Караоке парти в Ивайловград

караоке парти в Ивайловград, караоке, парти, в ивайловградПо случай празника на града община Ивайловград кани всички млади хора на караоке парти утре вечер.

Купона ще бъде в хотелски комплекс „Луксор” с гост диджей от София. Поканени са всички младежи, които искат да се забавляват и да изпеят някоя любима песен. Лично аз не бих пропуснал, ако бях в Ивайловград, защото подобен тип партита са рядкост за нашият малък град.

Ако някой иска да се подготви с песен за караокето, може да прегледа списъка с песните и да избере това, което ще пее тук. Община Ивайловград ви пожелава приятно прекарвана. Ние също 😀

източник: http://www.ivaylovgrad.org

6 thoughts on “Караоке парти в Ивайловград”

 1. Ок ще се ходи- малко раничко,но ще идем, (начало 19.30ч.), малолетни и непълнолетни ще пускат ли и ако да в 23.00ч. ще ни гонят ли?
  А “бати и кака” до кога ще купонясват …. до 23.30 ли, ‘щото след това високата музика е забранена – НАЛИ? 🙂

  Reply
  • Ицо, така както си го написл, все едно ти като празнуваш у вас и след 23:00 спираш музиката и гониш гостите 😆

   Reply
 2. Караокето започна добре, но продължи зле и това не може да се каже караоке, защото нито микрофони се дадоха, започна се с по-стари чужди диско парчета и се продължи с поп-фолк, не че не харесвам поп-фолка, но той трябваше да бъде по-към късните часове, а и имаме толкова хубави български естрадни песни, певци и певици, като Орлин Горанов, Силвия Кацарова, които не прозвучаха. Общо взето тва беше косура и че беше доста силно. Иначе идеята беше добра!!!

  Reply

Leave a Comment

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.