Нова година в Ивайловград

Нова година в Ивайловград, нова година, в ивайловград, ивайловград, 2013, Нова година в Ивайловград 2013Ровичкайки се из Интернет пространството попаднах на доста оферти за прекарване на Нова година в Ивайловград.

Различни оферти от ивайловградските хотели, които обещаваха приятно и спокойно прекарване на Нова година в Ивайловград. Празник, който последните години почти не се отразяваше от страна на община Ивайловград. Празник, който помня от малък с веселията на площада в града в навечерието на новата година. Когато мало и голямо се събираше на площада за да си пожелаят „За много години“ и да се повеселят заедно.

Празник, на който допреди последната Нова година площада пустееше! И ако някой имаше неблагоразумието да отскочи до центъра навръх Нова година, само можеше да се депресира. До последната Нова година. Когато за първи път не си бях в Ивайловград на този празник (тук може да прочетете каква беше Нова година 2011).

Но миналата Нова година не беше като предходните. Ивайловград имаше нова управа и община Ивайловград даде възможност на тези, които си бяха там да се порадват на празника заедно. Като едно време на площада в центъра на града. Да посрещнат една по-различна и приятна Нова година в Ивайловград.

Но защо пиша всичко това. Ами защото искам да попитам, тази Нова година в Ивайловград очаква ли се приятна организация като предходната? Ще е хубаво да се знае от по-рано, понеже сигурно не само аз се замислям да прекарам отново празниците в Ивайловград!

Нова година в Ивайловград, нова година, в ивайловград, ивайловград, 2013, Нова година в Ивайловград 2013

2 thoughts on “Нова година в Ивайловград”

    • Споко бе 🙂 Бате Бойко отмени края на света 🙂 Виж ако си решил да се давиш в алкохол петък това е друг въпрос :roll

      Reply

Leave a Comment

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.