Стефан Тонев подаде оставка!

стефан тонев, ивайловград, оставкаОбщина Ивайловград остана без единия си заместник-кмет.

Стефан Тонев е подал оставка в петък и тя вече е приета, потвърди пред Haskovo.info бившият вече заместник-кмет. Така от днес Диана Овчарова е с един заместник – Виолета Недялкова от ГЕРБ.

Напусналият Тонев е от СДС. На изборите партията му подкрепи на втория тур кандидатурата за кмет на ГЕРБ – Диана Овчарова. Тонев обясни, че има много нередности, които са го подтикнали да подаде оставка. “Последното, което преля чашата, за да взема това решение, е новоизбраният почетен гражданин на Ивайловград Божидар Димитров”, каза Стефан Тонев. “Нямам нищо против историка и професора, тук говорим за заслуги. Аз съм родом от Ивайловград, тук живея и не ми е безразлично кой ще се нареди до другите избрани почетни граждани”, коментира вече бившият заместник – кмет.

Haskovo.info припомня, че скандалът с избора на почетен гражданин в Ивайловград се разрази миналата седмица, когато местният Общински съвет трябваше да гласува предложението на кметът Диана Овчарова. Представителите на БСП напуснаха залата по време на гласуването на точката. Те дори поискаха тя да отпадне от дневния ред, тъй като постоянната комисия по Култура не е подкрепила проекта за решение. От друга страна общинските съветници обявиха, че са обидени от факта, че в предварителната програма за празника на града 14 февруари, името на Божидар Димитров бе обявено много преди решението да бъде гласувано на сесията.

Източник – http://haskovo.info/index.php?option=com_content&task=view&id=23171&Itemid=2

103 thoughts on “Стефан Тонев подаде оставка!”

 1. Тонев е достоен и показа за мишките как се прави когато не си съгласен с управляващите. Не като аналнодупкоцелувачите които работя в общиана и по цял ден лижат задници. Това е достойна постъпка за уважение която останалите боклуци няма да разберат защото главте им са набутани до раменете в големи гъзове. Не го обичам Тонев но е постъпил достойно и заслужава уважение. пфф извади си главата от пърдялника на шефката ти.

  Reply
 2. Браво на Тонев, че въпреки всичко излезе мъж. Срещу мафиоти и кланът Хаджиеви не се пикае, а и човекът го е страх от затвор!

  Reply
 3. Достатъчно го търпяха. Отдавна трябваше да го освободят. Радвам се ,че самосъзнанието му е дошло и си е пуснал молба за освобождаване.

  Reply
 4. много е трудно да се улови черна котка в тъмна стая, особено, ако котката не е в стаята

  Reply
 5. Следват въпроси и отговори .
  Какви са истинските мотиви на Тонев за оставката ?!
  Кой ще е новият зам. кмет ?

  Reply
 6. В Ивайловград май ще има предсрочни избори за кмет,след като от Герб са харесали Овчарова за депутат.Е, сега Тонев може да се яви като кандидат-кмет и да докаже правотата си,като спечели,та и градът ни да цъфне…

  Reply
  • По голяма небивалица няма отдавна писана в сайта .
   Как виждаш от София да сложат на избираемо место недоказал се кмет и то от Ивайловград ?
   Още повече най много 2 мандата да имат Герб в областта .

   Reply
 7. Тонев подаде оставка защото не може да търпи безчинствата в община ивайловград и грабежите които се извършват. Всички проекти които Танев беше спечелил ги съсипаха и сега ще си понесат последтвията а те ще са тежки особено за госпожата с прическите.

  Reply
  • На госпожата с прическите / а и на нейните дресьори / още повече ще им се стъжни в най-близко бъдеще !
   Всичко зависи от местните депутати ,съпартийци на Тонев , които ,ако реагират адекватно , ще докарат скоро-скоро нови кметски избори !
   /да внимават с една фурнаджийска лопата , чиято фамилия се превежда от турски като Тъпанова ( Барабанова) да не ги издъни ! /

   Reply
 8. Как няма да си подаде оставката човека, то при такъв управленски екип издържа ли се?! Организационен секретар и основен кадровик – Будинка, министър на здравеопазването – Цена, а главни консултанти по инфраструктурни проекти и крадене Даниел и Златил Хаджиеви. Само незнам нашата мила кметица къде се намира в структурата на това управление…….

  Reply
  • …….намира се на обратната страна на прохода , започващ с гърлото !…….

   Reply
 9. Ампутацията е извършена успешно.Негативните клетки са изчистени. Наздраве утре!

  Reply
 10. БРАВО НА Г-Н ТОНЕВ!!! А НАСТОЯЩАТА МАЗНА КМЕТИЦА МАЙ ДОБРЕ СЕ Е ОМОТАЛА В ПАЯЖИНАТА НА ГЕРБ,АЗ ТОЛКОВА НЕКАДЪРНИ ХОРА В ТАЯ ОБЩИНА НЕ ВЯРВАХ ЧЕ МОЖЕ ДА ИМА ,НАЧЕЛО СЪС ТЪЙ НАРЕЧЕНАТА СЕКРЕТАРКА -ЕЛЕНА КАРАПЕЙКОВА,ТАЗИ ПЪК КОЙ Я ИЗЛЪГА ЧЕ СТАВА ЗА ТОВА ….КАТО ЦЯЛО ОСВЕН ДА СЕ ХВАЛЯТ ВЪВ ВИРТУАЛНИТЕ МРЕЖИ В ИНТЕРНЕТ МАЙ ДРУГО НЕ ПРАВЯТ НОВАТА УПРАВА НА ГРАДА…

  Reply
 11. Чу се преди изборите , че Танев предложил зам. кметско място на Тонев-да подкрепи него , а не Овчарова. Който знае да каже.

  Reply
  • Не, преди изборите съпредседателят на Синята коалиция изиска от Тонев да подкрепи Стефан Танев на изборите, ако Танев приеме зам.кметското място за СДС. Правете изводи оттук нататък!

   Reply
   • Не , ти просто си разказваш снощния сън!
    И кой е тоэ син съпредседател , който ще ще лобира за Танев – червения ?!
    Точно между двете дати на изборите , не беше ли Тонев този , който ходеше буквално да изнудва единия и другия лагер , че ще гласува за тоз , който отпусне по- висок пост или служба след сато вземе властта благодарение на неговите / на коалицията/ гласове ?
    Та той дори не се притесняваше да го признава , воден от вродения си и генетично унаследен егоизъм и стремеж към лично облатодетелстване. След като използва Цветков да му свърши цялата черна работа / най-вече имидж/ на изборите ,г-н Тонев наклони везните(балансьорските прийоми на Доган) в полза на Овчарова , като мислеше той да се налага ,нали все пак има “опит” още от седесарските времена .
    Да , ама не!
    Бате Златко не мисли така – и ЕТО РЕЗУЛТАТЪТ !

    После – сам бил напуснал , мъжки постъпки др.под. глупости , ха-ха!

    Reply
    • Знаеш ли кое наклони везните в полза на Овчарова- измамата, купуването на гласове в Белополци, строежа на джамията там. Защо Овчарова се уплаши от заведеното от Стефан Танев дело в Административния съд и ГЕРБ прати цялата си машина срещу него. Съдът не допусна броене на бюлетини, защото щяха да излязат наяве фалшификатите и намесата на Информациоонно обслужване АД. Какъв ти превес от 45 гласа?1 Е да, достатъчно са, за да мафиотстват Даниел Хаджиев и Овчарова. Действията на местната управа от 2011 г. досега и последвалите оставки доказват моите думи.

     Reply
     • Доказват твоите предположения….
      Като имаш такива доказателства , защо не ги приложи към сигнал за изборни нарушения ?!
      Всъщност , вече няма значение , пък да ти припомня , че темата е за Тонев / не за Танев/.
      А Тонев аз лично съм чул да казва и видял да ходи да върти своите егоистични номерца !
      А егоистичните му номерца ги е имало още в ЗКД – попитайте работниците там(най-вече бившите , благодарение на него) за приватизационните бонове и те ще ви кажат колко го обичат.

 12. Днес ми се мярнаха някакви актуални снимки на Овчарова – то вярно, че камерата добавяла 5 кила, но на тия снимки сякаш бъдещата Фидосова е снимана. Това изобщо не е допустимо за кмет, известен най-вече с прическите си.

  Reply
  • Приликата става очевадна 🙂 а ти си ивайловградската Мая Манолова
   Та темата не беше ли за Тонев ……….

   Reply
   • Кхъ кхъ, прав си. Кво съм гледал, уж Божо щях да коментирам, че и той беше на снимката с Овчарова. Бая широкоформатна снимка, заклевам се. Но то и Тонев не пречи да коментирам по тази линия. Пък и по другата – като ветропоказател е, ама по-артистично си дава гъзО от другите две артистки – преждеспоменатите, да не ги казвам пак…
    Всъщност тайната ми мисъл е да се нахендря и аз в местната власт. Нещо много мършав съм станал и този месец имам 280 лв. ток. Единственото спасение е която партия ме иска, да ме вземе във властта, за да мога да кача 20 кила и да си направя фотоволтаичен парк.

    Reply
    • П.П. Почвам да си пускам косата – Ай промис, до местните избори ше съм с прическа!

     Reply
     • Ха, ха,ха,…изминаха почти 2 години, но вие няма да се спрете….. явно наистина сте се мислили за вечни, защото си личи колко много ви боли………………….ЖАЛКИ!!!

 13. “Какви са истинските мотиви на Тонев за оставката ?! ”
  Опасявам се , че и самият Тонев не ги знае…… Той просто се почувства УПОТРЕБЕН !
  Колко жалко ! А се канеше ТОЙ да е от тези , които употребяват…….

  Reply
 14. Причините зам.-кметът на Ивайловград от СДС Стефан Тонев да си подаде оставката точно преди празника на града са поредица нередности в ръководството на общината, а поводът, капката, която преля чашата, е избирането за почетен гражданин историкът проф. Божидар Димитров. Това става ясно от публикация в Haskovo.info.
  Самият Тонев не пожела да каже нещо повече и по-конкретно за мотивите си да подаде оставка преди празника на Ивайловград, според него, за да не разваля настроението на съгражданите си с проблеми. Вчера аргументът му за отказ беше, че не желае да отправя обвинения без присъствието на този, срещу когото са. Не се страхувам, но участието ми в общинското ръководство вече е минало. Не съм бил съгласен, подадох си оставката. Желая здраве и успех на кмета Диана Овчарова, защото от нейния успех като ръководител зависи как ще живеят хората в общината, каза Тонев.

  Каза, че е дал аргументацията за оставката си на кмета. Според него, хората в общината са наясно защо го прави и няма защо да го коментира.

  Според съветника от БСП Георги Марков, наистина има много нередности в начина, по който се ръководи общината. Не зная каква точно е аргументацията на Стефан Тонев. Но мога да кажа моето мнение, отбелязва Марков. Най-вероятно става въпрос за начина, по който се възлага изпълнението на инфраструктурни обекти – ремонти, строителство. Впечатлението на обществеността е, че има нередности при избора на изпълнител, например на строителството на новото крило на училището и ремонта на детската градина.
  Кметът се поддава на натиска на известни бизнесмени. Пример за това е разрешението за строителство на бензиностанция в Славеево, което после отмени с неубедителни аргументи, коментира Марков. Според него, кметът Овчарова непрекъснато е подложена на натиск от страна на въпросните бизнесмени.
  От форумите в интернет, където гражданите изразяват откровено мислите си, става ясно, че голяма част от ивайловградчани мислят по същия начин. Даже назовават имена.
  Голяма част от коментарите са в подкрепа на постъпката на бившия зам.-кмет. „Тонев е достоен и показа за мишките как се прави, когато не си съгласен с управляващите“, се казва в един от коментарите. „Това което са направили с Божидар Димитров, е обида за всички“; „Браво на Тонев, че въпреки всичко излезе мъж“; “Достойна постъпка. Браво!“; „Когато имаш собствено мнение, най-добре е да го отстояваш до край“; „Тонев подаде оставка, защото не може да търпи безчинствата в община Ивайловград и грабежите които се извършват. Всички проекти които Танев /предишния кмет/ беше спечелил, ги съсипаха и сега ще си понесат последствията, а те ще са тежки“.
  Има и коментари, които изразяват мнение, че работата на Тонев като зам.-кмет не е била добра и за общината е полезно, че си отива, но са единични.
  Разсъжденията на хората се развиват. „Следват въпроси и отговори. Какви са истинските мотиви на Тонев за оставката?!
  Кой ще е новият зам.-кмет?“, пише един от коментиращите.
  Очевидно ивайловградчани не знаят точните мотиви, просто гадаят на основата на видимото. Надигат се и гласове за предсрочни местни избори и че сегашното ръководство на общината трябва да си ходи.
  Дали са прави, ще покаже развитието на нещата.
  Опитахме се да се свържем с кмета Диана Овчарова, но вчера тя беше твърде заета и не намери време за нас. Разбира се, винаги сме готови да публикуваме и нейната позиция за оставката на Стефан Тонев.

  БЕЛЕЖКА НА РЕДАКЦИЯТА: „Нов живот” първи научи за проблемната общинска сесия, на която, след като БСП съветниците демонстративно напускат, останалите с един глас повече избраха Божидар Димитров за почетен гражданин на Ивайловград. Първи разбра и за оставката на Стефан Тонев, но вестникът премълча новината по молба на бившия вече заместник, за да не трови празника на ивайловградчани. А сега няма какво повече да каже, щом ръководителите, избрани с гласовете на народа, не щат да говорят чрез вестника пред своите избиратели.
  Свободата на словото в страната ни е на незавидно място , не само по вина на журналистите, ами и на всички останали, включително и на ръководителите. Те са много словоохотливи, когато трябва да подчертаят успехите си, и обратното, когато трябва да говорят за свой проблем.
  Според нас първото нещо, което трябва да направят и двете страни – и кметът, и заместник-кметът, е да застанат очи в очи пред журналистите и да кажат истината от игла до конец като не оставят случайни приказки от форумите за изпълват информационното вакуум пространство. Освен ако не целят точно това.
  Все още вярваме, че в името на общината те ще намерят сили да го направят. Иначе мнозина пак ще си кажат: хубава работа, ама пак йвайловградска!

  Reply
  • Разбрахме , че вече можеш да влизаш в електронната страница на “Нов живот” ,но не разбрахме твоето мнение какво е по темата ?!

   Reply
 15. Казаха, че и главната счетоводителка на общината е напуснала. Истина ли е това?

  Reply
  • Коя беше главната счетоводителка?

   П.П. Госпожо Овчарова, …………………………..! Пък аз ще се примиря, че не съм във властта…

   ————————————————————————————————–

   admin: Ако може без подобни обиди!!!

   Reply
   • Ок, ама си го мисля… И не е само тя – всички това им е главната цел – да влязат във властта и да се наядат. Затова, ивайловградчани, стойте си в Ивайловград и гласувайте за тях.

    Reply
 16. Не, съветникът от ДСБ- Милена Даулова- е подала искането си за напускане на Общински съвет- Ивайловград, в подкрепа на Тонев. Очакваме оставки от страна на Бибката, Мишо Дългия, Борката катафалкаджията, Даню Черния и тем подобни. С какви очи ще стоят на щат в община Ивайловград!

  Reply
 17. Група социалисти питат защо днес при провеждането на конгеса на БСП, лидерът на Областната партийна организация на БСП не участва?

  Reply
 18. Ти вече не си социалист, БУДАлинке, така че не говори от името на други хора

  Reply
 19. На какъв конгрес е бил? Та в 2.30мин. той си ремонтираше колата. в Иваловград.

  Reply
 20. Бе, какво сте се захванали с Танев, темата е за оставката на Тонев и причините за това. Нещо много взе да ви е страх от този Танев.

  Reply
  • Просто бъркат втората буква на фамилията.
   А бре , слагайте си очилата , бре !

   Reply
 21. Колко отчислява за него си Ст.Танев от слънчевите плочки месечно ? Ако са му малко да му съберем по някой лев , човеко е безработен !

  Reply
 22. Защо жителите на община Ивайловград мълчат?! Защо не се надигнат заради скъпите си сметки за ток, вода, непоносими данъци?! Защото се срамуват, че са подкрепили поредната издънка на ГЕРБ- Диана Овчарова, която се оплете в мрежите на Златило-Даниелово- Хаджиевските далавери?! Не се срамувайте, ивайловградчани! защото бяхте излъгани, подведени, измамени от Карабаджаци, т.е мними жители на с. Ламбух! Не виждате ли- нищо в община Ивайловград не върви- пътища не се подновяват, а само некъдърници се назначават! Смеките ни се увеличават- само габаритите на кметицата ни не намаляват! Проектите се провалят- само лъжи от вестници общински ни заслепяват!!!

  Reply
  • Пишеш в Тоневата тема и ако той е най известния съвременен режисьор в общината ти кой си ?
   С Тонев ако спретнете една седянка пред къщата на поредната “издънка” освен мен и карабаджаци ще дойдат
   на дернека .
   Пък и двамината да сте може да си припявате завета от БУДАнка “Освен дръзки – бъдете и мъдри “

   Reply
 23. Пиша в темата за Тонев не по погрешка, а съвсем съзнателно, защото точно той сгреши и с него поддръжниците му. Преди година той направи грешен избор и подкрепи един балон. Този балон днес се спука и заради своя избор, Тонев е длъжен да поведе протестите срещу наглостта на Златило-Даниелово- Хаджиевските далавери и тяхната издънка- Овчарова. Задължен е на Ивайловград!

  Reply
  • Ох, имам високо кръвно, моля Ви, господа от прокуратура и следствие, не ме подвеждайте по отговорност!!!!!

   Reply
   • Постъпих в Правителствена болница с високо кръвно налягане, но без определена здравноосигурена болнична пътека! И аз не знам за това, но нищо друго не ме интересува

    Reply
 24. Тоя мошеник Тонев може да оглави протест само в подкрепа на гейовете
  и ГМО-то в главата му

  Reply
 25. Да ти го…! Други думи речникът ми не може да подбере!!!…

  Reply
  • Новата тройна коалиция по Ивайловградски вече се създава – Ст. Танев, Ст. Тонев и Я. Кондака. Целта е компилация на фотоволтаици с бензиностанция в Славеево,напук на всички.
   Интереса клати феса!

   Reply
   • Това за коалицията дори и да не е вярно, е напълно възможно.
    Защото това са трима от най-патологично обременени и отявлени егоисти в Ивайловград – пари , пари-и , пари-и-и-и , само пари и всичко най-долнопробно в името на прите !
    Тонев нали щеше да предизвиква нови кметски избори , какво стана ?
    Или за парички отново ще има “мъжки постъпки” ?!

    Reply
   • Този път Тонев го закърши и то яко…интригант си беше, интригант си остана …син, та дрънка, ама този път номерата му не минаха пред кметицата и сега върви като глуха кучка из караваните и дрънка простотии… То и театъра му свърши и сега се чуди в кой друг да се навре! Дрънкай, дрънкай …ама, те хората те видяха, Тонев… прецениха те! А, другите двама още по изборите ги прецениха – Танев и Кондака. Щом е за ползу собсвения им джоб- равнис!!! А, сега мушни са и там!!!!!!!!!!С Тонев до тия двамата убавци ще е триглас от фалшв по-фалшив. Приятно припяване тенори. кой ли ви слуша? кервана си върви

    Reply
   • Скандално! Държавата купува зелен ток за 699 лв., а токът от АЕЦ е 44 лв. Та, другарки и другари, Фотоволтаиците вече видяхме колко ни струват, защо са ни високи сметките за ток и срешу кого да скачаме, ама за бензиностанцията някой знае ли колко ще ни излезе? Че, да се стягаме!!! От тези тримцата нищо добро не чакам…Кондака ги бута напред, Тонев им оправя документите и опсаааа, че вземе и да стане…

    Reply
    • Тонев повлече крак с оставката правителството и то днес и варненският хамелеон – разбойник минал през три ПП СДС, БСП и ГЕРБ за да оцелее
     та не е ли ред и на кметицата да прояви мъдрост и да си иде с мир ….

     Reply
     • Кметицата е избрана от населението, защото е ТЯ, а не, защото е от ГЕРБ

     • Коко , ти САМ вярваш ли си ,та се мъчиш да ни убедиш в небивалици ?! Много добре помним как беше избрана !

     • Да си ходи! Да бъде достатъчно достойна кметицата ни, както тя самата твърди, да си ходи с мир! Иначе започва подписка за отстраняването й, гарантирано 3000 подписа срещу нея!

 26. Чудя се защо бившите работници ( бивши , естествено , заради Тонев) още не са го потърсили между веждите и заради номера ,който им спретна с приватизационните бонови книжки ? Ама то никога не е късно……

  Reply
 27. Една ГРАМАДА пред общината .
  Започваме в неделя и в понеделник да не могат да влязат робовладелците .
  Тонев да дотътри реквизита от Църква за вълци Кондьо един палет изрезки Т@нев с една ръчна количка от чуката .

  Reply
  • Вие пък една идея не можете да си измислите сами , хубаво че е улицата и Варна да копирате от тях ! Я се стегнете ! Избори идват ! Ще ви сварят по бели гащи !

   Reply
   • Идеята не се мисли а се взаимства .
    Освен това за 1 март от общината написаха “страхотната идея на Петя Янева” за опакованите дървета ! Брех , че ноу-хау !
    Оказа се че от Силистар до Вардар и от Връшка чука до М, Търново са тъй опаковани дърветата !
    Та какво викаш за идеята ?

    Reply
    • Моля , моля ! Оригиналната идея е на г-ца Петя Янева , пътувала в една маршрутка с общинарите от Силистра , Връшка чука и прочее увивачи на дървета . На сън й се явил Кристо Явашев и демонски промълвил : “Предай нататък”
     Кметицата пък безкрайно много харесала идеята поради няколко основни и много важни причини:
     -абсолютно излишна дейност (традиционно);
     -хвърлени пари (не лични , разбира се) и енергия (не лична , разбира се) на вятъра (ние плащаме);
     -хвърляне прах в очите на хората , че, видите ли, нещо ( нещо като едно голямо нИщо) все пак се прави в тази община;
     -използване на рециклирани материали -червени партийни знамена, които ,кой знае защо си мислят , че вече няма да им трябват и ,съответно, белите чаршафи (скрити досега в бюрата) на които общинарите са доказвали лоялността си към по-висшите партийни кадри (разбира се – в поза “партер”)

     Щом е толкоз важно полезно това увиване – да бяха увили водопроводните тръби поне , та белким спрат да се пукат , та да имаме най-сетне и ние вода като хората ! Е , вярно – там, под земята няма кой да ги види……

     Reply
   • Сборен пункт на протеста-частен фотоволтаичен парк ,построен с парите на ивайловградчани,заради който се плаща скъпа ел.енергия. Шествието ще бъде до ограбен и ликвидиран частен завод от един директор,в момента безработен,слава Богу.

    Reply
    • Той паркът си е парк, напук на злобата ти! Но аз предлагам сборен пункт читалището, където са парите на множество дарители и фирми от общината и извън нея. Скоро ще приложа списък на фирмите, на които, читалището, управлявано от Диана Овчарова, дължи хиляди пари?1 Къде ли са отишли?! Може би в ремонта на къщата й в първия й мандат, може би габаритите й, може би са инвестирани в нещо друго, какво ли е то?!!!

     Reply
     • Kak ги разкри този път!!!
      ПОЗДРАВЛЕНИЯ!!!
      >>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>
      Инвестирани са в закупуването на мултифункционален,полуреактивен,ароматизиран,червен към розово ВИБРАТОР за задоволяване на твоите чисто човешки нужди,очевидно крайно незадоволени.Това е проблема в функционирането и на без това крайно минимизираните ти мозъчни клетки!
      А ДА ВЗЕМЕШ ДА СЕ ПОУСПОКОИШ,ИЗКЪПЕШ И” РАЗХУБАВИШ”!!!!!!!!!!!!!!!!!!??????????????????

 28. Тая кметица и нейните клакьори и….пак прописаха бе,ха,ха,ха,От надуване ще се пръсне пък виждаме че и мозъчните й клетки са се изпарили А евзела и да нервничи “хубавицата” бе

  Reply
   • Само толкова ли успя да сътвори мозъчната ти клетка ?!
    Щото виждаме (от новата снимка на кметицата на официалния сайт на общината ), че някои мозъчни клетки са се превърнали в мастни такива……..

    Reply
 29. Седя и си мисля-щом протестиращите искат оставката на Фандъкова,която въпреки че е от ГЕРБ,направи много за мазните софиянци,защо ние най-неоправданите,най-изолираните българи-жителите на Ивайловград не се надигнем срещу нашата кметица, която вече повече от година не направи нищо за гради ни.Само обвива дървета и стълбове с зеленина и парцали. Това ли искахме от нея ивайловградчани- да ни замазва очите с лустро???!!! Нееееее!!! Нека надигнем глас срещу нея! Нека всеки кмет избрат от ГЕРБ си подаде оставката!!! Нека не се срамуваме че я подкрепихме преди година и малко, бяхме заблудени! Платиха ни пари за да гласуваме за нея,а се оказа, че тя е спасявала себе си и рода си от карабаджаци! Не се срамувай, ивайловградчанино, не се страхувай, а надигни глас срещу безобразието на ГЕР в общината ни,срещу действията на кметицата и екипа й целящи лично облагодетелстване и това на роднини и близки, надигни се срещу високите цени на водата,разбитите улици,надписаните сметки за ток,предстоящото увеличение на данъците,високата безработица в общината. Ивайловграде,надигни се срещу поредната ненаяла се прадставителка на всички създадени партии до момента в България!!!!!

  Reply
  • Що не вземеш да отскочиш до някой психодиспансер.
   Със сигурност ще си им интересен с диагноза като” хомо сапиенс с псевдо народен олигофренизъм”

   Reply
   • Между другото,бяхме забравили подобни словоизлияния/обикновено глупости и лъжа/ в стил “ранен соц”
    Липсва ти само лозунг.Какво ще кажеш за :”КПСС>БКП-вечна дружба” или “Пролетарии от вси……….”
    Остава партизаните да слезнат от гората,начело с областния координатор и бивш кмет?!
    Бързо забравяш кой рушеше 12години Ивайловград и какво ли още….

    Reply
    • Между другото и ти като отроче на БКП и КПСС не би трябвало да имаш наглостта да пишеш подобни неща!!!!!!!!!!!

     Reply
     • А бе другарко!Кого се мъчиш да подведеш и излъжеш?Как се опитваш да манипулираш?
      Не разбрахте ли вече,че не управлявате града ни и то не за кратко.Проумейте го,ако все още имате с какво.
      В Ивайловград живеят и се трудят нормални,съвестни хора.
      Ние виждаме, чувстваме и накрая стигаме до Истината!Разбираме я !Промяната е факт-просто се огледайте.
      Вие “другарки и другари”, сте МИНАЛО!

  • !!!
   Яки основания за протест имаш 😀
   Бъди модерен – самовъзпламени се 😀

   Reply
 30. Другарю съм, а не другарка и ще ти кажа че по думите ти не личи да си нормална и ти се иска да сме минало. скоро наистина ще има промяна и то без оглеждане.

  Reply
 31. Ама не се оглеждай,като не искаш.
  Продължавай все така,като кон с капаци…назад.

  Reply
 32. Аз ще се оглеждам там където трябва а не в боклуци като теб!!!!!!!!!!!!!!!!!

  Reply
 33. Напоследък номадството в политиката е модерно и потеже нашата ояла се кметица винаги е модерна и тя провървя по този път.Веднъж независима,веднаж комунистка,веднъж ГЕРБ,скоро ще е с протестиращите граждани, помнете ми думата.А що се отнася до моя протест jb аз го направих,а не като теб да се крия в миша дупка и в захлас да се кланя на ояли се с власт незадоволени особи

  Reply
 34. На 27 март Стефан Тонев ще каже истината и само истината за управлението на ГЕРБ в община Ивайловград. Заповядайте в залата на синдикатите!

  Reply
  • Интереса е голям !
   Идеи ?
   Идеология ?
   Логика ?
   Статус ?
   Представителство ?
   Концепция ?
   Цели ?
   Решения ?
   Та …. въпросното гражданско сдружение от кой ще се представлява ?
   Политическа фигура ли ще бъде ?
   Фракция на някое от лобитата в общинския съвет ли ще бъде ?
   Ще има ли регистрация по ТЗ съответно с устав цели членски внос в обществена или лична полза ?
   Кой ще финансира начинанието ?
   Каква организационна структура ще има зам председател кой секретар кой ?
   Законосъобразно ли е такова сдружение да контролира общинска администрация кмет и общински съвет след като те са
   пряко избрани ?
   Само пушилка ли ще се вдигне или ще има реален ефект ?

   Reply
 35. За какво гражданско сдружение ми приказваш?! За каква концепция, статус и логистика ми говориш?! Тук ще се казва истината и само истината за управлението на ГЕРБ в община Ивайловград, за злоупотребите на една личност и нейните роднини и приближени, които се самозабравиха в продължение на 15 месеца!

  Reply
 36. 27 е утре, много ми е интересно какво точно ще се каже на тази комунистическа/социалистическа среща. Може ли как др. Танев “оправяше” граса толкова години…

  пп: престанете да плюете по кметицата или предишния кмет. Интересно ми е вие какво ще направите, ако ви сложат на тяхно място. Всички се биете в гърдите, айде кандидатирайте се да ви видим какво можете, еркеци.

  Reply
 37. напоследък има една единствена актуална дума за всички кметове, общински съветници, представители та горско, в и к, пътно и други държавни и общински структури и… “ДОВИЖДАНЕ!”

  Reply
  • Иска ти се !
   Явно следваш баснята , че ако вярваш много силно в нещо – то непременно се случва ?! Хах……

   Reply
  • Ако Тонев е критерий за истинност….ебати и държавата ни,ебати и града ни !Това е най-големият лицемер и интересчия. Ама, кой ли му обръща внимание?!?

   Reply

Leave a Comment

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.