Мисия “Газ до дупка” в Ивайловград.

Мисия Известния фитнес инструктор Мартин Гергов идва в Ивайловград със своето реалити “На война с мазнините без повиквателна”, което през 2010 г. е излъчено на най-големния фестивал за трейлъри в Лос Анджелис.

В Ивайловград мисията е озаглавена “Газ до дупка” и ще се проведе в рамките на една седмица между 26.11 и 02.12.2012 г. Студа ще е голям, гърча още по-голям, а накрая ще издържат само най-подготвените.

Газ до дупка и на Дупката!

Повече информация за програмата на мисията можете да получите тук: НА ВОЙНА С МАЗНИНИТЕ БЕЗ ПОВИКВАТЕЛНА™ [МИСИЯ: ГАЗ ДО ДУПКА]

2 thoughts on “Мисия “Газ до дупка” в Ивайловград.”

  1. Ехо, дали проектът на Мартин се реализира успешно? Има ли някой информация? Интересно, по Фейса няма ни една снимка на някого с Мартин, макар, че е четирикратен републикански по силов трибой. (За сведение има стотина снимки със Зуека и Блатечки – чест и почитания за тях). Явно спортните личности са по-малко известни от телевизионните… БТВ, сега виждам, че Мартин ще публикува информация на сайта си. Но ще е интересно някой участник да сподели впечатления.

    Reply
  2. Изпуснал съм мисията, но с толкова много яйца участниците сигурно по някое време започват да кудкудякат. Забелязах, че времето за сън е от 23:30 до 5:30 сутринта. 6 часа сън в денонощието са малко за повечето хора (приемаме, че 30 минути минимум са нужни за заспиване, душ, миене на зъби и прочие). Недостатъчният сън води до влошаване на метаболизма.

    Reply

Leave a Comment

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.