Да помогнем на Георги да изживее пълноценно на своята младост!

да помогнем на георги, георги жеков, ивайловградУтре на площада в Ивайловград ще се продават благотворително картички, за набиране на средства за операция на Георги Жеков.

На площада на града по време на честването на празника ще бъде отворен щанд, на който ще се продават картички на Ивайловград. Цената на картичките започва от 1 лев и стига до сумата, която може да отдели човек за тази благородна кауза. Нека на празника на Ивайловград, всеки да помогне с каквото може, за да бъде това младо момче отново щастливо!

За тези, които не знаят. Георги е в инвалидна количка след падане от 10 метрова скала на Дупката, по време на абитуриентските вечери. В това състояние е вече две години и половина, като единственото решение е присаждането на стволови клетки. Необходимите средства за операцията и престоя в болницата са 30000 евро. Сумата е непосилна за родителите на пострадалото момче! От дарения на ивайловградчани до момента са събрани близо 35000 лева, които обаче не са достатъчни за лечението.

Дарителска банкова сметка:
IBAN:BG20UBBS 80021056597230
BIC: UBBS BGSF
ОББ клон Ивайловград
Титуляр на сметката е Георги Жеков
Телефон за връзка с майката : 0878 384 868

4 thoughts on “Да помогнем на Георги да изживее пълноценно на своята младост!”

  1. Митак а да имаш информация дали Гошето са му издали номер за дарения чрез смс от DMSBG? Ако няма, да вземем да предложим на майка му да подготвят документите за издаване на такъв номер. Документите могат да се пуснат поща/куриер или по електронен път. Мисля, че подобна смс кампания ще има по-голям успех от банковите преводи.

    Reply
  2. Някакво раздвижване от към издаване на единен дарителски номер? 🙄

    Reply

Leave a Comment

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.