Кастинг за епизодичните роли в „Съдилището“ в Ивайловград

кастинг, актьори, стефан командарев, ивайловград, съдилищетоКастинг за различни епизодични роли в новият филм на Стефан Командарев ще се проведе на 24-ти септември в Ивайловград.

Екипът на българския режисьор Стефан Командарев ще даде шанс на ивайловградчани да се включат в новия му филм „Съдилището“, в различни малки епизодични роли. Кастингът ще се проведе в понеделник (24-ти септември)при следната последователност:

• Кастинг в училището в 13.30 часа, където ще бъдат заснети учениците от 11 и 12 клас;
• Кастинг с трупата на самодейния театър, където бъдат направени снимки на ивайловградските актьори и кратко представяне на всеки един от тях пред видео камера. Идеята е да се предостави възможност хора от трупата да получат малки епизодични роли с текст. Началото на този кастинг ще е 15.30 часа;
• Кастинг за статисти от 17.00 часа, на който може да участват всички желаещи мъже и жени на възраст от 20 до 60 години. Кастингът за статисти ще се проведе от 17:00 часа.

Пожелавам успех на самодейците от Ивайловград и дано намерят място в новата продукция на Стефан Командарев. Работата и контактите с екипа от професионалисти, който ще заснема филма, е един невероятен шанс за ивайловградчани да получат богат опит и да се насладят на незабравими преживявания. И за финал да не забравяме, че всеки интелигентен и буден човек, се нуждае от интелектуална храна за ума и контакти с други такива хора.

5 thoughts on “Кастинг за епизодичните роли в „Съдилището“ в Ивайловград”

 1. Резонно е самодейците да имат предимство но това е шанс да се появят и нови такива .

  Reply
 2. Наистина един страхотен шанс за жителите на Ивайловград. Поздравления за г-н Командарев за шанса, който им дава. Кога започват снимките на филма?

  Reply
 3. Кастингът за статисти ще се проведе от 17:00 часа………………
  Kyde, e vyrpsa Admin bi bilo dobre da go dabavish!!!!! 🙂

  Reply
 4. Предлагам главната роля на кметицата, поддържаща роля на Стефан Тонев и циркът ще е пълен…

  Reply

Leave a Comment

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.