Ивайловградски ученици отново с отлични постижения на олимпиади

ивайловград, ивайловградски ученици, олимпиади, постижения, отличниОтново отлично представяне на учениците от Ивайловград на различни олимпиади. Браво момчета, поздравления!

Даниел Емилов Манчев от 11 клас отново стигна на едно от първите места в олимпиадата по Информационни Технологии. Той завърши на 6-то място след усилена борба с конкуренцията от специализираните гимназии и абитуриентите от 12-ти клас.

Любо Стоянов от 11 клас също се представи блестящо като спечели първо място в областния кръг на олимпиадата по География и икономика до 11-ти клас и второ място в състезателната група до 12-ти клас.

Боян Янакиев от 12 клас от Ивайловград също стигна до Националната олимпиада по български език и литература, след като се представи отлично на областния кръг.

Искам за пореден път да поздравя момчетата с постиженията и да им пожелая още повече успехи в учението, и във всички свои останали начинания!

7 thoughts on “Ивайловградски ученици отново с отлични постижения на олимпиади”

 1. Добре ,че са тези деца! Като чувам за успехите им,все още имам надежда за тази община !

  Reply
    • Ти може да имаш желание, но няма да имаш условия! Друга песен ще запееш като завършиш ❗ Па ако идеш на горе и се върнеш(както мен 😳 ) ще разбереш, че в чуждия град си бил на 0 а в Ивайловград си на -1 💡

     Reply
   • Това ми напомня стария виц:
    – Айше, а дано да си дествена.
    – А дано, Манго, ама надали…

    Reply
 2. Браво!Може да нe останат в ивайловград,но ще се знае от къде са !:)

  Reply

Leave a Comment

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.