ГЕРБ изслуша идеите на Ивайловград

ГЕРБ Ивайловград, ГЕРБ, ИвайловградДнес, 01.04.2013 г. от 18,30 ч. в читалище „Пробуда 1914“ Ивайловград се проведе среща на членове и симпатизанти на политическа партия „ГЕРБ“, на която участваше и областният координатор Иво Димов.

На срещата присъстваха над сто и петдесет жители на общината Ивайловград, които поставиха въпроси, свързани с местните социални и икономически ангажименти. Всички тези въпроси ще бъдат взети предвид и отразени в предизборната програма на ГЕРБ.

ГЕРБ в Ивайловград, ГЕРБ, Ивайловград

58 thoughts on “ГЕРБ изслуша идеите на Ивайловград”

 1. Каква ти масовка, какви пет лева! Не виждаш ли снимките- кои присъстват на срещата. Задължително присъствие със заповед на кметицата на всички кметски наместници, работещи в община Ивайловград и техните роднини и семейства, Социално подпомагане с техните роднини и семейства, Дневния център с Неделчев и баща и т.н. Дори виждам хора, които до преди една година бяха с Тонев, а сега му забиха нож в гърба! Г-н Тонев- замислете се защо се случва това предателство? Вие дадохте хляб на много хора в общината, а сега ви биха шута. ми то предателството води до предателство…………….

  Reply
  • Най лошото е че няма един бизнесмен там. Насила избори не се печелят и рано или късно им писва на хората

   Reply
 2. Вярно е, че хората са задължени за срещата. Те сами си казват, че отиват там по принуда. Патетично!

  Reply
 3. И каква е разликата между новия и стария – и единия кара по-принуда и другия !?
  В Ивайловград стана така, че няма разлика между ГЕРБ и БСП.
  И по управлението си приличат много, СОЦИАЛНОто е от километри…пълно противоречие на ГЕРБ в България.

  Reply
 4. Ще ти кажа каква- старият кмет търпеше хора от всички партии, а новата- тя не търпи противоречие- тук се действа по полицейски тертип и сега ми кажете кой ли е мозъкът на операцията!!!!

  Reply
 5. Старият кмет беше пулен непукист и не му дремеше за никой само за слъчеви панели и крадене

  Reply
  • Старият кмет не уволни никой , докато кметуваше , защото беше толерантен към всички , а новата кметица се наака да уволнява служители и да закрива институции , само и само да назначи на работа уличните безделници , които я подкрепиха “безкористно ”
   Само кьорфишеци и хвърляне прах в очите на хората , че нещо се прави , заобиколена от бездарни службогонци !

   Пардон , грешка – старият кмет уволни единствено Баба Буда заради преклонната й възраст , а тя орева орталъка , че имала заеми , наеми , вноски , разноски / сякаш ние с данъците си сме длъжни да я поддържаме/ , после се сдуши с верния си авер хаджи Златилов и заиграха контра. Резултата го знаем.

   Reply
   • Между другото, няма да забравя, как тази Баба Буда беше против Златил хаджиев, наричаше го недостоен за партията, човек, който ограбва хората………!!!

    Reply
 6. Браво за начинанието,още повече,че ГЕРБ се очертава да спечелят изборите.

  Reply
  • Че те и това начинание ако не сторят , как ще имитират , че са гербаджии , а не пребоядисани комунисти ?!

   Reply
 7. Искам да попитам, защо кметицата се препоти много пъти, изчерви, подпухна, когато Тонев казваше истините за управлението на ГЕРБ в община Ивайловград и го заплаши със СЪД! Жалка си, кметице, точно като тези, които те издигнаха и ни натресаха твоето кметуване…

  Reply
 8. Правилно, колелото се върти, но за всички, включително и за ивайловградската Искра Фидосова /за тези които не я познават-Овчарова/…

  Reply
  • Е,не!Това вече е простащина!
   Ако се критикува някой,то се прави с факти и документи.Другото е несериозно.
   Кфалификации от този род,интилигентни хора не използват.
   Кмета е избран и е институция,съгласно българското законодателство.
   Клеветейки и обиждайки кметската институция,обиждате себе си!

   Reply
   • “Кфалификации от този род,интилигентни хора не използват.”

    Вярно е !!! Интелигентните хора използват “кВалификации” !

    По – прост си и от мене , ама се напъваш да джафкаш угоднически !

    Reply
     • Момент,г-н СелАнин,не бързайте с критиките.Все пак госпожа кметицата-слънце,която очевидно е спечелила от лотарията(в най-добрия случай) дипломата си за даскалица,такъв пример дава на поданиците си,ръководейки се от свои собствени правила за правопис и пунктуация(твърдението ми лесно би могло да се провери от личните й коментари тук,в които тя не крие самоличността (Хвала!) :D).
      Така че не корете човека,той просто следва примера на властта. 😉

      А по темата-властта явно се опитва да ни убеди,че има обратна връзка,т.е. че тя следва гласът народен,но уви,единствената връзка в случая очевидно е тази,която е вързана за каишките на хората в залата от от единия край и за столовете от другия край,че да не могат да избягат,като веднъж са ги докарали насила и по задължение на мястото на събитието. 🙂 Говоря наизуст,понеже нямах нито възможност,нито желание(пази Боже! :D) да присъствам на събитието,но една картина казва хиляди неща,нали.А снимките по-горе това ми говорят 🙂

 9. Аз не съм гласувал за тази кметица и имам пълното право да я критикувам. а вие, които сте гласували за нея имате много повече право от мен.Какво ще кажете за треперещата и неврозна Диана Овчарова на срещата, организирана от Стефан тонев. толкова жалка беше, милата, толкова уплашена, не можех да разбера коя ли е тази злобарка в модерни дрехи до мен. пишеше нещо в тефтерчето си, но с треперещи ръце, а маникюрът й чак посиня от злобата!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

  Reply
   • Ха-ха , егати признанието ! Общината ЩЕ се бори за нещо , което ЩЕ се случи , а може би и не ЩЕ се случи , а?!
    Откога намеренията станаха факти ?! И въз основа на какво ще кандидатства общината за прозрачност ?
    А-а-а , сетих се ! Заради многото ПОЧТИ ПРОЗРАЧНИ ПОРТИ в подстъпите до кметицата , които понякога са и отворени !

    Гражданино интИлигент , пак ли се подвизаваш “мафиотКски” ?

    Reply
 10. Очевидно ти нямаш шанс да попаднеш в графата “интелигентен и здравомислещ”.Това за теб е мираж!
  Ти си безнадежден случай!
  Всичко хубаво ти желая!

  Reply
 11. И ти да си жив, здрав и все така заблуден, братле! Знаеш ли, приличате ми на тези РЕМСИСТИТЕ! Готово на бой, заради една незаслужила и незадоволена личност!

  Reply
 12. Не ги познавам всички, които са на снимката, но бая охраненки изглеждат. ГЕРБ явно храни по-добре от БСП-то 😆

  Reply
 13. Бившият министър-председател Бойко Борисов и бившият вицепремиер Цветан Цветанов да напуснат изборния процес, кандидатдепутатските листи и политиката, призоваха от БСП на специална пресконференция днес.
  Социалистите коментираха скандалните разкрития, които направи по-рано днес Мирослав Найденов. Борисов и Цветанов трябва да се откажат и от депутатския имунитет, който им дава присъствието в листите, за да “развържат ръцете” на българската прокуратура и тя да си свърши работата докрай, заяви евродепутатът Илияна Йотова. Според нея докато тези хора стоят начело в листите, под съмнения е не само изборният процес, а и резултатът от изборите.
  Петър Курумбашев поиска отговори от бившите депутати и министри на ГЕРБ на няколко въпроса – защо извеждат семействата зад граница и къде българските граждани да изведат своите деца; знаели ли са министрите, че са подслушвани, и имат ли място хората, които са наредили това, в политиката. Свърши приказката за добрия Бойко Борисов и лошите министри, коментира Курумбашев. От БСП са категорични, че Цветан Цветанов е само изпълнител, а Бойко Борисов е истинският поръчител. Те попитаха защо министрите, които са знаели, че са подслушвани, не са сезирали прокуратурата.
  Мая Манолова посочи, че “петното върху костюма на ГЕРБ вече не може да бъде изчистено”. Огромна е тежестта върху президента – той няма право да “мишкува”, да мълчи, а трябва ясно да каже бил ли е подслушван, смята Манолова. Социалистите прогнозираха, че вероятно до два дни Бойко Борисов ще организира спасителна акция за себе си, като отстрани Цветан Цветанов и си измие ръцете с него. От БСП обаче са убедени, че нищо не се е случвало в тази държава без знанието на Борисов.

  Reply
  • Ти говорител на БСП ли си , или мислиш , че само ти можеш да четеш новини ?!
   Не разбрах твоето мнение какво е по въпроса , който си подхвърлил ?

   p.s. И не кради чужди никове , ако обичаш , ами се подписвай с твоя си – / ето този : !!! / , че много познавам !

   Reply
  • Хайде само да не ме намесвате във вашите простотии! Казал съм, че повече няма да пиша, ама това не значи, че трябва да се ебавате с мене 💡

   Reply
  • Ха-ха , не е е админа , не стреляй на посоки ! Просто си много прозрачен ! Прочети внимателно истинския Селанин прозт как пише ! Успех…..

   Reply
  • В 10,30ч. черквата е затворена вече !
   Тревата в църковния двор е над коляното !
   Атеисти станахме с такива мутри – попове !
   Пфуу да ви ……….червена точка .

   Reply
 14. За трети поредни избори БСП е на колене в Ивайловград!!!!!!
  Започнахме да свикваме!Отново поздрави за младежите от ГЕРБ!
  Вие сте родени ПОБЕДИТЕЛИ!

  Reply
  • Честито Ви пирова победа / ако знаете какво означава /, младежи от “ГЕРБ” , всъщност хаджи Златиловото крило на БСП ! То затова ГЕРБ няма да прокопса – от такива “гербаджии” !

   Reply
   • Пиро, много елементарно разсъждаваш и жестоко се лъжеш ! Силата на ГЕРБ е в младите ! Вие, докато уредите себе си – ГЕРБ завладя младите и им създаде самочувствие на действащи лица, на правещи политика. Забелязали ли сте – те летят и фантазират, и се радват от сърце !

    Reply
    • Пиро,чакаме те на следващите избори.Тогава ще бъдем още по-силни!
     А на местните избори хипотеза “балотаж” е химера за вас-БСП!

     Гафа,абсолютно си прав!Ние искаме,знаем как да работим и Ивайловград се променя към добро!
     Благодарим на всички които ни вярват!

     Reply
    • Другарко Овчарова , сега на ” Гафа ” ли се прекръстихте ?!
     Казват , че навикът бил втора природа – веднъж като се прекръстиш от БЕСЕПАР на “ГЕРБЕР” – после било лесно ….

     Reply
  • Каква победа на ГЕРб бе, малоумници, та Танев е депутат и то от БСП!

   Reply
   • Това ще е най-голямия помощник на кметицата ! Ха сега да видим кой работи за града и общината и кой за себе си !

    Reply
    • На такава кметица и депутатите от ГЕРБ няма да помагат…!!!

     Reply
     • Хей, ивайловградчани, не ви ли се струва, че комфортът на кметицата ни свършва?!!! Сигурно ще й се наложи да отслабне, милата, че доста се е наляла и изтрещяла…

     • Кметицата достатъчно прави досега, ако в бъдеще намалее темпото – значи се е намесил народния представител !

 15. За тези ,които ” летят и фантазират, и се радват от сърце ! ” :

  ” През 279г.пр.н.е епирският цар Пир печели победа над римляните в битката при Аскулум. Победата обаче му коства твърде много жертви…. и след нея Пир възкликнал :
  -Още една такава победа – и ние сме загубени !
  …………………………………………………………………………………
  Няколко години по-късно римляните побеждават Пир в битката при Беневентум и го принуждават да сложи край на войната….. ”

  Ако ПП ГЕРБ не беше се напълнил с търсачи на келепир партийни номади , владеещи до съвършенство политическата мимикрия,изразявайки я с безкрайни празнословни помпозни тиради , “летящи и фантазиращи ” , то на изборите ГЕРБ щеше да спечели с над 50% и щеше вече да е съставил правителство !

  ТАКИВА КАТО ВАС ГО ДЪРПАТ НАЗАД !!!

  Reply
 16. Хасково – 8 депутати
  1. Делян Добрев – ГЕРБ
  2. Красимир Стефанов – ГЕРБ
  3. Ирена Узунова – ГЕРБ
  (Владимир Митрушев – ГЕРБ – влиза, ако Д. Добрев стане депутат от Перник)
  4. Драгомир Стойнев – КБ
  5. Стефан Танев – КБ
  6. Смиляна Нитова-Кръстева – КБ
  7. Лютви Местан – ДПС
  или Мехмед Атаман, ако Местан стане депутат от Кърджали)
  8. Гален Монев – Атака
  (или Славомир Лавчев, ако Монев стане депутат от Ст. Загора)

  Reply
  • Селянино , ти пък намери кого да цитираш – най-измекярската телевизия : та до вчера БЮреков лижеше г@за на батБойко , а днес обърна резбата !

   Reply
 17. Това не е ТВ7, а свиленградската медия, много си зле…

  Reply
  • Не врат , ами шия ; не съдед , ам комшия – любимата ти медия да не е по- различна ?

   Reply
 18. Май и Велко от тая свиленградска медия обърна резбата и взеха да му омекват китките

  Reply
 19. А бе другарю Три удивителни ( !!! ) , докога ще крадеш чужди никове и ще ми се правиш на Селанин прост ?!
  То , че си прост е видно , но недей да обиждаш селяните ! Като твоята любима кметица ,това смяната / подмяната / го нямате да нищо ! Само внимавай да не се прекръстиш на “ДПС” , че там приемат с вазелин и изпита е на задния вход !

  Reply
 20. Към !!!!.
  Не, удивителен, виновен ще е Бойко Борисов, виновна ще е Овчарова, защото ви даваха празни надежди, защото ви хвърлиха прах в очите. Защото се опитват с цветенца и бели стенички да покажат, че вършат нещо. Скоро мафиотските игри на Овчарова и фамилията Хаджиеви ще излезнат наяве. Очаквайте включване!

  Reply
 21. Пак крадеш чужди никове , ама простено ти е .

  А иначе за евтиния популизъм на кметицата си абсолютно прав ! Но , споко , Танев скоро ще й отвори очите , дори повече от необходимото…

  Reply
  • eвтин,скъп,хората харесват управлението на града си и са го показали на избори,
   а Танев е история и там ще си остане.
   Бъдещето е на други!
   Овчарова,продължавай така да управляваш и да се доказваш с делата си!
   Града е с теб!!!

   А за Бойко-дърпай лъва за опашката и ще разбереш какъв ще е разултата.

   Reply
   • Ха- ха -ха ! Един от многото бездарни клакьори на кметицата изпълзя на припек !
    Ама вие друго можете ли освен да дрънкате безспир басни от ранния соц , в които самите вие не вярвате !
    Лошото е , че доста хора ви се впрегнаха на брътвежите и на обещанията за лека и доходна !
    Всъщност така дойдохте и на власт – с мазни приказки и шмекерлъци ! / имам предвид в Ивайловград /

    Въобще недей да петниш името на Бойко – вие го ползвате само за параван – и сте толкова гербери , колкото аз съм Юрий Гагарин !

    Reply

Leave a Comment

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.