Инициатива за по-чист Ивайловград

ивайловград, община ивайловград, почистванеОбщина Ивайловград организира пролетно почистване!

Община Ивайловград приканва всички фирми, дружества и предприятия, както и жителите на град Ивайловград и общината, да се включат активно в пролетно-великденското почистване в дните от 6 до 8 април 2012 година. На 6 април групи от Община Ивайловград, РУ Полиция и Гранично Полицейско Управление ще почистят местностите Дупката, Пенсионерска чешма и Колибар чешма! Гражданите, които желаят могат да се включат към тях!

Фирмата по чистотата ще осигури извозване на отпадъците. Необходимо е те да бъдат събрани в найлонови чували и оставени до кофите за смет. Транспортирането на отпадъците ще се извършва, съгласно утвърден график от Общината.

Нека заедно направим община Ивайловград по-чиста и приветлива!

Благодарим предварително на всички, които ще вземат участие в инициативата!

8 thoughts on “Инициатива за по-чист Ивайловград”

  • Няма я тази информация в общинския сайт, защото някои хора са си свикнали да я карат през просото, но скоро няма да е така 🙂

   Reply
 1. Извинявам се Zapoznat ,ама си “обълкал дупките” 🙂 Темата е друга! 🙂

  Reply
 2. И понеже не бе публикувана като официална новина в общинската страница

  ИНИЦИАТИВА ЗА ПО – ЧИСТ ГРАД [09.04.2012]

  Община Ивайловград приканва всички фирми, дружества и предприятия, както и жителите на град Ивайловград и общината, да се включат активно в пролетно – великденското почистване в дните от 6 до 8 април 2012 година.
  Фирмата по чистотата ще осигури извозване на отпадъците. Необходимо е те да бъдат събрани в найлонови чували и оставени до кофите за смет. Транспортирането на отпадъците ще се извършва, съгласно утвърден график от Oбщината.
  Нека заедно направим Общината ни по – чиста и приветлива!!!
  Благодарим предварително на всички, които ще вземат участие в инициативата!
  80

  Reply

Leave a Comment

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.