Кметът на община Ивайловград внася два проекта по мярка 321

община Ивайловград, развитие, селските райони, мярка 321Днес кметът на община Ивайловград г-жа Диана Овчарова ще внесе в Разплащателна Агенция, Министерството на земеделието и храните два проекта по мярка 321.

С тези проекти община Ивайловград ще кандидатства по програмата за развитие на селските райони 2007-2013 г. – „Основни услуги за населението и икономиката в селските райони”.

Първият проект „Реконструкция и рехабилитация на общински пътища на територията на община Ивайловград възлиза на стойност 4 748 233.98 лв, а вторият проект „Подобряване на центрове за предоставяне на културни услуги чрез въвеждане на мерки за енергийна ефективност е на стойност 1 924 779.08 лв. При реализиране на тези проектни предложения Община Ивайловград ще се превърне в по-достъпно и добро място за живеене, осигуряващо на населението и гостите на Общината възможности за развитие на културен обмен, бизнес среда и по-добра транспортна инфраструктура.

Източник – ivaylovgrad.org

2 thoughts on “Кметът на община Ивайловград внася два проекта по мярка 321”

  1. по-добре да не се печелят тия проекти особено това свързано с пътищата, сега остана да разкопаят и останалата част от града и съвсем ще цъфнем и вържем!

    Reply
    • :mhihi: :mhihi: :mhihi: :mhihi: Точно за тоя сценарий не се бях сещал, ама вече ми се струва много вероятен, та затова ще кажа – САКЪН, не щеме инфраструктура :mhihi: :mhihi:

      Reply

Leave a Comment

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.