Пътя Ивайловград – Славеево няма да го бъде скоро!

пътя ивайловград славеево, пътя в ивайловград, път, ивайловградЦирка продължава. Пътя Ивайловград – Славеево може да стане и след повече от година. Приятна зима!

Може би повечето от вас са гледали репортажа на Нова телевизия. Общо взето нищо ново не можем да научим от него. Само това, че скоро нищо няма да се случи по умишлено разрушения път Ивайловград – Славеево. Единствената важна информация в репортажа са думите на Ирена Узунова – „То пролетта, лятото те вече ще имат избран изпълнител…“. По тях можем да съдим, че пътя не само няма да бъде завършен скоро, а още по-зле – сигурно скоро няма дори да има избран изпълнител, който да го довърши!

Честото на ивайловградчани!

Колкото до строително-ремонтната техника, която се забелязва в Ивайловград, тя не е там да оправи пътя към Славеево, както се говори из града. Тя е там да извърши ремонти на улици по програмата „Основен ремонт и рехабилитация на общински пътища през 2012 година”.

И за финал искам да попитам, защо никой не казва колко от парите, които са отпуснати са изхарчени? Каква част от работата е свършена и каква не е? Какъв е бюджета и дали има такъв, защото ако ще се избира изпълнител трябва да има пари? И защо Ирена Узунова не се ангажира с нищо конкретно? Дали не е, защото няма нито един лев? Дали и точно поради тая причини не ни правят тия драматични постановки, а? А чувствате ли се като маймуни?

P.S. Търся разни документи и информация в АПИ, ама греда. Дали парите Баце не ги пренасочи към някой магистрала, а?

Пътя Ивайловград – Славеево, репортаж на Нова телевизия

15 thoughts on “Пътя Ивайловград – Славеево няма да го бъде скоро!”

 1. 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 🙄 🙄 🙄 🙄 🙄 🙄 🙄 🙄 🙄 🙄 🙄 🙄 🙄 🙄 🙄 :mhihi: :mhihi: :mhihi: :mhihi: :mhihi: :mhihi: :mhihi: :mhihi: :mhihi: :mhihi: :mhihi: :mhihi: :mhihi:

  Reply
 2. поредната българска тъпотия – почвасе ремонт на път свързващ две държави и поредната излагация ! пътя е в по лошо състояние от преди ремонта а от тук на ден минават десетки , ако не и стотици автомобили -наши и чужди които се трошат по този псевдо път и се чуват цветисти изрази на няколко езика по адрес на нечии български майки ,но ние вече сме свикнали да виждаме започнати и незавършени неща защото парите са ОТКРАДНАТИ и ни остава само да завиждаме на пътищата в съсевните Гръцки села , които са в пъти по добре подържани от тези в нашия град .Поредната Ивайловградска сага на която не се вижда края ! Но пък сме Европейски град -каква ирония !

  Reply
 3. Като идва Бойко Борисов трябваше да го повозите по този път, пък дано се засрами от работата на областния управител, който е назначил

  Reply
 4. Тоя гомнарски път в лайняния ивайловград няма да стане ако не гласувате за бойко борисов другото лято.
  Затва го бявят и не го правят.
  Другия вариант е да ви го направят преди изборите и щот се тъпи да гласивате за бойко.

  Reply
 5. Не,просто трябва да знаем че сме последната дупка на кавала 🙂 и че на никой не му пука за нас.! 🙂

  Reply
 6. Тази техника която е струпана ще ремонтира общо 5 улици(по спомен карам). Две от улиците са в стария град. Едната е до бензиностанция “Петрол” другата е над пазара. Имената на улиците не ги знам, но при желание мога да ги намеря. Интересното е, че от тези две улици едната е без асфалт и ще и се положи такъв, а другата е асфалтирана, но пак ще и се положи нов пласт(цял, а не да се кърпи). Май ще запълват и изрязъка на входа на града. Другите три улици са в квартал “Дружба” или “Новия квартал” (както го наричаме). Аз се радвам, че все пак има положен пласт асфалт на пътя чакащ ремонт от много време. Ако го нямаше този пласт щеше да е още по-голяма трагедия. Общината може да направи още няколко дребни нещица за смекчаване на обстановката, но не ги прави 😐

  Reply
  • Прави общината не лъжи. По голямата част от общината се правят че работят. А Златил и Диана се чудят само какво да завлачат. Танев беше по доброто за Ивайловград ама късно ще го разберете.

   Reply
   • Хайде да не пущаме подобни несериозни мнения 🙂 Подобни шегаджийски изказвания не мисля, че ще доведат до нещо. Па кой е по-по-най се решава на избори! Щом хората са избрали Овчарова, значи са сметнали, че тя е по-добра от Танев! Сега е ред на г-жа Овчарова да покаже на хората, че не са се излъгали с избора си.

    А ето двете улици

    http://www.bgmaps.com/link/map/E1D1D99756F371828B3E7C24C35DD313

    http://www.bgmaps.com/link/map/97FCC6879ED84DDE2B9D8F60276A2607

    Reply
    • е те стария кмет го бяха сатанизирали, говореха че крал че какво ли не, което сигурно е вярно. Сега е време да си докажат думите ако не го вкарат в затвора ще означава или че са лъгали или че са некадърници и не могат да го хванат 🙂 смях помните ли грандоманските обещания на герб 100 работи бяха обещали в една книжка която раздаваха хахахх циркаджийски работи

     Reply
   • Старата песен на нов глас.
    Всички са от старата школа на бсп ивайловград.
    Дядо златил и баба будка са ги учили как се краде дълги години.
    А ивайловградчани сега ще сърбат попарата която са надробили.
    25 години все бсп избирате да ви управлява в тоя ивайловргад.
    Казано е като е прост народа е слаба държавата а при вас града.

    Reply
    • Ico, гледам че и на теб са ти промили подобието на мозък. Опомни се, докато имаш още мъничко СМВ… 😯

     Reply
     • Виж сега gricho. Никой не ми е промивал подобието на мозък… Аз не съм за никой! И при Танев се чудех как да си изкарам хляба и сега пак се чудя… Досега никой от кметовете не ми е дал хляба в ръцете та да го защитавам ❗ Когато правят хубави неща ще ги подкрепям, когато правят лоши – ще ги “плюя” яко, та дори ще съм първенеца в “плюещата” група 💡 Навярно проекта е създаден от старото управление, от него е избран и изпълнителя… Каква вина има Овчарова, че изпълнителя избран от старите управници не си е изпълнил задължението? Сега трябва да се търси нов изпълнител, но работите не стават току-така 💡 Ние можем единствено да чакаме и да негодуваме… В крайна сметка боли ме израстъка за пътя – аз ходя пеш! Въпреки това бих се включил в някакво шествие в подкрепа на хората разбиващи си автомобилите!

      П.с
      До колкото дочух фирмата наета да ремонтира пътя е имала и друг обект(по-голям от нашия) и се е изложила и там. Не сме само ние прецаканите и не само ние страдаме. На всеки се случва да бъде подведен/излъган и мисля е човешко…

 7. те по принцип май хеликоптери от армията могат да се ползват от други хора които не са военни само в спешни ситуации, а пък оня интелектуален гигант ги ползва да реже ленти и да се снима с хората това в друга държава със сигурност за такова нещо си отиваше ама….. Според мен пътя до изборите живи умрели ще го направят го ще гледаме.

  Reply

Leave a Comment

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.