Информационна среща – оперативни програми и възможности за финансиране

диана овчарова, среща, оперативни програмиКмета на Ивайловград Диана Овчарова отправя покана за среща, която има за цел информирането на обществеността и бизнеса, за възможностите финансиране по различни програми.

Диана Овчарова организира информационен ден, на който ще бъде представени възможностите за финансиране на проекти по Оперативните програми “Развитие на конкурентоспособността на българската икономика”, “Развитие на човешките ресурси”, “Програмата за развитие на селските райони”. Срещата ще се състои в петък (18.11.2011) от 14:00 часа, в малката зала на Читалище “Пробуда”.

По време на срещата консултантите по разработването и управлението на проекти Екатерина Милиславова, Венислава Бояджиева и Цветанка Хаджиева ще запознаят присъстващите с условията и начините за кандидатстване по отворените покани за набиране на проектни предложения до края на 2011 година, както и с предстоящите схеми през 2012 година.

Източник: официалната страница на община Ивайловград – www.ivaylovgrad.org

13 thoughts on “Информационна среща – оперативни програми и възможности за финансиране”

 1. Браво! Много е добре да има такъв тип срещи ,а още по-добре ще е ако има и хора ,които да пишат проекти и да ги печелят ! 🙂

  Reply
  • А ти как го установи това ❓ И защо мислиш, че въпросните дами имат нещо общо с Ивайловград ❓

   Reply
 2. Екатерина Милиславова или Кинка ,както и казват в Търговище .GSM 0888 42 90 89 и е телефона а имейла slava_65@abv.bg.Венислава Бояджиева е външен експерт в Министерството на земеделието и храните . Иначе е от Монтана .За Цветанка ще научите като идете на срещата .Аз няма да дойда Ако организират 10 дневен семинар в Хасково тогава съм там.

  Reply
 3. Наистина и аз потвърждавам глупавостта на срещата. Може идеята на тази среща да е била добра, но не се реализира. Защото беше свързана с предизборни обещания и с ангажираността на хора, които не са желани в Ивайловград. Нашите бизнесмени не са свикнали да дават, а само да вземат. Те това е истината!

  Reply
 4. Смени се овчара ама стадото си е същото :S Иначе дано тази нахъсаност не се изчерпа никога!

  Reply
  • Между другото да се уточня че изказването за овчара и стадото няма за цел обида към кметицата ! Просто не си дадох сметка за съвпадението с фамилията на Госпожата! Тъй че да няма сърдити 😀

   Reply
 5. Сега на чобанина трябва да му подарим една гега ,та тякоя заблудена овчица да не се отклони стадото на ГЕРБ. На дядо Златил и на Баба Буда ще сложим по едни букаи, че вече се научиха да пасат в чужа нива -дъртите магарета .

  Reply

Leave a Comment

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.