Ивайловградският отбор мачка!

ивайловградски отбор, раковски ивайловград, футболОтборът на Ивайловград по футбол мачка наред!

Отборът на Ивайловград не спира да мачка по футболните терени в Хасковска област през последните години. Дори последно време започна да мачка и тези в чужбина. Терените де! Засега в гръцката област Еврос, а скоро и на други континенти. Пред нищо не се спират. Де що има терен с буйна, здрава и прясно окосена зелена трева, отиват и мачкат. Наред.

Ама затова ли отиват? Ами май да! Защото през последните години почти не сме спечелили футболна среща. За пример може да дадем тази година, когато Раковски Ивайловград е на последно място в ОФГ Хасково. Това е бившата т.нар. Четвърта дивизия, в която сме последни с цели 2 точки и голова разлика 11:72. Но не само с това може да се похвалим. Тази година нашите момчета имат записани резултати като 0:16, 0:6, 2:9, 0:7, 2:8, пак 0:7 и т.н. И това ако не е постижение.

Единствената надежда в момента са юношите, които все още що-годе се държат. На последния мач в събота, който се игра в Орестиада, ивайловградчани загубиха с 1:3. Приемлива загуба, особено сравнявайки я с тези на Раковски Ивайловград. А тази неделя момчетата имат възможност да покажат, че могат да играят и да се реваншират на домакините от Орестиада. Мачът ще е на стадиона в Ивайловград от 17:00 часа. Който може, да отива да подкрепя момчетата.

2 thoughts on “Ивайловградският отбор мачка!”

  1. :mhihi: Чета в началото и 😯 викам си, че те е хванала треската. :mhihi: :mhihi: :mhihi: На вратата на нашия отбор щели да слагат стоманена мрежа(другата се късала от многото попадения) :mhihi:

    На който му трябват точки-> Раковски Ивайловград ги дарява :mrgreen:

    Reply

Leave a Comment

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.