Как комунистите поробиха България

как, комунистите, ограбиха, българияКак тези знайни и незнайни, скрити и явни комунистическо-ченгесарски фигури, поробиха народа на България!

Историята започва с началото на комунистическото робство в България. Още след предаването на властта в ръцете на шумкарите.

Национализация
Всичко започва с национализацията. Събуждайки се поробили родината си, въпросните „народни“ хора, демек хора от народа, не чакат много и започват с национализацията. За тези, които не знаят, това е отнемането на частната собственост от българите и обявяването и за народна, упс държавна. При несъгласие с решението на Политбюро собствениците на частни компании са били екзекутирани. Другите пък, като гнусни капиталисти, за всеки случай са били изпращани в концлагерите. Така цялото производство, капитали, икономиката, преминават за миг в ръцете на комунистите. По този начин въпросните шумкари започват да разграбват България.
По това време се извършват и още няколко мащабни кражби с помощта няколко деноминации на българския лев. Парите се деноминират по усмотрение на партийците. От 33:1 до 200:1. Цените на стоките обаче се сменят в съотношение 25:1. Естествено има и максимално суми, които могат да се обменят, а останалото остава за партията. Най-простия начин за миг парите са преминат от тези, които са се трудили за тях, в комунистическата върхушка.

Куфарчетата
Следва създаването на външнотърговските фирми и началото на контрабандата. Точно така, на контрабандата. Точно с това се е занимавала част от агентурата в ДС. С контрабанда за стотици милиони. Организирана. От държавата. На антики, алкохол, цигари, оръжие, наркотици и т.н. Само ще спомена за митичното дружество „Кинтекс“. И за античната вила Армира. Кой ли я е ограбил в годините, когото трудно можеше да се открадне нещо, особено в гранична строго охранявана зона? И да, всичко започва още началото на шейсетте! Една огромно машина за генериране на свежа валута, най-вече долари, за нуждите на комунистите.
Но тези външнотърговски дружества не служат само за контрабанда. Може би всички сте чували за куфарчетата. Та какво са всъщност куфарчетата? Ами същите тези дружества са имали и регламентирана дейност. И капитали. И незнайно защо около прехода държавата отделно е наляла в тях милиони долари. Ей така, да подпомогне дейността им. И ги е оставила без финансов контрол. В ръцете на комунист-ченгесарите. Да, точно така. Да се разпореждат с капиталите, както намерят за добре. И те са го направили, облагодетелствайки се! Бройката на тези дружества по официални данни е около 400, като всичките естествено са ръководени от висши комунисти. Добре ли е, а?

Фараоните
Пирамиди, фараони, кредити и долари. Всички помним периода на фантастичните лихви и банковите клонове никнещи като гъби. Дори в Ивайловград имаше страшно много представителства на банки. Помним и как хората калкулираха огромните проценти печалба на годишна база, които щяха да им носят влоговете в тези банки. Помним и как се купуваха долари за по 2000 лева отново с надеждата за бързи и лесни печалби. Също така помним времето, когато заплатите станаха няколко долара. Но защо ли комунист-ченгесарите го направиха?
Ами защо. С обещания за лесна печалба събраха спестяванията на народа. На същия този народ, който вече няколкократно ограбиха. Съществременно раздадоха огромни кредити на своите в левове, които те бързо обърнаха в долари. После с помощта на БНБ направиха няколко „малоумни“ хода, така че желаната хиперинфлация да стане факт. Своите обмениха малка част от доларите и върнаха кредите си в лева. После пирамидите фалираха една по една, а спестяванията на народа отидоха на кино. Красота, а? Ама да не мислите, че тия пари дето са били вложени от народа в банките са изчезнали? Да бе! Просто са били изнесени под формата на валута, пак към същите тия външнотърговски дружества и контрабандни канали. Или по модерному – офшорки. И след това обратно ги върнаха в България, за да се премине към следващия етап – приватизацията.

Приватизацията
Комунист-ченгесарите все още не бяха свършили с ограбването на народа. Последва приватизацията. Същите тия хора още един път заграбиха българския капитал, приватизирайки държавните компании. Хора като Банев родом от Любимец, че е по-лесно да си го представим, станаха собственици на стотици предприятия. Да стотици. И с какви капитали, ще попитате вие. Ами с едни до болка известни на повечето българи бонови книжки. Е не само. И с помощта на капиталите, заграбени до момента. А как успяха, сигурно пак ще се запитате вие. За справка, баща му полковник от ДС, е най-младият активен борец против фашизма и капитализма в Хасковско. Брех, а синът му какъв капиталист станал само. Ама как, не зная! Та приватизираха голямата част от предприятията в България, източиха капиталите от тях и ги разпродадоха или фалираха. Само още един малък пример. БТК беше приватизирана за жълти стотинки, след това продадена за милиарди. А някой други просто бяха продадени за скрап.

И така, след всичко това остана ли нещо за разграбване? Остана, да! Две неща. Недвижимата собственост на българина и и самия той. Но по всичко личи, че и за това са помислили. Все повече хора продават имотите си на разни инвестиционни фондове. Разпродават жилищата си в малките населени места, за да си купят такива в големия град. И то срещу кредити с непосилни лихви, които ще плащат дълги години, работейки за жълти стотинки. И като го експлоатират, ограбват и последния капитал на българина. Неговият труд и умения. Като го поробват и за това му плащат угризки. Същите тези хора, които няколкократно ограбиха народа на България…

И за финал. Винаги съм се питал, кой ли е нанесъл повече щети на България. Турското робство или комунистите? Вие как мислите? Изключваме зверствата. Всъщност като се замисля, комунистите са зачернили не малко българи!

Само да спомена, че тук дори не засягам фалитите на България през комунизма,натрупания външен дълг и пропуснатите възможности за развитие на икономиката на държавата за период от над 55 години…

 А това тука е един от върховете на комунистическа пропагандна машина. Ликувай народе, ние те ограбихме. Няма такава изродщина просто…

53 thoughts on “Как комунистите поробиха България”

 1. Най голямото ограбване е чрез масовата приватизация стартирала 1996 г.
  като небезизвестният Коко Банев имаше наместник в Ивайловград –
  неинформиран
  November 4, 2011 • 11:02 am
  Ама и рибата свършвала,когато Красимир Кръстев отивал на пчеларника си .
  ЗКД отдавна щеше да е на скрап !
  Знаем за Вас другари – където минете и трева не никне .

  Reply
 2. Админ, моля те напиши една статия за ограбването на вила Армира от комунягите. Да се види как другарите от ДС, които е трябвало да пазят богатствата на най-скъпия частен дворец от римско време, са го окрали най-безсрамно. Ще бъде много интересно, имаш ли нещо подръка?

  Reply
  • Ще напиша! И имам някаква информация, но ако ми кажеш как мога да си набвя още, ще е супер ❗

   Reply
  • За това ограбване ще питате проф. Божидар Димитров, приятелят му ДаниХаджиев и другите археолози, които не са комунисти, а се кланят на ББ. Те са законните иманяри и те най-добре знаят.

   Reply
   • То най -голямото иманярстване е било точно по времето на комунягите.сега за какво иманярстване става дума,като нищо не е останало или нещо което е с малка стойност за страната ни и за музеите.

    Reply
 3. Много се дразня, когато употребяват думата комунисти или комуняги и на за друго, а защото и моите родители са били комунисти, както и на много други. Но те са обикновени хора, работили честно, без да са ползвали облагите на партийните активисти, които сега са от ГЕРБ. Плащали са си членския внос, но не са ходили по банкети и почивки на морето, не са ходили на партийни конгреси ( Златил Хаджиев), не са завършили партийни школи (Будинка Коларова),не са приватизирали, не са ограбвали вила Армира, не изкупуват земя в общината, не правят далавери, не са доносници, не са били подлоги, като много други пребоядисани седесари, гербери и тем подобни, които са се слагали на партийните ръководители , за да им угодят по един или друг начин. Така, че admin, когато използваш това понятие, като мръсна дума приемам лично това, защото излиза , че родителите ми са мръсници наред с другите, които винаги са били такива и както виждаме и сега са такива.

  Reply
  • Е добре де. Какви са онези, да не са били земеделци? Или социалдемократи? Ти как предлагаш да ги наричам? А ако трябва да сме честни нито те, нито родителите ти са били комунисти!!! Нали знаеш какво е комунизъм според Маркс и Енгелс. А и само като се сетя, че едно от от най-важните неща в него е било свободата. Та в какво викаш са вярвали родителите ти? Ще кажеш ли? В равенството ли? Между кой? Или в общата собственост, дето всъщност е била нечия. На държавата, т.е. партията, наречена КОМУНИСТИЧЕСКА. Та как да ги наричам? Шлосери ли? Аре няма нужда да се правим на ощипани, а?

   Сега това, че комунистическата машина е успяла да промие мозъка им и те са се нарекли комунисти, е друг въпрос!!! А пък това, че Маркс и Енгелс са забравили, че хората са човешки същества, и че това е несъвместимо с идеите на комунизма е съвсем друг. Та в кое са вярвали родителите ти? В Ленинискосталинска форма на извращение, която е далеч от комунизъма и й викат тоталитаризъм. Затова ли са плащали членски внос, да подкрепят тоталитарната машина? Е как да ги наричам сега? Тоталитаристи ли?

   Аре не се хващайте за думичките. Аз една тема да пусна, че ми се пишат и на мен коментари и вие пак ми местите фокуса, ебаси 👿

   Аре peace!

   Reply
   • А аз как да ги наричам днес тези партийни активисти принадлежащи днес на ГЕРБ или СДС, “бивши” комунисти ли? Или искаш да ми кажеш, че сега са се осъзнали, че са се променили …голяма наивност. До вчера вярвали в Маркс и Енгелс, пък днес видиш ли в ББ. Вълкът козина си мени, но нравът не. Не се пали толкова много admin, не мисли, че всички мозъци могат да се промият, сега също не е по-различно от тогава. Да живее великият вожд ББ. А родителите ми са вярвали в онези ценности, честност, трудолюбие, семейство на които са ги научили техните родители, хора от село, земеделци,, а не партията или комунизма, затова и никога не са били номенклатурчици. Не знам дали с членския си внос са подкрепяли тоталитарната машина, но сега е още по-страшно, защото много повече мръсни пари се дават навсякъде. Ядосвам се не на теб, а че това са същите хора , които са управлявали и преди 1989 и затова няма да има никаква промяна. Едно нещо ми кажи, което да ме задържи тук в тази държава, заради какво да стоя тук? Заради здравеопазването, заради образованието, реда и законите, или пак ще обвиниш комунистите. Стига, това вече сме го чували., не помага.Тази държава могат да я нарекат Абсурдистан.

    Reply
    • Ама ти можеш ли да четеш? Или не си дочел написаното? Както виждаш пиша, че това продължава. Т.е. че същите тия продължават да ни грабят и днес. Помисли дали ти не се хващаш за думичките и не си търсиш повод да се заядеш.

     Reply
     • Админ, за другата подобна статия ще тр да се подготвиш още по-добре ….. 🙂

     • Ама аз за тази не съм се готвил 😀 Снощи между като ми писна да чета към 1:00 си налях една ракия и я напляках. Даже имаше “Наздраве и лека нощ” накрая, ама го изтрих 😆

 4. Нито България и в частност Ивайловград ще се оправят скоро,защото- Масата от бизнесмените са бивши ченгета, партийни секретари и бивши военни, от държавна сигурнос. Няма ГЕРБ,няма БСП,няма СДС-всички те са едни и същи ,само си менят партията. Може би след 15-години ,когато се ценят кадърните хора ,а не хората на партията България ще има бъдеще.

  Reply
  • след 15 години на дали на някой ще му е през оная работа кой какъв е бил , в какви структури е кадрувал и е чуруликал.Единствено остава това ,че на еди кой си дядо му ,баща му е бил доносни,милиционер,партиен член и там нагоре другите им комунистически длъжност давани им само и само защото са си продали Г*за.Тук в Ивайловград е лошо че,няма етествена миграция която я има в големите градове,поколенията са си все същи-комунисти,бивши комунисти и късно осъзнати селяни.

   Reply
 5. Според мен темата трябва да има следното заглавие “Как ГЕРБ пороби България днес”

  Reply
 6. Защо ли?! Защото:
  1. Днес, за да влезеш в община Ивайловград, трябва да преодолееш PVC дограма.
  2. На входа на общината те посреща рижав непрокоспаник и те пита дали имаш записан час при кметицата на общината.
  3. Ако нямаш- махай се, но ако имаш- съжаляваме, но днес кметицата е на прическа и не може да те приеме…
  4. Ако поискаш информация за нещо- трябва да си платиш естествено.
  5. Ако не си успял да прибереш дърва или строителни материали от тротоара до къщата си- акт, без предупреждение- така е решил Стефан Тонев и послушницата му- Диана Овчарова. Ще съжалявате за предишните, ще съжалявате, ама геч…
  6. Ако сте работник по временна заетост и искате да попитате дали скоро ще получите възнагражденията си за предходния месец- мен какво ме интересува за вашите пари…
  7. Ако си степендиант по програма за обучение и заетост към община Ивайловград- носи си разсад, за да успееш на изпита…, защото ние сме новоназначени в общината и не можем да изкараме разсад за цветя…
  8. ако си паркирал в летния период на улиците “Г. Димитров” и “Хр. Ботев”- ще получиш акт от г-н Койчев, защото ако си паркирал на тези улици, особено в сряда, колата на кметицата не може да стигне на уречения час за среща и прическа…
  Още да изброявам ли….
  Много скоро ще изброя…

  Reply
  • Изборявай, започва да ми харесва 🙂 Как отново мишоците се ядат едни други а плашоците си гледат далаверата :):):)

   Reply
  • Какъв летен период,бе?След зимата обикновено следва пролет.
   Летния си реже лозето…сам?

   Reply
  • Ако това са проблемите в общината,очевидно кмета се справя!!!
   БРАВО!!!

   Reply
   • Кмета да, но не и кметицата. Следиш ли ми мисълта, умнико?!

    Reply
  • Виж ся… Кое не ти харесва? Това, че хората няма да позволят да стоят дървата ти, лайната ти… на тротоара цяла година? Това, че се вкавра малко от малко в ред паркирането? Казвам малко от малко, защото колите сега ги изместиха на тротоара и полицията не ги бара(много ме е яд!). Трябва да има малко ред!

   Па това за статията на админа ще кажа само… Не съм живял тогава за да знам какво е било, но аз лично мисля, че е имало и доби неща…

   Reply
  • аааа не така!!! ти си доста информиран,сменяи ника си веднага 🙂

   Reply
 7. Аджеба,ако толкова ти харесва как изглежда кметицата,що не посещаваш
  същия коафьор?
  Току виж се преобразиш!?!

  Reply
  • Ти имаш нужда, не аз. Аз дори сам се стрижа с машинката, но ми се струва, че изглеждам по-добре от такива като теб

   Reply
   • Сладкия Ивайловградски УБАВЕЦ!!!!!!!!!!!!!!!!
    А гелчето не забравяй!
    Да не се напукаш!

    Reply
    • Ти не забравяй вазелинчето, че у нас на хлъзгав път слаган вериги!

     Reply
 8. Продължение….
  9. Ако си подал заявление до общината за издаване на скица, обстоятелствена проверка, удостоверение и т.н. ще има да чакаш поне 3 месеца, защото в тази служба не останаха хора, които да ти ги подготвят. Защото инж. Захаринка Янакиева е заета с подготовката на частни проекти и не може да смогне да се включи в този т.н.административен процес.
  10. Ако ти трябва суха маса, т.е. дърва за огрев, търсиш кметския наместник на с. Драбишна- тя и по тъмно и в делник и в празник ще те обслюжи, стига да вървиш по овчарската гайда.
  11. Ако предишното управление на община Ивайловград е открило паметник с надпис съвсем скоро този надпис ще бъде заличен, а на негово място ще са изписани хвалебствени слова за кметицата или изсмукани от пръстите слова на един “велик” човек и то лъджанец- Иван Неделчев /а според лъжанци пър…о/.

  Очаквай продължение…

  Reply
  • Защо ли ?! Защото :
   1.Преди се влизаше като в пещера Али Баба и 40-те разбойници
   2.На входа те посрещаше пенсиониран полковник от ДС
   3.Днес кмета е в Гърция на вилата си
   4.Безплатното плюскане свърши
   5.Най после ред в общината
   6.Вече всички заработени пари се получават – няма я Янчевица-Таневица
   7.За стипендиантите не отговаря вече чичото на кмета
   8.Един полицай да няма лъджански корен и вече е лош
   9.Няма е Герганова съответно кой да обслужва кликата
   10.Последно към наместника в Драбишна или към брат и да се обръщаме
   11.Лъджанска им работа
   Очакваме продължението ……..

   Reply
   • Да ви имам промяната! Скоро ще разберете защо! След тъмното идва светлина, защо ли?!

    Reply
 9. Това ми звучи като някой научно фантастичен роман.Искам да изложа и моята гледна точка Първо след излизането от соца си губим пазарите къде да си продаваме стоките и сиответно всичко предприятия почват да губят и да фалират, масовата приватизация се осъществява за това да ги вземат и да им удължат живота с колкото се може повече всичките предприятия които са приватизирани са с огромни дългове. През първите години на на демокрацията българия на 2 пъти спират да плаща външния си дълг. Правителствата се сменят едно след друго и никое не прави реформи за да стабилизира икон. защото ако са се били направили реформите в предприятията това означава че е трябвало да ги закрият повечето и може би 6 цифрена сума от хора които трябва да истанат без работа, а ги подържат като БНБ печата пари и отпуска кредити на предприятията което довежда до обезценяване на лева и покачване на инфлацията. Жан Виденов като е навласт отказва да извърши тези реформи (тоест да приватизира или закрие предприятията) съответно МВФ не отпуска кредита за спасяването на страната. По негово време също така истича и 2 годишната отсрочка в която БГ спира да си обслужва кредитите. Отделно има и зърнена криза която довежда до….. не ми се обяснява. Има и теории че тогава нарочно не са ни отпуснали кредит заради това че на власт е правителство което няма да даде въздушното пространство за войната в сърбия в което много не ми се вярва. отделно от юго ембаргото страната ни губи околко 10 милиарда нато ни запранява да придаваме оръжие от което е бил един от основните доходи в бюджета около 600 милионо, а пък за тия години това са много пари. И като събешеш всичките тези фактори довеждат до фалита на страната ’97. И какво става деноминация хиперинфлация съотвено след деноминация се стопяват дълговете ни също се стопяват и кредитите на кредитните милионери, но и депозитите на хората след това всичко отначало само че нас тогава са ни трябва ли примерно 2 3 или 5 милиарда за да се спасим но няма кои да ни ги даде, а сега на съседите им дават по 200 милиарда 🙂 но такава е. Има и още много работи които да се кажат. Но чак такива си конспиративни теории за робство или нещо друго ми се струват доста преувеличени просто които е можел да се оправи се е оправил без значение честно или не защото навсякъде по света като се сменя една система с друга в началото е хаос

  Reply
  • Роман, ама фактите говорят друго. Или имаш подобно логично обяснение и за неясното натрупване на огромно състояние от примерно Ковачки, Минев, Кюлев, Божков и т.н. Много искам да го чуя 😉

   И ако си добре със сметките, искам да калкулираш каква е сумата от препродадените приватизирани БГ компании. Ей така да видим какво число ще се получи. БТК за колко бе препродадена? 3.2 млрд. лева по спомени?

   Колкото и да ми обясняваш, не намирам логично обяснение за приватизацията на подобни компании, освен с цел облаги за някой и в ущърб на България….

   И да питам национализацията и тя ли е фантастика? А деноминациите на парите на безразборен принцип(за нашите повече, за останалите по-малко да преразпределим капитала) в началото на комунизма? А дружествата, в които са наляти стотици милиони долари с решения на Министерски съвет, част от които още съществуват, и те ли са фантастика ❓ А милионите изхарчени през УБО примерно? И защо кредитните милионери са точно определени личности, тясно свързани с ДС? А бе защо ли питам…

   Reply
   • Приватизацията не я извършиха комунистите, а Костов. Те съсипаха България. Админе, ти може би не си бил роден и ми се стуват доста неестествени и балонени твоите думи.

    Reply
    • Не мисля, че точно Костов приватизара България. Тогава започна привтизацията, ама не Костов изкупи предприятията 😀

     Reply
    • Чети чугунена неинформирана главо и мисли !
     Понеже гледам, че във всички форуми пак Иван Костов ви е на устата, как бил разграбил България и как бил най-големият крадец, ще ви представя само факти в числа и чакам някой от вас да ми обясни как става така, че Костов е най-големият крадец.

     Когато Иван Костов стана министър-председател на Република България завари:
     1. Месечна инфлация 300%.
     2. Обезценена национална валута 3000 лева = 1 долар.
     3. Валутен резерв на страната около 200 милиона долара, като при ниво 1,2 милиарда долара, Луканов обяви спиране на плащанията по външния дълг защото резервът е паднал „… под нивото на възможния минимум“.
     4. Растяща безработица, достигаща до 16% официално и над 25% реално, заради неработещите, но нефалирани предприятия.
     5. Средна работна заплата 35 000 лв = 12 долара.
     6. Средна пенсия 18000 лв = 6 долара.
     7. Тотална изолация чрез Шенгенския списък заради високата корупция и престъпност в България по това време.
     8. Прекъснати връзки със светоните финансови институции – МВФ и СБ.
     9. Дългове към външни кредитори – над 13 милиарда долара.
     10. Пълен блокаж на държавата и разгул на „бригадирското движение“ на мутрите. Който не плащаше рекет, нямаше право на бизнес. От рекета бяха „освободени“ само назначените от БКП/БСП “бизнесмени“.

     Какво остави след себе си Иван Костов?
     1. Месечна инфлация 0,2%, годишна 3%.
     2. Национална валута – 2 лева = 1 долар.
     3. Валутен резерв – 3,7 милиарда долара.
     4. Ниво на безработица под 15% с тенденция към ускорено спадане, което стана през следващите години.
     5. Средна заплата 250 лв = 125 долара.
     6. Средна пенсия 130 лв = 65 долара.
     7. Премахване на Шенгенската изолация и свободно пътуване в Европа.
     8. Възстановени връзки със световните финансови институции – МВФ и СБ, както и с Европейската банка. В резултат: нарастнало доверие на външния свят към България и рязко увеличаване на външните инвестиции.
     9. Външен дълг на България – намален до 9,5 милиарда долара.
     10. Прогонване на мутрите от живота на народа и държавата. Започва възстановяване на държавността и повишаване на обществената дисциплина.

     Започна да има ред. Добре е да си спомните всичко това, за да си дадете сметка, кой нямаше интерес от такова развитие на държавата и затова започна да ви пълни главите с измислените „престъпления по време на управлението на ОДС“.

     Reply
     • Нали знаете, чукчата е настървен писател, освен чугунена тиква

     • “10. Прогонване на мутрите от живота на народа и държавата. Започва възстановяване на държавността и повишаване на обществената дисциплина. “…. Е това вече прелива чашата … ти къде -в кой свят живееш!!!!! Къде ги видя тези положилителни работи толкоз …Толкова добре да сме живеели по Костово време и след това,пък никой да не забележи това/освен Теб де/… АЗ СЪМ ПРОСПАЛ ТОВА ВРЕМЕ …цццц…. как да не разбера че сме се били оправили…че по твойте 10 точки ние сме били райска градина,бре…ццц…

 10. Не Ви ли омръзна да “говорите” за комунисти и демократи?Власта и парите нямат политическа ориентация!Важното е да си на власт ,не е важно от коя партия си!Колко време Ви е необходимо да го проумеете?:)

  Reply
 11. Отговорът Ви до чугунените глави е подобаващо сериозен, верен и точен. Поздравявам Ви.

  Но не си заслужава да се хабите в този посредствен сайт, Самият главен редактор признава по-горе, че “наплякал” глупостите си (които определя за статия), след като пил ракия в 1 часа подир полунощ.

  При такива обстоятелства не очаквайте нищо съществено. Потърсете си друга медиа, драги, тази не е за Вас.

  Reply
  • Добре е, че за 2 години не разбрахте, че аз не съм журналист. Също така, че това не са статии, а по-скоро постове в т.нар. блог. А самото ми определяне като главен редактор е просто потресаващо 😀 Но нищо де. Наздраве по повод назначението ми като главен редактор 😆

   Reply
  • Отговорът ми не е нищо повече от едно копи пейст .
   За другата медия очаквам от Вас конкретни ценови 🙂 предложения . Предупреждавам че не приемам рубли 🙂
   Между другото обикновено пия Блау Бургундер с черен хайвер 🙂 ако решиш да ме вербуваш . Няма нужда от идеологически атаки 🙂 робувам на монетаризмът по възможност в $ 🙂
   Нека офертирането бъде от млада социалистка около 20 г. 🙂 и за да съм пределно ясен не 20-ти набор 🙂
   Предлагам срещата да се състои в подножието на Бузлуджа – лозето на Янко Сакъзов в най източната му страна под ореха :).
   ЖСМ за връзка 0969696969 🙂
   До Pak sym az – знаеш ли в кои години бяха създадени онези трибуквените фирми ?
   Давам J СИК , ВИС , 777 ……. ?
   Знаеш ли как се нарича обвързването на въпросните фирми с държавата – мафия !
   Мисли !

   Reply
   • Неинформиран ,Иван , Е&ан , и прочее -бан – сега на Селянин прост ли се прекръсти ?
    Не знам селянин ли си или селяндур , ама че си МНОГО ПРОСТ си личи!

    Reply
 12. Поздрави за админа! И да почерпиш за новата джълност (аз не пия много, но ям бая пържоли) 😀 JB я огради неинформирания, че ми е интересно кой е 😆

  Reply
 13. Той,админа знае всеки пост от кой комп е дошъл.!Коректно е да си трае,ама все пак знае ли се?Хора сме!:)

  Reply
 14. Браво на молдованците !
  Молдова осъжда комунизма и забранява символите му
  Парламентът на Молдова прие днес закон, с който се осъждат престъпленията на комунизма в бившата съветска република, и втори закон, забраняващ комунистическите символи като сърпа и чука на територията на страната.

  При гласуването проектозаконите, внесени от Либералната партия, бяха подкрепени от 56 проевропейски депутати от управляващата партия, 7 членове на бившата комунистическа партия бяха против, двама техни колеги се въздържаха, а 36 депутати комунисти напуснаха залата в знак на протест. “Наш морален дълг е да осъдим престъпленията на тоталитарния комунистически режим”, обясни председателят на Либералната партия Михай Гимпу, добавяйки, че през съветската епоха комунистическата партия е била “организатор на насилствената колективизация, на масовите депортации, на глада”

  Reply
 15. Съселето е руски – шпионин камикадзе!

  Ще държат власта с терор до момента ,в който подпишат договора за белеНе, a след това ще се оттеглят и ще гледат сеира на следващите , dokato те лапат големите belenski пачки.

  Междувременно си гласуваха един милиард за крадене , че отгладняха по гербаджийско…

  Ще позволим ли ново кремлинско робство?!?!

  Не на руско – турския башибузук!!

  Не на руския империализъм!!

  Българи , обща стачка! Тези са по-вредни и от нацисти !!!

  Reply

Leave a Comment

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.