Втори кастинг за “Съдилището” в Ивайловград

кастинг, "Съдилището", в Ивайловград, кастинг в ивайловградВтори кастинг за участие в епизодични роли в снимките на „Съдилището“ ще се проведе в Ивайловград.

На 15 октомври 2012 г. от 18.00 часа в малката зала на читалище „Пробуда 1914” отново ще бъде проведен кастинг за набиране на участници във филма на Стефан Командарев „Съдилището”. Основните епизодични роли, които ще трябва да бъдат попълнени са следните:
– за ученици в 11 и 12 клас, които ще бъдат заснети в сцена с ученическа дискотека;
– за ученици от по-ниските класове, като от тях ще бъдат подбрани 10 деца, които да вземат участие в сцена с училищен автобус;
– за млади мъже на възраст от 18 до 25 години, като 20-тина от тях ще се вживеят в ролята на войници във филма.

За всички участници са предвидени хонорари в размер на 30 лева.

Организатори искат да напомнят на всички желаещи, че кастингът не отнема повече от 15 мин. и протича изключително леко и приятно. Водещите разказват на кратко идеята на филма, след което правят по две снимки с фотоапарат на всеки желаещ. Участниците попълват малко листче с лични данни и координати, за да може при евентуално одобрение екипа да се свърже тях.

Ексклузивна информация: кастингът не боли, не щипе, не хапе и не предполага изпитване по физика и рецитиране на стихове. Възможни са странични ефекти като смях, привързване и порив за смяна на професията.

Очакваме ви, за да подкрепим заедно младото българско кино!

2 thoughts on “Втори кастинг за “Съдилището” в Ивайловград”

  1. Престраших се и аз 😀
    Само дето незнам дали на 30+ години съм подходящ …. 🙄

    Reply
  2. Какво се е случило на първия кастинг.
    Никой не се е явил ли.

    Reply

Leave a Comment

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.