ИТ ЗА 2011 Г.След него са участници от математически и езикови гимназии .Това са фактите ,а когато те говорят тази СВОЛОЧ трябва да мълчи ,както мълчат даже боговете. Дерзайте заедно учители и ученици и поставяйте Ивайловград на картата на българската и световната наука.

  Reply
 8. АДМИНЕ.ПРИЯТЕЛЮ – МАНИПУЛАТОРЮ.ЗАЩО ОТ ВСЯКА ТВОЯ ДУМА ШУРТИ ТЕНДЕНЦИОЗНОСТ И НЕОСВЕДОМЕНОСТ НАЙ-ПОСЛЕ РАЗБРА ЛИ КОЯ ПОЩА СЕ БЕШЕ ЗАПАЛИЛА ПРЕДИ ВРЕМЕ В ИВАЙЛОВГРАД .ТАЗИ ЗАД БИТОВИЯ КОМБИНАТ ИЛИ ТАЗИ СРЕЩУ БОЛНИЦАТА.ВЗЕМИ И СИ ПОСИПИ ГЛАВАТА С ПЕПЕЛ И СИ СМЕНИ ИНФОРМАТОРИТЕ – ЗАЩОТО ТИ ОТ СОФЕТО НЯМА КАК ДА ГИ ЗНАЕШ ТЕЗИ НЕЩА.И ПО МАЛКО РАЗЧИТАЙ НА ОБЕКТИВНОСТТА ??? НА КОМШИЙКИ И РОДНИНИ – ТЕ ТИ ПОДНАСЯТ ИНФОРМАЦИЯТА ТАКА КАКТО ДЯВОЛЪТ ЧЕТЕ ЕВАНГЕЛИЕТО.

  Reply
  • Много ви е яд, че този сайт го има, нали 😀 Че хората могат да изразяват мнение 😀

   Щях да ви задам няколко въпроса публично, да видим дали ще отговорите,
   но не искам да си го изкарате на невинни хора. Затова ще си премълча, този път 😉

   И интересно защо се криете 😀 Може би за да не потвърдят хората мнението си
   какъв човек сте всъщнот 😀

   Аз поне не се крия и си казвам нещата, както са. Е имам и още много да казвам,
   но хора като вас, не понасят истината и си служат с мръсни методи, затова спирам до тук!

   P.S. Имам да казвам и неща, които съм видял/прочел/открил лично 😉

   Reply
   • еми тя злобата от няма на къде вече…….някой хора жестоко се обиждат от истината и прибягват до такива долни изказвания!

    Reply
 9. Аз пък разбрах, че Даниел Манчев се е класирал за пръв път в този конкурс още през 2008 г., като от тогава е печелил още 2 пъти.

  Reply
 10. Момчетата с ум и знание са постигнали завидни резултати! Учителите също имат принос, но наградите им не се дължат на тях!
  А тези последните злословни коментари са породени от злоба, в тях ясно личи, че човекът който ги пише е лично обиден или пък защитава някой свой близък … Но е неуместно да сипите сол върху главата на Админа! Ако сте толкова убедени в това което говорите, бъдете и смели и пишете с името си,а не да се криете зад разни имена и да злословите за хората!

  Reply
 11. кристи – защо плюеш тези с измислените имена .Първо си напиши твоите три имена.иНаЧе излиза че СЕ СТРАхуваш да се обозначиш.Трибуно това важи и за теб.

  Reply
    • Напротив! айде да не изпадаме в обяснения да видиш, че може и то не само с граматически грешки ами и с нецензурни думи!

     Reply
  • Иван ли си Драган ли си, все тая. Като за начало е достатъчно и първото ми име. Ако имам наглоста да оплювам някого и той държи да разбере с точност коя съм на драго съце бих му казала. Но е подло да се пишат коментари от един и същ човек представен под 3 имена.И не е нужно тук да си пишем 3-те имена, нито сме в училище, нито правим контролно, нито сме длъжни на някого, но поне 1-вото да си напишат.
   П.С. И съм сигурна, че ни най-малко предполагаш коя съм 😉

   Reply
 12. ха ха, като гледам последователността на коментарите ме навежда на мисълта, че са от един човек! Като гледам начина ти на писане ясно си проличава, че си ожулена, безпомощна жена, безсилна пред отрицателното мнение за нея, лично засегната, сееща злоба зад анонимни коментари! И като се има в предвид какво БЕШЕ писано в последния абзац на статията, част от който админа е изтрил по незнайни причини, можем да се досетим и коя си!

  Reply
  • Офф… няма смисъл да се обръща внимание на хора, явно недорасли или твърде ограничени 😉 В интернет е много лесно да говориш и да плюеш човека отсреща, без дори да знаеш кой е той !!!
   Гордея се с постиженията на момчетата, не мога да си обясня как има толкова злоба по тоя свят, и май в Ив-град идва в повече. Вместо да се радват – завиждат!!!

   Reply
 13. Вижте, нека не се политизира и тази тема- младите хора са положили усилия и са спечелили стипендии. Нека никой да не вади девиденти от техния труд.
  Не всичко в този живот е политика.
  Честито на Даниел и Боян! Момчена, вие доказахте, че щом един човек умее и желае силно да постигне мечтите си- успява- без политически гръб, без подкрепа от сини и червени!
  Браво на вас! Горди сме с вас!

  Reply
 14. Трибуно мнооого грешиш .Ама многоооо.Изобщо нямам нищо общо с образованието.Прост челяк съм – с основно образование.Едно птиче ми каза обаче докато както си пасях овцете че Парижанката и Близнето които са като дупе и гащи ,пардон като двете страани на една и съъща монета били много бесни че други обрали ларвите в даскалото.Как ти се струват тези две особи.Имаш ли мнение за тях.

  Reply
  • Брех,че това птиче да няма гнездо ,срещу училището ? 😀 Пък по другия въпрос ,и двете преподавателки са много добри и всеотдайни .За Делииванова само суперлативи,перфектно владее френския ,добър преподавател ,изведе сумати деца да видят свят и т н …

   Reply
  • Брей,че това птиче да няма гнездо срещу училището ? 😀 Не познавам “Близнето” ,но Делииванова е много добра,преподава перфектно френски ,работи активно върху проекти и благодарение на нея сумати деца имаха шанса да посетят Франция.

   Reply
   • В голяма заблуда си ,в голяяяяяма !
    ” Пък по другия въпрос ,и двете преподавателки са много добри и всеотдайни “.”Не познавам “Близнето” ,но Делииванова е много ….” и т.н. Суперкомпетентно!
    Да беше попрочел малко темите във форума и не само тазгодишните.

    Reply
    • Поправих си коментара ,защото не познавам Дарина Гайдарова.И не мисля ,че е етично да пиша нещо за човек ,който не познавам ! За това си оправих коментара !

     Reply
  • Тотко, продължавай да се излагаш ❗
   Най-хубавото е, че хората могат да мислят и се сещат кой стои зад тези гневни потребители. Противно на това, което ти си мислиш за тях. Противно на нещата, които си казвал/казвала за ивайловградчани. Поне да имаше смелостта да излезеш и да кажеш, аз съм…

   Reply
  • Тотко, пишеш много глупости. Тие двете направиха толкова много за децата и то сами с много труд и спечелени програми. А от теб лъха толкова злоба, надявам се че си някой неудачник.

   Reply
   • Ти, остави другото ,ами сега Тотко ,за Йоан Просветител се представя….

    Reply
 15. Два три часа ме нямаше и за малко да се скарате. Занапред като излизам ще оставям дежурен.А като влизам искам да ми се докладва за произшествия в сайта .

  Reply
 16. Трибунке,ти да не си щерката на Делииванова.На такава ми приричаш.Делииванова спокойно може да се кандидатира за ГИР – ГЛАВНА ИНТРИГАНТКА НА РЕПУБЛИКАТА.Тя се състои от 50 проц.завист,40 процента злоба и 10 проц. акъл.Освен това учи учениците на всичко друго но не и на френски.Гайдарова за съжаление се води по нейния акъл.Колкото по бързо се раздели със
  нея толкова по-добре.Казвам го най.приятелски.

  Reply
  • А бе вие нямате ли си личен живот, че обсъждате само хората !?! Май ти си този или по-точно тази която завижда на Делииванова, тя е постигнала толкова много за толкова,колкото ти през целия си живот не си! Учениците много я уважават и са доволни от това което прави за тях. С проектите които прави училището е на много по-високо ниво.Да ми дадеш пример с някой друг учител който да е постигнал това което тя!?! НЯМА !!!

   Reply
 17. Трибуно ти си толкова малоумна че не можеш да разбереш какво и на кого е казал admina.Недей повече да се изказваш че само
  се излагаш.

  Reply
 18. Прав е sorry за трибуната.Откъде толкова малоумници в този страшно поръчков сайт.

  Reply
  • Айдеее,сега пък сайтът стана поръчков?!? Защо толкова ви е страх от истината ?Всичко ,което съм казал е истина и никой не ме е принуждавал да го пиша !

   Reply
  • Просто пръчко, тоз сайт е единственото свободно място в Резерватът за червени таласъми наречен Ивайловград

   . А аз си плюя по кумОнанистите за кеф и без пари……..кВи поръчки, кВи 5 лева ?!

   Reply
 19. rerer, sorrry, ЙОАН ПРОСВЕТИТЕЛ, Тотко, DIMI, ИВАН СТАБИЛКОВ, SVED, ЗНАЕЩ, KLJGHJHJ са един и същ човек, който през седмицата през работно време пише от компютър регистриран като част от Националната образователна мрежа за училищата в Република България!

  Интересно, нали 😉

  Кое според вас е манипулиране. Моя съвет в статията, да се обръща повече внимание на децата,
  или това да пишеш глупости за хората от 10 различни потребителя, АНОНИМНО

  Reply
    • Админ, тези лоши неща ги пише една особа, която е в училището, но не е преподавателка, тя се казва “РОНАЛДИНЬО” /т.е. Татяна Ялъмова. Една некадърна особа, която си позволява да прави коментари за всичките си колежки, а не се види на какво прилича. Жалко за нас, учениците, че имаме такъв психопат като нея в училището…

     Reply
     • Първо, ИНФОРМИРАН, не знам как изобщо да общувам с теб тук,тъй като виждам си много ПРОСТ!И понеже ми е много под достойнството да контактувам с такива хора,заради теб ще направя изключение!Татяна Ялъмова ми е леля!Ако на 3 висшета казваш некадърна,къде си тръгнал,та даваш оценки!Психолог,Логопед и Детски УЧИТЕЛ със специална педагогика!Ако на това му се вика некадърност!Да виждаш някъде нейното име в коментарите,за да посочваш,че тя пише и обижда колежките си!Мога да ти кажа,че тя е един от най-способните преподаватели в училище!Ако не знаеш,да те светна,че тя се грижи за децата,които са с увреждания и благодарение на нея тези деца са равностойни с другите в училище!И както пишеш ти,че тя се разхожда из коридорите,ами докато го прави върши много повече,от колкото ти можеш да дишаш!Ако си ученик,значи пишеш тези неща,защото си от онези гамени,които живеят без да знаят за какво,и Татяна Ялъмова те дразни!Ако си по-голям,май си някой простак,който не е успял в живота и драпа ли драпа някой да го забележи!Знам,че като прочетеш това,ще почнеш да изсипваш гнусотии и върху мен,но запомни,че каквото и да кажеш,не е важно!Твоето мнение няма никакво значение!А и хайде напиши си името,че иначе ще си помисля,че много се криеш,а и псевдонима ИНФОРМИРАН не ти отива,както разбра вече!

     • Ради , остави го тоя !Ела при мене . То може и аз да те дразня ,ама по добре да съм аз – хубавото момче , отколкото да е някой простак .Хайде цунки и поздрави на леля .

     • Ради ,моят псевдоним отива ли ми ?Ако него харесваш ще го сменя .

     • и за миг не се съмнявам, че тези неща срещу учениците, Делииванова и Гайдарова ги пише Татяна Ялъмова. Каквото и да пише тя- и от нейно име и от името на племенницата си Радина- ми е все едно. тя си е пълна некадърница, фъфлеща, незадоволена п wtka==== хахаха

     • първо намесихте Делииванова и Гайдарова, сега и Ялъмова, интересно и кой ли друг ще намесите, само и само да отклоните вниманието от истинският извършител 😀

 20. Ученици от Ивайловград спечелиха стипендии в национален конкурс
  Не беше ли това темата?

  Reply
    • Не знам. Разни хора. И пишат, та се късат. И обиждат. И се крият. И пак обиждат.
     Странно нали. Но ти си неинформиран, няма как да ги знаеш кои са и защо правят така 😉

     Reply
     • Добро утро !!! Така е шефе.Тия в СОУ то имат нужда някой да ги оправи.Преди имаше ред .Учителките бяха вдигнали ръце от мене ,а за съученичките си бях музата на тяхното любовно преклонение .Посвещаваха ми първите си стихотворения ,а после ги публикуваха в сайта “Откровения”.Сега ги чета и виждам себе си в ролята на лирическия герой .Догодина обаче ще бъда в 12 клас и е време момичетата да спрат да ми пишат нескопосани стихове ,и да се захванат с някое по забележително начинание .

 21. Чакай де,неинформиран! Нали беше завършил вече, как така ще си в 12 клас догодина ? 😀

  Reply
  • Завършил съм 11 класно средно образование .Сега обаче средното образование е до 12 клас и аз като гражданин имащ право на образоване по конституция подадох молба до МОМН. От там ми разрешиха да се запиша в 12 клас за учебната 2012-2013 г..Тъй че догодина ще бъда абитуриент .

   Reply
   • Ако сте забелязали ,аз съм човек вътрешно доволен от себе си и не се нуждая от външно одобрение .На едни им липсват първите 7 години , а на мене ми липсва 12 клас .Миналата година показаха по телевизията един дядо първокласник на 80 години .Тази година може да дадат и мене .Ще седя на първия чин до прозореца в ляво.

    Reply
 22. Неинформиран,даже не искам да знам кой си!Не искам и да идвам при теб!За какво?Пък и не знам дали си хубав,след като не знам кой си,нали?????????Благодаря за целувките,но сайта не е за свалки,а и как да предам поздрави на леля си от кой,от анонимник!Защо хората ги е страх да кажат това,което мислят и чувстват и се крият зад разни псевдоними,прякори и т.н.Искам да кажа нещо в защита на моето училище!СОУ ,,Христо Ботев” има най-добрите учители,хора с образование,хора,които дават много от себе си!По-горе прочетох,за Ангелов,наречен ЗАГАЩЕНИЯ??Това как се облича какво общо има с преподаването му!Той е голям специалист!Госпожа Андонова също е много добър учител!Това,че те по някакъв начин са по- различни от другите,не ги прави прости!Казвате,че Ангелов няма принос в това,че е класирал, ученик на олимпиада,аз ще ви кажа нещо:Ако моя учителка не беше госпожица Накова,аз нямаше да имам МНОГО ДОБЪР 5 на олимпиада по литература в Хасково!Смятам,че това съм го постигнала благодарение на нея!Нямаше да имам същият резултат в състезание за Васил Левски,ако учител не ми беше Кьосев,ако учителка не ми беше Хорозова!Началните учители са най-добрите!Юнакова е много добър преподавател по философия и история.Деведжиева и Младенова са най-добрите учители по-география!Някой заинтересовал ли се е какви са резултатите от матурите,някой знае ли за олимпиадите,за други състезания,в които участват наши ученици!Как говорите наизуст!??????????Да не говорим,че имаме и много добри специалисти и по езиците!Но простащината срама няма!АЗ се гордея с тези и всички останали учители от моето училище!И знам,че по-добри от тях няма!

  Reply
  • е кой говори на изуст? ти не видя ли мнението на админа в което е писал, че изброените от него потребители са един и същ човек пишещ от учулището! Следователно, учителите се плюят едни на други и си изкарват кирливите ризи самички 😀 (някой от тях, нямам в предвид всички )

   Reply
   • Сигурно е така,но може да е всеки учител!А може и да е всеки ученик!До колкото знам в нашето училище все още има компютърни зали и учениците имат занятия там,така че не е много ясно кой кой плюе!

    Reply
    • лично аз не вярвам ученик да се занимава, и да плюе с толко злоба. и много по вероятно учениците който карат час по информатика да гледат да си проверят феисбука отколкото да тръгнат да пишат коментари в този сайт!

     Reply
    • Не мисля че е ученик….. по коментарите, които пише този потребител се разбира, че е в час с това, което става между учителите. А лично аз не съм чул да се говори нещо между учениците, преди Тотко да коментира разни скандали =]

     Reply
  • Ради ,недей се нервира де .С леля ти се познаваме .И с тебе също .Веднъж заедно я поздравихме за рожденият и ден на 25 януари .После ходихме на едно място ,ама само с теб .

   Reply
   • Хахахахахахаха,ти много ме забавляваш!На едно място?????ПО нататък и други нещица ще вземеш да разправяш!Няма лошо!:):)

    Reply
    • Ти моята любов прости ,аз някой ден ще си замина .Но знай че много ще боли ,обичам те Радина !!! – Този си стих съм посветил на едно момиче от Ивайловград .

     Reply
  • Рипни, Калинке, да тропним,
   че палиш мотора сам кат се тръснеш
   хем и моя , хем и твоя
   -Бре, юначе, лудо младо,
   как да рипна, как да тропна
   га виж леля отде гледа!
   -Кат та гледа нека гледа
   тебе леля, мене баба Буда
   Рипни, Калинке, да тропним
   да са пукат душманите!
   -Бре, юначе, лудо младо,
   как да рипна, как да тропна,
   виж бубайко отде гледа!
   -Кат та гледа, да та гледа –
   теб бубайко, мене дедо!
   Рипни, Калинке, да тропним
   да са пукат душманине!

   Reply
 23. Ей,Иванчоооооооооооооооооооо!Пиша си аз,никой не пише от мое име!И ако обичаш съобразявай се какво пишеш!Ти си фъфлещия и незадоволен!Явно и твърде очевадно е,че си прост,малоумен!Как леля ми ще пише за някой учител или ученик!Защо да го прави!?И много моля не обиждай,нали знаеш,малък град сме и всичко се разбира бързо!Така,че не е изключено да се разбере Иван ли си,Гошко ли си,или изобщо кой си!На живо ще ми е много по-интересно да говориш тези неща,да видя дали си толкова смел,както пред компютъра!

  Reply
 24. ОФФ,много съм съгласна с теб!Ама аз знам и друго,след изборите комунистите много почнаха да плюят и се стига до там да оскверняват учители и ученици,като цяло учителите!Аз пък няма да се учудя,ако това го прави някой недодялан бесепар,избиващ комплекси и намесващ различни имена,за да се объркам!

  Reply
   • Може и да е някой хамелеон,не е изключено!Админ,мисля,че всичко е свързано с изборите и с предстоящите дела!Някои хора не се побират в кожата си,и според мен всички тези глупости,които се изписаха и се намесиха учители,са породени някъде от убийствената истина,че Ивайловград сега е с друг цвят управляващи!Дали ученици,дали големи хора,плюят в сайта под различни псевдоними,това е напълно умишлено!Ей,Неинформиран,ревнива или не не е твоя работа!А що се отнася до леля ми,занимавай се с това,което трябва и няма да ти се налага леля ми да се занимава с теб!Простичко е!Ако си умен е много лесно!А и още нещо към теб АДМИНЕ,знаеш,че аз пиша от едно и също място всеки път,нали!Ако е така значи би трябвало да знаеш колко от участващите в този дебат,са едни и същи,но с различни псевдоними!Не разбирам от тази материя,в която ти си спец,но моля те отговори ми!Защото съм готова да се обзаложа с който и да,че определен човек използва поне 3 различни имена,за да пише!

    Reply
 25. Шефе ,виж там как стоят нещата с ремонта на училището .Сега вече няма кой да обжалва процедурата .Пък и да обжалва, много го бяха таковали в г.з. Новата власт да не се мотае ,а да почва да гради ,както беше обещала педи изборите .До 15 септември новото крило трябва да е построено .А не като почна училище, да ми се мотаят майстори в краката и да ми бръмчат разни машини.Достатъчно бръмбари си ми бръмчат в главата .

  Reply
  • Шефе прави веднага един форум за цуни гуни ,че работата става много дебела .Аз и тука ще се справя,ама ме е страх ,че Златина (Фрина) няма вече да посвещава най нежните си стихове на мен .Деси и тя ще откаже да ми става секретарка .Но най вече ще ми липсват шортите на Радина .Тя Радина е най ревнива от всички . А знаеш шефе ,че трябва да си пазя нервите .Искам шефе догодина като съм в 12 клас да се занимавам с абитуриентките ,а не лелята на Радина да се занимава с мене .Не дай си боже и да ме остават да повтарям …….

   Reply
 26. off кой се е уплашил?Шефе прай един сайт за цуни гуни че ще се цункаме с неинформирания направотука, и ще стане еднааа:):):):):)

  Reply
 27. Неинформирана ,стига с лиготийте , че вече взеха да ме ревнуват. Фрина е много чуствителна и ще вземе да ми пише сърцераздиателни и страстни стихове. Любовта ми с нея е изпепеляваща и де що има написано от нея, е посветено на мен. Радина пък е бойна мацка и ще ми удари някоя тупалка като ме срещтне. Обикновено така протичат срещите ни и такива са резултатите от нашето общуване ..

  Reply
 28. )))))……оффффффффф ……я стига с лиготийте……..)))))………стига със заплахите…..неинформиран…….ревнуват ли те?……добре че аз не съм ревнива…….))))…….че аз ако бях…..неинформирания…..щеше да си на екстензия в Ивайловградската ортопедия…….))))

  Reply
  • Иди при доктор Яков рентгенолога да ти напрай една снимка гола до кръста и ела да те прослушам .

   Reply
 29. да направих си любов моя…снимка….а от кръста надолу искаш ли снимка?….или сам ще ме снимаш?)))))

  Reply
  • От кръста надолу снимка не трябва ,щото като ти се кача отгоре и по надолу от пъпа не мога да виждам .Па ако те опъна отзад и снимка отгоре няма ми трябва .Аз зная ,че си си хубава .Не съм като Радина ,дето си задава сама въпроси .Тя Радина сега е в Пловдив ама по Коледа ще се върне .Тъй ,че квото праим да го праим дотогава .

   Reply
 30. охаааааа ела да те опъна аз….като ти се кача отгоре…и ще има да те яздя…яздя……па после като си кача крачката на раменете ти….ихаааааа)))) между нас ще си остане…никой няма да знай….най малко радина))))))

  Reply
 31. Държавата се тресе от протести ,губи ежедневно милиони евро ,а деловодството на ГЕРБ е задръстено със молби за членство в партията .С надеждата ,че ще получат работа .Докато в България няма левица и десница ,ще има месии като Симеон Борисов и Бойко Борисов, на които народа да вярва .Без да си задава въпроса :Какво взе за себе си месията преди 2000 години и какво взе за себе си да речем Симеон Борисов .Или да се питаме :Защо всички сметки на държавата минават през СиБанк ,защо държавата ни е като футбола ни ,защо езика даже на новият ни президент е футболен .(Вчера го чух да говори за някакви автоголове ).Вече видях и двама министри по телевизията да се извиняват .Дянков и Найденов .Скоро ще чуем да се извинява и социалния министър .И така нататък , защото в тоя кабинет министрите освен да подражават на Бойко и да повтарят това дето е казал със неговата интонация , друго не правят.Включително и новата министърка на правосъдието Диана Ковачева която е без нито един ден стаж във съдебната система .

  Reply
 32. Още две достойни момчета които със сигурност след като завършат няма да се завърнат в града ! Каква е равносметката – много кадърни деца от града , които след завършване на образованието си забравят че са от Ивайловград и не се връщат тук ! И

  Reply
  • Защо пък да не се върнат ? Питал ли си ги, говорил ли си с тях ? Чувал ли си плановете им ??? Може би това са хората които ще подпомогнат “събуждането” на града (или поне ще опитат).
   Вярно е това, което казваш… за повечето хора от Ивайловград,

   Reply
   • но не мислиш ли, че не е редно да обсъждаш нечие бъдеще, без дори да познаваш човека…

    Reply
 33. След като беше отворена темата за неуместните коментари на Татяна Ялъмова,която сме сигурни,че го е направила,имайки се предвид низшия й характер,злобата и простащината,можем единствено да направим заключението……..че въпреки нейното разобличаване въпросната не си направи труда да престане със злобните си коментари по адрес на своите колежки,в ежедневието си под формата на мъмрене относно тяхната работа,оправдания,че някой иска да я натопи и тем подобни.
  Въпреки защитата на Радина Маврудиева,която всички от града знаят като едно нервно и ограничено същество,което по-далеч от Ивайловград няма да отиде.,Татяна Ялъмова нажежи отношенията към тези ,които коментираше в последните 3 месеца.
  Жалко е че е сложена там да си върши работата,а не да ходи и да насажда омраза в учителския колектив.
  Колеги,радвам се че повечето от Вас са хора на ниво и не се принизяват на нивото на озлобени,некъдърни и нереализирали се кадри.

  Reply

Leave a Comment

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.